IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Добре, че това с клеветата не се отнася и за клетата прокуратура
    Ми иди да свидетелстваш и ти ... покажи там в съда среден пръст ...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Една баба на пазара казала, че ......
      Ей тъй е станал "заслужил инвеститор" ...червената сган ... ... впрочем , това са критериите на Инвестора ....

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Това , ако ти го твърдиш / както излиза / , ше требе и да го докажеш ... иначе за клевета се полага наказателно производство .
        Добре, че това с клеветата не се отнася и за клетата прокуратура

Коментар

• Ааааааххахахахах, как веднага наскачаха пеефските тролове в защита на гасударя, хахахаххахахаха.

Еййй много сте прозрачни!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            "...Делян Пеевски е носил на главния прокурор Сотир Цацаров по сто хиляди евро на месец. Лично той ми е казвал, че ги носи директно на обвинител номер едно. Самият Пеевски е взимал големи суми. Сега касиерката казва, че някои документи се били изгубили при преместване на офиса й. Много интересно. Как са се загубили, нали прокуратура и полиция нахлу там, тършува и прибра всичко, което е важно, както самата тя твърди. Да не би да са изчезнали листовете, където фигурират инициалите Д.П. и Д.П 1? Както стана с тефтерчето на Филип Златанов, което се загуби по пътя към прокуратурата, а в него се мъдреха същите инициали? Не се съмнявам, че прокуратурата се е подготвила със своите тези за процеса, но все пак ще й се наложи да отговаря на доста въпроси. Съвсем обикновени въпросчета..."

Не намирам нищо по въпроса в любимите ви близззз, пик, секири, епицентри и прочие пееффффски парцали. Що ли?
            Една баба на пазара казала, че ......
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

"...Делян Пеевски е носил на главния прокурор Сотир Цацаров по сто хиляди евро на месец. Лично той ми е казвал, че ги носи директно на обвинител номер едно. Самият Пеевски е взимал големи суми. Сега касиерката казва, че някои документи се били изгубили при преместване на офиса й. Много интересно. Как са се загубили, нали прокуратура и полиция нахлу там, тършува и прибра всичко, което е важно, както самата тя твърди. Да не би да са изчезнали листовете, където фигурират инициалите Д.П. и Д.П 1? Както стана с тефтерчето на Филип Златанов, което се загуби по пътя към прокуратурата, а в него се мъдреха същите инициали? Не се съмнявам, че прокуратурата се е подготвила със своите тези за процеса, но все пак ще й се наложи да отговаря на доста въпроси. Съвсем обикновени въпросчета..."

Не намирам нищо по въпроса в любимите ви близззз, пик, секири, епицентри и прочие пееффффски парцали. Що ли?
              Това , ако ти го твърдиш / както излиза / , ше требе и да го докажеш ... иначе за клевета се полага наказателно производство .

Коментар

• "...Делян Пеевски е носил на главния прокурор Сотир Цацаров по сто хиляди евро на месец. Лично той ми е казвал, че ги носи директно на обвинител номер едно. Самият Пеевски е взимал големи суми. Сега касиерката казва, че някои документи се били изгубили при преместване на офиса й. Много интересно. Как са се загубили, нали прокуратура и полиция нахлу там, тършува и прибра всичко, което е важно, както самата тя твърди. Да не би да са изчезнали листовете, където фигурират инициалите Д.П. и Д.П 1? Както стана с тефтерчето на Филип Златанов, което се загуби по пътя към прокуратурата, а в него се мъдреха същите инициали? Не се съмнявам, че прокуратурата се е подготвила със своите тези за процеса, но все пак ще й се наложи да отговаря на доста въпроси. Съвсем обикновени въпросчета..."

Коментар

• http://epicenter.bg/article/Mariya-G...oto/146070/2/0
                  Мария Габриел: Конвенцията ни дава възможност да покажем силата на семейството.

Малииий !

Коментар

Ми няма как тия държави дето си изброил да подпишат конвенция на СЕ.....просто щото НЕ СА членки на СЕ умнико!

А иначе от всички членки, САМО руслямистан и Азербайджан не са я подписали...все още. Ще ми е любопитно да видя, какви ще ги тролите, ако матушка ви рече да я подпише тая пущина!
                    На вниманието на българските депутати! Във Великобритания и САЩ масово се основават клиники за смяна на пола за непълнолетни Потресаващи примери от Западна Европа за двойните стандарти на джендъра.

http://epicenter.bg/article/Potresav...ra/146071/11/0
                    Last edited by majnata; 29.01.2018, 11:37.

Коментар

Ми няма как тия държави дето си изброил да подпишат конвенция на СЕ.....просто щото НЕ СА членки на СЕ умнико!

А иначе от всички членки, САМО руслямистан и Азербайджан не са я подписали...все още. Ще ми е любопитно да видя, какви ще ги тролите, ако матушка ви рече да я подпише тая пущина!
                      Ако матушка рече да я подпишем пак нема да я подпишем.Ние не сме ценители на евроатлантически ценности за да козируваме и да изпълняваме безропотно.Срещу Бог никога няма да тръгна анадънму

Коментар

Ми отивай подписвай ти ... отивай опълченец/опълченка / в Украйна ...да се биеш срещу омразния "руслямистан"... апропо , ГМОто да ти се пада нещо роднина ...?

Коментар

• Ми няма как тия държави дето си изброил да подпишат конвенция на СЕ.....просто щото НЕ СА членки на СЕ умнико!

Коментар

Според епицентри, библиотекари, близзз, брадви и секири, както и според тукашни мазни, до днес в Турция, Сърбия, Полша, Албания и още 30-тина страни, трябваше да е пълно с "джендъри" които да плашат децата по тоалетните, асансьорите и в градския транспорт.
                            За тяхно съжаление, и тая "огромна опасност" ще се окаже дъвка за ден-два, както и боковото "нашествие от 10-ина милиона емигранти", които щахя "да ни прегазят" до преди година-две.
                            Твойта работа нема да стане , колкото и да ти се ще ...не знам защо , само предполагам ...

Много държави, които са извън Европа дори не са я подписали – говорим за САЩ, Канада, Япония Славчо Атанасов: Жените можем да ги защитим със закони, а не с конвенция.
                            http://epicenter.bg/article/Slavcho-...ya/146078/11/0

Коментар

• Според епицентри, библиотекари, близзз, брадви и секири, както и според тукашни мазни, до днес в Турция, Сърбия, Полша, Албания и още 30-тина страни, трябваше да е пълно с "джендъри" които да плашат децата по тоалетните, асансьорите и в градския транспорт.
                              За тяхно съжаление, и тая "огромна опасност" ще се окаже дъвка за ден-два, както и боковото "нашествие от 10-ина милиона емигранти", които щахя "да ни прегазят" до преди година-две.

Коментар

• http://epicenter.bg/article/Aleksand...ya/146072/11/0
                                Как така една конвенция /уж/ срещу насилието се налага с такова нечувано насилие?! Александър Урумов: Вавилонската конвенция

На „джендърите“ откровено не им пука ни за жени, ни за дом, ни за борба с насилието. Единственото, което ги води е омразата към мъжа.

Коментар

Working...
                                X