IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Toва е за пирамид или който искаше да строи самолети

    https://www.f6s.com/twinray хем е в бг, ще може директно да ги финансира и да гледа какво се случва с парите му

    Коментар


    • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
      http://epicenter.bg/article/Orban--P...t--/144578/7/0
      Виктор Орбан: Пристигащите в Европа бежанци са "мюсюлмански завоеватели"!

      Унгария няма намерение да приема мигранти, отсече премиерът.

      Премиерът на Унгария Виктор Орбан нарече пристигащите в Европа бежанци „мюсюлмански завоеватели“ и обяви, че неговата страна няма намерение да приема имигранти. Според министър-председателя на Унгария притокът на мюсюлманско население ще доведе до появата на „паралелни общности“ в държавата.

      “Не смятаме тези хора за мюсюлмански бежанци. Разглеждаме ги като мюсюлмански завоеватели", заяви Орбан за изданието „Велт“ (Welt), цитиран от БГНЕС.
      Объркал си е политиката г-на Орбан. Като наште патреотари не ще ни един бежанец. А Унгария спокойно може да приеме годишно 456 дохтори, инджинери, учителки, обрязани и необрязани, между тях също един ковач, двама калайджии и още неколко редки занаятчии. После пред цел свет да се тупа в гърдите, че е хуманист. А той обявява 7/8 от света за нежелани опасни мутри. Ще ни вкара в беля тоз популист. Не се шегувам..

      Коментар


      • Е,ние сме пак наобратно!Политиците ни първо са европейци,после атлантици и ако остане нещо - българи.

        Вчера едно просещо цигане ме спира по патриарха до спирката на витошка - гладно било.Викам му бегай към оная сграда (НДК),че дават Първо,Второ и Трето....
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

        Коментар


        • http://epicenter.bg/article/Vatslav-...opa/144566/7/0
          Вацлав Клаус: Мюсюлманската култура ще унищожи Европа.

          Бившият държавен глава разкритикува призивите на Еманюел Макрон за задълбочаване на европейската интеграция.

          Ако продължаваме да поддържаме миграцията на хора с чужда култура, ще допринесем за унищожаването на Европа.

          Това каза бившият президент на Чехия Вацлав Клаус. Мюсюлманската култура не е "родена в Европа", допълни той. За изказването пише унгарският вестник "Магяр Хирлап", цитиран от "Фокус" и Дир.бг.

          Заедно с това Клаус разкритикува призивите на френския президент Еманюел Макрон за задълбочаване на европейската интеграция.

          Чехия има нужда от правителство и президент, които на първо място са чешки и после европейски.


          Коментар


          • http://epicenter.bg/article/Orban--P...t--/144578/7/0
            Виктор Орбан: Пристигащите в Европа бежанци са "мюсюлмански завоеватели"!

            Унгария няма намерение да приема мигранти, отсече премиерът.

            Премиерът на Унгария Виктор Орбан нарече пристигащите в Европа бежанци „мюсюлмански завоеватели“ и обяви, че неговата страна няма намерение да приема имигранти. Според министър-председателя на Унгария притокът на мюсюлманско население ще доведе до появата на „паралелни общности“ в държавата.

            “Не смятаме тези хора за мюсюлмански бежанци. Разглеждаме ги като мюсюлмански завоеватели", заяви Орбан за изданието „Велт“ (Welt), цитиран от БГНЕС.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
              [ATTACH=CONFIG]n3281617[/ATTACH]
              +1
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

              Коментар


              • Американски хеликоптери евакуирали главатари на ИДИЛ в Сирия

                В медиите се появи информация, че американски хеликоптери са евакуирали лидери на терористичната групировка „Ислямска държава“ в Сирия. По данни на агенция САНА, лидерите на терористите са били транспортирани в нощта на януари 28 от провинция Дейр ез Зор в провинция Хасеке. Източниците съобщиха, че няколко хеликоптера се летели на ниска височина над лагера Ес Сад и са се приземили близо до бента Ел Басел южно от град Хасеке. По данни на журналистите, евакуираните лидери са бягали при „Сирийските демократични сили“, които са подкрепяни от американската страна. Твърди се, че даденият случай не е първият.

                п.п.

                Терористите се подкрепят помежду си ....

                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                Коментар


                • Руските ни друзя имат една приказка "Москва помнит".Ама помнит само това, което не са причинили на българите,чрез "браткочувствената" им политика.
                  На 7 януари 1945 г. югославските комунисти започват избиването на десетки хиляди хора с българско самосъзнание във Вардарска Македония. Този ден остава в историята като Кървавата Коледа или Кървавия Божик, тъй като началото на кланетата съвпада с християнския празник по стар стил. Кървавата баня е извършена по нареждане на Тито, а списъците с интелигенцията и по-будните българи са изготвени от Лазар Колишевски. Целта на акцията е да се смаже българското население и да го остави без неговите естествени водачи, за да не може да противодейства на македонистката пропаганда. Над 23 хиляди българи са избити, като една голяма част от тях са хвърлени в Охридското и Преспанското езеро или заровени в масови гробове. Над 130 хиляди българи са насилствено изселени или пратени в концентрационните лагери на Титова Югославия.
                  Поклон пред мъчениците и вечна памет.
                  The strongest stand last.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение

                    От блиц, нали?
                    Какъв "блиц" те мъчи бе ...чети бе човек , чети ...
                    Last edited by X_Y; 08.01.2018, 10:53.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                      http://epicenter.bg/article/Dots--Da...ka/144418/11/0
                      Дарина Григорова: “Социалният пол“ е наднационален опит за обезобразяване на човека.


                      Русия зае категорична позиция по отношение на джендър и гей активистите през март 2012 г. Оттогава започна масираната кампания за демонизиране на Путин и информационното остракиране на Русия, защото само тя дръзна да се опълчи юридически на идеологията на "социалния пол ".

                      Предлогът на конвенцията е защитата на жените от насилие, но целта е насилието над християнския мироглед и над всички традиционно мислещи европейци.
                      Конвенцията ще узакони и прецеденти като налудничавата ситуация в САЩ със серията от съмнителни спомени за насилие над жени отпреди 20-25 години – холивудските актриси срещу Харви Уайнстийн, която щеше да е налудничава, ако нямаше сериозни юридически последствия.
                      В същото време европейските жени, подложени на брутално насилие от мигрантите от Афганистан, Пакистан, Близкия Изток и прочее държави със специфична култура на поведение, включваща и педофилията като “особеност”, остават онеправдани, дори заклеймени. Примерът в Кьолн е емблематичен, но далеч не инцидентен, а липсата на осъдени е част от криворазбраната представа за расизъм и “европейска вина” – поредната брънка от идеологията на т.нар. човешки права. Реалното изнасилване не се порицава, а се премълчава, докато хипотетичното отпреди 25 години се осъжда с публично остракиране и дамгосване с любезното съдействие на медиите.
                      На Балканите хората са консервативни, но не пречат на джендър активистите да действат в полето на грантовете и акционизма, това е достатъчен реверанс към “европейските ценности”. Няма нужда от превръщането на “социалния пол” в норма, което би имало гибелни последствия, защото националното законодателство във всички сфери ще трябва да се съобразява с това безобразие и да преформатира/обезобрази насилствено обществото под страх от наказание, а това е терор, джендър терор.
                      “Европа на многообразието” може да приеме нашето въздържане от легитимирането на “социалния пол”, както правят унгарците – защо да не проявим малко разум, ако не воля?
                      От блиц, нали?

                      Коментар


                      • ДА ПРИПОМНИМ- за 28 години са извършени над 200 показни убийства и нито едно не разкрито по надлежния ред!Нито стана на обществото известно, кои са поръчителите,нито извършителите!!!Та Луканов ли не беше,та Кюлев ли не беше,та прокурора Колев ли,та посред бял ден бай Миле и още 5души,та Фатик ли,та Антон Милтенов и приятели, та сутринта в 8:00ч. насред Витошка срещу съдебната палата стрелба като на сафари,та всички онези борци от спортните зали от преди 10-ноември,които зорлем ги превърнаха в криминални престъпници..България е една къса улица и ние не сме балъците на които дълго могат да се подмятат водевилни балвочи! Това е стабилната Държава на Кратун и Цвинокио с приоритет Сигурност..

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение

                          Абе от къде ги намирате тия FAKE NEWS LOSERS К'ва етая статистика дето изобщо не е вярна !
                          Кви 1169 родени за година, като за 2017 те са над 56 000 !!!, това да не е за нечие село от градски тип?
                          To si пише че е за тази/текущата година, тоест 1200бебета от нова година до сега, какво неясно има, по интересни са емиграцията и смъртността. За там кажи нещо
                          Last edited by v_tin; 07.01.2018, 17:03.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                            това е за текущата година бе сине....от 01,01,2018 до момента.
                            Ми той чукчата е говорител , читать портит !

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение

                              Абе от къде ги намирате тия FAKE NEWS LOSERS К'ва етая статистика дето изобщо не е вярна !
                              Кви 1169 родени за година, като за 2017 те са над 56 000 !!!, това да не е за нечие село от градски тип?
                              това е за текущата година бе сине....от 01,01,2018 до момента.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                http://countrymeters.info/bg/Bulgaria интересен сайт - население, раждания емиграция и други такива. Само не знам защо ме броят и мен в бг, след като не съм там


                                [ATTACH=CONFIG]n3281648[/ATTACH]
                                Абе от къде ги намирате тия FAKE NEWS LOSERS К'ва етая статистика дето изобщо не е вярна !
                                Кви 1169 родени за година, като за 2017 те са над 56 000 !!!, това да не е за нечие село от градски тип?
                                Attached Files
                                Socialism -- You Make It, They Take It.

                                Коментар

                                Working...
                                X