IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никаква драма няма. Колкото по-малко "дипломати", толкова по-малко проблеми с тяхното проследяване.
    ... И повече с онова на необлечените с дипл.имунитет агенти. Щото не вярвам да сте така наивни да вярвате, че само на официални шпиони се разчита. И за двете страни се отнася, не са вчерашни, я.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Гледам, че жожето тръби как ще се отзовават 755 американски дипломати. По общодостъпни данни служителите на американското посолство в расняшка са 1279 с градинарите, чистачките, готвачките ... и т.н. Та от тези 1279 челавека 994 били руслямци, местни демек. Мурзилята имат ли обяснение за гномското недомислие или да приемем, че отзоваването означава няколкостотин рушки граждани да се стягат за Сибирьь
      Какво е гномско недомислие? Нещо твоите данни се различават с данните оповестени от тафт- той говори за 1500 човека от които 300 руснака. Имаше един интересен анализ в сега или офф нюз- руснаците ще ги съкратят добре, а кой ще готви, кой ще коси тревата, кой ще сортира пощата. Отделно от това руснаците не били обявили съкращение на онези 35 човека, които те можели да изгонят по тяхно усмотрение. Пък и на теб какво ти пука за руснаците къде ще ходят- казват че сибир след 80 г щял да бъде идеално място за живеене

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Мацката на бсп-то е добра, дай да видим и на сдс

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Чисто математическа драма виждам.
          Отзоваването на дипломати от колхоза е в отговор на новите санкции, а не на изгонените ватници от САЩ.
          Абе някак не точно "отзоваване" имаме, ами изгонване. Най- интересно какво се чудят янките, нали сами започнаха. Отнася се и до "арестите" на недвижимости въпреки, че не виждам как ги "вкарват в ареста".

Коментар

• Моля пишете по темата. За забавление пишете в "Бисери и вицове" или във "Виртуална кръчма".

Коментар

Пак не си разбрал ,
              Руснаците със закъснение изравняват структурата на краварските дипломати в Русия съобразно структурата на Руските дипломати в САЩ.
              САЩ изгониха някакви дипломати края на миналата година , сега руснаците гонят реципрочен брой .....каква драма виждаш в това ?
              Чисто математическа драма виждам.
              Отзоваването на дипломати от колхоза е в отговор на новите санкции, а не на изгонените ватници от САЩ.
              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Днес имам 12 сделки на БФБ, центи не ме вълнуват. Разхлаби ластика на шалварите и давай към коленете се свий...

много ме развесели, ама като казвам много, имам предвид МНООООГОООООУУ

чул си и ти за бфб там при тираджиите
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

на мен не ми изглежда....
                  на теб за да ти изглежда нещо изобщо, не трябва да си тъп...
                  The strongest stand last.

Коментар

Как ша разхлаби като шефа е там и като мине трябва да му кузирува и става прав.
                    От мое име ли отговаряш? Не забравяй, да си прибереш соросойдката у вас, преди да е опушила двама трима из Дряново...

Коментар

ами той това не мое го запомни ...написали са му я на листче да изглежда по интелигентен .....
                      на мен не ми изглежда....
                      препоръка е

Коментар

без грубости. разхлаби малко ластика на вратовръзката и дишай.
                        за баннат ник, няма центи, знаеш как е
                        Днес имам 12 сделки на БФБ, центи не ме вълнуват. Разхлаби ластика на шалварите и давай към коленете се свий...

Коментар

Как ша разхлаби като шефа е там и като мине трябва да му кузирува и става прав.
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ааа, старшинка на майка си ще викаш у вас, тук ще внимаваш.
                            Старшинка викам на оня дето дига бариерата у завода и си мечтае да е програмист , щото настоящето му е толкова жалко че чак непоносимо....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Пак не си разбрал ,
                              Руснаците със закъснение изравняват структурата на краварските дипломати в Русия съобразно структурата на Руските дипломати в САЩ.
                              САЩ изгониха някакви дипломати края на миналата година , сега руснаците гонят реципрочен брой .....каква драма виждаш в това ?
                              Колко смислено и разумно, почти като казано от човек с мисъл. Не се натягай, правят го от безсилие.

Коментар

кретен ще викаш на сина си, олигофрен кух
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X