IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Ехаааа, един русолюб изброи три имена на оръжия и света "увисна".... Пффффффффффффф...
    споменал съм три.
    Припомни ми галфаджийските "аналози" ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

"Някой", е световната общност, елеминираща червени диктаторчета. Останаха две...
      Сигурно везираш ЛГБТ общността ?
      Тия са серьозни...
      дА ...
      Ама освен да лапат чурки, за друго НЕ СТАВАТ ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Всяко русначе синче на мутра изедник кара едни други две марки немецкие машины.

Нали не мислиш, че някой ще остави кагебе джуджето да печели войни,

това тук няма да става планетата на маймуните.
        Приемането на желаното за реалност говори за здравословен проблем.Немските дръгели са предназначе за хора с разлигавени ченета и влажни погледи на Запад.Аз боклуци не карам.Да не говорим че са и обикновени измамници

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Ахахахахахаа ...
          Сядай, сядай ...
          ОПЯТЬ ДВОЙКА...
          Ехаааа, един русолюб изброи три имена на оръжия и света "увисна".... Пффффффффффффф...
          The strongest stand last.

Коментар

Че те учените им са в САЩ и Англия, руската научна база не хочит да плаща..
            Явно доктора е натоварен и направленията бързо свършват.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Дишай спокойно бе коце! Иде краят на мъките...на рашистанците.
              Всичко ми е наред на мен ...
              Вий, му мислете, как да сменяте цветовете...
              Че съвсем увиснАхте у въздоха...

Коментар

Ахахахахахаа ...
                Сядай, сядай ...
                ОПЯТЬ ДВОЙКА...

Коментар

Незнам, кой визираш под "някой"...
                  Ама стане ли топло и маймуни няма да останат...
                  "Някой", е световната общност, елеминираща червени диктаторчета. Останаха две...

Коментар

• Дишай спокойно бе коце! Иде краят на мъките...на рашистанците.

Коментар

Незнам, кой визираш под "някой"...
                      Ама стане ли топло и маймуни няма да останат...

Коментар

Ти па.
                        Кво им гледаш ?
                        Първобитни, пияни диваци.
                        Един Ифон нямат, а па анимационни филмчета показват...
                        Долу комунистическата пропаганда !
                        Инак, ефект е имало веднага. (кат почетеш какво пишат свободните медиЙ по въпроса)
                        Но мисля че тепърва ще се осмисля показаното... (изградено ИЗЦЯЛО на руска научна и ресурсна база.. не че е важно де, ....ама все пак..)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          Гледам анимационните ну-погодита на джуджето са имАли очаквания ефект върху туземните, първобитни путинофили.
                          Размина им траура от оперетата на вагнер и пак надигат вой. Боже, колко сте жалки в очите на хората!
                          Ти па.
                          Кво им гледаш ?
                          Първобитни, пияни диваци.
                          Един Ифон нямат, а па анимационни филмчета показват...
                          Долу комунистическата пропаганда !
                          Инак, ефект е имало веднага. (кат почетеш какво пишат свободните медиЙ по въпроса)
                          Но мисля че тепърва ще се осмисля показаното... (изградено ИЗЦЯЛО на руска научна и ресурсна база.. не че е важно де, ....ама все пак..)

Коментар

Така е. Неоспорим факт е, че Ладата не мой се мери с Голф.

Което разбира се, автоматично зачи че германският изтребител (просто не помня марката) също толкова по-добър от Су-то (без значение кой номер).
                            Което разбира се, автоматично зачи че германската ракета (изскочи ми от главата името) също толкова по-добра от Сармата, Искандера, Булавата и прочее руски боклуци.
                            Което разбира се, автоматично зачи че германската подводница задвижвана с ядрен реактор (забравил съм как се казваше) също толкова по-добра от Борея.
                            И т.н.
                            Кое е по-сложно, като техническо изпълнение и инженерна мисъл ... ?
                            Нямам престава. Се пак Голф 8, си е Голф 8...

Коментар

"Руският чип пристига на трети коловоз..."

Една кола не могат да направят. Единственото им равностойно оръжие е дезинформацията.
                              Така е. Неоспорим факт е, че Ладата не мой се мери с Голф.

Което разбира се, автоматично зачи че германският изтребител (просто не помня марката) също толкова по-добър от Су-то (без значение кой номер).
                              Което разбира се, автоматично зачи че германската ракета (изскочи ми от главата името) също толкова по-добра от Сармата, Искандера, Булавата и прочее руски боклуци.
                              Което разбира се, автоматично зачи че германската подводница задвижвана с ядрен реактор (забравил съм как се казваше) също толкова по-добра от Борея.
                              И т.н.
                              Кое е по-сложно, като техническо изпълнение и инженерна мисъл ... ?
                              Нямам престава. Се пак Голф 8, си е Голф 8...

Коментар

• Послание не было обращено к внутренней аудитории.
                                Внутренняя аудитория лидера мало интересует.
                                На мой скромный взгляд, это был шантаж в северокорейском стиле: "Послушайте теперь".
                                Шантаж - оружие слабых. Увы...

Коментар

Working...
                                X