IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    ...И да запитам нещо:
    Защо САЩ застанаха на страната на мюсюлманите в Косово и бомбиха християните в Сърбия?
    Защо САЩ не бомбят Саудитска Арабия ......
    Това ви е манталитета,че не може да разберете,за вас това е терра инкогнита! Дотук са ви възможностите за жалост! Но все пак помислете,помислете, ако можете! За да разберете!Един жокер-в основата е ..freedom...
    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

    Коментар


    • Понеже тук едни хора се скъсаха да ни обясняват как Руснаците мост не можели да построят, как нямали технологии , как самовар не можели да сделат , как е го на вече са фалирали и т.н. все глупости от тоя род:

      През м.Май 2018 предстой да открият най-дългия мост в Русия и Европа , който води към Крим, с половин година по-рано

      Руснаците вече ще могат да се възползват от най-новата придобивка на транспортната инфраструктура в страната. Мостът над Керченския пролив ще бъде открит половин година по-рано от предвиденото. Това е най-дългото съоръжение от този тип в страната – 19-километрово трасе, по което на ден ще могат да преминават 40 000 превозни средства и 47 двойки влакове, а годишно 14 милиона пътници и 13 милиона тона товари. Максималната разрешена скорост по Кримския мост ще бъде 90 километра в час. Очаква се съоръжението, което ще съедини Крим с Краснодарския край, да бъде открито от руския президент Владимир Путин. Предвидено е до края на годината да бъде изцяло завършен и железопътното трасе по моста.


      https://www.vbox7.com/play:31d47b000a&start=5
      Last edited by markov; 15.05.2018, 13:33.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

      Коментар


      • Урките постигат все нови и нови висоти:

        Киев смята, че в Крим бойните делфини са се самоубили. Това съобщава украинското издание "Обозреватель", позовавайки се на представителя на президента на Украйна в Автономната Република Крим Борис Бабин.

        По данни на изданието, представителят на Порошенко, смята че бойните делфини на ВМС на ВСУ са отказали да се подчиняват на "руските окупатори" и са умрели от глад. Бабин смята, че делфините са контактували с хората само чрез специални свирки, без които те просто са могли да се жертват. "Руснаците са получили тези свирки и цялото останало специално имущество на съответната воинска част, но дресираните морски животни са отказали не само да сътрудничат с новите руски треньори, но също са и отказали да приемат храна и след известно време всичките с загинали", твърди Бабин. Освен това, постоянният представител на украинския държавен глава отбелязва и предаността на животните, които до последно са останали верни на клетвата си към украинците. Крим се присъедини с референдум към Русия през 2014 година, но властите на Украйна не искат да признаят този факт.

        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          За мене най-гнусното в цялата работа е, че Хамаз насъскват хората да ходят и да прескачат оградата, като с мегафони разпространяват лъжливата информация, че оградата е пробита и хляди палестинци се стичат в Израел. Естествено, Хамаз са знаели какво ще последва.

          Ако не бяха мегафоните и провокациите на Хамаз протестът най-вероятно щеше да си остане сравнително мирен. Но тук се търсят политически дивиденти на всяка цена.
          Мир няма да има след като евреите обявиха Йерусалим за столица,ще се бият до дупка.
          Last edited by Grosss; 15.05.2018, 13:18.

          Коментар


          • За мене най-гнусното в цялата работа е, че Хамаз насъскват хората да ходят и да прескачат оградата, като с мегафони разпространяват лъжливата информация, че оградата е пробита и хляди палестинци се стичат в Израел. Естествено, Хамаз са знаели какво ще последва.

            Ако не бяха мегафоните и провокациите на Хамаз протестът най-вероятно щеше да си остане сравнително мирен. Но тук се търсят политически дивиденти на всяка цена.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
              "Мюсюлманите си имат един голям дерт. Грижа. Проблем.Тоест не един, а два. Даже много дертове от едно и също естество.
              Че смятат своята вяра за най-вярна, а другите вери дори не за по-малко верни, а направо за грешни – това е разбираемо, това се понася – това правят всичките почти религии по света, или поне основните – юдеизъм, християнство, мюсюлманство / при будизма е различно/
              Това, че мюсюлманите се смятат за по-достойни, по-чисти, по-истински, по-правдиви и по-възвишени от неверниците гяури също е разбираемо, хората по начало, каквито и да са, имат склонността да се смятат за нещо повече от другите хора, които и да са другите.
              Мюсюлманите обаче се сблъскват с едно жестоко, обидно и унизително противоречие.
              Те са по-добри, по-възвишени, по-правдиви, по-истински, по-нравствени, по-достойни и по-чисти от гяурите, а пък гяурите могат, знаят и правят повече от тях, променят се, развиват се и властват навсякъде и във всичко.
              Коли, самолети, влакове, кораби, хладилници, телевизори, филми, компютри, айподи, айсидита, джиесеми, книги, картини, лекарства, танкове, здравеопазване, спътници, ускорители на елементарни частици, всичко е гяурско.
              Гяурите ходят по луната, пращат си джаджите чак до Марс, а пък достойните правоверни ходят от дюня на дюня и от оазис до оазис с камили, както са го правили преди две хиляди години. Пътищата не достигат щото .
              Вярно, че някои от тях го се возят на ленд ровъри или на вертолети, но и лендровърите и вертолетите им са пак гяурска направа – повечето мюсюлмански страни, ако не и всички / с изключениеТурция /нямат съвременно производство. Тяхното производство, както и повечето им други неща са замрели в занаятчийското средновековие – вижте им пазарите с килимите, паниците, лъжиците, ятаганите, наргилетата и останалите джунджурии . Всичко съвременно, което имат, те го имат благодарение на петрола, само че и петролът не е тяхно достижение, той също е гяурско откритие. Петролът има смисъл само ако съществуват самолети и коли, затова ако не бяха гяурите – неверници, черното злато нямаше да е черно злато, а черни смърдящи локви, които обезценяват дори такова малоценно нещо като пустинята.

              Така че превъзходството на лошите, лицемерни, продажни и порочни „гяури” е направо смазващо.
              Как да се преодолее това противоречие. Как да се примири човек с тази неправда. Как да я превъзмогне ?

              Това противоречие, освен лично измерение, почувствано най-болезнено от мамините синчета, изпоучили се в западни университети и драговолно превърнали се във верски мъченици- убийци / и бургаският атентатор от същото тесто / има и чисто политически, властови и държавнически измерения.
              Как властниците на една правоверна държава, която послушно спазва законите на Единствения си Господ, като покрива жените с три пласта обвивки и замрежва очите им, като позволява на мъжете да се женят за деветгодишни деца /пожелателно без да се сношават с тях, ама пожелателно/ и като пребива с камъни неверните съпруги, та как властниците на една толкова благородна, справедлива и нравствено-извисена държава биха могли да обяснят нейната стопанска изостаналост, бедността и немотията на населението й ?
              С некадърното управление ? – Невъзможно.
              С гнева божии ? – Не става като обяснение, хората там са толкова ревностни във вярата си, че Аллах няма за какво да им се гневи.
              С недоглеждане от страна на всевишния, с „ попущением божием” ?. - Би било светотатство. Тогава ?

              Има все пак обяснение. То е жалко и несръчно, то е отчайващо първично, то е неубедително до невъзможност почти, то е направо тъпо. И може би тъкмо затова хваща дикиш.
              Виновни са Съединените Американски Щати, защото са екпслоататори и агресори. Виновни са също Израел и световното еврейство.
              Виновни са неверниците - гяури.
              Ето ги враговете, ето ти го обяснението на всички тия противоречия.
              И след подобни прозрения вече е лесно да се намери решението.
              Джихад.
              "

              http://ivoberov.blog.bg/politika/2012/10/1...kobesie.1009953
              Ваневски,имам една препоръка към теб...Да си вдигнеш задника и да се преместиш в Германия ,Франция,Сащ, или в която и да е западна държава....След това направи всичко възможно да публикуваш горния материал в някой официоз и да се подпишеш под него..Не че ще успеш да ,но ако се случи чудо и успееш,гарантирам ти ,че ще бъдеш съден за насаждане на религиозна нетърпимост...
              И да запитам нещо:
              Защо САЩ застанаха на страната на мюсюлманите в Косово и бомбиха християните в Сърбия?
              Защо САЩ не бомбят Саудитска Арабия ...Там ".....жените с три пласта обвивки и замрежва очите им, като позволява на мъжете да се женят за деветгодишни деца /пожелателно без да се сношават с тях, ама пожелателно/ и като пребива с камъни неверните съпруги...."
              https://profit.bg/klasatsii/mezhduna...itska-arabiya/

              Ваневски ,вдигни си задника и се разходи из Париж,Брюксел,Лондон,Берлин и т.н..,и ще видиш толкова мюсюлмани,колкото сигурно и в Близкия изток няма да видиш...
              И други въпроси и препоръки мога да ти дам,ама си мисля,че е безмислено....То и тово,което ти написах,съм почти убеден ,че няма да го осъзнаеш...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                Върнаха им милиард + лихвите.
                Египет ги купиха , сега Египтяните дават на Русия още милиард за вертолети, оборудване и т.н.
                Ей ся кАжи, че рашките не се били изучили на гяволък.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                  Макарона е първи приятел на русия. Някой знае ли какво стана с корабчетата които франсетата не дадоха на руснаците
                  Върнаха им милиард + лихвите.
                  Египет ги купиха , сега Египтяните дават на Русия още милиард за вертолети, оборудване и т.н.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Барби, предателство , Макрон сигурно е замесен:

                    Франция официално призна Севастопол като част от Русия

                    Министерството на културата на Франция официално призна Севастопол като част от Русия, съобщават световните издания. На уебсайта си те представиха карта с участниците в събитието "Нощта на европейските музеи - 2018 г.", в която е включен град Севастопол и е написано "Руската федерация". Събитието ще се състои в събота, 19 май. Става въпрос за Музея на изкуствата в Севастопол М. П. Крошицки.
                    Макарона е първи приятел на русия. Някой знае ли какво стана с корабчетата които франсетата не дадоха на руснаците

                    Коментар


                    • Барби, предателство , Макрон сигурно е замесен:

                      Франция официално призна Севастопол като част от Русия

                      Министерството на културата на Франция официално призна Севастопол като част от Русия, съобщават световните издания. На уебсайта си те представиха карта с участниците в събитието "Нощта на европейските музеи - 2018 г.", в която е включен град Севастопол и е написано "Руската федерация". Събитието ще се състои в събота, 19 май. Става въпрос за Музея на изкуствата в Севастопол М. П. Крошицки.

                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                        Марков,това е агресия срещу длъжностни лица при изпълнение на войнският им дълг! Нима окакваш ,че израелците ще чакат бомбите да ги разкъсват и убиват? Тая циганска напаст е толкова нагла и надъхана,че не се стряскат и от предупредителни изстрели ами налитат....и какво ,да се оставят да ги повлекат и убиват!! Каквото са търсили ,са го намерили! Още повече ,че са като помиярите,само голямата сопа ги разпръсва....
                        Абе стига оправдава това военно престъпление бе.

                        По твоята логика полицията следващия път агитката на якои футболен отбор като почне да ги замеря с камъни и бомбички направо да ги изпозастрелва бе.....направо си гений....
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                          А верно бях забравил ......че има и дебили дето твърдят че така е правилно
                          ...и отклоняват вниманието с инфо за турския „безвиз” за Рашата. Сякаш, на нея, ТОВА и е най-важно. Правилно рече, дебили.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                            Какво всъщност искаш да кажеш марков? Да не би че понеже палестинците , между които жени и деца, са се опитали да атакуват границата въоръжени с камъни и прашки, то израелските граничари и те трябва да стоварят там един камион с камъни и да почнат и те да мèтат?

                            Трябва да призная, че логиката ви е блестяща.

                            Напълно беше достатъчно малко сълзотворен газ или от тези новите оръжия с лъчите от които ти става топло, пак щяха да избягат. Но какво да правиш, какво да очакваш от войници които прострелват децата в краката за наказание че го погледнал накриво

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                              И араби, и евреи, са семити. А, за „антисемити” , броят само антиевреите. Да не би нацистите, някога, да са били про-араби? Съмнява ме.
                              http://sparotok.blogspot.bg/2013/03/blog-post_17.html

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                                Провери какви са прадедите на палестинците и ще останеш изненадан.
                                И араби, и евреи, са семити. А, за „антисемити” , броят само антиевреите. Да не би нацистите, някога, да са били про-араби? Съмнява ме.

                                Коментар

                                Working...
                                X