IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Прощалното писмо на Фидел Кастро към всички хора по света.

    "Тази битка не се печели, тя е вечна, ако искате да имате бъдеще трябва да се изправите срещу тези, които искат да ви го купят срещу шепа евтини дрънкулки, както са направили с кореното население на Америка преди не чак толкова много години. Тези хора ще дойдат при вас и ще ви обяснят, че когато държавата се грижи за своите поданици, това е робство, а свободата е възможна само тогава когато се надпреварвате един с друг. Те ще замъглят вашия ум, предлагайки на тялото ви хиляди удобства и ненужни и извратени удоволствия, които обаче за да получите ще трябва да жертвате душата си и ценностите на дедите ви. И всичко това те ще направят за печалба, печалбата зад която всъщност се крие огромна кражба. Те ще дойдат и ще купят вашето бъдеще и това на децата ви с пари и вие, ако не сте внимателни, ще попаднете в техните изкусно заложени клопки. Тези хора са извратени чудовища, за тях работата не е обществено полезен труд, а начин за трупане на богатство. Ако им се предадете, не след дълго ще намразите не само работата, но и живота си.
    Аз ще ви кажа как да ги познаете. Те винаги ще ви говорят за печалба, за икономически растеж, за конкурентоспособност, за пазари, но никога няма да кажат и дума за достойно заплащане на труда, социални грижи, безплатно образование и здравеопазване. Те ще поискат вашия труд, но няма да искат да платят за него. Ако се съгласите да им работите, ще загубите бъдещето си. Вие трябва да се изправите срещу тях, срещу малцината държащи световното богатство, и трябва да го направите ЗАЕДНО. А за да сте заедно, трябва да си имате доверие, нещо което те ще се опитат да подкопаят по всевъзможни начини. Ако искате да спечелите, трябва да се откажете от парите им и дори да ви предложат баснословни суми, да не продавате труда си за техните пари. Вашата победа ще дойде тогава, когато сте успели да се обедините всички, когато благодарение на това обединение сте изградили едно ново общество, чиято висша цел е общото благо, а не паричната печалба и жаждата за лична собственост. Парите могат да съществуват и без да се използват за трупане на печалба, а печалбата може да не се измерва в пари. Нима има по-голяма печалба от това вие и децата ви да сте здрави, образовани и резултатът от труда който полагате да се усеща от всички и да допринася за благото на всички, а не на малцина алчни и хищни капиталисти.

    За тях, вие не сте нищо повече от това което произвеждат огромните им фабрики, а именно стоки за еднократна употреба. Братя и сестри от целия свят, обединявайте се, включете се в борбата срещу хищната същност на налагания ви обществено-икономически модел. Помнете, че срещу всяко изкушение което ви предлагат и вие вземете от тях, те получават част от вашето бъдеще. Отхвърлете парите им, работата им и ценностите им и ще бъдете свободни, животът ви ще има смисъл. Не се страхувайте да се изправите срещу тях, защото именно вие сте основата, върху която те градят своята власт и трупат своето богатство. Изправете се и те ще паднат."

    Коментар


    • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

      https://ria.ru/politics/20171206/1508179812.html

      Сигурен съм,че демократичните БГ-медии,които пишеха дитирамби в подкрепа на Навалний ще продължат да залагат на Изненадата!
      Стига да има кой да плати , демократичните БГ-медии ше подкрепят и Собчак и Навални ...

      Коментар


      • Президент России Владимир Путин объявил о намерении баллотироваться на выборах в 2018 году. Об этом он сказал 6 декабря, в среду, во время встречи с работниками завода ГАЗ.
        https://ria.ru/politics/20171206/1508179812.html

        Сигурен съм,че демократичните БГ-медии,които пишеха дитирамби в подкрепа на Навалний ще продължат да залагат на Изненадата!
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Еврокомисията готова да отвори чакалнята на еврозоната за България
          Чакалнята ше има ли отопление и през нощта ?

          Коментар


          • Еврокомисията готова да отвори чакалнята на еврозоната за България

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              Христо Иванов: Пред офиса на Да, България дойдоха част от протестиращите, организирани от "Булгартабак", заради нашето искане за разследване на твърденията на турските служби, че "Булгартабак" е източник на контрабанда. Излязохме при тях и поискахме да разговаряме, но организаторите не позволиха да влезем в контакт с хората. През полицията (благодарим за професионалното отношение!), предложихме протестиращите да излъчат представители, които да се качат с нас в офиса и да обсъдим техните притеснения и нашата позиция - отново получихме отказ. Това, което опитах да кажа на хората, въпреки вувузелите и надъхването с мегафон от страна на организаторите, беше:

              Тук сме, за да покажем уважение към Вашия труд и притеснения. Ние не сме Ваши врагове. Искаме законност. Искаме страна, свободна от мафията. Искаме институциите да си вършат работата. Ние сме на Ваша страна.

              Освен това ги попитах, къде са собствениците на "Булгартабак". Ние сме пред тях с лицата си, но къде са типовете, които са ги изкарали на улицата и се крият зад тях, които ги използват за жив щит за своите престъпления. Къде е Пеевски!?

              Това, което тези хора нямаха възможност да чуят, е нашата покана заедно да отидем пред министерството на икономиката и да поискаме министър Караниколов най-сетне да каже КОЙ е собственикът на Булгартабак.

              Сега протестиращите се насочиха към Министерски съвет. Призовавам Борисов да излезе пред хората и да им обясни кога най-сетне тяхното предприятие ще излезе напълно на светло, кога ще бъде разкрита цялата истина за Булгартабак - от приватизацията до контрабандните канали, докога те ще бъдат държани в унизителна зависимост от корпулентни анонимни страхливци.

              Продлжаваме да настояваме за порламентарна анкетна комисия и адекватно разследване. На първо място заради хора на които днес не им беше разрешено от техните коменданти да разговарят с нас!
              http://epicenter.bg/article/Sluzhite...ot-/142309/2/0

              "Именно по адрес на лидера на "Да, България" Христо Иванов има специални плакати: "Христо Иванов - момче за поръчки на кръга Капитал", гласи надпис на един от плакатите. Работниците се оказват запознати със семейната биография на семейството на Христо Иванов, защото един от плакатите гласи "Бойкикев залепи на твоята врата "кукла на конци", гласи плакат на протестиращите. "Кръгът "Капитал" символ на престъпната приватизация", гласи пък друг.

              Хората обвиняват, че Иво Прокопиев вика: "Крадецът вика, дръжте крадеца" и уверяват, че честно си вадят хляба със собствения си труд.

              Подозренията на хората, че акцията на Христо Иванов е поръчка от гуруто на капиталци Иво Прокопиев, си проличаха и в надписите на плакатите, които бяха издигнали.

              ”Христо Иванов - момче за поръчки на кръга Капитал”, гласи надпис на един от тях и "Бойкикев, залепи на твоята врата "кукла на конци", "Иво Прокопиев - крадецът вика дръжте крадеца", гласят лозунгите на протестиращите.

              Работниците са обидени от провокацията, която беше направена от активисти на партия "Да, България".

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

                Въпреки това Русия е в упадък поради вътрешни национални обстоятелства и предпоставки. Енергоносителите също променят своята роля и съотношение, така че в дългосрочен план ще намалява световното влияние на Русия посредством газа и нефта. Други суровини в бъдеще ще са интересни, та непредвидимостта на развитието остава твърде висока.
                По цял ден нея дъвчат по новините и всичкото соросойд, лидерите петролния залив ходят на килимчето в Кремъл , през ден четем че този или онзи я канел да си прави база у тях, вчера четох че поредните били Судан ,обвиняват Рашата че била влияела изборите за всичко квото се сетите........ голем упадък нема съмнение ги е налегнал.

                Дъл пък упадъка от 90-години вече не е минало и сега гледаме възстановяването на един световен лидер ......аз мисля че е второто.
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                Коментар


                • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

                  Опитваш се да спориш с другия от двамата варненски специалисти,който дори не е чувал за издания като Статистически справочник .

                  Ето накратко каква е ситуацията:

                  https://www.iki.bas.bg/english/CVita/angelov/No267.htm

                  Дори дилетант би разбрал,че цифрата 80 млрд.долара е занижена, на база производство 1988 г.
                  Чакам доказателство,че бюджета на България е бил 80 или 200 -колкото искате млрд долара.АВтори като Ангелов и В.Хаджийски моля не ми пробутвайте
                  http://milom.blog.bg/

                  Коментар


                  • Който не вярва да изгледа филма на Ридли Скот "Небесно царство".Най-добре ще е този град да има отделен
                    статут ,нещо като Люксембург ,Ватикана и т.н.Тръгнем ли да търсим на кого е този град ,това вещае само
                    едно голяма война и реки от кръв.
                    Last edited by Grosss; 06.12.2017, 13:00.

                    Коментар


                    • Еврейте и американците са на път да сътворят една съдбоносна глупост ,която ще взриви целият мюсулмански свят http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/12/...a_izrael_dnes/.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение
                        Може и още да украсиш поста си и с други човечета , но това не променя нищо.
                        Опитваш се да спориш с другия от двамата варненски специалисти,който дори не е чувал за издания като Статистически справочник .

                        Ето накратко каква е ситуацията:

                        https://www.iki.bas.bg/english/CVita/angelov/No267.htm

                        Дори дилетант би разбрал,че цифрата 80 млрд.долара е занижена, на база производство 1988 г.
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                          Специално четиво за хора мразещи Русия.Да четат внимателно

                          https://trud.bg/%d0%b1%d0%bb%d1%83%d...f%d0%b5%d0%ba/
                          Виж първо кой е автора
                          http://milom.blog.bg/

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Специално четиво за хора мразещи Русия.Да четат внимателно

                            https://trud.bg/%d0%b1%d0%bb%d1%83%d...f%d0%b5%d0%ba/
                            Въпреки това Русия е в упадък поради вътрешни национални обстоятелства и предпоставки. Енергоносителите също променят своята роля и съотношение, така че в дългосрочен план ще намалява световното влияние на Русия посредством газа и нефта. Други суровини в бъдеще ще са интересни, та непредвидимостта на развитието остава твърде висока.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                              А са тоя толуп на американска издръжка да каже него кой го е пратил?
                              Такъв ли е, не беше ли син на комунисти?
                              The strongest stand last.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                                Христо Иванов: Пред офиса на Да, България дойдоха част от протестиращите, организирани от "Булгартабак", заради нашето искане за разследване на твърденията на турските служби, че "Булгартабак" е източник на контрабанда. Излязохме при тях и поискахме да разговаряме, но организаторите не позволиха да влезем в контакт с хората. През полицията (благодарим за професионалното отношение!), предложихме протестиращите да излъчат представители, които да се качат с нас в офиса и да обсъдим техните притеснения и нашата позиция - отново получихме отказ. Това, което опитах да кажа на хората, въпреки вувузелите и надъхването с мегафон от страна на организаторите, беше:

                                Тук сме, за да покажем уважение към Вашия труд и притеснения. Ние не сме Ваши врагове. Искаме законност. Искаме страна, свободна от мафията. Искаме институциите да си вършат работата. Ние сме на Ваша страна.

                                Освен това ги попитах, къде са собствениците на "Булгартабак". Ние сме пред тях с лицата си, но къде са типовете, които са ги изкарали на улицата и се крият зад тях, които ги използват за жив щит за своите престъпления. Къде е Пеевски!?

                                Това, което тези хора нямаха възможност да чуят, е нашата покана заедно да отидем пред министерството на икономиката и да поискаме министър Караниколов най-сетне да каже КОЙ е собственикът на Булгартабак.

                                Сега протестиращите се насочиха към Министерски съвет. Призовавам Борисов да излезе пред хората и да им обясни кога най-сетне тяхното предприятие ще излезе напълно на светло, кога ще бъде разкрита цялата истина за Булгартабак - от приватизацията до контрабандните канали, докога те ще бъдат държани в унизителна зависимост от корпулентни анонимни страхливци.

                                Продлжаваме да настояваме за порламентарна анкетна комисия и адекватно разследване. На първо място заради хора на които днес не им беше разрешено от техните коменданти да разговарят с нас!
                                А са тоя толуп на американска издръжка да каже него кой го е пратил?

                                Коментар

                                Working...
                                X