IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Тук си имаме поговорка:

    on ne prête qu’aux riches
    On ne prête de l’argent à quelqu’un qu’à mesure de ce qu’il peut rembourser.

    заем се дава на богати
    с други думи: Дава се заем на този, който може да си изплаща дълговете
    Лясковски ама ного се праиш на ударен с мокър парцал по главата.Аз не те питам на кого се дават заеми а колко са дълговете на тия дет ми ги фалиш колко били велики.Айде дай ни информация да се посмеем.А и кат най умен у ласковец кажи що Гтрция има 400 милиарда дългове и кой им даде кредит кат са бедни?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Я са напиши нещо и за дълговете на тия юнаци че да видим дали не са папурковци.
      Тук си имаме поговорка:

      on ne prête qu’aux riches
      On ne prête de l’argent à quelqu’un qu’à mesure de ce qu’il peut rembourser.

      заем се дава на богати
      с други думи: Дава се заем на този, който може да си изплаща дълговете

      Коментар


      • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

        Тия ги взеха на мезе... Всъщност, на това му се казва предприемчивост... )) /може да тръгне търсене и от чужди фирми/... ))
        Аха. Отначало, от литъл Бритайн, около Солсбъри за а после, "и във вашия град". Soon.
        Hi, London!

        Last edited by Pyramid; 21.04.2018, 08:35.

        Коментар


        • Санкциите срещу сащ отдавна са почнали - само бунаците още не са се усетили:

          МОСКВА, 20 апр — РИА Новости. Центральный банк Турции вывел из Федеральной резервной системы (ФРС) США свой золотой резерв. Об этом сообщается в годовом отчете банка, опубликованном на официальном сайте.

          Согласно документу, на конец 2016 года Турция хранила в ФРС США 28,689 тонны своего золотого запаса, тогда как на конец 2017-го в соответствующей графе стоит прочерк..............
          https://ria.ru/economy/20180420/1519082007.html

          Повтаря се Историята с Тристранния пакт - само тоя път тихо,бавно и полека!
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Производител от Уляновска област на Русия пуска на пазара олио "Новичок". Продуктът е екологично чист и осигурява на потребителите дълъг живот.







            Тия ги взеха на мезе... Всъщност, на това му се казва предприемчивост... )) /може да тръгне търсене и от чужди фирми/... ))

            Коментар



            • Производител от Уляновска област на Русия пуска на пазара олио "Новичок". Продуктът е екологично чист и осигурява на потребителите дълъг живот.





              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

              Коментар


              • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                Нещо като източник да посочиш за поредната лъжа??? Никой не е обещавал това!

                А ето къде живеят децата на путин и др. От вашето рабочий дел /РД/ в нов вариант..

                .https://www.blitz.bg/svyat/kde-zhive...ews301779.html

                Естествено, на Запад, твърдят руски издания



                Че и за избягалите от рая предвиждат нови роби-послушковци...

                -елате в Русия, Путин ще ви направи дете.Депутатката Елена Борисовна Мизулина. На кръгла маса председателката на Парламентарната комисия по въпросите на жените, децата и семейството на руската Дума съобщила, твърди trust.ua, че е внесла важен законопроект. Той предвиждал да се увеличава и съхранява величието на руската нация чрез…спермата на президента Владимир Путин.„Същността на предложението ми е проста“, е цитирана да обяснява детайлно Елена Борисовна, „Всеки гражданин на Русия от женски пол ще може да получава по пощата генетичен материал от президента Путин, да забременее от него и да има дете. Тези майки ще получават специални придобивки от държавата“.я обяснила и какво ще стане, след като децата на президента Путин се родят, с основната презумпция, че те ще бъдат основно от мъжки пол. „След раждането на детето, то ще бъде давано за отглеждане в специална институция
                Пич , оди се прегледай , че буташ масло вече ..."твърди "trust.ua" ...иначе източникът ти е бетон !

                Коментар


                • http://www.vesti.ru/m/doc.html?id=3009549
                  Москва считает, что Сергея и Юлию Скрипаль - похитили

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                    Нещо като източник да посочиш за поредната лъжа??? Никой не е обещавал това!

                    А ето къде живеят децата на путин и др. От вашето рабочий дел /РД/ в нов вариант..

                    .https://www.blitz.bg/svyat/kde-zhive...ews301779.html

                    Естествено, на Запад, твърдят руски издания

                    Глупости на тема една жена на пазара каза не ми се коментират.

                    Дай копия на чуждите им паспорти щото всичко друго е просто лъжи........и докато ги търсиш тези несъществуващи чужди паспорти в нета се замисли над темата ако баща ти е цар , и цялата държава е в негова услуга , от какъв зор ще ходиш да живееш другаде......
                    Май няма логика ...нале

                    -----------------------

                    Кремъл ревностно пази семейните тайни на Путин.

                    Владимир Путин рядко говори за семейството си. Двете му дъщери носят момински фамилии, различни от неговата. Путин обяви за развода си със съпругата си Людмила след излизане от балетно представление в Кремъл през 2013 г.

                    Семейството на Путин винаги е било обвито в мистика. Единственото нещо, което той каза неотдавна на пресконференция за дъщерите си бе : "Е.Те живеят в Русия и никога не са живели навън. И двете свободно владеят по три западни езика, които ползват в работата си.Те са се учили само в руски ВУЗове. Аз се гордея са тях! Те продължават да се учат и да работят. Правят първите стъпки в кариерата си , и постигат много добър успех. Те не се занимават с бизнес и политика. Никога не са били звездни деца. Просто живеят своя живот и го правят много достойно".

                    За малката дъщеря на президента Владимир Путин се твърди, че обществото я познава като Катерина Тихонова. Председателят на управителния съвет на "Газпромбанк" Андрей Акимов е потвърдил пред Ройтерс, че ръководителят на технологичния сектор на Московския университет - МГУ Катерина Тихонова е дъщеря на Путин. По-късно Акимов се отрича от изявлението си пред агенцията. 29-годишната Катерина действително е по-малката щерка на руския президент, пише обаче "Настоящее время". Андрей Акимов е потвърдил пред Ройтерс, че познава Тихонова от детството й, като от самото начало му било ясно на кого е дъщеря. Решението на "Газпромбанк" да подкрепи ръководените от нея проекти в МГУ е било прието "независимо от семейните връзки".

                    Първородната дъщеря на руския президент Мария се появява на бял свят през 1985 г. Определено време тя живее в Москва на "Новински булевард" - в съседство с посолството на САЩ. По думите на съседите строг пропускателен режим е бил въведен след появата на мистична млада и красива блондинка, която се предвижвала с джип с "буркан" в компанията на бодигардове. Охраната уважително се обръщала към нея с "Мария Владимировна". Съкооператорите доста дълго време мислили жената за чужденка, тъй като често чували как тя говори по телефона на перфектен френски. На "Новински булевард" дъщерята на Путин е живяла под фамилията Воронцова, но е ползвала документи с още четири фамилии, пише "Настоящее время". В училище били убедени, че Мария е дъщеря или на секретен конструктор на космически кораби, или на генерал. Въпреки медийната завеса, дъщерята на руския президент се появява в качени от съвипускниците си снимки, една от която е по време на круиз из Средиземно море на яхта, чийто седмичен наем е между 35 и 45 хиляди евро. Мария е следвала през 2006-2011-а във факултета по фундаментална медицина и завършва Московския университет с отличие. Името й фигурира с списъка на студентите по онова време.


                    След дипломирането си тя се отдава на аспирантурата си в Ендокринологичния научен център, ръководен от академик Иван Дедов и блестящо защитава дисертация. По-късно Дедов е единодушно избран за президент на Академията на медицинските науки. В приемната на академик Иван Дедов обаче са заявили, че не знаят за никаква Воронцова и грубо са затворили телефонната слушалка на кореспондента на списанието The New Times. Говори се, че съвсем наскоро Мария е родила дъщеричка, съобщава изданието. Знае се, че е омъжена за холандския бизнесмен Фаасен, за който се твърди че работил за "Газпром".


                    Съпругът на Мария, холандецът Йорит Фасен, завършва през 2004 година университета в Амстердам и защитава дипломна работа в областта на строителният бизнес. Идва в Москва през април на 2006-а като сътрудник на "Газпром", а след година получава длъжността "Директор бизнес - развитие" в компанията.
                    Last edited by markov; 20.04.2018, 21:03.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                      Поредните глупости.......

                      Обещания как НАТО нямало да се разширява , пък хоп и то опря до руските граници.....и все в тоя смисъл номера са западната помощ
                      Нещо като източник да посочиш за поредната лъжа??? Никой не е обещавал това!

                      А ето къде живеят децата на путин и др. От вашето рабочий дел /РД/ в нов вариант..

                      .https://www.blitz.bg/svyat/kde-zhive...ews301779.html

                      Естествено, на Запад, твърдят руски издания



                      Че и за избягалите от рая предвиждат нови роби-послушковци...

                      -елате в Русия, Путин ще ви направи дете.Депутатката Елена Борисовна Мизулина. На кръгла маса председателката на Парламентарната комисия по въпросите на жените, децата и семейството на руската Дума съобщила, твърди trust.ua, че е внесла важен законопроект. Той предвиждал да се увеличава и съхранява величието на руската нация чрез…спермата на президента Владимир Путин.„Същността на предложението ми е проста“, е цитирана да обяснява детайлно Елена Борисовна, „Всеки гражданин на Русия от женски пол ще може да получава по пощата генетичен материал от президента Путин, да забременее от него и да има дете. Тези майки ще получават специални придобивки от държавата“.я обяснила и какво ще стане, след като децата на президента Путин се родят, с основната презумпция, че те ще бъдат основно от мъжки пол. „След раждането на детето, то ще бъде давано за отглеждане в специална институция

                      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                        В началото на 90-те,руските проститутки се предлагаха за парче хляб, но нямаше особено търсене ...) Русия гладуваше в най-буквалния смисъл на думата, като улично псе - даже уличните псета се хранеха по-добне от мнозина руснаци. Ако Запада искаше, щеше да унищожи Русия тогава само като направи вятър с кутрето си. Истината е, че не само никой не унищожи Русия, когато тя беше най-слаба, но напротив - всички и помагаха - и американците и германците и кой ли не.
                        Поредните глупости......Русия имаше икономически проблеми но ядрения им потенциал си стоеше ....та това как някои тогава щял да ги унищожи са само мокри соросойдни сънища. С тяхното унищожаване щеше да се унищожи и света.

                        Относно западната помощ и тук я видяхме, развалена царевица ,консерви с изтекъл срок на годност , унищожена промишленост , заеми от МВФ със заробващи условия, създаване на илюзии в хората как е го на след 2 години ще цъфнете ...пък задкулисно преместиха границите договорени през края на ВСВ с 1 000 километра на изток .....

                        Обещания как НАТО нямало да се разширява , пък хоп и то опря до руските граници.....и все в тоя смисъл номера са западната помощ
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                          Всеки, който си играе на социализъм, рано или късно му се налага да плаща цената.
                          Абе ванка излез от пещерата на антикомунизма от 90-те и се огледай , социалисти в Русия няма , социалистите са в Брюксел !!!

                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                            И,ако може да питаме - защо щерката на другаря Лавров, министър на външните работи на Русия, има американски паспорт, завърши американски университет и живее в САЩ, а не в Русия - защо, ? Защо и двете щерки на другаря Путин са завършили западни университети, вместо московския държавен - защо ? Защо едната путинова щерка живее в Германия, а другата в Холандия, вместо да са в Русия - защо, ?
                            Това са добре известни соросойдни лъжи , които не отговарят на действителността.
                            Хората не желаят децата им да са на показ и соросойдите почнаха с мантрата щом не ги показват значи не са в Русия.
                            Ако ги покажат веднага ще се почне другата песен .... кои къде бачка и как това било благодарение на родителите му ....

                            Та като си толкова уверен в тия лъжи постни ни снимки на чуждите паспорти на децата на Лавров и Путин ....ако беше истина , западните ти господари нямаше да пропуснат да се възползват чрез официална пропаганда....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                              Рашата също може да греши. ЦБ не винаги постъпват разумно и това е един от случаите на руска издънка. На тяхно място, бих купувал шекели и австралийски долари но, могат - грешат си и, по някое време, ще си носят негативните последици за такива решения.
                              Е,хубава работа,няма ли някой по-сведущ тук ,от този форум да ги светне вашите "другари",каква колосална грешка правят "другарите" от москва?? Ну,чорт тебя возмит,негодяй.....следва нецензурна руска пс....ня.....
                              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                              Коментар


                              • Видео,правено от руснаци.....за руснаци,изводите си направете сами,ако ви е угодно!!!



                                В "лошата" Америка само разглеждай малко повечко карта на града на автоспирка,и те питат имаш ли нужда от помощ и с какво биха могли да ти помогнат. На нерегулирано кръстовище само се насочи за преминаване и колите спират и ти махат да преминеш,докато в някоя Европа те газят на пешеходната пътека.В Америка пешеходецът винаги има право!
                                Last edited by vanevski; 20.04.2018, 18:19.
                                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                                Коментар

                                Working...
                                X