IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://www.facebook.com/25597463826...190525673/?t=0

    Как вървят изборите на места..
    The strongest stand last.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

      Барби е като ловеца на мечки- гръмнал не уцелил мечката казала или ще те ям или ще те е....а, след третия път какво беше попитала мечката ловеца??
      На него да не би да му харесва ?
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

      Коментар


      • Много го обичате путин, но не знаете защо.
        Ако не е той , ще е друг. Важното е, как руснаците живеят.
        Нашенския лузър ако си мисли, че крадливия милиционерски вожд ще му оправи нескопосания живот, е голям будала.
        The strongest stand last.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Абе барби ша ме спукаш от смях , казваш ми кво бил казал Макроня и ми туряш цитат на умразния ти Руски език

          Те това твоето си е жив мазохизъм бе.....само днес шест пъти цитира руски сайтове
          Барби е като ловеца на мечки- гръмнал не уцелил мечката казала или ще те ям или ще те е....а, след третия път какво беше попитала мечката ловеца??

          Коментар


          • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Съни, той проф. Константинов е готин, безспорно, (няма да забравя точния му изказ когато в тотото се случиха два тиража с едни и същи числа.) Математик е човека, децата му зад граница, което по своему надгражда и мъдрост, с една дума, тез големите ще се разберат ами проблема е какво да правим ние, прецакания електорат, с тези крадливи кучета гербаджии, които се се впили като пиявици чрез над 700 000 адмнистрация и смучат ли смучат тез отрепки. Зер още 2-3 г ще има фондове и целта е да опоскат всичко. Оня изумруд ЦЦ (мъжкия сол та..ак, а не женския) по панорама толкова озлобен и нахъсан все едно пружина са му навили в тимберицата... едно и също дъвче лъже маже,... а матряла прост (женския цц - същата перко, с тоя рабфак... леле-мале, ) та матряла си витае из облаците, а после се реди на опашки за направление за да иде иде да се прегледа, сиреч вече и достъпа до лекарска помощ му е ограничен., нека гласува нелекуван?!....а може би така е по-добре.?! Та тез - големите са лесни, Путин правилно разбра че за да върне Рашката в играта, просто трябва да покаже по-голяма военна мощ и я показа, разходите му за иновативно въоръжение надхвърлят 2 пъти американските, резултатите са налице, може да направи всичко, Затова ще му е по-лесно да постигне консенсус с който и да е, и дори да им издиктува договор, но ние с тез измекяри по върховете!? ние да му мислим, и дали не е време да вече да се измете тая измет пак с абордаж и чиста и свята република, щото измекярите и крадливи кучета омаскариха всичко. Пфу, гнусно е и да ги споменава човек. Народе, народе, (както казал :левски) а сега - излъган народе ...
            Тва с чистата и свята република е утопия.За да се случи такава република трябват чисти и святи хора.Хора които не крадат не лъжат не мамят не хитруват хора които са надмогнали пороците и могат да владеят себе си.Трябват хора които са разбрали че всички сме едно един да страда всички страдат...Какво гледаме днес .....едни боклуци са заламтели да лапнат целия свят не им стигнаха нито къщи нито коли нито пари секс разврат а други ги мързи да гледат.Когато всеки човек оправи себе си и семейството си когато всеки помага на другия безкористно и без да очаква нищо в замяна тогава ще имаме и чиста и свята република.Това че видите ли народа бил много добър ама попадал на лоши политици е голяма заблуда.Или като сменим тия с ония ще се оправим.Или като чакаме някой да ни оправи.....
            Много много далече сме от чиста и свята република.Живеем в алчен безскрупулен свят в който начело са крадци убийци тарикати и мошеници.Най трудно в днешният свят е човек да опази душата си

            Коментар


            • Абе барби ша ме спукаш от смях , казваш ми кво бил казал Макроня и ми туряш цитат на умразния ти Руски език

              Те това твоето си е жив мазохизъм бе.....само днес шест пъти цитира руски сайтове
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

              Коментар


              • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Барби , и Макрона те е предал бе ? Що така ?
                И това помоли някого да ти го обясни с прости (като за теб) думи:
                "Президент Франции Эммануэль Макрон провел телефонные переговоры с новоизбранным президентом России Владимиром Путиным.

                Как сообщили в пресс-службе Елисейского дворца, стороны обсуждали Сирию, отравление Сергея Скрипаля в Солсбери и ситуацию в Украине. В сообщении не упоминается о том, что Макрон поздравил своего собеседника с победой на выборах, хотя такое упоминание (в случае поздравительных заявлений) является стандартной практикой для коммюнике пресс-служб государственных органов.

                Телефонные переговоры прошли 19 марта, Макрон от имени Франции пожелал российскому народу политической, демократической, экономической и социальной модернизации страны, а также призвал наладить конструктивный общий диалог между Францией, Россией и Европой, отмечается на сайте президента Франции.

                "Президент Республики напомнил, что Франция по-прежнему твердо привержена полному восстановлению суверенитета и территориальной целостности Украины в пределах ее международно признанных границ и эффективному выполнению минских соглашений", - говорится в сообщении.

                Также Макрон призвал российские власти пролить свет с инцидентом в Солсбери и твердо контролировать любые химические программы, а также выразил обеспокоенность ситуацией в Восточной Гуте."

                Коментар



                • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Барби , и Макрона те е предал бе ? Що така ?
                  Помоли някой батко да ти преведе това комюнике и друг път не пиши глупости

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

                    Страните, които поздравиха Путин :
                    • Китай
                    • Япония
                    • Казахстан
                    • Куба
                    • Армения
                    • Венецуела
                    • Боливия
                    • Абхазия
                    • Азербейджан
                    • Сърбия
                    What else?
                    Първият президент на страна от ЕС, който поднесе официални поздравления за победата на Путин, беше германският държавен глава Франк-Валтер Щайнмайер.

                    По време на разговора германският президент е изразил надежда, че Москва и Берлин ще успеят да се противопоставят на отчуждението както в Европа, така и между жителите на Русия и Германия", се казва в официално съобщение.




                    "Двустранните отношения между двете страни са традиционно близки и се базират на стабилна основа. След края на Студената война винаги сме разбирали тясното сътрудничество между Русия и Германия като важна опора за общоевропейските усилия за създаване и укрепване на дългосрочния мир на нашия континент", казва още Щайнмайер.

                    Еманюел Макрон също е провел телефонен разговор с Путин в ранния следобед на деня след изборите.

                    "От името на Франция, президентът изпрати на Русия и руския народ пожелания за успех в политическата, демократичната, икономическата и социалната модернизация на страната", се казва в съобщение на Елисейския дворец.


                    Българският президент Румен Радев също изпрати поздравителен адрес до Владимир Путин, за който от президентството съобщиха около 16:30 ч.

                    "Надявам се заедно да работим за разгръщането на съществуващия потенциал на двустранно взаимноизгодно сътрудничество в различни области, в интерес и за благото на нашите два народа", се казва в него.

                    Освен поздравителна телеграма от Унгария и Хърватска, няма данни за други институционални контакти между правителствени ръководители на страни от ЕС и Владимир Путин след изборната победа.

                    Поздравления за изборния резултат са получени и от премиера на Япония Шиндзо Абе и на Индия Нарендра Моди. Телеграма е получена и от краля на Саудитска Арабия, който пожелава на руския президент здраве и щастие, а на руските граждани - стабилно развитие и просперитет.

                    Барби , и Макрона те е предал бе ? Що така ?
                    Last edited by markov; 19.03.2018, 23:57.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                    Коментар



                    • Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Франция
                      ... сигурно и други ....
                      Неподготвен си
                      Ако разбираше френски, нямаше да пишеш глупости

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

                        Страните, които поздравиха Путин :
                        • Китай
                        • Япония
                        • Казахстан
                        • Куба
                        • Армения
                        • Венецуела
                        • Боливия
                        • Абхазия
                        • Азербейджан
                        • Сърбия

                        What else?
                        Германия
                        Франция
                        България
                        сигурно и други ....

                        Неподготвен си
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

                        Коментар


                        • Съни, той проф. Константинов е готин, безспорно, (няма да забравя точния му изказ когато в тотото се случиха два тиража с едни и същи числа.) Математик е човека, децата му зад граница, което по своему надгражда и мъдрост, с една дума, тез големите ще се разберат ами проблема е какво да правим ние, прецакания електорат, с тези крадливи кучета гербаджии, които се се впили като пиявици чрез над 700 000 адмнистрация и смучат ли смучат тез отрепки. Зер още 2-3 г ще има фондове и целта е да опоскат всичко. Оня изумруд ЦЦ (мъжкия сол та..ак, а не женския) по панорама толкова озлобен и нахъсан все едно пружина са му навили в тимберицата... едно и също дъвче лъже маже,... а матряла прост (женския цц - същата перко, с тоя рабфак... леле-мале, ) та матряла си витае из облаците, а после се реди на опашки за направление за да иде иде да се прегледа, сиреч вече и достъпа до лекарска помощ му е ограничен., нека гласува нелекуван?!....а може би така е по-добре.?! Та тез - големите са лесни, Путин правилно разбра че за да върне Рашката в играта, просто трябва да покаже по-голяма военна мощ и я показа, разходите му за иновативно въоръжение надхвърлят 2 пъти американските, резултатите са налице, може да направи всичко, Затова ще му е по-лесно да постигне консенсус с който и да е, и дори да им издиктува договор, но ние с тез измекяри по върховете!? ние да му мислим, и дали не е време да вече да се измете тая измет пак с абордаж и чиста и свята република, щото измекярите и крадливи кучета омаскариха всичко. Пфу, гнусно е и да ги споменава човек. Народе, народе, (както казал :левски) а сега - излъган народе ...
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            хахахаха
                            "Липсвах ли ви?": Усмихнатият Путин изгря на фасадата на британското външно министерство
                            Страните, които поздравиха Путин :
                            • Китай
                            • Япония
                            • Казахстан
                            • Куба
                            • Армения
                            • Венецуела
                            • Боливия
                            • Абхазия
                            • Азербейджан
                            • Сърбия
                            What else?

                            Коментар


                            • Има ли доволни?
                              Проф. Михаил Константинов:
                              Отношенията между Русия и Запада са критични, близо сме до гореща война, която може да сложи край на цивилизацията


                              https://offnews.bg/politika/prof-kon...-b-677034.html

                              Коментар


                              • хахахаха


                                "Липсвах ли ви?": Усмихнатият Путин изгря на фасадата на британското външно министерство (ВИДЕО)

                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                                Коментар

                                Working...
                                X