Първоначално изпратено от majnata
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Last edited by Manyface God"; 01.08.2017, 23:29.The strongest stand last.
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Не става въпрос за електроника като вашата на кюмюр, пак не разбра...
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКво да праиш,
едни са богати на полезни камъни, газове и течности,
други са богати на мозъкНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеДе се загуби Импотех ...клиент ли се е появил ...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Кои сте вие , дето продавате електроника , че ми стана интересно ?!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениевикаш царе сте на ширпотребата
едни са богати на полезни камъни, газове и течности,
други са богати на мозък
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеДе се загуби Импотех ...клиент ли се е появил ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеДе се загуби Импотех ...клиент ли се е появил ...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДааа, страхотни "съвременни" технологии и материали използват:- стомана
- точност до сантиметър и т.п.
Много ни е изгодноНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеTam sa ходили само 83 милиона милионера и те са само китайски, за другите е било забранено в 2013година. А бе барби това не е ли много стара информация, Иван бота дава информация от преди малко/ от време на време и то бъдещето, например фалита на руснаците, ти даваш от 2013. Засрами сеЕто ти новини от оня ден
Les touristes chinois en dix chiffres
- Publié le 21/02/2017 à 06:00
- En 2015, 2,2 millions de touristes chinois ont visité la France, un record. Ils ont été 400.000 de moins en 2016. Les reconquérir est devenu une priorité pour les professionnels du tourisme. D'abord, parce que les Chinois sont les touristes les plus dépensiers au monde. Leur panier moyen en France est de 3400 euros. Dans le monde, le marché du tourisme chinois est estimé à 121 millions de visiteurs et 292 milliards de dollars (soit plus de 275,2 milliards d'euros)
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Кои сте вие , дето продавате електроника , че ми стана интересно ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДааа, страхотни "съвременни" технологии и материали използват:- стомана
Много ни е изгодно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Измамнико, нищо не ти се разбира.
Бе аз толкова ти помагам, но имам чувството че помагам на пауа грид петела.
Ето пак: Иди на логопед и се запиши четвърти клас вечерно.
Мисля че няма да помогне, но поне опитай,
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЛенинградският завод за метал (ЛЗМ) в Русия е най-големият руски производител на задвижващи машини и турбини. Понастоящем една от десет турбини в света се произвежда в ЛЗМ
Заводът е основан през 1857- стомана
Много ни е изгодно
Коментар
Коментар