IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Aз пък не разбирам телешкият възтор и прехласването по САЩ и Запада.Не разбирам лизачите на западни задници с манията си да са изключителни те да са пътят животът истината.Свъщност става дума за едни обикновени убийци бандити и рекетьори.Посредствени тъпаци които ние българите превъзхождаме тотално.
    За теб който не е русофил, е лизач на западна задници...
    ТАКА ОБИЖДАШ 90% от българите!
    НЕ!
    ОБИКНОВЕНИЯ НОРМАЛЕн човек не е русофил и не е лизач на нищо!
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Не.

Ми тръгваш да градиш изказването си от грешна основа. А като е грешен фундамента, тооо... и заключението не е ъъъ, съвсем вярно.

Бих искал да споделя, ако нямате нищо против разбира се, че не мразя руснаците и русия.
      Това което предизвиква раздразнение в мен (ако може така да се каже) е постоянните лъжи и лъжовна пропаганда която се лее от там, а още повече филите им, които подкрепят всяка тяхна дума и желание. И не само - за тях русия е истинската им родина.

И докато за руснаците е разбираемо - все пак това е тяхната страна и те по един или друг начин се вълнуват от това което се случва там, то за .филите им е не само неразбираемо, но и предизвиква погнуса (ако може така да се каже).
      Виждам че джани се е появил, и бих го помолил да каже ПАК как самите руснаци наричат филите им по света.

ПП
      Ако той не каже, аз ше кажа...
      Aз пък не разбирам телешкият възтор и прехласването по САЩ и Запада.Не разбирам лизачите на западни задници с манията си да са изключителни те да са пътят животът истината.Свъщност става дума за едни обикновени убийци бандити и рекетьори.Посредствени тъпаци които ние българите превъзхождаме тотално.

Коментар

Виждам че джани се е появил, и бих го помолил да каже ПАК как самите руснаци наричат филите им по света.
        джани рода ли е с намушкания и мениФass
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

...

Happy?
          Не.

Ми тръгваш да градиш изказването си от грешна основа. А като е грешен фундамента, тооо... и заключението не е ъъъ, съвсем вярно.

Бих искал да споделя, ако нямате нищо против разбира се, че не мразя руснаците и русия.
          Това което предизвиква раздразнение в мен (ако може така да се каже) е постоянните лъжи и лъжовна пропаганда която се лее от там, а още повече филите им, които подкрепят всяка тяхна дума и желание. И не само - за тях русия е истинската им родина.

И докато за руснаците е разбираемо - все пак това е тяхната страна и те по един или друг начин се вълнуват от това което се случва там, то за .филите им е не само неразбираемо, но и предизвиква погнуса (ако може така да се каже).

ПП
          Ако той не каже, аз ше кажа...
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	hmnhaw660sc.jpg
Views:	1
Size:	63.8 КБ
ID:	3230489
            препоръка е

Коментар

Начев не виждам логиката в твоя пост?
              По какъв начин моите мании фобии и омрази корелират с въпроса за изрядния длъжник?
              Колко пъти трябва да повтарям, че лично ти имаш изричното ми съгласие и разрешение, да ме смяташ за тъп, нелогичен и какъвто там ти е угодно.
              За пореден път ти пращам нетленен, виртуален сертификат!
              Така се диша леко и удобно! Ето, откак и аз имам твоя сертификат, най-интензивното преживяване, което може да ме споходи, произвежда единствено бъркане по джобовете ми!

Русия приема едностранно ангажимент да разплати дълговете на разпадналия се СССР.
              Към средата на август 2017, всички дългове са платени.
              Кредиторите са щастливи, че им се е паднал коректен длъжник. (не се случва често)
              Споменаване на името Русия ведно с каква да е положителна оценка, действие, проява и подобни прави мразещите Русия едни много нещастни индивиди.
              Имхотем дълбоко мрази Русия, следователно е много нещастен от случилото се.
              Ние всички скърбим за Имхотеп.

Те ти една причинно следствена връзка.

По-долу един колега пита за плащането.
              Дедо начев отговаря, че един от мотивите може и да е бил, че Русия иска на нея да се гледа като на коректен длъжник.
              После обаче става ясно, че леко "пресиленото" плащане в средата на особения месец август, може да има и други основания. Хипотеза, де!
              От което пък се разбира, че дедо начев говори и прави нелогични допускания.
              Пръв го разконспирира Имхотеп
              Импотеп е един голям умник.

Те ти още една причинно следствена връзка.

Happy?

Коментар

Не опростачвай нещата с твоите мании, фобии и омрази!
                Полза никаква, дори за теб!
                Начев не виждам логиката в твоя пост?
                По какъв начин моите мании фобии и омрази корелират с въпроса за изрядния длъжник?

Коментар

На кого въздейства много силно идеята че русия е изряден длъжник?
                  На филолози и философи

Коментар

Не опростачвай нещата с твоите мании, фобии и омрази!
                    Полза никаква, дори за теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Този който следи събитията след разпада на СССР.

https://www.gazeta.ru/business/2017/...10845056.shtml
                      Без грам ирония, настоявам да го разбираш така - аз съм твърде далеч от твоето ниво на информираност по отношение на тази тематика и откровено съжалявам, че се включваш сравнително рядко.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

И за какво им са на Руснаците тези 5 километра ? Само и единствено да дразнят соросоидите
                        .
                        В първия момент и при мен изникна идентична реакция, идентичен въпрос.
                        Някак информацията лично за мен беше толкова неочаквана, че темата не можах да я изгоня от главата си и дълго напираше натрапчив въпрос - защо?
                        После започнах да си мисля, че напипах някаква линия на възможно обяснение. Не държа, че това е истината, просто търсех някакво обяснение.
                        Развитието с Македония дойде някак изненадващо бързо. Първо отказ за връчване дори на мандат на Заев, после подписване буквално през глава на десетилетия бавен и дори "невъзможен" договор с България. Видимо събитията се случват под чужда намеса. Чия?
                        Очевидно американска и с някакво допълнително подбутване от европейска страна. Няма кой друг да е в състояние да постигне такъв резултат в такъв срок!
                        Подозренията ми в тази посока се затвърдиха, когато на сбогуване със Заев, Борисов в типичния си народняшки стил, се обърна към домакина: Хайде, на добър път, пък скоро и в НАТО и ... караме по план! Смислово така звучеше, думите приблизително същите. Странно, как го излъчиха това по телевизиите. Странно как един премиер и стратег си позволява точно тази приказка пред камерите. Очевидно дипломатите са се побутвали и са се окашляли смутено, но ... това е положението в нашата страна.
                        Взет е курс към окончателно решаване на проблема, тъй че няма нищо странно в това, противникът да бъде ограждан, да бъде притискан. Това се прави и така се прави!

Каква е евентуалната връзка с Босна?! През Адриатика има директна връзка: Гърция - пристанищата и сухоземно (една непослушна страна) - Македония (една доста объркана страна, със съмнителен идентитет и подозрителен ресурс въобще да бъде държава) - Сърбия (една непослушна и направо вражеска страна) - Унгария (една непослушна страна).
                        Ако Македония отпадне, чисто логистично и стратегически възниква голям проблем за Русия. Не разбирам чак така от военни и сходни работи, може и да не е чак такъв проблемът, ама си е проблем.
                        Временно нещата могат да се поправят при наличие на някаква алтернативна връзка и такава връзка може би е възможна през Босна, която граничи със Сърбия.

Има и друга линия на разсъждения. Китай и Русия сега уж се разбират, но те са си исторически и геостратегически противници. Китайците много искат да вземат Сибир, но сега временно играят приятели с Русия, като вероятно това просто е един етап в похода им към световна доминация. Просто още не могат да си позволят сблъсък със САЩ, но се готвят и набират сили. Та, по тази линия, Русия вероятно има задължение и към Китай (това е спекула), да съдейства за поддържане на някакви логистични коридори към сърцето на Европа. Да не забравяме интересите на Китай, които практически са вече повсеместни, те нали дори вече купиха голямо гръцко пристанище.
                        Въобще в съвременния свят когато и доколкото се опитваме да схванем някакви процеси и събития, препоръчително е да се запитаме каква е китайската връзка, па макар и косвено.

Това е просто на първо четене и без препоръки естествено.

Коментар

Едно от нещата, които ми минаха през главата е, че искат да са изряден длъжник.
                          При състоянието на съвременния морал, дори и само идеята за изряден длъжник въздейства много силно.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Да Русия платила последния измислен дълг на СССР , а
                            Едно от нещата, които ми минаха през главата е, че искат да са изряден длъжник.
                            При състоянието на съвременния морал, дори и само идеята за изряден длъжник въздейства много силно.

Коментар

• Ти би ли дал пари на безимотен ром от североизточна България, който при това е в списък на ДАНС, като санкционирано лице?

На такива пари им "дават" само ловки бандюги, прехвърлящи източените си фирми малко преди да дойде МВФ...пардон НАП

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Този който следи събитията след разпада на СССР.

https://www.gazeta.ru/business/2017/...10845056.shtml
                                Тия са ептен сиромаси бе. Нямат си външен държавен дълг :

По данным Банка России, на 1 июля 2017 года внешний долг, приходящийся на органы государственной власти, составлял $47,217 млрд, из которых $44,9 млрд приходились на ценные бумаги, номинированные в валюте и рублях. Минфин считает по другой методике и получает $51,471 млрд, но и это всего лишь 3,5% ВВП.

п.п.

Друго си е краварския дълг от 21 000 000 000 000 доларчета
                                Last edited by markov; 22.08.2017, 14:24.
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X