Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
И без да съм гугъл експерт пак мога да намеря такива прости неща.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ то голема евтиния бе Барби: за двама души средно месечна сметка 414,64 лева....
Е те затова искаме АЕЦ Белене за да не стане кат у вас
https://www.edf.fr/groupe-edf/inform...ournie-par-edf
Пък и като стане средната пенсия в България колкото тази във Франция (2 600 лева),
414.64 лева ще са нищо за пенсионерите
Да не говорим за тези с 5000 евро пенсия
Средна Брутна месечна пенсия във ФранцияИли пък за да не ви будалкат руските корупционери, инсталирайте си френска централа2005 г. 2010 г. 2013 г. 1 062 евро 1 216 евро 1 306 евро
Те франсетата поне имат опит: 89% от ел.енергията се генерира в атомни централиLast edited by barbaron; 23.05.2018, 23:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКолко плащаш барби за твоя ток на месец
А ще го разтълкуваш ли- период 1 година, абонамент 153 на месец* 12=1836,84, нататък какво е, какви са тези такси, какво е ТПС и колко е единичната цена на КВ- консумация: 1460.18 EUR
- годишен абонамент: 153.07 EUR
- такси (без ДДС) : 529.10 EUR
- ДДС: 401.73 EUR
- Taxe sur la consommation finale d'electricité
- Contribution au service public d'electricité
- Contribution tarifaire d'acheminement electricité
Дневна тарифа с ДДС (нощната е 0.1244)Сега вече има 5 фирми, разпространяващи ток.Мощност Годишен
АбонаментЦена кВч 6 kVA 107.04 € 0.1467 € 9 kVA 125.04 € 0.1483 € 12 kVA 143.52 € 0.1483 € 15 kVA 162.00 € 0.1483 €
Преди година сложиха апарати за дистанционно отчитане на показанията на електромерите и сега мога да знам всяка минута колко съм консумиралТе също
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronдвама души, 5/2/2016 - 3/2/2017: 2544.08 EUR с ТПС
Е те затова искаме АЕЦ Белене за да не стане кат у вас
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Postbank macht jede zehnte Filiale dicht https://www.versicherungsbote.de/id/...form=hootsuite
Postbank затваря всеки десети филиал
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronдвама души, 5/2/2016 - 3/2/2017: 2544.08 EUR с ТПС- консумация: 1460.18 EUR HT
- абонамент: 153.07 EUR HT
- такси (без ТПС): 529.10 EUR HT
- ТПС: 401.73 EUR HT
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ми тя и в България цената за Бизнеса е по-ниска от цената за бита от поне 3 години от как има свободен пазар !!!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Кое по-сериозно?
Ти специално натърти за ЗИМАТА. - Видите ли колко е прост, как лъже.
Сега разбра ли, или още не ти е ясно КАК ТАКА една АЕЦ ще продава под себестойност?
При алтернатива да затвори...
В една пазарна икономика няма СТОПАНКИ СУБЕКТ КОИТО ПРОДАВА ПОД СЕБЕСТОЙНОСТ ДЕСЕТ ГОДИНИ И ДА НЕ Е ФАЛИРАЛ.
Както ти казах може в някакъв конюктурен момент да е слязъл под себестойност , но 10 години е пълна лъжа.
Другия вариант е енергийната им система да ги дотира , но такава дотация няма как да има ако не са необходими на системата …...КОЕТО АВТОМАТИЧНО ОБОРВА ГЛУПОСТИТЕ ТИ ЗА ИЗЛИШНАТА АЕЦ.Last edited by markov; 23.05.2018, 22:06.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Коментар
-
Ами като не знаеш, да не мислиш че аз ще те образовам? Нали си Гугъл експерт? Ми що не питаш тия вашите?
Нали сте все гении някакви?
Нали си полиглот, напиши в гугъл цени на тока в сащ на английски, все ще намериш нещо.
Коментар
-
Тебе какво те засягат моите данъци и апартаменти. Апропо искаш да кажеш че не знаеш какви са цените на газта и тока по щатско ли, означава ли това че не си там и че си обикновен смотан измамник
Всъщност сайта към който даде линк леко послъгва тъй като не е взел под внимание инсталирането на газовите мощности и разходите по тях. Затова те помолих да дадеш директен линк към вашите цени на ток и газ, но ти не го правиш защото си просто измамник
Аз си признавам че не знам къде да погледна за тези цени, така че ще дадеш ли цените или ще стане като с уолмартя в в ню йорк
Нали сте все гении някакви?
Нали си полиглот, напиши в гугъл цени на тока в сащ на английски, все ще намериш нещо.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Хайде бе братчед дай цените на газта и тока по щатско, за да знаем с колко сме напред или назад
Коментар
-
А теб кво те бòли какви са цените?
Ти нали си си купил няколко хапартаментчета в България, сега подготвят отново Големия шлем, а той не е без пари... някой трябва да плаща,
Я по-високи данъци за имотите, я по-високи цени за енергията, но нали северните ви братя са санкционирани а пари си требват...
Всъщност сайта към който даде линк леко послъгва тъй като не е взел под внимание инсталирането на газовите мощности и разходите по тях. Затова те помолих да дадеш директен линк към вашите цени на ток и газ, но ти не го правиш защото си просто измамник
Аз си признавам че не знам къде да погледна за тези цени, така че ще дадеш ли цените или ще стане като с уолмартя в в ню йорк
Коментар
Коментар