IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Сега се сещам, що някои ги е толкова страх от "третополовите".
    Щото в казармата старшинката яко ги е сдухвал.
    А както знаем, там - той баща, той майка...демек третополов!
    Оф, добре, някой път когато е по-спокойно, ще ни разкажеш за чудесните ти и незабравими преживявания в казармата с еднополовите.
    Викам ти, обаче, че сега работата е сериозна!

Истина ли е? Комикс промива съзнанието на децата ни за биологичните закони

Промиването на съзнанието на децата по отношение на биологичните закони върви с пълна сила, докато управляващи и опозиция не могат да намерят общо решение за отхвърляне на позорната Истанбулска конвенция. На българския книжен пазар се разпространява "Енциклопедия в комикс", която директно възхвалява хомосексуализма, смяната на пола и съществуването на т.нар. "трети пол".

Наивни родители си мислят, че купуват специализирана литература за деца, издавана в милиони екземпляри, продавани в цял свят, както гласи рекламата, а всъщност дават в ръцете на следващите поколения опасно "оръжие" за унищожаване на ценностната система на подрастващите, а в крайна сметка и до ликвидиране на българската нация.
    Изпълнената с извратено съдържание книга показва анимирани деца, които водят диалози със себе си и собствените си родители, които фино натрапват "нормалността" на еднополовите отношения, смяната на пола и "третия пол". Майка към детето си: "Когато двама души от един и същи пол се обичат, би следвало да уважаваме тяхното решение! Още повече, че в наши дни техният брой се увеличава неимоверно и вече не е нещо необикновено..." Дете пита майка си: "Нали момичетата не могат да се превърнат в момчета и момчетата не могат да станат момичета..."

Отговорът на майката: "Не е точно така, когато пораснат и ако продължат да имат такова желание, могат да си направят операция за смяна на пола..." Изплашеното дете към майка си: "Ах, това въобще не мога да го разбера. Аз никога не бих искала да се превърна в момче..." Майката я успокоява: "Това е сложен въпрос. По-важното е, че трябва да уважаваме и травеститите..." Детето след успокояването: "Добре! Разбрах, че в никакъв случай не трябва да ги смятам за различни..."

И без ратифицирането на Истанбулската конвенцията, насаждането на джендър идеологията очевидно е в ход. От всички българи зависи - ще позволим ли държава с над 1300 годишна история да бъде заличена от лобистите на еднополовите бракове, оплетени в мрежите на унищожителя на Европа - Джордж Сорос и неговите последователи - новите сектанти - "протестъри", "зелени", псевдолибералки и соросоиди, храненици на подсъдими олигарси и обвързани с хибридни политически формации.

Коментар

• Сега се сещам, що някои ги е толкова страх от "третополовите".
      Щото в казармата старшинката яко ги е сдухвал.
      А както знаем, там - той баща, той майка...демек третополов!

Коментар

• Сганов, победихте, ура!
        С тез не можем да се оправим!
        Много са яки!
        Закъде сме с тез провиснали банани срещу самальоти фантомани.
        Духът на Стамбула ще го бъде,
        Туркия ке падне, Конвенцията не!
        НАТО също се включва в борбата срещу сексуалното насилие

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ами Светльо Витков се пре..

Фараоне, къде отиде и ти, бе?!
          Кви коалиции, кви субсидии, кви 5 лева?

Съдържанието е неподходящо за лица на възраст по-ниска от навършени 16 години.
          Възражения - при Светослав Витков

Нали като за пореден път те докарат до бяс, поне може да си пуснеш:

Повърхностни рани
          Повърхностни рани - Ела ми го ....
          Дупета насрани - Ела ми го ....
          Сама ли си Ани - Ела ми го ....
          Не си ли сестра ми - Ела ми го .....
          Мангизи изпрани - Ела ми го ....
          Тъпаци обрани - Ела ми го .....
          Елитни тупани - Ела ми го .....
          Виснали банани - Ела ми го ....
          Това е жена ми - Ела ми го ....
          Минах я през лани - Ела ми го ....
          Направо се мани - Ела ми го .....
          Че апнеш дланта ми - Ела ми го .....
          Все хора отбрани - Ела ми го .....
          Лица от екрани - Ела ми го ....
          Крака обиграни - Ела ми го ....
          Наградите Грами - Ела ми го ....
          Повърхностни рани - Ела ми го .....
          Дупета насрани - Ела ми го .....
          Сама ли си Ани - Ела ми го .....
          Не си ли сестра ми - Ела ми го ....

Като политик той беше последното спасение и извинение за нашата орис и слабост.
          Last edited by nachev; 31.01.2018, 17:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Осиротяхме, колега!
            Мъка и безпътица, лъжи и безхаберие!

Снощи чух някакъв анонс, който подсказваше, че Светльо Витков и той вече се отказвал май от политиката, ерго - вече няма и за кого да гласувам
            Не гледах самото му участие за да чуя Радан, гаче и аз не знам, какво ще каже.
            Шашава работа
            Ами Светльо Витков се пре..кара с коалицията последния път и сега няма държавна субсидия. Що да се мъчи?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

А какво ще речеш за "Arbeit macht frei"?
              Интересно като каква ще е тая история, която била такава каквато била? Профанка!

Коментар

Ми няма какво да се чудиш. отговарям ти директно - нищо общо нямат!

....особено в настоящото НС!
                Осиротяхме, колега!
                Мъка и безпътица, лъжи и безхаберие!

Снощи чух някакъв анонс, който подсказваше, че Светльо Витков и той вече се отказвал май от политиката, ерго - вече няма и за кого да гласувам
                Не гледах самото му участие за да чуя Радан, гаче и аз не знам, какво ще каже.
                Шашава работа

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Чудя ти се! Ама вече ежедневно!
                  Какво общо имат "свестни, умни и кадърни хора в държавата" с акта на упражняване на власт.
                  .......
                  Ми няма какво да се чудиш. отговарям ти директно - нищо общо нямат!

....особено в настоящото НС!

Коментар

Искаш да кажеш, че няма свестни, умни и кадърни хора в държавата ли?
                    Склонен съм да ти повярвам .....на 80%
                    Чудя ти се! Ама вече ежедневно!
                    Какво общо имат "свестни, умни и кадърни хора в държавата" с акта на упражняване на власт.

Няма да назидателствам, че ти вече и без това сложи 100 плюсчета на герб, които са се събрали не по признак - "свестни, умни и кадърни хора в държавата", а за да упражняват власт.
                    И това, че откриват фронт и наляво и надясно е страшно недалновидна постъпка, защото всички знаем какво ще последва при по-сериозен трус с онази група хора, които са се събрали само заради единия гол интерес.
                    Ще избягат при врага, а БХ ще го хвърлят .... някъде там.

Отваряш дума за "свестни, умни и кадърни хора в държавата", ще ти е интересно - снощи даваха по 2-ра един филм за Едуард Генов. Не познавах този човек, но съдбата му е доста показателна за тези свестните, с идеалите. Трогателно и тъжно. Комунистите са направили каквото са могли да го унищожат, ама най-накрая са вдигнали ръце и са го изгонили от Бг. Връща се у нас след промените, но бързо разбира накъде вървят нещата. Установява се в САЩ, но мнението му за тях ще ти го спестя. Отива си отчаян и огорчен 2008.

Споко, за Русия май нищо лошо не се каза във филма, но ти не тъгувай, то си има обснение. Автор беше г-жа Аспекто - Калина Андролова.
                    Абе ...... въобще мамата

Коментар

"Историята трябва да бъде учена такава, каквато е, защото не може да се търси баланс между жертвите и техните палачи. Само истината ще ни направи свободни", каза Захариева. Тя нападна "нашите естествени партньори от дясното политическо пространство, обичащи да се кичат със званието "автентични"", защото не чули подкрепа за политиките по разобличаването на тоталитарния комунистически режим. "Защото е лесно на думи да се самопровъзгласяваш за автентично десен, но няма как да обясниш защо, когато от 1997-а до 2001-а разполагаше с цялата власт в държавата, така и не пожела да въведеш поне минимална лустрация, както го направиха всички демократични страни от бившия социалистически блок. Защо не въведе за толкова много години обективно изучаване на историята? Защо не разобличи изцяло доносниците на Държавна сигурност? Защо дори им подари стотици печеливши активи чрез приватизацията? Нали така, г-жо Нинова", прочете още Захариева.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++
                      А какво ще речеш за "Arbeit macht frei"?

Коментар

Доказва аксиомата че си от онези 80%..
                        Last edited by RUBLA; 31.01.2018, 12:18.

Коментар

Само ако весо маринов дойде да пее в "залата"!...нещо за родната мили...тъй де полиция.

А иначе, както казах и по-долу, не съм вярвал, че подопечен на БХ ще прочете такава декларация! При положение, че шефа му не обича да дразни оня дето му подарява кученца.
                          Горкият Веско! Той еу добра душа, дай да не го намесваме!
                          Добър, но наивен до глупост.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Хайде да си представим че имаше така прокламираната лустрация- кой щеше да управлява на мястото на костов, на мястото на дебелото лили на мястото на бракоразводния адвокат или по времето когато сдс имаше цялата власт. Разбира се че все щеше да се намери някой, но например?? Хайде дай няколко имена

Коментар

"Историята трябва да бъде учена такава, каквато е, защото не може да се търси баланс между жертвите и техните палачи. Само истината ще ни направи свободни", каза Захариева. Тя нападна "нашите естествени партньори от дясното политическо пространство, обичащи да се кичат със званието "автентични"", защото не чули подкрепа за политиките по разобличаването на тоталитарния комунистически режим. "Защото е лесно на думи да се самопровъзгласяваш за автентично десен, но няма как да обясниш защо, когато от 1997-а до 2001-а разполагаше с цялата власт в държавата, така и не пожела да въведеш поне минимална лустрация, както го направиха всички демократични страни от бившия социалистически блок. Защо не въведе за толкова много години обективно изучаване на историята? Защо не разобличи изцяло доносниците на Държавна сигурност? Защо дори им подари стотици печеливши активи чрез приватизацията? Нали така, г-жо Нинова", прочете още Захариева.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++
                              Хайде да си представим че имаше така прокламираната лустрация- кой щеше да управлява на мястото на костов, на мястото на дебелото лили на мястото на бракоразводния адвокат или по времето когато сдс имаше цялата власт. Разбира се че все щеше да се намери някой, но например?? Хайде дай няколко имена

Коментар

• гигоу, ма тва от 2013 бе! Още ли не са ги настанили?

Коментар

Working...
                                X