IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Имхотеп

    Ааа-ха-ха-ха-ха-хаааа!

    Забравих да го питам ватю колко изкара днес в онова заведение под операта...

    Кое е това заведение и къде е операта

    Коментар


    • "Север – Юг" срещу "Северен поток"

      От a-specto , публикувано на 19.09.2017
      Може ли американският втечнен природен газ да замени руския газ в Европа?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от gianny Разгледай мнение
        "Остават още няколко часа до онази кошмарна дата на 3 септември 2004-та, когато ФСБ ще започне да засипва училището в Беслан с огнемети и гранатомети и ще спре датчикът на смъртта на цифрата 333.
        А след още едно денонощие свършеното ще дойде да погледне лично Путин. Ще иде и в болницата да да се позаинтересува за здравето на оцелелите ранени.
        И ще лъже. Ще лъже, че ако е знаел 4 часа по-рано е щял да спре кървавата касапница, че превзелите училището хора на Басаев не са имали никакви искания, не са преговаряли и поставяли никакви условия, че са просто терористи, които са искали да избият всички.
        А Басаев имаше съвсем прости и ясни искания – свободна, независима Ичкерия, , оставка на Путин, няма да убива никого от заложниците. Пред такива искания Путин мисли по малко от секунда – да се разстрелят всички. До един!
        "

        АЛЕКСАНДЪР ТВЕРСКИ
        3.09.2017
        Kakво казват евреите- с терористи не се преговаря. Избиваш ги каквото и да ти струва. Бе този малко искания имал, оставка и свобода. Ами че утре ще поиска и да се самоубият всички руснаци и те трябва да го направят по твоята логика.
        Last edited by X_Y; 20.09.2017, 10:20.

        Коментар


        • [QUOTE=OMG;n3240436]



          https://www.youtube.com/watch?v=9a_rdl6cmog
          Гафовете на президента Плевнелиев.

          Айде гледай си го с влажни очи !

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

            Според мен не се прицелва в нищо конкретно. Нещо като "откъдето падне"
            На този проект ДСБ беше сложен край още със създаването си. Също и на СДС.
            Интересна е причината...
            А навремето бяха млади хора, които можеха да променят нещата. Както се вижда, нищо такова не се случи.
            Загубата от комарджията на изборите 2001 не може да бъде причина за разпада на десните. Напротив - след края на мандата щяха да излязат на бял кон. Но, не би.
            Това поражда въпроса, колко десни са били?
            Ами помниш ли как днешните автентични кречетала, дето се правят на борци за законност, си гласували закона за амнистията по времето на най-порочното и крадливо управление - тройната коалиция ... Подобна свинщина е присъща на бсп и дпс, но законът се приема с подкрепата на десебилите и сдс. Даже партията на комарджията, като трети коалиционен партньор, е била против тази мафиотска гнус. Тогава теменужения лично и отговорно гласува "за", въпреки нечуваните заменки за 6 милиарда на апетитни имоти по морето, извършени от комунистическите престъпници. Някои още не могат да проумеят за какво дебелоочие, цинизъм и двуличие иде реч.

            Как министри и депутати приеха закона за амнистията

            Прокуратурата изрично предупреждава, че ще бъдат прекратени и делата, които се наблюдават от ЕС, но никой не й обръща внимание

            Доротея Дачкова, Силвия Георгиева

            Един закон може да е само от 4 члена, но да разбуни сериозно духовете и да остави усещането за порочно правосъдие. Законът за амнистията, приет в края на март от миналия парламент, направи точно това. Премиерът Бойко Борисов го определи като неморален, защото той е позволил на предишната власт безнаказано да сключва неизгодни за държавата сделки. Кабинетът дори атакува закона пред Конституционния съд. Бившите червени министри пък обявиха, че се отказват от амнистията. Което за момента има само ПР стойност, защото нито един от тях все още не е обвиняем или подсъдим.

            Текстът, който се оказа проблем - за прекратяването на висящите дела за престъпления по непредпазливост, които се наказват с до 5 г. затвор, извършени до 1 юли м.г., бе приет на второ четене в парламента с гласовете на БСП и ДПС. Коалиционният им партньор НДСВ гласува против. Гласове "за" дадоха и трима от ОДС - Венцислав Върбанов, Димитър Димитров и Марио Тагарински, петима от ДСБ - Васил Паница, Веселин Методиев, Евдокия Манева, Екатерина Михайлова и Иван Костов, двама от "Атака" - Ваню Хърков и Христо Попов, и шестима независими - Александър Праматарски, Анастасия Мозер, Антоанела Понева, Елеонора Николова, Мария Капон и Петър Берон.
            http://www.segabg.com/article.php?id=434535
            Разбирате ли за какви "автентично десни" си говорим и защо бсп, дпс и дсб играят заедно и неразделно срещу гербавите?
            Същите, които толкова много искат да "реформират" и да се борят с корупцията ...

            Впрочем, създаването на Европейска прокуратура означава, че всичката мръсотия, на която българската прокуратура не е повдигала обвинения, може да стане обект на Европейската. И законът за амнистията не може да ги спаси.

            Yeah

            Коментар


            • Първоначално изпратено от gianny Разгледай мнение
              Пореден позорен конфуз преживява в САЩ президентът Румен Радев. Българският държавен глава от няколко дни не спира да се хвали, че е на важно посещение в САЩ за 72-ата сесия на Общото събрание на ООН, на която щял да проведе куп важни срещи. Действителността обаче се оказва доста по-прозаична и направо срамна, разкриват източници на ПИК от дипломацията ни отвъд Океана.

              „Двустранните срещи на Радев в рамките на сесията засега са с представители само на Иран и Русия и американците и партньорите ни от НАТО са меко казано озадачени. Легитимацията на Радев явно е под критичната точка, щом е успял да си уреди само тези двустранни разговори. Но това е много притеснително като цяло за България и е лош знак към партньорите ни. Добре, че външната министърка Захариева ще се види с колеги от НАТО и Западния свят, за да измие донякъде този позор”, разкриха дипломати пред ПИК. Сред тях дори тръгнала шега, че Радев щял да направи хеттрик, ако имало и представители на Северна Корея, с които да се срещне. Така щял съвсем да шокира американците, разговаряйки с всичките им външнополитически противници на куп, каквито освен Северна Корея са именно Иран и Русия.

              Припомняме, че това не е първият подобен конфуз за настоящия български президент. Преди няколко месеца той се завърна опозорен и от петдневното си странстване в Полша и Германия, където също остана с нулева легитимация в световната политика, въпреки напъните си да блесне сред световните лидери на срещата на високо равнище по инициативата „Три морета” тогава.

              Бившият пилот не успя да се срещне с нито един свой колега на четири очи, да не говорим пък да изпълни въжделенията си да разговаря лично с американския си колега Доналд Тръмп. Вместо това той беше единственият президент, който не бе приет дори за една кратка протоколна среща на четири очи от никой от присъстващите лидери.

              Още тогава дипломати и анализатори констатираха, че Радев няма да успее да се измъкне от международната си изолация заради разнопосочните сигнали, които дава в изявленията си. В България Радев говорел проруски, за да се хареса на електората на БСП, а навън се опитвал да се сближи със западните лидери и се държал проевропейски. Номерът му явно не минава обаче, защото и сега в САЩ за сесията на ООН не е успял да си уреди поне една среща на четири очи с лидер на някоя значима световна сила, а щял да се вижда само с чиновници, при това от Иран.

              „Единствената му надежда е да успее да се види с Генералния секретар на ООН Антониу Гутериш на 22 септември и то по повод Денят на независимостта, за да получи поздравления от португалеца”, коментират още родни дипломати в САЩ.

              Чудесна новина.Нашият Президент точно с тия трябва да се среща може с Полша Чехия Унгария Словакия Северна Корея Виетнам.Дебел хой за САЩ

              Коментар





              • Ха-ха-хааа!
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Измамнико, вие не се обаждайте.
                  Нито един мой коментар не е предназначен за вас.



                  ПП
                  ...И зèмете да идете на логопед. Какво е това комутизъм бе?
                  И не се поправяйте, така още повече показвате какво сте всъщност...

                  Last edited by Имхотеп; 19.09.2017, 19:45.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                  Коментар


                  • Инсулт се получава в мозък, ratten. Следователно, споко: опасността е попреувеличена.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

                      Не съм си и помисляла за теб конкретно. Масовият случай е по-впечатляващ. Очевидно е оценен като достатъчен за ръководството на десебилната партия, за да се цели точно в този електорат.
                      Според мен не се прицелва в нищо конкретно. Нещо като "откъдето падне"
                      На този проект ДСБ беше сложен край още със създаването си. Също и на СДС.
                      Интересна е причината...
                      А навремето бяха млади хора, които можеха да променят нещата. Както се вижда, нищо такова не се случи.
                      Загубата от комарджията на изборите 2001 не може да бъде причина за разпада на десните. Напротив - след края на мандата щяха да излязат на бял кон. Но, не би.
                      Това поражда въпроса, колко десни са били?
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

                        Много си се объркала. Не можах да преодолея отвращението си от нито един от двамата кандидат-президентини, за да отида до урната.
                        Не съм си и помисляла за теб конкретно. Масовият случай е по-впечатляващ. Очевидно е оценен като достатъчен за ръководството на десебилната партия, за да се цели точно в този електорат.
                        Yeah

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

                          Охо, реформаджииският вой остана извън всякакви кордони ...
                          Е, разбира се, че като стане дума за избранника на решетников, трябва да върнете удар към управляващите. Не ми пука, каквото си надробят, това ще сърбат, ама известно отдавна е, че вие аффтентичните с готовност пристанахте на неадекватно блещещия се шапкар, ммм









                          Много си се объркала. Не можах да преодолея отвращението си от нито един от двамата кандидат-президентини, за да отида до урната.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Manyface God"

                            Уважавам хората, ти обаче къде се редиш, товарищ?
                            Със сигурност не съм при мечтаещите да са се родили грингоси....и срамуващи се че Руснаците са ги освободили от Османско робство...
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

                              В този ред на мисли, скоро мислА ще има кордон и около едни шишета, дето днес се снимаха с една рушка граблива чайка.
                              ...магнитен кордон!
                              Охо, реформаджииският вой остана извън всякакви кордони ...
                              Е, разбира се, че като стане дума за избранника на решетников, трябва да върнете удар към управляващите. Не ми пука, каквото си надробят, това ще сърбат, ама известно отдавна е, че вие аффтентичните с готовност пристанахте на неадекватно блещещия се шапкар, ммм

                              Новият политически проект на председателя на ДСБ Радан Кънев ще търси подкрепа най-вече между десните избиратели, гласували на балотажа на президентските избори за ген. румен радев.
                              Това обяви депутатът от реформаторския блок атанас атанасов .... http://www.mediapool.bg/noviyat-proe...ews256502.html







                              Yeah

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

                                сто на сто, ма първо малко им се вози на миговете па после ги сваля.
                                Ако говорите за определен потребител безнаказано по този начин, да считаме ли и останалите, че подобни квартални подмятания вече са разрешени?
                                The strongest stand last.

                                Коментар

                                Working...
                                X