IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Интересното за лековерния народец е, защо е лековерен? Да не би да е за това, че 45 години не му даваха да диша и да мисли? Да не би да е за това, че 45 години го промиваха, крадоха и убиваха комунистите? А сега, някак си причините за неволите ви се изместват към лошия персонаж Тиквата. Че тя/той Тиквата е от вашите комунисти бе, рожба на поредица от събития. Олицитворение на любимия ви строй по начин на мислене, действие и бездействие. Емблематична компилация от недъзи. Безхаберие, необразованост, ниска култура. Тиквата, това сте вие! Докато българина не застане зад интереса си, ще го мотаят байтошовите Тикви до полуда.
    Време е за поп

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Плевен
      Кое село?
      The strongest stand last.

Коментар

Ела??... Къде да дойда, тогава няма да ти трябва прокурор?
        Плевен

Коментар

Някак си никой не ще да емигрира в северна Корея, въпреки самомачкащата се демокрация. Всеки се натиска на западния си уиндоус и громи демокрацията от него. кое не ти става ясно, кой е размазан ли - промития народец е размазан, ватка, виж и майната го доказва по долу с непоисканото с включване. Какво ще стане в Каталуния и Косово? Каталунская АССР? Социализъм? Не ватка, няма да стане така. Попитай Борис от UK, дето се покри след референдума.
          Бе ти що не емигрираш у Кравария ами по цел ден усираш форума.

Коментар

Каскет ти ли ше ме даваш на Прокурор!!!???Ела се пробвай
            Ела??... Къде да дойда, тогава няма да ти трябва прокурор?

Коментар

Само за изказванията ти тук си за прокурор за измяна на Родината. Аз към твоята родина (Русия) вярносТ не дължа.
              Каскет ти ли ше ме даваш на Прокурор!!!???Ела се пробвай

Коментар

Ми той нали за тва лае тука по цел ден да е булката
                еми време да минава, докато вечерта му обърнат пак хастара.

Коментар

НЯМА ДА ВИ ТРЯБВА СТАДИОН,

но с комонетата ще го напълним!
                  Ти мое напълниш само гащите

Коментар

• Първоначално изпратено от хамстер Разгледай мнение

съгласен е, само ако може без да копа уран.
                    Ше копа и ше има и по некоя лопата по кратуната ако се ослушва и не работи.А след работа ше марширува и ше пее интернационала и други комунистически песни

Коментар

Ти гледай на българският стадион къде ше си чилийския го остави.Тук ше изтрепем всичкото шорошки слугинаж
                      НЯМА ДА ВИ ТРЯБВА СТАДИОН,

но с комонетата ще го напълним!

Коментар

• Първоначално изпратено от хамстер Разгледай мнение

пръдльовци като теб могат да стоят само от страната на невестата.
                        Ми той нали за тва лае тука по цел ден да е булката

Коментар

Аз мое ти го покажа по Пешовски.Денем ше копаш уран а вечер циганите колеги по килия ше ти се радват
                          съгласен е, само ако може без да копа уран.

Коментар

На чилийския стадион подобните на мен стояха от страната на спусъка, нещо се объркваш.
                            Ти гледай на българският стадион къде ше си чилийския го остави.Тук ше изтрепем всичкото шорошки слугинаж

Коментар

На чилийския стадион подобните на мен стояха от страната на спусъка, нещо се объркваш.
                              пръдльовци като теб могат да стоят само от страната на невестата.

Коментар

Искам тебеподобните ти да са с доживотна присъда за измяна на Родината и да копат уран за Козлодуй докат пукнат
                                Само за изказванията ти тук си за прокурор за измяна на Родината. Аз към твоята родина (Русия) вярносТ не дължа.

Коментар

Working...
                                X