IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
    Щафетка салам "Народен" и бира 3,5 литра в пластмасова бутилка ... всекиму според потребностите .
    Пак изтървахте авантата
    https://www.facebook.com/RodriguezSc...d1IOQazrS5hURc

    Коментар


    • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

      Интересно какво ли може да си купи човек у Смесения магазин у Лясковец
      Щафетка салам "Народен" и бира 3,5 литра в пластмасова бутилка ... всекиму според потребностите .

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Цените не ме интересуват. Вече 20 години купувам каквото ми е потребно, без да гледам цените.
        Тук отдавна е реализиран комунизма:
        "От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите"
        Тези, които се отклоняват от тези принципи, бързо ги вкарват в правия път
        За разлика от Русия и руската колония България
        Интересно какво ли може да си купи човек у Смесения магазин у Лясковец

        Коментар


        • Американците кроят създаване на нова опора на терористите в Сирия

          Действията на американските военни на територията на тяхната военна база в околностите на „Ат-Танф” започва да предизвиква сериозно безпокойство в Сирия. Ливанското новинарско издание Almasdarnews (AMN) припомня изказването на сирийския бригаден генерал Хетам Хасун пред медиите, че САЩ се опитват да притискат Сирия и Русия в борбата им против терористите. AMN задава въпрос какво са намислили САЩ в Източна Гута, където сирийската армия провежда мащабна военна операция. Анализаторът от изданието отбелязва, че от американската база „Ат Танф” започва възникване на поредната опора на тероризма, която ще бъде използвана за усилване на натиска над руско-сирийския антитерористичен тандем. Журналистът от AMN твърди, че сега проамериканската опозиция по всички начини поддържа радикалите в Източна Гута, също както при освобождаването на Хомс и Алепо. Изказва се мнение, САЩ сега предприемат всички мерки по аналогичен начин да превърнат столичния район в нова цитадела на тероризма в Сирия.

          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Да бе, те и папуасите в Нигерия ползват същата технология
            Да де , ама продават руснаците , а не американците с космическите си технологии ...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Кеф майка. А руснаците забили една тръба в земята и продават въздух под налягане
              Да бе, те и папуасите в Нигерия ползват същата технология

              Коментар


              • Руският стратегически комплекс „Авангард” с хиперзвукова планираща и маневрираща бойна част е пусната в серийно производство, съобщи in24.org с позоваване на военно-дипломатически източник. „Време е нашите западни партньори да осъзнаят новата реалност. Руските „Кинжали” вече се намират сред войските. А „Авангард” е пуснат в серийно производство” – предаде tass.ru думите на източника. Той съобщил също, че „няма защита или противоотрова” от авиационния ракетен комплекс „Кинжал”, притежаващ скорост 10М. Сега всички натовски позиционни райони на ПРО, военноморски групировки и батальонни групи не са нещо повече от добри цели. „Против създадените от Русия най-нови системи тези американски противоракети са като детски прашки против самолети” - заявил източникът. Според него, западните партньори на Русия е време да осъзнаят новата реалност.

                Сега краварите ще трябва да четат молитви за дълъг живот и здраве на Вова... щото представете си на негово място да дойде някой откаченяк маниак...

                Това е новата реалност - балансът на военните сили е окончателно променен, наглите кравари ще разберат що е то болка на своя територия без проблем ако се наложи. Пък нека правят безсмислени установки в Полша , Румъния и прочие сателити , уж срещу ракетите на Сверена Корея ....
                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Преди 13 г. българин беше убит от приятелски огън в Ирак

                  Гърди Гърдев загина само на 31 години
                  На днешната дата се навършват 13 години от гибелта на редник Гърди Гърдев от българския военен контингент в Ирак, който загина от приятелски огън.
                  Дир.бг припомня трагичните събития, довели до смъртта на 31-годишния мъж.

                  Роден в Казанлък на 18 май 1974 г., през 2003-а Гърдев постъпва в Българската армия като кадрови военнослужещ. Кратката му служба преминава в казанлъшкото поделение 38220. В Ирак е първата му задгранична мисия - като картечар.

                  На 4 март 2005 г. той е смъртоносно ранен на 45 км от българската база в Дивания, след обстрел с леко стрелково оръжие. Малко по-късно издъхва от раните си.

                  Фаталният инцидент става при патрулиране на български военни с 3 бронирани машини "Хамър", когато към тях се приближава иракски автомобил. Колата не спира и българите стрелят 2-3 пъти предупредително. Веднага след това срещу тях започва масиран огън със стрелково оръжие от запад. В това направление, само на 150 метра, се намира американски комуникационен обект.

                  Първоначално до българските медии достига информацията за трагичен инцидент. Първото съобщение, че става дума за приятелски огън идва няколко дни по-късно от писмо, пуснато в електронния сайт на вестник "Българска армия", в което военнослужещ от батальона ни в Ирак разказва какво се е случило.

                  Резултатите от разследването и информацията, с която разполагаме, ни дават достатъчно основание да считаме, че гибелта на младши сержант Гърди Гърдев е вследствие на приятелски огън, потвърждава веднага след това тогавашният военен министър Николай Свинаров.

                  Президентът Георги Първанов приема спешно посланика на САЩ у нас Джеймс Пардю. Държавният глава заявява, че българската страна провежда сериозно разследване и изразява очакване Съединените щати да приложат същия подход и строгост при търсенето на отговорност. Според Първанов случилото се говори за проблеми в координацията между съюзниците.

                  Междувременно от МО и Генералния щаб разпространяват информация от първоначалния доклад на случилото се в Ирак, според която българският патрул няма никаква вина за инцидента, а американският пост не е дал предупредителни изстрели.

                  Разследването: Трагичен нещастен случай

                  Разследването на гибелта на Гърди Гърдев приключва със заключението, че става дума за "трагичен нещастен случай", при който и двете страни погрешно се взели една друга за бунтовници.

                  “Разследването заключи, че смъртта на Гърдев е резултат от престрелката, възникнала между американските и българските войници, които са открили огън едни срещу други в отговор на действие, което и двете страни са възприели за враждебно спрямо тях. Това бе трагичен нещастен случай и военнослужещите от многонационалните сили в Ирак изразяват искрените си съболезнования на семейството на загиналия", заявяват от американските въоръжени сили.

                  Според тях престрелката е избухнала в "пълна тъмнина", когато българският патрул спрял близо до радио-релейна станция, обслужвана от американски войници. Нито американските, нито българските войници са знаели за присъствието на другите.

                  Инцидентът започнал, когато българският патрул дал предупредителни изстрели по наближаващ иракски автомобил. Американците сметнали, че са обстрелвани от бунтовници и открили огън. Няма нужда от допълнително разследване и от административни действия, завършва съобщението на американската армия.

                  Гибелта на Гърдев обтегна отношенията между Вашингтон и София, коментира тогава агенция Ройтерс и припомня, че нещастието с нашия войник става в същия ден, в който американски патрул открива погрешка огън по колата, с която пътува освободена италианска журналистка. В този инцидент загива офицер от италианското военно разузнаване.

                  На 6 март ковчегът с тялото на Гърдев е посрещнато на летище София от президента Първанов и премиера Симеон Сакскобургготски.

                  Редник Гърди Христов Гърдев е повишен посмъртно в звание младши сержант със заповед на началника на Главния щаб на Сухопътни войски генерал-лейтенант Златан Стойков. Със заповед на министъра на отбраната пък младият мъж е произведен посмъртно в звание „Офицерски кандидат“ и награден със знак „За вярна служба под знамената“ I степен.

                  Той е удостоен и със званието "Почетен гражданин на община Павел баня", а улица в село Долно Съхране, където живее, е кръстена на него.

                  Гърди Гърдев ще остане в историята като осмият български войник, загинал от началото на миротворческата операция в Ирак.

                  За последен път близките му го чуват в деня на смъртта му. Казва на майка си и баба си, с които живее:

                  "Когато дойде жегата при вас, се връщам". Чакайте ме!”.

                  Коментар


                  • МВР профилактира граждани заради лоши коментари в интеренет за руския патриарх

                    Направо не ми се мисли какво ще бъде ако путин дойде, ще отворят белене най вероятно, барби стой си в елисейските полета в лясковец да не те хванат или недей писа по него време , отнася се и до човека със зелени чорапи и намушкания

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Не са балами американците
                      Продават 1 iPhone на руснаците за 1000 долара и си купуват 200 м3 ЛНГ
                      Съвременни технологии срещу непреработени полезни изкопаеми
                      Френските търговци печелят и те
                      Мужиците остават с "Бояришника"
                      Кеф майка. А руснаците забили една тръба в земята и продават въздух под налягане

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Не са балами американците
                        Продават 1 iPhone на руснаците за 1000 долара и си купуват 200 м3 ЛНГ
                        Съвременни технологии срещу непреработени полезни изкопаеми
                        Ти като си гладен какво първо си купуваш........като ти е студено с айфон ли се топлиш?

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Цените не ме интересуват. Вече 20 години купувам каквото ми е потребно, без да гледам цените.
                          Тук отдавна е реализиран комунизма:
                          "От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите"
                          Тези, които се отклоняват от тези принципи, бързо ги вкарват в правия път
                          За разлика от Русия и руската колония България
                          Всички сме така барби, споко . И в русия и в бг всички си купуват това от което имат нужда без да гледат цените, ама и те и ти като се събудите краката развити и пръстите в контакта

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                            https://www.youtube.com/watch?v=aXnQJmgi6Wo
                            Неудобная правда о российском СПГ раскрыла двойную игру американцев...
                            Или още малко за американският шистов газ за Европа .
                            Не са балами американците
                            Продават 1 iPhone на руснаците за 1000 долара и си купуват 200 м3 ЛНГ
                            Съвременни технологии срещу непреработени полезни изкопаеми
                            Френските търговци печелят и те
                            Мужиците остават с "Бояришника"

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                              - ама те и втори танкер пратили, но много тарикати- има въведени ограничения, но янките купуват от посредник- аааааааааа не знаем че газа е руски
                              Ако бяха американците досега да са спряли доставките за двоен скок на цените ,но руснаците са лоялни партньори.
                              Last edited by X_Y; 04.03.2018, 14:37.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                                https://www.youtube.com/watch?v=aXnQJmgi6Wo
                                Неудобная правда о российском СПГ раскрыла двойную игру американцев...

                                Или още малко за американският шистов газ за Европа .
                                - ама те и втори танкер пратили, но много тарикати- има въведени ограничения, но янките купуват от посредник- аааааааааа не знаем че газа е руски
                                Last edited by X_Y; 04.03.2018, 14:37.

                                Коментар

                                Working...
                                X