Първоначално изпратено от vanevski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
Те и затова народите там живеят в мизерия,щото са много умни управляващите....това е за Бг, русия и вся осталная сволоч....
Пети закон на глупоста....по К.Чипола
"Глупакът е най-опасният човек
Глупакът е по-опасен от Бандита. Резултатът от действията на идеалния бандит е простото преминаване на блага от един човек към друг. Обществото като цяло не губи много от това. Ако всички членове на едно общество са бандити, то би било прогнило, но живо. На върха отново биха излизали най-талантливите. Когато на сцената излизат глупаци обаче, картинката се променя. Те носят вреда, без да извличат изгода от това. Така благата се унищожават и обществото обеднява.
Историята доказва, че обществата напредват тогава, когато на власт в тях има достатъчно умни хора, за да неутрализират активните глупаци и да не им позволяват да разрушат онова, което са създали умните. В регресиращите държави има същия брой глупци, но във властта се наблюдава ръст от глупави бандити, а сред останалото население – на наивни простаци. Това разпределение на силите неизменно засилва разрушителните действия на глупаците и цялата страна отива по дяволите."
В Бг сега има борба между наследниците/БСП и ГЕРБ/ на двата партизански отряда Чавдар и А.Иванов,както и да обърнеш монетата,все лъсва зловещото лице на посткомунизма! Както каза Р.Инджова: "Осъдени сме на комунизъм"
А мен не ме мисли,децата ми са,от успелите на Запад,и виждам как живеят тук живущите/Канада/! Но пак учиха науките,нашата бгнаука не преде тук!
- Радвам се за теб и децата ти, прочее. Може да не се връщате. Тук сме останали онези, които наистина се изправяме срещу цялата тази гадост.
И не, не Путин ни е проблемът. НИЕ сме си Проблемът. Щото тук биде избран БХ. И тук върлува. Ако би бил в Канада...да, ама не.Last edited by Pyramid; 09.05.2018, 00:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Колега доста често ти чета глупостите на тема изобретения...ма никога не съм те апострофирал щото не ми влиза в работата....та и ти ако обичаш си гледай своята работа и просто не ме чети.
Като не ти харесва си направи тема за правоговор и детски учителки и си пиши там ....
Поздрави.Last edited by Pyramid; 09.05.2018, 00:31.
Коментар
-
Те и затова народите там живеят в мизерия,щото са много умни управляващите....това е за Бг, русия и вся осталная сволоч....
Нещо ми се струва имаш болестна фиксация на темата. На какво са дължи ?
п.п.
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнениеА мен не ме мисли,децата ми са,от успелите на Запад,и виждам как живеят тук живущите/Канада/! Но пак учиха науките,нашата бгнаука не преде тук!
Човек вземай мерки че това не е добре.....Last edited by markov; 09.05.2018, 00:29.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМоля модератора да банне марков за обиди
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
в цяла източна Европа ,противно на логиката в ролята на консерваторите са левите хора.
Западна Европа и САЩ традиционно консерваторите са десни........
Пети закон на глупоста....по К.Чипола
"Глупакът е най-опасният човек
Глупакът е по-опасен от Бандита. Резултатът от действията на идеалния бандит е простото преминаване на блага от един човек към друг. Обществото като цяло не губи много от това. Ако всички членове на едно общество са бандити, то би било прогнило, но живо. На върха отново биха излизали най-талантливите. Когато на сцената излизат глупаци обаче, картинката се променя. Те носят вреда, без да извличат изгода от това. Така благата се унищожават и обществото обеднява.
Историята доказва, че обществата напредват тогава, когато на власт в тях има достатъчно умни хора, за да неутрализират активните глупаци и да не им позволяват да разрушат онова, което са създали умните. В регресиращите държави има същия брой глупци, но във властта се наблюдава ръст от глупави бандити, а сред останалото население – на наивни простаци. Това разпределение на силите неизменно засилва разрушителните действия на глупаците и цялата страна отива по дяволите."
В Бг сега има борба между наследниците/БСП и ГЕРБ/ на двата партизански отряда Чавдар и А.Иванов,както и да обърнеш монетата,все лъсва зловещото лице на посткомунизма! Както каза Р.Инджова: "Осъдени сме на комунизъм"
А мен не ме мисли,децата ми са,от успелите на Запад,и виждам как живеят тук живущите/Канада/! Но пак учиха науките,нашата бгнаука не преде тук!
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
БРУТАЛНА ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРИЯ
На утрешния 9 май ще се проведе шествие по руски образец до монумента на съветската армия окупатор в София. За да славят поробването на България от Сталин ще се съберат знайни и незнайни групи и организации, сред които: комунистите от "че гевара"; хибридни нпо-та и съюзи, споносирани от Москва; лъжепатриотични организации под шапката на министерство на отбраната; националните предатели от партиите Атака, БСП.
За всеки нормален българин е ясно, че няма как такъв ден да бъде "празник". Да, страната ни почита паметта на милионите убити в месомелачката на втората световна война, но да празнуваш победата над родината си и налагането на античовешко съветско робство е нищо повече от шизофрения и нагло национално предателство! 9 май като "ден на победата" е и дата, на която днешният авторитарен режим в Кремъл се зъби на Запада, дрънкайки военна техника в Москва. Кой, ако не предатели биха славили Русия, която окупира Крим и нападна православна Украйна, а през 2008 г. направи същото с Грузия? Русия, която не крие, че ЕС и НАТО са нейни врагове и срещу които е насочила ракетите си. Само явен родоотстъпник би отбелязвал този "празник" у нас.
ТУК НЕ Е МОСКВА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Много го усложни.
Това се нарича празна лъжовна кратуна.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Извинявай,написал си нещо напълно отричащо се,нарича се апория,какъв консервативен електорат би имала лява партия....
в цяла източна Европа ,противно на логиката в ролята на консерваторите са левите хора.
Западна Европа и САЩ традиционно консерваторите са десни........
Ако това не си схванал , се спри изобщо да пишеш за политика.Last edited by markov; 08.05.2018, 22:37.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Извинявай,написал си нещо напълно отричащо се,нарича се апория,какъв консервативен електорат би имала лява партия....
"термин от областите логика и философия, означаващ измислена, логически вярна ситуация (умозаключение или пропозиция), която не може да съществува в реалността."
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90...80%D0%B8%D1%8F
Това се нарича празна лъжовна кратуна.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Аз,аз да питам:" Кои са соросойдите"? Да не са тия?
Станишев е бил слушател и на Московското училище за политика. То е основано през 1992 г. с цел да подпомогне изграждането на демократични ценности в Русия. Познат ли ви е този език. Естествено такива са целите и на одиозната фондация на милиардера спекулант Джордж Сорос. И - ха, изненада, няколко години по-късно Станишев се оказва в настоятелството на Училището за политика в България. У нас, освен чрез всякакви международни грантове, то се ползваше и с подкрепата на "Отворено общество" и фондация "Америка за България". Тоест може да се каже, че лидерът на БСП е бил служител на Сорос или по определенията на неговите политолози - оригинален Соросоид.
Те и затова никога не могат да надскочат 25 % и да върнат част от стария си електорат с по-консервативни възгледи .............Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Бе кажи си направо че ти е празна кратуната и не искаш да се излагаш...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар