IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts




  • А Русия да върне всички окурпирани и анексирани територии:


    Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Ти не разбираш , т.н. западни завоеватели са завзели Америка , Австралия и т.н. от добри подбуди. Изтрепали са и местното население от същите подбуди.
    Ако не са били те , Руснаците са щели да ги вземат и щяло да е още по зле за местните...........
    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

    Коментар


    • Дедъй рекомендовали:

      Как лучше сохранить жизнь? Из журнала "Бомба" №1, 1906 год



      Коментар


      • Здравейте, на тема Сирия и "химическата атака" в Дума.
        A group of Russian correspondents led by Evgeny Poddubny has found a boy filmed by the White Helmets in their...

        Коментар


        • Ей такъв да имаш за опонент! Ни приема ,ни предава!

          Целта на САЩ е утвърждаване на либерално-демократичният модел в света по демократичен образец. Те никога не толерират ЦоЦиалистически модели-Куба с Кастро и други в ЛА,Ирак и Сирия с БААС ,камиларската джамахирия в Либия и други.

          Специално за ислямският свят там тече Реформация! Процесът е бавен,но непредотвратим! Ислямистите ратуват за връщане към първоначалните постулати в Исляма/уахабитството в СА най-вече/ и печелят привърженици със социалната си политика:,помощи, училища и болници за бедните, ислямско вероучение,джамии и др..И това вдъхновява до религиозни войни,такива каквито е имало и в Християнството по време на Реформацията

          САЩ негласно подкрепят ислямизацията,защото контролът над този свят ще е по резултатен.След десетилетия на втвърдяване и налагане на светски и диктаторски режими в ислямският свят, Западът осъзна,че това е кауза- пердута! Ислямистките общества са още в 16 век и те трябва да изминат своя еволюционен път. И защо мислите ,че в такива общества/в 16 век/ религията е маловажна и не е важен елемент в развитието на обществата там?

          САЩ беше против БААС,затова екзекутираха Садам,следващият беше Кадафи- иде ред на Асад,рано или късно ,времето и Халифатът работи за тях! Комунизмът рухна,иде ред и на ЦоЦиализъмът! Накъде върви потокът на емиграцията,Русия има повече от 40 милиона емигранти! Колко американци разнасят пици в Москва?
          Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

          Коментар


          • Ти не разбираш , т.н. западни завоеватели са завзели Америка , Австралия и т.н. от добри подбуди. Изтрепали са и местното население от същите подбуди.
            Ако не са били те , Руснаците са щели да ги вземат и щяло да е още по зле за местните...........
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

            Коментар


            • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

              САЩ и Западът не са имали и нямат за цел завладяването на чужди държави за постоянно!

              Случващото се в мюсюлманският свят е естествен процес на реорганизация на обществата там/чети Хънтингтън/.Там сега тече активно Реформация в Исляма,започната още в миналият век!
              Сериозно ли ве? И кой ти го каза? Значи да очакваме в най-скоро време англосаксонските завоеватели да върнат Северна Америка на коренното индианско население. И Австралия на аборигените, които доскоро бяха лишени от граждански права.
              Западът и основно англосаксонската нация са най-експанзионистичната нация в света. И испанците и португалците също. Заедно с холандците и французите. Тоест целия Запад, както го определяме са едни нации завоеватели.
              То и не случайно САЩ поддържат най-могъщия военен флот в Свтовния океан. Нали няма да седнеш да ни убеждаваш, че единайсетте атомни самолетоносача на САЩ са предназначени за отбрана на североамериканския континент? Ако имаха нужда от отбрана, щяха да построят 20 или 100 летища по крайбрежието и съответните самолети да се базират там. И цената щеше да е колкото на една или две авионосни групи. А и самолетите с наземно базиране са с много по-добри характеристики от тези предназначени за самолетоносачи.

              А пък за "естествения процес" на реорганизация на мюсулманския свят под бомбардировките, ракетните удари и пряката военна намеса на САЩ просто няма какво да се каже.... Да се изрече подобно твърдение е смайваща наглост, присъща впрочем на англосаксите.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • На вниманието на мурзилките,сталино и пу.копоклонниците ,тук може да си проверите вашата съдба,ако живеехте по времето на сталин....Честито на печелившите.... :lol: :lol:



                Твоя судьба при Сталине?

                http://diletant.media/personality_test/test/27434756/


                Хайде честно попълнете и вижте съдбата си....
                Last edited by vanevski; 19.04.2018, 15:01.
                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                Коментар


                • Френският сайт Olivierdemeulenaere.wordpress.com своевременно съобщи за пленените през февруари в Източна Гута край Дамаск британски военнослужещи от 22-и батальон на Специалната авиационна служба (SAS), които извършвали координацията и поддръжката на терористите.

                  Лондон не можа да преглътне срама от унизителните молби да си спасят пленниците и това може би има връзка със „случая Скрипал” и усърдието на Лондон при нощните авиационни удари на 14 март.
                  Това не е първото залавяне на натовски инструктори и командоси.
                  -Например през 2013 г. в Алепо бяха взети в плен 23 бойци от френското Командване за специални операции (COS), които установяваха взаимодействие с групировки от ИД, координираха действията им и уреждаха техническата поддръжка. В резултат на тайни преговори между Париж и Дамаск ситуацията е уредена без скандали.
                  -Година преди това (2012) сходен сценарий е разигран в Хомс, където са заловени 40 турски и 20 кадрови френски офицери. Те се върнати в страните си с посредничеството на Ливан.
                  -Най-грамаден и шумен беше скандалът през декември 2016 г. в Алепо, за който БЛИЦ писа. Тогава бяха пленени 110 кадрови разузнавачи от САЩ, Франция, Великобритания, Израел, Катар, Мароко и Саудитска Арабия. Те бяха освободени срещу правото на шиитите от два анклава в Идлиб да напуснат районите си.
                  -Последва убийството на 23 септември 2017 г. на руският генерал Валерий Асапов. Той се намираше в командния пункт на сирийския 5-и доброволчески щурмови корпус край Дейр ез-Зор. Внезапно „умерената опозиция” откри масиран прицелен минохвъргачен и ракетен огън по маскирания блиндаж. Никой там не разполагаше с такова разузнаване (визуално, радиоелектронно) за определяне на координатите, освен американците. В отговор на аргументираните обвинения против американския спецназ, от Вашингтон последваха обяснения, че тяхната главна задача е борбата с международния тероризъм. Русия не влезе в дискусия, но след 3 дни нанесе ракетен удар на място, където се бяха събрали агенти на американските спецслужби с главатари на радикалната ислямистка групировка „Хайят Тахрир аш-Шам”. В резултат бяха убити 32 души, от които 14 граждани на САЩ, включително цялата група от американския спецназ.

                  За да бъде картината по-пълна, следва да се заяви, че френските спецслужби са извършили в Близкия Изток множество престъпления. След като наскоро срещу бившия президент Никола Саркози започна следствие за незаконно финансиране, стана ясно, че на 20 октомври 2011 г. френски агент е застрелял Муамар Кадафи, за да не стане явно финансирането на президентската кампания. Нещо повече: Франция преди това се нагърби да ръководи операцията срещу Либия.

                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Умните ракети на Тръмп , и те били глупави, падали без да се взривят. Били само малко по-умни от Тереза и Макрон взети заедно.

                    Сирия е предала на Русия две от новите американски ракети, изстреляни в нощта на 14 април, обявиха сирийски военни източници, цитирани от осведомителните агенции. Те са намерени в задоволително състояние без съществени повреди, веднага са предадени на руските военни и незабавно са транспортирани за Москва със самолет.

                    И новите крилати ракети също като „Томахоук” явно са старо поколение и не са чак толкова „умни”, поддават се на „заглушаване”, след което излизат извън режима на управление и падат, без да се взривява бойната им част.
                    Тук таме пишат че пуцали с ракети от втората война в залива

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

                      goose vs us army



                      Най-мощната военна сила в света са... само когато няма някоя патка наблизо.​​​​​​​
                      Човекът не е чувал за несиметрично противодействие. Съвременната война е твърде сложна и непрогнозируема.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                        САЩ
                        Световна сила без конкуренция! .

                        Най-мощната военна сила в света! Равнява се на на всички следващи 15 политически и военно силни държави,взети заедно.

                        goose vs us army



                        Най-мощната военна сила в света са... само когато няма някоя патка наблизо.​​​​​​​
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Умните ракети на Тръмп , и те били глупави, падали без да се взривят. Били само малко по-умни от Тереза и Макрон взети заедно.

                          Сирия е предала на Русия две от новите американски ракети, изстреляни в нощта на 14 април, обявиха сирийски военни източници, цитирани от осведомителните агенции. Те са намерени в задоволително състояние без съществени повреди, веднага са предадени на руските военни и незабавно са транспортирани за Москва със самолет.

                          И новите крилати ракети също като „Томахоук” явно са старо поколение и не са чак толкова „умни”, поддават се на „заглушаване”, след което излизат извън режима на управление и падат, без да се взривява бойната им част.
                          Може да е индустриална дезинформация от американска страна. Да подвеждат руснаците. Това е само версия, де.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

                            Това е добре, сега започва усиленото им изучаване и след 20 години Русия ще има ново безаналогово космически умно оръжие, а блиц ще пише, че извънземни са споделили технологичните си тайни с Путин
                            Ми не, по скоро сега ще открият къде са грешките че падат така не особено умно и ще продадат тайната на Тръмп да не се излага повече....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Умните ракети на Тръмп , и те били глупави, падали без да се взривят. Били само малко по-умни от Тереза и Макрон взети заедно.

                              Сирия е предала на Русия две от новите американски ракети, изстреляни в нощта на 14 април, обявиха сирийски военни източници, цитирани от осведомителните агенции. Те са намерени в задоволително състояние без съществени повреди, веднага са предадени на руските военни и незабавно са транспортирани за Москва със самолет.

                              И новите крилати ракети също като „Томахоук” явно са старо поколение и не са чак толкова „умни”, поддават се на „заглушаване”, след което излизат извън режима на управление и падат, без да се взривява бойната им част.
                              Това е добре, сега започва усиленото им изучаване и след 20 години Русия ще има ново безаналогово космически умно оръжие, а блиц ще пише, че извънземни са споделили технологичните си тайни с Путин

                              Коментар


                              • Умните ракети на Тръмп , и те били глупави, падали без да се взривят. Били само малко по-умни от Тереза и Макрон взети заедно.

                                Сирия е предала на Русия две от новите американски ракети, изстреляни в нощта на 14 април, обявиха сирийски военни източници, цитирани от осведомителните агенции. Те са намерени в задоволително състояние без съществени повреди, веднага са предадени на руските военни и незабавно са транспортирани за Москва със самолет.

                                И новите крилати ракети също като „Томахоук” явно са старо поколение и не са чак толкова „умни”, поддават се на „заглушаване”, след което излизат извън режима на управление и падат, без да се взривява бойната им част.

                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                                Коментар

                                Working...
                                X