IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Предсказанията за края на Америка

    27.11.2014 · by Светът днес · in Пътешествия. ·
    Съединени американски острови
    Американският ясновидец доктор Линдси предсказва през 1960-те години на миналия век гигантски „гърч“, който ще премине през цялата територия на САЩ. Първа жертва ще бъде щатът Калифорния – той ще се разцепи по разлома Сан-Андреас с дължина 1300 километра, който преминава между североамериканските и тихоокеанските тектонични пластове. Югозападният къс постепенно ще потъне в океана. От САЩ ще останат само няколко острова. Земетресението ще предизвика цунами с вълни около 50 метра, които ще погълнат крайбрежните градове. И това е само част от предсказанията на доктор Линси, но щом той започнал да споделя страховитите си предсказания, които виждал през времето и пространството, спецслужбите веднага му затворили устата, а самите видения били засекретени, „за да не се всява паника сред населението“.
    Друг също известен американски ясновидец Едгар Кейси, пророкувал, че ще има разрушаване на много щати и по двете крайбрежия, които ще заминат на дъното на океана. Същата била участта и за територии, намиращи се по средата на американската територия. От лицето на земята ще изчезнат и такива мегаполиси като Ню-Йорк, Сан-Франциско, Лос Анджелис. Същото ще се случи и с Джорджия, Каролина и много други щати, които ще се превърнат в морско дъно.
    „Виждам огромни вълни, които поглъщат Ню-Йорк и пречупващи се небостъргачи“, – споделя още един американски ясновивец Джон Шмит. – Под водата ще отидат Флорида, Калифорния и много други крайбрежни щати“.
    Библейските пророчества
    Да се обърнем към по-авторитетни предсказатели. Например, Йоан Богослов в своето „Откровение“ говори за гибелта на най-могъщата, богатата и влиятелната държава в света, която се разпростира из целия свят и навсякъде разнася идеологията на греха и войната. Той също пророкува разпад на три острова. Истината е, че той нарича тази държава „Вавилон“. Но, но е необходимо да бъдеш много умен, за да разбереш коя империя е имал предвид Богослов.
    Пророчествата на Хилдегарда Бонгенска, живяла преди 900 години и обявена за светица, също говорят за лошата съдба на далечна нация. Още американският континент не бил открит, а тя вече предсказвала на великия народ, живеещ отвъд океана, и за земята, населена с различни племена с различен цвят на кожата, страшно земетресение, приливни вълни и урагани, които ще пометат всичко, което е на пътя им. „На този народ, – твърди Хилдегарда, – му предстоят големи нещастия по море – та почти цялата му земя ще отиде под водата“.
    Такава съдба за Америка предсказал и монах Хиларон: „Заради опустошително земетресение и наводнения, на великата империя зад океана ще бъде сложен край – от нея ще останат само острови“.
    „Американската нация отдавна вече се е превърнала в истинско зловоние в ноздрите на Бога и в отвратително чудовище. Господ ми каза, че на Америка й е съдено да падне на колене: това ще бъде страшно зрелище – падналата супердържава, – предсказва американецът Томас Декарт. – Улиците на Америка ще бъдат заляти от безредици и кръв. А жителите на САЩ ще гледат как от гладна смърт ще умират техните деца и близки“.
    „Янките ще се превърнат в истински зверове“
    За страшни безредици говори и американският ясновидец Дениън Брикли: „Янките ще се превърнат в истински зверове и ще започнат да живеят по законите на вълчите глутници, изгубвайки вярата в държавата си и американските идеали. Ще започнат безкрайни расови конфликти и граждански войни – всеки против всеки. Метежите ще бъдат обичайно явление. Над Америка ще надвисне хаос“.
    Страшни видения за САЩ има и американският ясновидец Валдес-младши, който разказва за стотици летящи хора, които ураганният вятър повдига нагоре и разбива в небостъргачите. Той говори и за планини от трупове, за части от тела без крака, ръце, глави.
    80 % от няколкото десетки ясновидци в целия свят говорят за глобални катаклизми и катастрофи в САЩ.
    На второ място са пророчествата, свързани с Великобритания.
    На трето – с Апенинския полуостров.
    В предсказанията, свързани със съдбата на Америка, напълно отсъства позитивно очакване. Ако другите страни, съдейки по пророчествата, макар и бедни, но все пак ще се окопитят, ще се измъкнат от пропастта и в края на краищата ще продължат съществуването си, то същото не може да се каже за САЩ. За Щатите прогнозите на пророците, ясновидците, предсказателите и екстрасенсите са едни и същи – неизбежна гибел.
    САЩ ще бъдат изметени от лицето на земята и ще бъдат потопени в морето. При това, картината, описвана от различните ясновидци, е почти една и съща почти до най-малките подробности, а те няма как да са обменили мисли, защото са живели в различни времена.

    Коментар


    • Публикувано във факти.бг:

      Мюсюлманското население в някои европейски държави ще се утрои до 2050 г. Това показват данните на базирания във Вашингтон изследователски център „Пю“, съобщи „Гардиън“.

      Очаква се мюсюлманското население в Германия да стигне от 6.1% до 19.7% през 2050 г. Дори Европа да затвори границите си, мюсюлманското население ще продължи да нараства, заради възрастовия си профил и по-високата раждаемост.

      През 2016 г, мюсюлманите съставят 4.9% от населението в Европа или 25.8 млн. души в 30 страни. При сценарий с нулев имигрантски наплив се очаква повишаване на мюсюлманското население до 7.4%.

      При среден миграционен сценарий, Швеция ще стане страната с най-голямо мюсюлманско население в Европа. То ще достигне до 20.5%. Дялът във Великобритания ще скочи от 6.3% до 16.7%. Във Франция мюсюлманското население може да достигне 11.4%.

      Ако големият имиграционен поток продължи, мюсюлманите в Швеция ще достигнат 30%, а във Финландия 15%.

      В същото време, докато броят на мюсюлманите нараства, този на другите етнически общности ще намалява.

      Барби , купи ли си вече фередже ?
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

      Коментар


      • Първоначално изпратено от national power
        Дъртия ти пиши за франция и кравария за запада.За Русия ни думичка.
        Идиотче, това ще ти хареса
        На този ден през 1997г. Иван Костов стана министър-председател на Република България и завари:

        1. Месечна инфлация 300%.
        2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар
        3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, премиерът от БСП Андрей Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резервът е паднал „… под нивото на възможния минимум“.
        4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.
        5. Средна работна заплата 35 000 лв. = 12 долара.
        6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.
        7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.
        8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции – МВФ и СБ.
        9. Дългове към външни кредитори – над 13 милиарда долара.
        10. Пълен блокаж на държавата и разгул на „бригадирското движение “ на мутрите. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха „освободени“ само назначените от БКП/БСП“ бизнесмени“.

        Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:

        1. Месечна инфлация 0,2 % – годишна 3%.
        2. Национална валута – 2 лева = 1 долар.
        3. Валутен резерв – 3,7 милиарда долара.
        4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.
        5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.
        6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.
        7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.
        8. Възстановени връзки със световните финансови институции – МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.
        9. Външен дълг на България - намален до 9,5 милиарда долара.
        10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Ето ти и едно интересно мнение защо го правят http://obshtestvo.net/%D1%81%D0%BC%D...E%D0%BB%D0%BC/
          Голяма работа са това идиотите Те са като ентропията

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Ето ти и едно интересно мнение защо го правят http://obshtestvo.net/%D1%81%D0%BC%D...E%D0%BB%D0%BC/
            брех, много страшно бе

            Коментар


            • През 2006 г. Blackwater разполага приблизително с 23000 наемници, разположени в девет държави, а така също уверява, че има в базата си още 21 хиляди човека, които при необходимост могат да бъдат извикани и въведени в строя. През 2006 г. един от конгресмените отбелязва, че ако се разглежда военната сила на компанията на Принс, то тя би могла съвсем самостоятелно да свали правителствата на много държави по света.

              Коментар


              • Ако не се споменават путин и русия в негативна светлина няма паре

                Коментар


                • Ето ти и едно интересно мнение защо го правят http://obshtestvo.net/%D1%81%D0%BC%D...E%D0%BB%D0%BC/

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    На мен не ми пречат - само 0.001% са за гилотината
                    Ти по-добре смятай колко ще са руснаците в България след 10 г.
                    и дали от европейци ще ви направят православни ватници
                    Вари го,печи го все Путин и руснаците виновни.Дай да видим какво прогнозират американците https://fakti.bg/world/272884-musulm...shte-se-utroat

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      За период от 12 месеца в Лондон са извършени 157 убийства, включително осемте жертви на последните ислямски терористични атаки в града.
                      Тези резултати изведоха Лондон пред Ню Йорк по брой на убийствата за пръв път в модерната история.
                      Как смятате, ако лондон е така, как е париж
                      Ти по-добре коментирай любимата ти Русия
                      Защо Русия е шампион за убийствата ?

                      "По данным Генпрокуратуры, за январь—ноябрь 2017 года в России было зарегистрировано 1,92 млн преступлений. Из них количество убийств и покушений на убийство составило 0,5% (9 тыс.). По итогам 2016 года это показатель равнялся 0,4% (10,4 тыс. из 2,16 млн преступлений). С 2011 по 2016 годы количество зарегистрированных убийств и покушений на убийство в России снизилось на 27%: с 14,3 тыс. до 10,4 тыс. в год.

                      В январе—ноябре 2017 года в Москве и Санкт-Петербурге было зарегистрировано соответственно 289 и 171 убийство и покушение на убийство. За 2016 год в двух крупнейших городах РФ было зарегистрировано соответственно 351 и 221 преступление такого рода. По количеству убийств и покушений на убийство в январе—ноябре 2017 года в общероссийской статистике Москву опередили три региона — Московская область (386), Свердловская область (313) и Республика Башкортостан (305).

                      Количество убийств и покушений на убийство, уголовные дела о которых были направлены в суд, за январь—ноябрь 2017 года составило 7,4 тыс. по России (в Москве — 203, в Санкт-Петербурге — 157). В 2016 году в суд было направлено 9 тыс. дел."
                      Last edited by barbaron; 21.05.2018, 21:07.

                      Коментар


                      • Лондон на Садик Кан

                        От Владислав Апостолов , публикувано на 21.05.2018
                        Брой 49
                        Един от великите градове на планетата тъжно се спуска по спиралата на хаоса и падението, продуцирани от култа към мултикултурализма, прогресивната либерална догма и цивилизационния мазохизъм. Лондон се променя демографски, социално, религиозно и културно. Скоростта и размахът на трансформацията будят тревожно удивление. Сякаш сетивата са пленени от гледката на зрелищно напредващ и поглъщащ всичко по пътя си пожар. Свободата на словото кърви и издъхва, британският хумор е засрамен и подчинен, на хоризонта са се изправили масивните фигури на цензурата и ислямизацията. Престъпността прогресивно расте и се превръща в застрашителна запазена марка на гетоизираните „мултикултурни” анклави. Гангстерското насилие и примитивните проявления на племенно съзнание са дефинираща черта на засегнатите от масовата миграция зони, в които животът оперира по правилата и ритуалите на Третия свят. Имперската слава на някогашната столица на света ръждясва от ерозиращите ефекти на съзнателното заличаване на английската идентичност и възхода на политическата коректност. Маринованите в мазохизъм и прогресивна идеология медийни, културни и политически институции извършват цивилизационна измяна в реално време. Те гордо и зрелищно пласират ножа на предателството в гърба на Лондон – цитаделата на индустриалната революция и дом на някои от най-важните научни открития и постижения в историята на човечеството.

                        Драматичните изречения за съдбата и ситуацията на Лондон съвсем не са продукт на алармизъм, ксенофобия и „радиокативен” национализъм. Тревогите за трансформацията на великия метрополис имат солидни статистически измерения и са информирани от стабилни факти. Притесненията не са преувеличени, илюзорни или абстрактни. Страховете са вкоренени в конкретика. Нещо повече – случващото се в Лондон е сигнал за потенциалното бъдеще на целия западен свят.Под управлението на мюсюлманина с пакистански произход и прогресивна идеологическа визия Садик Кан Лондон регистрира най-срамните и стряскащи резултати и рекорди в областта на престъпността и потъпканото право на свободно изразяване. Кметуването на Кан вдъхнови „политически некоректното” прозвище на глобалната столица – Лондонистан. Преди дни от Скотланд Ярд пуснаха допълнително стотици полицаи по улиците на града в отчаян опит да променят тревожната траектория на всеобхватна престъпност – убийства, наръгвания, бандитски сбивания между мигрантски групи, изнасилвания, грабежи и атаки с киселина. Всяка официална статистика показва чувствително увеличаване на насилието. За периода от 12 месеца до края на март тази година са регистрирани 827 225 престъпления в столицата на Великобритания – с 6,4% повече от предходния 12-месечен период. Особено драстично са се качили убийствата – изумителните 44% скок. Нападенията с нож са с 21% нагоре, а обирите са с 36% повече. За период от 12 месеца в Лондон са извършени 157 убийства, включително осемте жертви на последните ислямски терористични атаки в града. За сравнение в предходния 12-месечен период убийствата са били 109. Трендът е стабилно нагоре и ако се продължава така, 2018-а може да постави рекорд по убийства и тежки престъпления в столицата на кралството. Официални лица от полицейските служби в Лондон обявиха, че прогресивното нарастване на насилието е сериозна грижа. Най-малко 36 човека са били наръгани и общо 62-ма са били убити в Лондон от началото на годината. Всеки уикенд медиите излизат със заглавие за поредната нощ на брутално насилие. Мигрантски банди се нападат помежду си по кварталите в самото сърце на цивилизацията, която сега е преобразена в територия на африкански и мюсюлмански племенни войни. Огромният нож мачете доскоро беше непозната екзотика за криминалния елемент в Лондон. Днес насилието с мачете е ежедневие, а кръвта, пролята от огромното острие, се измерва в литри. През 2017-а е отбелязан рекорд при нападенията с ножове, който най-вероятно ще бъде подобрен през 2018-а. Миналата година полицията е регистрирала 37 443 нападения с нож и 6694 с огнестрелно оръжие в Обединеното кралство, като най-чувствително е повишението на насилието в столицата. В Лондон през 2017-а е имало 12 980 официално записани престъпления с нож – с 2452 повече от предходната година. Четирима тийнейджъри бяха наръгани до смърт в Лондон в нощта на Нова година, а още 22-ма бяха убити само през месец март. Тези резултати изведоха Лондон пред Ню Йорк по брой на убийствата за пръв път в модерната история.


                        Как смятате, ако лондон е така, как е париж

                        Коментар


                        • Европейската армия – мисията невъзможна

                          От Александър Сивилов , публикувано на 21.05.2018
                          Външният натиск над Европа е толкова силен, че няма да позволи създаването на общи сили за сигурност


                          Meжду другото преди 6-7 години се говореше пак за европейска армия, познайте отведнъж кой я спря? Ако има европейски сили коя организация става излишна в европа

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Не ме разсмивай,от 67мил население 17 мил мюсулмани ти ги смятай след 10 г.
                            На мен не ми пречат - само 0.001% са за гилотината
                            Ти по-добре смятай колко ще са руснаците в България след 10 г.
                            и дали от европейци ще ви направят православни ватници

                            Коментар


                            • ДОНЕЦК, 17 мая — РИА Новости. Военнослужащие НАТО подорвались на минном поле в районе подконтрольной Киеву Авдеевки, три человека погибли, заявил в четверг источник в оперативном командовании ДНР.

                              "По данным нашей разведки, сегодня в ходе посещения НАТОвскими военнослужащими линии боевого соприкосновения в сопровождении украинских силовиков в районе Авдеевки, командование ВСУ целенаправленно завело гостей на свое минное поле, где автомобиль с иностранцами подорвался на мине", — заявил источник в командовании ДНР.

                              Он отметил, что трое натовских военнослужащих из Канады погибли, двое из США получили ранения. "Также, имеется информация о ранении трех сопровождавших из числа украинских силовиков", — добавил источник в командовании ДНР.

                              Това отпреди няколко дни, днес отново са се стреляли

                              Коментар



                              • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                                Ха ха ха дори Румко дет пикае из Плевенските шадравани се изгаври с десните глупаци.Имал за утре разрешение да митингува в полза на Южен поток и Белене пред Министерския съвет.Ха ха ха колкото и противен да е ако утре неговите хора натупат или наебат десните ше му стана фен
                                "Президентът направи пътека до Москва. Явно зорът за корупционния проект Белене е голям и руското мафиотско правителство страшно пресира нашите продажни посерковци да действат.
                                Нали си имат едни "граждани"от овчи тип, които всичко ще им платят и ще им бъдат дори благодарни, че ги грабят.."
                                Last edited by barbaron; 21.05.2018, 19:22.

                                Коментар

                                Working...
                                X