IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Имаш комп да тролиш, значи имаш и търсачки. Вариант 2: учи история за 4,5,6,7 и 8-ми клас.
    какво? няма ли автор?
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ето де, от твоите сайтчета,

https://ria.ru/world/20170809/1500038580.html
      Ми не позна , ти си всепризнат любител на Руската преса......

п.п.
      Рекох да прочета за тези страшни диверсанти в състав мъже , няколко жени и децата им на гости при роднини ........ свирепа работа ти казвам .....

--------------------------

Имена задержанных не раскрываются, но обнародованы их инициалы и даты рождения. Задержанными россиянами стали мужчины А.К. 1974 года рождения, А.П. 1975 года рождения, девушка И.П. 2002 года рождения, а также две женщины с одинаковыми инициалами Е.П. 1975 и 1974 годов рождения и О.К. 1977 года рождения.

РИА Новости https://ria.ru/world/20170809/1500038580.html
      Last edited by markov; 09.08.2017, 15:54.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

еха щом и диверсанти взехме да ловим ..работата съвсем я докарахме като в 1955 .... купи ли си вече червена връзка ?
        Ето де, от твоите сайтчета,

https://ria.ru/world/20170809/1500038580.html
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ако може да кажеш източника, че да прочета и аз за дондуков и левски, но от извора баш.
          Имаш комп да тролиш, значи имаш и търсачки. Вариант 2: учи история за 4,5,6,7 и 8-ми клас.
          The strongest stand last.

Коментар

еха щом и диверсанти взехме да ловим ..работата съвсем я докарахме като в 1955 .... купи ли си вече червена връзка ?
            той си има 2, червена и зелена.
            и двете с ластик.
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Доста добре ти обясниха, кой е спасил руснаците край Плевен, а за Левски не отваряй дума, знаем защо и заради кого е умрял...
              ако може да кажеш източника, че да прочета и аз за дондуков и левски, но от извора баш.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ми то сигур и храбрите българи дет предадоха Левски сигур и при Плевен спасиха руската армия..
                Доста добре ти обясниха, кой е спасил руснаците край Плевен, а за Левски не отваряй дума, знаем защо и заради кого е умрял...
                The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Прави са макетата.
                  Ето вчера например в Косово със Сърбия са задържани шестима руски диверсанти за незаконно преминаване...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Ми не го казвам аз, казва го външният министър на Македония.
                    Казват го и тези на Естония, Литва, Латвия, Полша, Румъния (вече и Молдова), Черна Гора и т.н. Нооо какво ли разбират всички те. Да слушат пес кофф нали?

...пардон, момата е на отбраната!
                    Прави са макетата.
                    Ето вчера например в Косово със Сърбия са задържани шестима руски диверсанти за незаконно преминаване...

Коментар

• Знаем бе , Путин няма почивен ден ...или назначава президент в САЩ, или се бърка в изборите на някоя държава в ЕС , или води хибридна война из балканите , вечер вместо да нанка насъсква дебелия Ким да тества ракети.

През отпуската си ходи във Венецуела да бие демонстранти срещу Мъдуро и так дале и так дале.

п.п.

Щях да пропусна , сутринта чух по някоя от телевизиите един еколог които твърдеше че проблемите около натура в Каварна дето станаха скоро също били продукт на намесата на Путин ........

Коментар

• Ми не го казвам аз, казва го външният министър на Македония.
                        Казват го и тези на Естония, Литва, Латвия, Полша, Румъния (вече и Молдова), Черна Гора и т.н. Нооо какво ли разбират всички те. Да слушат пес кофф нали?

...пардон, момата е на отбраната!

Коментар

Министър Шекеринска: В НАТО Македония ще е защитена от руска намеса

....следващите ще са сърбетата )) Нож в спину ли му викаха джуджетата в масква?
                          тъй де щото до сега Путин ден и нощ им се бъркаше у работите ..... един вид кат назначи президент на САЩ , за разсейване от напъна прави някоя малка злина и на Макетата ......

Коментар

Министър Шекеринска: В НАТО Македония ще е защитена от руска намеса

Не е нож. И не е в спина

Коментар

• Министър Шекеринска: В НАТО Македония ще е защитена от руска намеса

Коментар

Вероятно това им чувство още витае в тях , имайки в предвид че още са все още окупирана държава.
                                Но е факт че икономиката им не е пострадала много от войната защото не е имало сухопътно нахлуване на територията им ...
                                Дааа, а сесесерето след 45-та само нахлуваше в разни територии и всички те западнаха закономерно, както и метрополията.

Коментар

Working...
                                X