Достатъчно е да си спомним как се появи СПИНът в Африка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Абе, дали не се опитват "нежно" да урегулират числеността на човечеството чрез неразмножаване?
- Вместо да избиват хората, вкарване в "златния милиард" чрез масово опедерасяване? Да се размножава някакъв малък процент, и това е? А? Това, че България щяла да изчезне, пред олтара на вида...
...
Какво ще кажете, третополовите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Абе, дали не се опитват "нежно" да урегулират числеността на човечеството чрез неразмножаване?
- Вместо да избиват хората, вкарване в "златния милиард" чрез масово опедерасяване? Да се размножава някакъв малък процент, и това е? А? Това, че България щяла да изчезне, пред олтара на вида...
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеhttp://epicenter.bg/article/Germaniy...di-/146258/4/0 Германия разреши строителството на газопровода „Северен поток 2“ в свои териториални води
Одобрено е и полагането на тръби в сухопътния участък в района на Любмин.
Сега сме наред и ние , да ни разрешат за Южен поток ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Оф, добре, някой път когато е по-спокойно, ще ни разкажеш за чудесните ти и незабравими преживявания в казармата с еднополовите.
Викам ти, обаче, че сега работата е сериозна!
Истина ли е? Комикс промива съзнанието на децата ни за биологичните закони
Промиването на съзнанието на децата по отношение на биологичните закони върви с пълна сила, докато управляващи и опозиция не могат да намерят общо решение за отхвърляне на позорната Истанбулска конвенция. На българския книжен пазар се разпространява "Енциклопедия в комикс", която директно възхвалява хомосексуализма, смяната на пола и съществуването на т.нар. "трети пол".
Наивни родители си мислят, че купуват специализирана литература за деца, издавана в милиони екземпляри, продавани в цял свят, както гласи рекламата, а всъщност дават в ръцете на следващите поколения опасно "оръжие" за унищожаване на ценностната система на подрастващите, а в крайна сметка и до ликвидиране на българската нация.
Изпълнената с извратено съдържание книга показва анимирани деца, които водят диалози със себе си и собствените си родители, които фино натрапват "нормалността" на еднополовите отношения, смяната на пола и "третия пол". Майка към детето си: "Когато двама души от един и същи пол се обичат, би следвало да уважаваме тяхното решение! Още повече, че в наши дни техният брой се увеличава неимоверно и вече не е нещо необикновено..." Дете пита майка си: "Нали момичетата не могат да се превърнат в момчета и момчетата не могат да станат момичета..."
Отговорът на майката: "Не е точно така, когато пораснат и ако продължат да имат такова желание, могат да си направят операция за смяна на пола..." Изплашеното дете към майка си: "Ах, това въобще не мога да го разбера. Аз никога не бих искала да се превърна в момче..." Майката я успокоява: "Това е сложен въпрос. По-важното е, че трябва да уважаваме и травеститите..." Детето след успокояването: "Добре! Разбрах, че в никакъв случай не трябва да ги смятам за различни..."
И без ратифицирането на Истанбулската конвенцията, насаждането на джендър идеологията очевидно е в ход. От всички българи зависи - ще позволим ли държава с над 1300 годишна история да бъде заличена от лобистите на еднополовите бракове, оплетени в мрежите на унищожителя на Европа - Джордж Сорос и неговите последователи - новите сектанти - "протестъри", "зелени", псевдолибералки и соросоиди, храненици на подсъдими олигарси и обвързани с хибридни политически формации.
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеhttp://epicenter.bg/article/Evrokomi...ya-/146282/2/0
Еврокомисарите Мария Габриел и Вера Юрова защитиха Истанбулската конвенция
"Няма време за губене, призовават те..."
Туке е съмнително дали дори и червената сган вярва на тоя пасквил ...
Коментар
-
http://epicenter.bg/article/Germaniy...di-/146258/4/0 Германия разреши строителството на газопровода „Северен поток 2“ в свои териториални води
Одобрено е и полагането на тръби в сухопътния участък в района на Любмин.
Сега сме наред и ние , да ни разрешат за Южен поток ...
Коментар
-
http://epicenter.bg/article/Evrokomi...ya-/146282/2/0
Еврокомисарите Мария Габриел и Вера Юрова защитиха Истанбулската конвенция
"Няма време за губене, призовават те..."
Туке е съмнително дали дори и червената сган вярва на тоя пасквил ...
Коментар
-
Промиването на съзнанието на децата по отношение на биологичните закони върви с пълна сила, докато управляващи и опозиция не могат да намерят общо решение за отхвърляне на позорната Истанбулска конвенция.
На българския книжен пазар се разпространява “Енциклопедия в комикс”, която директно възхвалява хомосексуализма, смяната на пола и съществуването на т.нар. “трети пол”, пише Блиц.бг.
Наивни родители си мислят, че купуват специализирана литература за деца, издавана в милиони екземпляри, продавани в цял свят, както гласи рекламата, а всъщност дават в ръцете на следващите поколения опасно “оръжие” за унищожаване на ценностната система на подрастващите, а в крайна сметка и до ликвидиране на българската нация, изтъква изданието.
И подчертава, че изпълнената с извратено съдържание книга показва анимирани деца, които водят диалози със себе си и собствените си родители, които фино натрапват “нормалността” на еднополовите отношения, смяната на пола и “третия пол”.
Ето и примерни диалози от "Енциклопедията", цитирани от Блиц.бг:
Майка към детето си: “Когато двама души от един и същи пол се обичат, би следвало да уважаваме тяхното решение! Още повече, че в наши дни техният брой се увеличава неимоверно и вече не е нещо необикновено...”
Дете пита майка си: “Нали момичетата не могат да се превърнат в момчета и момчетата не могат да станат момичета...”
Отговорът на майката: “Не е точно така, когато пораснат и ако продължат да имат такова желание, могат да си направят операция за смяна на пола...”
Изплашеното дете към майка си: “Ах, това въобще не мога да го разбера. Аз никога не бих искала да се превърна в момче...”
Майката я успокоява: “Това е сложен въпрос. По-важното е, че трябва да уважаваме и травеститите...”
Детето след успокояването: “Добре! Разбрах, че в никакъв случай не трябва да ги смятам за различни...”
И без ратифицирането на Истанбулската конвенцията, насаждането на джендър-идеологията очевидно е в ход, подчертава информационният сайт.
От всички българи зависи – ще позволим ли държава с над 1300 годишна история да бъде заличена от лобистите на еднополовите бракове, оплетени в мрежите на унищожителя на Европа – Джордж Сорос и неговите последователи – новите сектанти - „протестъри“, „зелени“, псевдолибералки и соросоиди, храненици на подсъдими олигарси и обвързани с хибридни политически формации, заключава Блиц.бг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
по принцип едно черно джони на мен ми идва добре по това време
Ама Сганов мълчи, а иначе един такъв наместен, релаксиран, усмихващ се кротко!
Употребява, знае тайните на комбинирането, но не казва
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Кви канали, бре!
Джиткам си на платформите.
Днес, ФНИ, пиб и дървените пак ни изненадАха.
Е, имам повече от един монитор и гледам да те вкарам в правия път, но ... орисани сме ний да не ни се получава.
Нервен съм, верно! Ти това за релаксана от опит ли го приказваш?
Мен ми иде време да си сипя нещо, с какво да го комбинирам, че да не стане релаксобеля?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеИзнервен си. "Релаксан" и легай, стига си гледал филми на ужасите....по канал 3 или алфа!
Джиткам си на платформите.
Днес, ФНИ, пиб и дървените пак ни изненадАха.
Е, имам повече от един монитор и гледам да те вкарам в правия път, но ... орисани сме ний да не ни се получава.
Нервен съм, верно! Ти това за релаксана от опит ли го приказваш?
Мен ми иде време да си сипя нещо, с какво да го комбинирам, че да не стане релаксобеля?!
Коментар
-
Бащата на валутния борд: България ще сгреши, ако влезе в еврозоната!
Прочети още на: https://www.dnes.bg/notifikacii/2018...ozonata.366706
Не искам да кажа, че решението е лесно, или че може да се отлага до безкрайност. Всъщност май може, датчаните влязоха в ерм2 и стоят там вече намсиколко години или десетилетия, ама реч иде за нашата страна.
Та, проф. Ханке, разбрал и проумял какво представлява политически елит на нашата страна, ни предупреждава категорично.
Какво ни казва проф. Ханке иносказателно:
Докато пресъхнат ще гепят от разните фондове и програми.
После ще опоскат и голяма част от монетарните резерви (на борда), ако междувременно ни ощастливят с еврочленство,
И най-накрая ще трябва да се гаси ламбата, щото вече наистина ще отпаднат всякакви основания да се стои по тези места.-
Коментар
Коментар