Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
http://epicenter.bg/article/Tramp-sk...ni/126363/7/96Как да им вярваш...?Тръмп скочи на медиите в САЩ: "Ню Йорк таймс" тотално запада, журналистите на СNN са неадекватни 2995 | 30 апр. 2017 | 11:59
Президентът нарече средствата за масова информация „вашингтонско блато“, което тиражирало фалшиви
Стана както едно време с Правда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
А ти не гласуваш за БСП, нали?
Гласува за по малкото зло ,комунистите от Герб....
Гледам от няколкото познати останали от СДС поне 60% са грасували за Герб и сега гледат като зомбирани ,какво са направили....
И сега как да протестират срещу гласа си....
Луда работа!
Коментар
-
Бъркаш ме с комадира на атомната подводница в Япония, батепеше. Пък и ако аз знам, кога ще го шибат фетким, то той сигурно вече е получил инфаркт.
Но не се притеснявай, пиндосите най вероятно ще дадат пак час- два хендикап на който трябва, да се измита от мястото на попадение на томахавките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
А ти не гласуваш за БСП, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Тия от БСП са представители на едрия капитал и баламосват най тъпата част от народа.За жалост и не малко пенционери им се връзват на лъжите
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Да не засегнах още един шумкар от БКП? Да не говоря руслямски някакъв проблем ли е за теб,че не съм роб на тия лусиони пяници и не им знам тъпя език? И за англииския не ми дреме, но го знам да, все пак е световен език, не като рашистанският
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеНа Деформаторският блок ще им земат ли сградата? Ванка, да не останеш без заплатка опорко миличък
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеХаааахаха тия нещастници аспекти и погледи са написали руслямски сценарий за нискобюджетен боливудски филм за вайна. Смешници. Като ги хакне по тъпиъе кратуни някоя индианска брадвичка минала отново незабелязана от разни кашонени лепила, букове и други дървени аружия, ще ъпдейтнат набързо сценарийчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеТия кауни от БСП щяли да защитават работническата класа, пълен смях. От БСП защитават само олигархята,а работника е просто модерен роб както обичат те да казват. Ех тия шумкари, как не ги лустрирахме 90та. Сега щеха да са обикновени бачкатори от работническата класа, а не като КУРнеля да върти далавери в топлофикация
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Сайта е за капитали, не за пролетарски отчаяния.
Коментар
-
Хаааахаха тия нещастници аспекти и погледи са написали руслямски сценарий за нискобюджетен боливудски филм за вайна. Смешници. Като ги хакне по тъпиъе кратуни някоя индианска брадвичка минала отново незабелязана от разни кашонени лепила, букове и други дървени аружия, ще ъпдейтнат набързо сценарийчето.
Коментар
-
https://deutsche-wirtschafts-nachric...nterstuetzung/
"Въпреки бруталните войни и поддръжката за ИД , Меркел обеща поддръжка за Саудитска Арабия ."
Пишете и за това , Инвестора ...да знаят читателите какви "евроценности" прокламирате ...и какви евролидери !
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Същата тактика прилага корееца към Япония!Досега най-големия му успех е,че спря тока на токийското метро....Ама няма да е все така като се има предвид,че чисто географски японците могат да отстъпват само към морето.Пък ако траекторията му се обърка и ракетката тръгне я към сащ,я към австралия или някъде около нас,питам аз какво ше се случи и дали изстрелването го броим за "неуспешно"?!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар