IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поздрав за 65 годишнината на Путин от Барселона :

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Колкото до другото - тук само вие, рубладжиите говорите за гейове и пидали. Това е напълно разбираемо, леви убеждения - леви резби.

Ами да ... Евросъюзът смело държи ляв курс ... Русия , ако не знаеш / а явно е така / е много по надясно и от САЩовете ...

Коментар

Бе видехме няколко пъти каква е военната им техника.
        Два пъти Ирак, Либия, че и Сърбия. Насметоха ги за по една седмица.
        А мурзилките тогава разправяхте - оооо, тоя ирак не е оня ирак, ааааа, сърбия не е ирак, аааооо либия не е ирак...

Колкото до другото - тук само вие, рубладжиите говорите за гейове и пидали. Това е напълно разбираемо, леви убеждения - леви резби.

Всичките изброени държави бяха под санкции десетилетия за да може оръжията им да са две поколения назад от съвременните образци. Краварска тактика!!
        Но мисля че това вече няма да мине като номер. Виждаме че Кимчо си е научил урока и не ще и да чуе да спре да си развива уръжията в замяна на краварски обещания дето ще бъдат нарушени в първия удобен момент от световния злодей САЩ.

Коментар

• САЩ готвят разобличаването на кремълския елит – изнесли над 1 трилион долара

Капиталите на най-богатите руснаци, укрити във Великобритания, Швейцария, Кипър и други офшорни зони, превишават съвкупните спестявания на цялото население на Русия“

„Националното бюро за икономически изследвания“ на САЩ (NBER) публикува преди дни доклад на сайта на институцията, в който се прави изводът, че кремълският елит е изнесъл в офшорни сметки до 75% от брутния вътрешен продукт на Русия.
          От специалната разработка става ясно, че откраднатото и скрито в чужбина богатство е

три пъти по-голямо от валутния резерв на Русия

Западните спецслужби разполагат с по-голямата част от информацията за активите на путиновите приближени, както и за активите лично на Путин.

​​​​​​_____

Ми... честито.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

А мурзилките тогава разправяхте - оооо, тоя ирак не е оня ирак, ааааа, сърбия не е ирак, аааооо либия не е ирак...

Аз не знам докога няма да ти е ясно, че убиват не оръжията, ами хората. Както, и че не оръжията печелят или губят войните, ами пак хората. Че оръжието, добро или не особено, е само средството и в пъти по-критичти и значими са мотивацията и подготовката на същите тези хора от предните точки. Бях се поохлабили рашките, дълго време не бяха воювали, ноборна армия, УВО и шопка н а тоягаи ето ти го Афганистан. Иракците, след 80-те, и те. А там жега, слънце, мозъците и на камилите се топят... А янките, ту-там, постоянно в разход, посгоянно воюват, тренират и т.н. И пак, някви чалми_ им пускат кръвчица ката ден.Откак ВВП дойде на власт, нещата не са същите. Сега Сирия друго да не е, е полшгон за бойна подготовка, жив контакт и потенциалния противник, място зо изпитание и рекламя на руското оръжие и т.н. Схващаш ли?
            ...едва ли. Не-остър трол.
            Last edited by Pyramid; 07.10.2017, 16:45.

Коментар

• Относно работата на модераторите

Капитан Петко Войвода (Петко Киряков), еп 9, мин. 17:30 07 Октомври 2017, 14:49 - (Петко Войвода): Ами какво да се прави, като са го ударили през просото нашите управници, като Апостол Савов. Трупат ли трупат! Пара върху пара, лозе върху лозе. Лакомо око човешко! Адашко, адашкооо, ний гръмнахме Калъм Тома, че вземаше лихва от бедните хора по десет на стоте, сега по двайсе на стоте лихва си взимат и хич окото им не мигва. Двайсе на стоте! Да не говорим за далаверите. - (Малък Петко): Еее, аз ти казах тогава, на времето, дай да караме хайдутлук, да събираме пари, а ти освобождение, освободителна дружина, и кво стана сега?, освободихме се от турците да ни яхнат нашите! Тъй де! - Е добре де, няма ли право? Няма ли закон? - (Петко Войвода): Правото, както пише в Корана е в калъча, не го ли разбра, който държи калъча в ръцете си, той е прав! - ….. - (Малък Петко): Тогава Войводо що да не се върнем пак в Балкана, а? Да си я раздаваме нашата хайдушка правда? - (Петко Войвода): За кога адаш? - (Малък Петко): Само да свирнеш и съм на крак, ееей! - (Петко Войвода): Аз съм вече на 47, а и на глава не можем да им излезем, един ще убием, друг ще тръшнем, трети ще изплашим, ала те са много адааш, и полиция имат, и войска, ще ни обявят за разбойници, свършено е адаш! А най-страшното е, че не са чужди, а родни братя българи!

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/politika/bsp-iz...ews549010.html

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=QgDDreQtz_s
                Запад назвал Путина "НОВЫМ ХОЗЯИНОМ" Ближнего Востока.

С днём рождения В В Путина , здоровья ему и так держать!

Коментар

Юруш тогава на северна корея

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Третополови и ГМО – бананоядни двуноги от резервата Булгаристан!!!
                    Руснаците са ненадминати в ракетостроенето!!!
                    А военната им техника, изпреварва всичко на пазара с поне 20 години!!!
                    Както не веднъж съм казвал, ВИЕ, СОРОСОИДИТЕ ОТ БЕЗВРЕМИЕТО В БУЛГАРИСТАН, ЩЕ СТЕ ПЪРВИТЕ, КОЙТО ЩЕ ПОСРЕЩНАТ ПУТИН, ОБЛЕЧЕНИ В РОКЛИЧКА И ЩЕ РИПАТЕ КАЗАЧОК С МАЗНИ УСМИВКИ!!!!

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Третополови и ГМО – бананоядни двуноги от резервата Булгаристан!!!
                      Руснаците са ненадминати в ракетостроенето!!!
                      А военната им техника, изпреварва всичко на пазара с поне 20 години!!!
                      Както не веднъж съм казвал, ВИЕ, СОРОСОИДИТЕ ОТ БЕЗВРЕМИЕТО В БУЛГАРИСТАН, ЩЕ СТЕ ПЪРВИТЕ, КОЙТО ЩЕ ПОСРЕЩНАТ ПУТИН, ОБЛЕЧЕНИ В РОКЛИЧКА И ЩЕ РИПАТЕ КАЗАЧОК С МАЗНИ УСМИВКИ!!!!

Коментар

• ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е :

СНИМКИ и ВИДЕО показаха как светът поздрави Путин за 65-ата му годишнина

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/snimki-i-...ews548998.html
                        Last edited by markov; 07.10.2017, 13:38.

Коментар

Е vate aйде сега...
                          тъкмо си мислех че айкюто ти се качило до 22, и ти пак се изложи...
                          Къде е това тук , ако си мислиш че някой ти вярва че си в щатите много грешиш. Уолмартя намери ли

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Педал грозен ясно е че негрите ти порят задника а руснаците ти разбиват зурлата там
                            ми как да не го е яд човека, той се натиска да го мандръсат а те му разбият суратя
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп

Кокошкарю, руснаците тук са трета ръка хора.

Не си ли разбрал, подготвя се чилийски сценарий за вас, мурзилките.

ПП
                              Модерацията - щом е допустимо такова изказване, моля да не ме триете следващия път
                              Момент, по време на преврата в Чили ти да не би... Малък си бил тогава, да разбираш от правене на свирки, па да се натискаш... Много ти е харесало нещо, ама не мой така, сакън. Няма нужда, на нас има кой да ни духа, споко. "Чилийски вариант" ще ми обещава, охлюв с охлюв.
                              Last edited by Pyramid; 07.10.2017, 11:52.

Коментар

• Скандал!
                                На референдума в Каталуния 90% гласували за отделяне, 10% за Единна Русия, и 46% за Путин.

Коментар

Working...
                                X