IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

А мен не ме мисли,децата ми са,от успелите на Запад,и виждам как живеят тук живущите/Канада/! Но пак учиха науките,нашата бгнаука не преде тук!
    AAAAAAAAA ти си в канада?? Значи си онзи дето избягал от бг в израел, ама го накарали да работи и той бегал в канада. Я пусни къде живееше в израел, снимката на блока на тъщата и виж се обади на хизбула да бомбардират блока

Коментар

• Абе Измамнико, нищо не ти се разбира.
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Те и затова народите там живеят в мизерия,щото са много умни управляващите....това е за Бг, русия и вся осталная сволоч....

Пети закон на глупоста....по К.Чипола

"Глупакът е най-опасният човек

Глупакът е по-опасен от Бандита. Резултатът от действията на идеалния бандит е простото преминаване на блага от един човек към друг. Обществото като цяло не губи много от това. Ако всички членове на едно общество са бандити, то би било прогнило, но живо. На върха отново биха излизали най-талантливите. Когато на сцената излизат глупаци обаче, картинката се променя. Те носят вреда, без да извличат изгода от това. Така благата се унищожават и обществото обеднява.

Историята доказва, че обществата напредват тогава, когато на власт в тях има достатъчно умни хора, за да неутрализират активните глупаци и да не им позволяват да разрушат онова, което са създали умните. В регресиращите държави има същия брой глупци, но във властта се наблюдава ръст от глупави бандити, а сред останалото население – на наивни простаци. Това разпределение на силите неизменно засилва разрушителните действия на глупаците и цялата страна отива по дяволите."

В Бг сега има борба между наследниците/БСП и ГЕРБ/ на двата партизански отряда Чавдар и А.Иванов,както и да обърнеш монетата,все лъсва зловещото лице на посткомунизма! Както каза Р.Инджова: "Осъдени сме на комунизъм"

А мен не ме мисли,децата ми са,от успелите на Запад,и виждам как живеят тук живущите/Канада/! Но пак учиха науките,нашата бгнаука не преде тук!
        За глупаците си прав. Т.е., прав е авторът...донякъде. Пропуска факта, обаче че, когато на власт дойдат бандити, страната "като цяло" може и да запазва количеството блага но, поради факта, че малцината "избрани" присвояват повече от някаква приемлива граница, изваждайки ги от потребление, пак като цяло, страната обеднява. Обеднява и обществото. Шиши може и да драйфа всеки ден в златна копанка, ама чак такива, са до един на милион. Останалите Го духат и, независимо, че някое менте току им припява, колко "добър ден за българската демокрация" са били имали, тънат в мизерия. Капиш?
        - Радвам се за теб и децата ти, прочее. Може да не се връщате. Тук сме останали онези, които наистина се изправяме срещу цялата тази гадост.
        И не, не Путин ни е проблемът. НИЕ сме си Проблемът. Щото тук биде избран БХ. И тук върлува. Ако би бил в Канада...да, ама не.
        Last edited by Pyramid; 09.05.2018, 00:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Колега доста често ти чета глупостите на тема изобретения...ма никога не съм те апострофирал щото не ми влиза в работата....та и ти ако обичаш си гледай своята работа и просто не ме чети.
          Като не ти харесва си направи тема за правоговор и детски учителки и си пиши там ....
          Казваш, било "глупости"? Да, ама работят. Изобщо, лошо няма да бъда критикуван. Тъкмо, така, нещата се изясняват. Така че, не си приписвай "заслуги". Аз, на твое - и, за жалост, и не само твое - място, за нелепите "писмена", бих си замълчал и бих поднесъл извинения. Щото не ми се извърта ни език, ни мозък да чета "Й" като "И" . Че и други "попадения". При това, НА БЪЛГАРСКИ. Става въпрос на елементарно уважение към Кирил и Методий и тяхното дело. То и аз съм русофил, ама чак дотам да се бъгна - не, благодаря. А кого и защо чета...да речем така: Решавам сам и ще продължа да го правя, когато и както аз реша. И мили сте ми, и драги, ама мяра във всичко си трябва.
          Поздрави.
          Last edited by Pyramid; 09.05.2018, 00:31.

Коментар

Те и затова народите там живеят в мизерия,щото са много умни управляващите....това е за Бг, русия и вся осталная сволоч....

Бе ти нещо можеш ли да кажеш без да го обърнеш срещу комунистите , русия и т.н.

Нещо ми се струва имаш болестна фиксация на темата. На какво са дължи ?

п.п.
            Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
            А това потвърждава горната ми теза , уж децата ти пък и ти живеете в канада ама по цял ден висиш у форума на инвестора кат Факения и Барбито да громите комунетата и рашаните
            Човек вземай мерки че това не е добре.....
            Last edited by markov; 09.05.2018, 00:29.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Моля модератора да банне марков за обиди

ти трябва да си преди мен за провокация....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

в цяла източна Европа ,противно на логиката в ролята на консерваторите са левите хора.

Западна Европа и САЩ традиционно консерваторите са десни........

Пети закон на глупоста....по К.Чипола

"Глупакът е най-опасният човек

Глупакът е по-опасен от Бандита. Резултатът от действията на идеалния бандит е простото преминаване на блага от един човек към друг. Обществото като цяло не губи много от това. Ако всички членове на едно общество са бандити, то би било прогнило, но живо. На върха отново биха излизали най-талантливите. Когато на сцената излизат глупаци обаче, картинката се променя. Те носят вреда, без да извличат изгода от това. Така благата се унищожават и обществото обеднява.

Историята доказва, че обществата напредват тогава, когато на власт в тях има достатъчно умни хора, за да неутрализират активните глупаци и да не им позволяват да разрушат онова, което са създали умните. В регресиращите държави има същия брой глупци, но във властта се наблюдава ръст от глупави бандити, а сред останалото население – на наивни простаци. Това разпределение на силите неизменно засилва разрушителните действия на глупаците и цялата страна отива по дяволите."

В Бг сега има борба между наследниците/БСП и ГЕРБ/ на двата партизански отряда Чавдар и А.Иванов,както и да обърнеш монетата,все лъсва зловещото лице на посткомунизма! Както каза Р.Инджова: "Осъдени сме на комунизъм"

Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Моля модератора да банне марков за обиди

Коментар

• TRUMP ANNOUNCES U.S. QUITS IRAN NUCLEAR AGREEMENT!
                    Last edited by barbaron; 09.05.2018, 00:05.

Коментар

• БРУТАЛНА ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРИЯ

На утрешния 9 май ще се проведе шествие по руски образец до монумента на съветската армия окупатор в София. За да славят поробването на България от Сталин ще се съберат знайни и незнайни групи и организации, сред които: комунистите от "че гевара"; хибридни нпо-та и съюзи, споносирани от Москва; лъжепатриотични организации под шапката на министерство на отбраната; националните предатели от партиите Атака, БСП.

За всеки нормален българин е ясно, че няма как такъв ден да бъде "празник". Да, страната ни почита паметта на милионите убити в месомелачката на втората световна война, но да празнуваш победата над родината си и налагането на античовешко съветско робство е нищо повече от шизофрения и нагло национално предателство! 9 май като "ден на победата" е и дата, на която днешният авторитарен режим в Кремъл се зъби на Запада, дрънкайки военна техника в Москва. Кой, ако не предатели биха славили Русия, която окупира Крим и нападна православна Украйна, а през 2008 г. направи същото с Грузия? Русия, която не крие, че ЕС и НАТО са нейни врагове и срещу които е насочила ракетите си. Само явен родоотстъпник би отбелязвал този "празник" у нас.

ТУК НЕ Е МОСКВА

Коментар

Много го усложни.
                        Това се нарича празна лъжовна кратуна.

грабвай ибрикя и на работа , черния нигър те чака

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski

Извинявай,написал си нещо напълно отричащо се,нарича се апория,какъв консервативен електорат би имала лява партия....
                          Момче младо ,

в цяла източна Европа ,противно на логиката в ролята на консерваторите са левите хора.

Западна Европа и САЩ традиционно консерваторите са десни........

Ако това не си схванал , се спри изобщо да пишеш за политика.
                          Last edited by markov; 08.05.2018, 22:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski

Извинявай,написал си нещо напълно отричащо се,нарича се апория,какъв консервативен електорат би имала лява партия....

"термин от областите логика и философия, означаващ измислена, логически вярна ситуация (умозаключение или пропозиция), която не може да съществува в реалността."

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90...80%D0%B8%D1%8F
                            Много го усложни.
                            Това се нарича празна лъжовна кратуна.

Коментар

Аз,аз да питам:" Кои са соросойдите"? Да не са тия?

Станишев е бил слушател и на Московското училище за политика. То е основано през 1992 г. с цел да подпомогне изграждането на демократични ценности в Русия. Познат ли ви е този език. Естествено такива са целите и на одиозната фондация на милиардера спекулант Джордж Сорос. И - ха, изненада, няколко години по-късно Станишев се оказва в настоятелството на Училището за политика в България. У нас, освен чрез всякакви международни грантове, то се ползваше и с подкрепата на "Отворено общество" и фондация "Америка за България". Тоест може да се каже, че лидерът на БСП е бил служител на Сорос или по определенията на неговите политолози - оригинален Соросоид.
                              Да и тия ...БСП отдавна нямат нищо общо идейно с БКП , ръководството и отдавна станаха евроатлантици.
                              Те и затова никога не могат да надскочат 25 % и да върнат част от стария си електорат с по-консервативни възгледи .............

Коментар

Бе кажи си направо че ти е празна кратуната и не искаш да се излагаш...
                                Бе празна може да е само твоята кратуна от това дето църния негър ти я лашка у таблата на леглото всяка вечер ...

Коментар

Working...
                                X