IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Фактически през 19 век между българи и албанци е най-дълга зоната на съприкосновение и взаимопроникване - от Ниш до планината Грамос. Р Македония евтора българска държава и там каквото става ни въвлича и нас. Освен това македонците са наш демографски резерв. Чуждите агенти у нас и оттатък попречиха да се сближим, но това е преодолимо. Ако преди това не катастрофираме съвсем.

Проблема е че на братята макета за стотина години толкова са им промили мозъците че мнозинството мразят Българите от сърце и ни викат Татари.....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Не се измятай,като фурнаджийска лопата!Много добре ме разбра!С хора,които имат болшевишко и комсомолско мислене, дискусията е безполезна!Точка!
      Нещо бъркаш човека.
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Бе аз мисля че Албания не са наш проблем ......Гърците и Сърбите да се оправят с тях.

На нас проблема не ни е че нямаме територия , а че нямаме хора ...нашата територия може да изхрани доволно 15-20 милиона население..........
        Фактически през 19 век между българи и албанци е най-дълга зоната на съприкосновение и взаимопроникване - от Ниш до планината Грамос. Р Македония евтора българска държава и там каквото става ни въвлича и нас. Освен това македонците са наш демографски резерв. Чуждите агенти у нас и оттатък попречиха да се сближим, но това е преодолимо. Ако преди това не катастрофираме съвсем.

Коментар

• Не ви ли се струва, че някой пали фитила нарочно?

Коментар

• ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА ПОВИКУВА: Вечерва мирен протест во 19 часот пред канцеларијата на ЕУ во Скопје

Граѓанската иницијати ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА преку својот ФБ профил денеска ги повика сите граѓани на нашата држава да излезат на мирен протест пред канцеларијата на ЕУ во 19 часот.

Коментар

Отношенията между Гърция и Албания особено сложни. В Гърция има към един милион местни албанци и армъни (влахи), повечето православни, които са гърцизирани. В Албания пък има православни албанци и влахи, за които гърците претендират, че са гърци. Така че Албания се натиска надолу към Южен Епир, а Гърция към Северен Епир и Корчанско. Навремето гърци, сърби, черногорци и българи се надявали да поделят дивата Албания. Сега тя с американска и турска помощ напъва срещу православните си съседи. Голяма протекция има засега. Албанското лоби в САЩ голямо.
              Бе аз мисля че Албания не са наш проблем ......Гърците и Сърбите да се оправят с тях.

На нас проблема не ни е че нямаме територия , а че нямаме хора ...нашата територия може да изхрани доволно 15-20 милиона население..........

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Така е......ама едни ги "върнаха" да правят мерцедес и беемве, а други ги "напреднаха" да сделват трабантчета.
                Руснаците имаха да се връщат за 20-тина милиона загинали във ВСВ.

Американците имаха да си връщат за стотина пъти по-малко загинали .....

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Няма нужда да ходиш много далеч, само до атина и ще видиш как гръцките полицаи се отнасят с албанците. Бой и вързан за мотора да бяга след него, ако падне си е негова работа, полицая с мотора продължава. Лично съм го виждал това. За черна гора не знам, виж сърбите доста отдавна чакат да набият малко рязаните карабини
                  Отношенията между Гърция и Албания особено сложни. В Гърция има към един милион местни албанци и армъни (влахи), повечето православни, които са гърцизирани. В Албания пък има православни албанци и влахи, за които гърците претендират, че са гърци. Така че Албания се натиска надолу към Южен Епир, а Гърция към Северен Епир и Корчанско. Навремето гърци, сърби, черногорци и българи се надявали да поделят дивата Албания. Сега тя с американска и турска помощ напъва срещу православните си съседи. Голяма протекция има засега. Албанското лоби в САЩ голямо.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Няма нужда да ходиш много далеч, само до атина и ще видиш как гръцките полицаи се отнасят с албанците. Бой и вързан за мотора да бяга след него, ако падне си е негова работа, полицая с мотора продължава. Лично съм го виждал това. За черна гора не знам, виж сърбите доста отдавна чакат да набият малко рязаните карабини
                    То това е проблемът на шиптърите,накрая всички могат да скочат отгоре им и точно затова ни се мазнят на нас българите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                      Изчисленията на финансовите експерти показали, че държавата е надплащала години наред за природния газ, като за десетилетие са надплатени над 3 млрд. лева.

"Ако цените на петрола не бяха паднали в последните години, сумата можеше да отиде и над 5 млрд. Трябва се мисли за в бъдеще наистина цената да е пазарна и тя да е близка до цените, които плащат големи държави като Германия и други държави от ЕС, които успяват да договорят едни много добри условия с "Газпром", продължи Славов.

Кой е смятал колко да се плаща- само руснаците ли или има намесени и сдсари. За 5 лв ще продадат и майките си. Така че не е чудно че са надплатени тези пари

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Така е......ама едни ги "върнаха" да правят мерцедес и беемве, а други ги "напреднаха" да сделват трабантчета.
                        Както обикновено глупости- хайде кажи къде е вартбург сега- амииииииииии май го затвориха по искане на фолксваген. За траби не знам, но се разтърси за вартбург и ще намериш кой е поискал да се затвори. Всъщност много предприятия са затворени в източна германия, но трябва да погледнеш по чия молба/искане, но защо съм платил около 30 евро последния месец данък солидарност

Коментар

Има големи различия. Албания е зависима от обвинения за стремеж към осъществяване на Велика Албания. Това би заплашило съществуването на две държави - Косово и Р Македония, но териториални аспирации има също към Гърция, Сърбия и Черна гора.

Коментар

Не ти говоря за граждани, а за българи. Ти гражданино, ако вадиш позицията, че сме длъжни, да сме губерния на руснаците, не си ми никакъв българин, гражданино.
                            Не се измятай,като фурнаджийска лопата!Много добре ме разбра!С хора,които имат болшевишко и комсомолско мислене, дискусията е безполезна!Точка!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Аз пък си мислех,че в една нормална,правова и свободна държава ,всеки гражданин има право,а не е длъжен да има определена позиция по даден проблем!!!Длъжен да има определена позиция,беше преди 27 години ,в една авторитарна система!!!От позицията на какъв, ми НАРЕЖДАШ,какво мнение да имам по съответния проблем?!?!?!А бе ти,да не си бил комсомолски секретар!?!?!
                              Не ти говоря за граждани, а за българи. Ти гражданино, ако вадиш позицията, че сме длъжни, да сме губерния на руснаците, не си ми никакъв българин, гражданино.
                              The strongest stand last.

Коментар

Всеки българин е длъжен, да заеме такава позиция!

Всеки рускопродажник отдавна е заел една друга позиция...
                                Аз пък си мислех,че в една нормална,правова и свободна държава ,всеки гражданин има право,а не е длъжен да има определена позиция по даден проблем!!!Длъжен да има определена позиция,беше преди 27 години ,в една авторитарна система!!!От позицията на какъв, ми НАРЕЖДАШ,какво мнение да имам по съответния проблем?!?!?!А бе ти,да не си бил комсомолски секретар!?!?!

Коментар

Working...
                                X