If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Шефката на европейските профсъюзи г-жа Бъроу, която е гост на конгреса на КНСБ директно каза в ефира по БНТ - България по размера на минималната рабoтна заплата е по-зле и от най-бедните страни в света, от някои китайски провиции, например...
Кратко, ясно, точно...
Тези удари минаха отдавна, какво ни го повтарящ през два дни? Заработваш ли пачките от постовете си? Колко плаща вашето НПО, поне като плюя да ми плащате, да не съм някакъв балък аз?
Според медии служебното правителство на България с премиер Огнян Стефанов Герджиков е подкрепило наскорошните удари на САЩ по авиобаза на режима на Асад в Сирия. Да ви напомня, че според медии тези удари на САЩ са отговор на извършеното от режима на Асад варварско нападение с химическо оръжие в град Хан Шейхун в Сирия.
Според медии в специална позиция на Министерството на външните работи на България пише и че "...България приема въздушните удари на въоръжените сили на САЩ по летище на сирийските ВВС като част от усилията за решаване на проблема с химическите оръжия в Сирия, чието използване категорично трябва да бъде прекратено". Това е част от специалната позиция на Министерството на външните работи на България.
Да ви напомня, че според медии сегашният министър-председател на България Огнян Герджиков е казал, че на последните парламентарни избори в България е гласувал за Реформаторския блок.
Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз съм бил трол, аутист и че уж мои познати уж били гласували за комунистите и че уж някой плащал за да пиша по форуми? Тези твърдения на ко мо не та та изобщо не са верни. Аз не съм трол. Аз не съм аутист. Никога не съм получавал пари за да пиша по форуми и никого не съм искал пари за да пиша по форуми. На последните парламентарни избори в България никой от моите познати не е гласувал за БСП.
Тези удари минаха отдавна, какво ни го повтарящ през два дни? Заработваш ли пачките от постовете си? Колко плаща вашето НПО, поне като плюя да ми плащате, да не съм някакъв балък аз?
Според медии служебното правителство на България с премиер Огнян Стефанов Герджиков е подкрепило наскорошните удари на САЩ по авиобаза на режима на Асад в Сирия. Да ви напомня, че според медии тези удари на САЩ са отговор на извършеното от режима на Асад варварско нападение с химическо оръжие в град Хан Шейхун в Сирия.
Според медии в специална позиция на Министерството на външните работи на България пише и че "...България приема въздушните удари на въоръжените сили на САЩ по летище на сирийските ВВС като част от усилията за решаване на проблема с химическите оръжия в Сирия, чието използване категорично трябва да бъде прекратено". Това е част от специалната позиция на Министерството на външните работи на България.
Да ви напомня, че според медии сегашният министър-председател на България Огнян Герджиков е казал, че на последните парламентарни избори в България е гласувал за Реформаторския блок.
Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз съм бил трол, аутист и че уж мои познати уж били гласували за комунистите и че уж някой плащал за да пиша по форуми? Тези твърдения на ко мо не та та изобщо не са верни. Аз не съм трол. Аз не съм аутист. Никога не съм получавал пари за да пиша по форуми и никога не съм искал пари за да пиша по форуми. На последните парламентарни избори в България никой от моите познати не е гласувал за БСП.
Според някои данни за периода от началото на 1900г. до края на 1944г., тоест за 45 години населението на България се е увеличило с 3 220 200 души, което означава, че през периода от началото на 1900г. до края на 1944г. населението на България се е увеличавало средно с 71 560 души на година.
Да ви напомня, че според данни, публикувани в статистическия справочник "Демография, икономика, социално осигуряване 1990 - 2010г.", през 1989г., когато България все още се управляваше от БКП, само за 1 година населението на България е намаляло с 219 328 души.
Да ви напомня, че Народното събрание на България е приело закон, според който комунистическият режим в България от 9 септември 1944г. до 10 ноември 1989г. е обявен за престъпен. В член 3 алинея 2 на този закон пише, че "Българската комунистическа партия е била престъпна организация, подобно на други организации, основаващи се на нейната идеология, които в дейността си са били насочени към потъпкване на човешките права и демократичната система".
А защо не са лустрирани и вкарани по затворите поне висшите функционери от ЦК на БКП, УБО и други подобни? Именно тия нещастници са виновни населението да се стопи и ще продължава да се топи, защото и днес техните наследници и роднини са на власт във всяка една партия
Според някои данни за периода от началото на 1900г. до края на 1944г., тоест за 45 години населението на България се е увеличило с 3 220 200 души, което означава, че през периода от началото на 1900г. до края на 1944г. населението на България се е увеличавало средно с 71 560 души на година.
Да ви напомня, че според данни, публикувани в статистическия справочник "Демография, икономика, социално осигуряване 1990 - 2010г.", през 1989г., когато България все още се управляваше от БКП, само за 1 година населението на България е намаляло с 219 328 души.
Да ви напомня, че Народното събрание на България е приело закон, според който комунистическият режим в България от 9 септември 1944г. до 10 ноември 1989г. е обявен за престъпен. В член 3 алинея 2 на този закон пише, че "Българската комунистическа партия е била престъпна организация, подобно на други организации, основаващи се на нейната идеология, които в дейността си са били насочени към потъпкване на човешките права и демократичната система".
Не е лесно да си трол. Това да пишеш глупости ден след ден, месец след месец, година след година... изискват се много здрави нерви и "гьонсуратлък" По ми е интересно началниците му толкова ли са прости, че продължават да плащат за много некачествено свършена работа.
Ми не видиш ли че Инвесторот са го накичили с всички възможни медали бе..."splendid one to behold " бил...да умреш от смех !
На 30 април 2017г. се проведоха частични местни избори за кмет на кметство Козаревец, община Лясковец, област Велико Търново. На тези местни избори за кмет на Козаревец никой не е гласувал за кандидат на БСП, защото на тези избори БСП дори не са имали собствен кандидат за кмет на Козаревец.
Един мой познат наскоро каза, че БСП нямат кадри. Същият мой познат наскоро каза, че хората в България не искат БСП да управлява България. Същият мой познат наскоро каза, че все повече хора в България осъзнават, че за доброто на България никой никога не трябва да гласува за БСП.
Не е лесно да си трол. Това да пишеш глупости ден след ден, месец след месец, година след година... изискват се много здрави нерви и "гьонсуратлък" По ми е интересно началниците му толкова ли са прости, че продължават да плащат за много некачествено свършена работа.
Един мой познат наскоро каза, че БСП нямат кадри. Същият мой познат наскоро каза, че хората в България не искат БСП да управлява България. Същият мой познат наскоро каза, че все повече хора в България осъзнават, че за доброто на България никой никога не трябва да гласува за БСП.
Бе те същите твоите познати твърдяха че ще гласуват за Реформаторския блок , а излезе че те излъгаха и гласуваха за БСП.
Да ви напомня че реформаторския блок и всичките останали психо-десни не можаха да влязат в парламента на миналите избори.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
кажи са, що на последните избори в чужбина гласувалите са 70 000, от които половината в турция. народа ни не е в чужбина, а в гробищата... ДВА И ПОЛОВИНА МИЛИОНА БЪЛГАРИ В ГРОБА! Евро Геноцид и Етноцид на българския народ
искам да направя сравнение на последните 25 години дерьмокрация, с плана на Хитлер ОСТ за унищожение на на 1/3 от славянското население и за оскотяването и лумпенизиране на останалата част от населението. Нима не виждаме същото, разпаднала се социална система, неграмотни деца и зомбирано население, което вече не може и да мисли. Народа е превърнат в БИОМАСА. Бута отпред и изкарва отзад!....
Ти ли си ги погребвал,че знаеш че са в гроба? Ходи размахвай руският флаг с рокерите не се пеняви по форумите
Нашата е подобна посткомунистическа система. Не чак толкова авторитарна, но иначе не много различна.
То е ясно, че ти щеше да избягаш в Русия ако беше много хубаво там, но знаеш, че там няма да ти е гот.
Щото е пълен лицемер. Н мен примерно не ми харесва нито американската,нито руската и затова съм си тук. На тия който им харесва руската и развяват руски флагове вместо български, защо просто не си стегнат куфарчетата и да отиват в Масква? Защо не искате? Там олигархо-мутренският модел е още по-жесток от нашият. Там ще видите какво значат истинки мутри. Ще видите как могат да ви пребият пред полицията и тя няма да направи нищо. В Русия свободно се размахват калашници по улиците. Северно корейската система не е лоша, ако си роден извън нея и се ползвате с западните благини. Я питайте някой севернокореец дали е на вашето мнение и разбира се не е от върхушката. Аз пък мисля,че в Сомалия никак не е лошо я гледайте кви плажове кво чудо, ама всеки сомалиец гледа да избяга от тая кочина.
На 30 април 2017г. се проведоха частични местни избори за кмет на кметство Козаревец, община Лясковец, област Велико Търново. На тези местни избори за кмет на Козаревец никой не е гласувал за кандидат на БСП, защото на тези избори БСП дори не са имали собствен кандидат за кмет на Козаревец.
Щом у Козаревец нема БСП , значи и у цела България нема !
Коментар