If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи, когато да правя втория модел, аз купих от фирмата, която била "правела същото" /уж/. (Още лежи в гаража ми) Купих, изпитах, видях че дава заявените от майстора 30+ % кпд /да не се бърка с фактическия, онзи е доста по-висок - или по-нисък, според режима/ . Видях и...онемях: Щото никой не се мие на ...80 С. Освен, ако не иска да си ощави кожата
Та, Импотецият , както и с "ню-йоркското" си пребиваване - което е на село тук, до +/- 150 км лъже като дрът ман-гал. Търси по картата магазини и се препирал Пък то, пран-непран, се вмирисан.
Казах ти, гледай да не го продаваш
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Хайде погледни после и адреса на най близкия магазин- ааааааааа ама те били еднакви. Напраууу не моа пувярва. Ади ходи да духаш ............... супата, а аз отивам да спавам, утре като стана пак ще те изпитам кое е ню йорк сити и този път ще ти пиша реална оценка и ще бъдеш леко
Ей хубаво това нещо интернета, с няколко клика и всички са разкрити
"Разказът за различните видове агенти би бил непълен, ако не споменем още един вид – може би най-непривлекателния от всички. На офицерите от ГРУ им беше забранено да наричат тези хора агенти, тъй като и те не бяха точно агенти, доколкото съветското разузнаване никога не ги вербуваше. Имам предвид многобройните членове на различните дружества и комитети за дружба със Съветския съюз. В официална обстановка съветските дипломати сърдечно приветстваха тези паразити, но помежду си ги наричаха “говвноядци"”. Трудно ми е да кажа защо ги наричаха точно с тази дума, но тези хора си я бяха заслужили. Тя се използваше широко в неформалните разговори на служителите в съветските дипломатически представителства. “Довечера имаме вечер на дружбата с “говноядците”, “Днес обядваме с делегация говноядци. Поръчайте следното меню”.
Офицерите от ГРУ и КГБ уважаваха своите агенти много повече от “говноядците”. Мотивите на агентите бяха ясни: лек живот и много пари. Агентът трябваше да рискува много, за да получи това и ако не даваше на съветското разузнаване каквото се искаше от него, не получаваше нито пари, нито лек живот. Започнеш ли да работиш със съветското разузнаване, не можеш да се отървеш до края на живота си, също както често става в престъпния живот. Но мотивите за поведението на многобройните приятели на Съветския съюз си оставаха за съветските хора загадка.
.....
За съветските разузнавачи тези хора бяха абсолютни нищожества. Презрението към тях обаче не пречеше на ГРУ и КГБ да ги използват при всяка удала им се възможност. Тези хора бяха готови да работят безплатно и охотно идваха на срещи дори в съветските посолства.
Централният комитет препоръчваше да не се вербуват такива хора, но пък и никой в ГРУ или КГБ и не мислеше да ги вербува: защо да ги вербуваш, като работят за нас и без вербуване? Обикновено ГРУ използваше “говноядците”, без да им разкрива за какво ги използва и каква изгода получава от услугите им."
В. Суворов, Основи на шпионажа
Хайде погледни после и адреса на най близкия според измамника магазин- ааааааааа ама те били еднакви. Напраууу не моа пувярва. Ади ходи да духаш ............... супата, а аз отивам да спавам, утре като стана пак ще те изпитам кое е ню йорк сити и този път ще ти пиша реална оценка и ще бъдеш леко
Ей хубаво това нещо интернета, с няколко клика и всички измамници и говнояди са разкрити
Хе-хе-хе, ама да докажеш, че /уж: "не работи", не можеш. ДрънкАло, накратко. ДрънкАло, та дрЪнка.
Aми доказах ти го, но удара беше непосилен за теб.
Цял свят смята по формули за термодинамика, само в една дупка в ГО презират всякакви формули
А и друго ще ти кажа - произвеждай, но не продавай,
Със сигурност някой ще купи едно-две, и ще сезира КЗП за измама.
Може да ти треснат една скромна глобичка от да речем 55К евро...
Ми то "изобретението" е твоята тръба! Тя е направена без формули.
Както казвах и преди, какво значат някакви си формули за известния "инжинер"?
Изобретил го е, и тва е!
Хе-хе-хе, ама да докажеш, че /уж/ "не работи", не можеш. ДрънкАло, накратко. ДрънкАло, та дрЪнка.
Пък и "новина" е нещо ново, а ти нищо ново, освен своите вярвания и мераци не ни казваш. Не би било лошо поне да кажеш, кой преди нас го е направил, примерно, кой го е патентовал и т.н. Измисли там някаква дивотия, видя се, нищо общо с истината, и балалайстваш.
Помня, някакви "страхотии" се режеше, че си назнайвал за някакво си мнимо "изобретение", ще ни светнеш ли? види ми се, ще да са "верни" колкото фалшивите ти "формули".
Ми то "изобретението" е твоята тръба... Тя е направена без формули.
Както казвах и преди, какво значат някакви си формули за известния "инжинер"?
Изобретил го е, и тва е!
Ti нали се хвалеше че си в ню йорк и ми обясняваш че там няма уолмарт??? Наистина ли ми казваш това?? Дай си адреса да ти кажа от германия как в ню йорк да стигнеш до най близкия. Ако нямаш време защото ходиш да събираш джелезо с каруцата това е друг въпрос.
Вате, ся ш'ти кажа нещо, което дори мурзилките на Брайтън бийч знаят. Този Уолмарт за който се напъваш.
не е в ню Йорк града, ами е в лонг Айлънд. Квартала се казва грийн акърс. В града няма, и няма и да има.
Ти по-добре се тревожи за други неща, например как да оцелееш като тръгнат нещата с Хуйлостан надолу.
Коментар