IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
    Преди известно време медия публикува статия, в която става въпрос за книгата на Антон Тодоров, озаглавена "Шайка 2. Сергей, Гоце и другите."
    В статията пише, че в сензационното си документално изследване Антон Тодоров разкрива потайностите на червената върхушка. В статията пише и следното: "Документи, свидетелства и неизвестни факти от архивите разбулват мръсните тайни на задкулисието и неизвестното за Георги Първанов, Сергей Станишев, техните кукловоди и сподвижници."
    Това е само част от статията.

    Да ви напомня, че според медия депутатът Антон Тодоров е заявил, че БСП е небългарска социалистическа партия, и че БСП е наследник на БКП. Според медии Антон Тодоров е казал за членовете на БСП, че членовете на БСП са наследници на партия, която е убила над 30 000 българи и която е клала българите, както и турчин не ги е клал.
    Според медии Антон Тодоров е казал за БСП, че БСП е партия от особена порода нагли хора, които се опиват от своята ненаказаност.

    Нека никой никога да не гласува за БСП.
    13. После Господ рече на архангел Гавриил: Иди при злите люде, при отвергнатите, при децата на прелюбодеянието, изтреби тези деца на блудството, потомците на наблюдателите; тласни ги, насъскай ги едни срещу други. Нека погинат от собствените си ръце; защото дните им са преброени.

    14. Те ще те молят, но молбите им да бъдат всуе; напразно ще се надяват децата им да живеят вечно или поне до петстотин години.

    15. След това Бог каза на архангел Михаел: Иди и възвести наказанието, което очаква Семиаз и всички ония, които са се свързали с човешки жени и са се сквернили с гадости. И когато бъдат изтребени техните синове и те видят разрухата на всичко онова, което им е било най-свидно на света, окови ги във вериги под земята за седемдесет поколения, чак до деня на Страшния съд; и страхът от този съд да бъде с тях през цялото време.



    16. Тогава те ще бъдат хвърлени в дълбините на един пожар, който ще ги измъчва непрестанно; и ще останат там за вечни времена.

    17. С тях в пламъците ще гори и техният водител; и ще останат там оковани във вериги, докато изтекат голям брой поколения.

    18. Изтреби заедно с тях и грешниците, пристрастени към порочни забавления; унищожи потомството на наблюдателите; твърде дълго време са гнетили човешкия род.

    19. Нека потисниците да бъдат изтребени от лицето на земята.

    20. Да бъде унищожено злото!

    21. Но нека разцъфнат справедливостта и истината и да станат те залог за бъдещ благослов.



    Лъжата е смъртен грях иване. Имай малко страх от бога. Думите които преписваш на подлогата тодоров са казани от Антон Страшимиров

    Връх в творчеството на Страшимиров е романът „Хоро“. Същинската тема на романа е не толкова погромът след потушаването на Септемврийското въстание 1923, колкото разпадането на общността, трагическото преобръщане на традиционната фолклорна обредност. Повествованието започва със сватба, но всъщност разказва за смърт. Хорото около труповете на убитите е символ на кървавия ужас и насилието, но в свързването на сватбата със смъртта прозират елементи от древния народен мироглед. Засегнати са формирани с векове стереотипи в душевността на българина и ценностни критерии, свързани с взаимоотношенията между личност и колектив, традиция и съвременност.

    Всъщност се смята че жертвите на белия терор / преди убийството на ал. стамболийски и след въстанието/ за който и друг път сме писали в бг са около 300000. Има ли 300000 убити от комунистите- няма и няма как да има при условие че за 45 години народа се увеличава около 50% И ДОСТИГА ДО 9028000. За справка само след идването на демокрацията напусналите българи са между 2,5 и 3 милиона

    Коментар


    • Преди известно време медия публикува статия, в която става въпрос за книгата на Антон Тодоров, озаглавена "Шайка 2. Сергей, Гоце и другите."
      В статията пише, че в сензационното си документално изследване Антон Тодоров разкрива потайностите на червената върхушка. В статията пише и следното: "Документи, свидетелства и неизвестни факти от архивите разбулват мръсните тайни на задкулисието и неизвестното за Георги Първанов, Сергей Станишев, техните кукловоди и сподвижници."
      Това е само част от статията.

      Да ви напомня, че според медия депутатът Антон Тодоров е заявил, че БСП е небългарска социалистическа партия, и че БСП е наследник на БКП. Според медии Антон Тодоров е казал за членовете на БСП, че членовете на БСП са наследници на партия, която е убила над 30 000 българи и която е клала българите, както и турчин не ги е клал.
      Според медии Антон Тодоров е казал за БСП, че БСП е партия от особена порода нагли хора, които се опиват от своята ненаказаност.

      Нека никой никога да не гласува за БСП.

      Коментар


      • Според мен предстои предстои не срив на на еврото а рязко покачване и тогава ще се види реално дали държавите от еврозоната
        няма да се откажат от него и дали ще издържи.

        Коментар


        • Ще успее ли Тръмп да срути еврото?

          Ф. УЙЛЯМ ЕНГДАЛ* 19 ЮЛИ 2017
          Ако оставим настрана "китайската мишена" на Тръмп, другата ключова цел на тези "валутни войни" (която е може би дори по-важна от първата) е ерозирането на еврото и свързаната с него европейска валутна система. В центъра на тези подривни усилия е Германия, което вероятно е и основната причина концлерът Меркел да получава колики, всеки път когато чуе името на Тръмп.

          Както е известно, на 31 януари 2017 новият шеф на Националния съвет по търговията (и главен икономически съветник на президента) Питър Наваро обвини Германия, че "съзнателно държи еврото под реалната му стойност", което и позволява да си осигури недопустими конкурентни предимства по отношение на САЩ, както и на собствените си партньори в ЕС. Впрочем, Наваро отиде и по-далеч, квалифицирайки de facto Германия, която представлява "ядрото" на икономиките от еврозоната, като "валутен манипулатор". Нека запомним този термин, защото, поне според мен, ни предстои занапред да се сблъскваме доста често с него. Всъщност, истината е, че манипулацията, за която говори Наваро, е свързана със самото създаване на общата европейска валута - еврото, през периода 1992-2002. Според Наваро, еврото, зад което стои цялата мощ на германската икономика, всъщност функционира като "имплицитна германска марка", чиято изкуствено занижена стойност спрямо американския долар дава на Германия огромно предимство по отношение на основните и търговски партньори.
          Няколко дни преди да влезе в Белия дом, Доналд Тръмп даде обширно интервю за "Лондон Таймс", в което каза следното: "Ако погледнете Европейския съюз, виждате само Германия. Съюзът е най-вече инструмент, който се използва от Берлин". След това, коментирайки факта, че Германия и другите държави от ЕС приеха през последната година над милион и половина мигранти от Сирия, Афганистан, Либия и други предимно мюсюлмански държави, Тръмп обяви, че: "Ако те не бяха принудени да приемат тези т.нар. бежанци, с всички съпътстващи ги проблеми, вероятно нямаше да станем свидетели на т.нар. Брекзит. Това беше капката, която препълни чашата. Мисля, че хората държат на своята собствена идентичност, затова - ако ме питате - и други могат да последват британския пример". Тези думи на Тръмп не са някаква импровизация, а са вдъхновени от публикуваната през септември 2016 Бяла книга на Питър Наваро. В нея, след като обвинява Китай, че поддържа стабилен курс на юана, във вреда на най-големия си търговски партньор САЩ, изкупувайки американските ценни книжа, той директно атакува Германия и еврото: "Същият проблем съществува и във връзка с Европейския валутен съюз. Докато еврото плува свободно на международните валутни пазари, тази система изкуствено обезценява германската валута по отношение на нивото, на което тя би трябвало да бъде, ако немската марка още съществуваше". Според Наваро: "На практика, слабостта на южноевропейските икономики в рамките на Европейския валутен съюз задържа по-ниския обменен курс на еврото в сравнение с този, който би имала немската марка, ако все още съществуваше.
          През февруари 2017 соченият за нов посланик на САЩ в Европейския съюз Тед Малок заяви в интервю за "Блумбърг", че еврото е в "колапс" и може дори да изчезне през следващата година и половина. В същото интервю, той отбеляза и, че има "достатъчни причини" да очакваме и излизане на Гърция от еврозоната. Преди това пък, Малок сравни Eвропейския съюз с рухналия СССР, подчертавайки, че Съюзът следва да бъде "опитомен" (т.е. подчинен).

          В друго свое интервю за Би Би Си, Малок повтори тезите си, че "евроото не само преживява упадък, но може и да изчезне", добавяйки, че препоръчва на разполагащите с евро да се отърват от тях през 2017. Тук е мястото да напомня, че Малок въобще не е лаик по отношение политиката на ЕС. Той е професор по икономика в бизнес школата към Редингския университет във Великобритания. Освен това той беше член на борда на Световния икономически форум в Давос, както и старши изследовател в такъв ключов "мозъчен център" като Института Аспен. Тоест, неговите прогнози за бъдещето на еврото и на самия ЕС не са плод на фантазията му, а са много добре обмислени.
          Междувременно, след назначаването на Стивън Мнучин ( който в продължение на 17 години беше директор и парньор в "Голдман Сакс" и който въобще не се притеснява да нарича Китай "валутен манипулатор") за финансов министър на САЩ, сцената изглежда окончателно подготвена за очертаващата се пълномащабна валутна война на Америка, чиято цел е разрушаването на еврото.
          https://geopolitica.eu/spisanie-geop...a-sruti-evroto

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Като теб смятат невежите За тях са направили калкулатор тук:
            https://www.insee.fr/fr/information/2417794
            който казва:
            "Compte tenu de l'érosion monétaire due à l'inflation, le pouvoir d'achat de 25 000,00 Francs en 1983 est donc le même que celui de 7 498,82 Euros en 2016."
            или на български:
            "Като се вземе предвид инфлацията,
            покупателната стойност на 25 000 френски франка през 1983 г.
            е еквивалентна на покупателната стойност на 7 498 евро през 2016 г.

            И не съм отишъл като директор, а като под-директор (sous-directeur),
            за да създам цялата система на една новосъздадена банка,
            съседка на HSBC на Champs Elysées
            ​​​​​​
            Но тъй като мнението ти никак не ме интересува, няма да публикувам първия си фиш на заплата там
            Мечтите са безплатни

            Коментар


            • Първоначално изпратено от gianny Разгледай мнение
              Верно, че 15 к евра са само мечта за всяка празна кратуна
              Хааахахаха
              Че ватю праи 15К евро
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                25000/6,56= 3810 евро - и това 1983г- посмали малко манго. Не те знам на каква позиция си бил но това според мен е била заплатата която ти си мечтал, както аз сега мечтая за 15000 евро заплата на месец. Едва ли си отишъл там като директор
                Като теб смятат невежите За тях са направили калкулатор тук:
                https://www.insee.fr/fr/information/2417794
                който казва:
                "Compte tenu de l'érosion monétaire due à l'inflation, le pouvoir d'achat de 25 000,00 Francs en 1983 est donc le même que celui de 7 498,82 Euros en 2016."
                или на български:
                "Като се вземе предвид инфлацията,
                покупателната стойност на 25 000 френски франка през 1983 г.
                е еквивалентна на покупателната стойност на 7 498 евро през 2016 г.

                И не съм отишъл като директор, а като под-директор (sous-directeur),
                за да създам цялата система на една новосъздадена банка,
                съседка на HSBC на Champs Elysées
                ​​​​​​
                Но тъй като мнението ти никак не ме интересува, няма да публикувам първия си фиш на заплата там

                Коментар


                • Верно, че 15 к евра са само мечта за всяка празна кратуна
                  Хааахахаха

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    От твоите писания тук става ясно защо родителите ти са нямали проблем с екскурзиите отвъд желязната завеса в ГФР и Австрия.
                    А на барбарон препоръки му дадоха французите,
                    защото му плащаха месечно 25 000 франка заплата
                    (днешни 7 498 евро) през 1983,
                    а България му конфискуваше 20 000 франка
                    https://www.insee.fr/fr/information/2417794
                    Докато се осъзна и разбра, че е Човек с Права
                    25000/6,56= 3810 евро - и това 1983г- посмали малко манго. Не те знам на каква позиция си бил но това според мен е била заплатата която ти си мечтал, както аз сега мечтая за 15000 евро заплата на месец. Едва ли си отишъл там като директор

                    Коментар


                    • Кеф голям- по 1 милион на саниран блок
                      http://www.segabg.com/article.php?id=867186 на времето сложих на моят панеляк изолация за 30лв/м3. Коментарите са супер

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Ще псуваме по форумите и с това ще се изчерпи приноса ни- твоят специално. Моят е по друг
                        Хааахахахахаха

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Не те знам на колко години си , о това наистина са глупости и явно са ти промили мозъка . Няма комунисти в моето семейство, моят прадядо са го били и търкаляли в бъчва за да влезе в ткзс-то/ от страната на баща ми, от страна на майка ми са взети около 500дк земя в сливо поле. Родителите ми ходиха няколко пъти на екскурзия- унгария, гфр ссср и австрия. Баща ми беше метролог, майка ми лаборант. Мамви препоръки, какви глупости са те хванали не знам. Препоръки може да са искали на барби
                          От твоите писания тук става ясно защо родителите ти са нямали проблем с екскурзиите отвъд желязната завеса в ГФР и Австрия.
                          А на барбарон препоръки му дадоха французите,
                          защото му плащаха месечно 25 000 франка заплата
                          (днешни 7 498 евро) през 1983,
                          а България му конфискуваше 20 000 франка
                          https://www.insee.fr/fr/information/2417794
                          Докато се осъзна и разбра, че е Човек с Права
                          Last edited by barbaron; 12.08.2017, 10:54.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Мамви препоръки, какви глупости са те хванали не знам. Препоръки може да са искали на барби
                            Най - интересното е че сигурно са му ги дали да излезе , пък той сега се прави на антикомунист
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                            Коментар


                            • Някой наясно ли е докъде е антон тодоров че ми излезе някаква негова книга
                              Шайка - книга 1: Бойко, Росен, Цецо и другите

                              Антон Тодоров

                              Дали ще връща парите на тези които са си я купили или ще кара /как беше по комунистически/ куче влачи диря няма

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

                                Ти говориш пълни глупости.

                                Това можеше да стане ако си член на партията или ако не знам си кой член на партията ти даде препоръки. И накрая ако избягаш и семейството ти остане тук - на тях им се случваше случка.

                                Демек ако вашите не се бяха върнали, можеше да разгледаш някой лагер отвътре и сега щеше да си антикомунист.

                                Не те знам на колко години си , о това наистина са глупости и явно са ти промили мозъка . Няма комунисти в моето семейство, моят прадядо са го били и търкаляли в бъчва за да влезе в ткзс-то/ от страната на баща ми, от страна на майка ми са взети около 500дк земя в сливо поле. Родителите ми ходиха няколко пъти на екскурзия- унгария, гфр ссср и австрия. Баща ми беше метролог, майка ми лаборант. Мамви препоръки, какви глупости са те хванали не знам. Препоръки може да са искали на барби

                                Коментар

                                Working...
                                X