IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение


    Барби не знам от де ви събират да спамите, ама е нормалното в капитализма е този които плати нещо да става негова собственост.

    Нали преди 5-6 години беше голямо Крякане как ще ни набутали и т.н. Накрая под натиск Държавата реши че няма да инвестира , сега се пък почвате обратната песен …….то вече става пародия.

    Сега уж Руснаци / Китайци са съгласни да инвестират , да създадат работни места, да увеличават БВП на България....вие на хранилките пак ривете ?

    Няма управия с наемниците
    Той, Балбалонът, често, сам не се чува: Само няколко поста по-долу, сам разби едни митове /поне така, пише в поста му/.Извадил някаква карикатура, която, би трябвало да резили и президента Радев. ОК, а нали именно „другият задник” се би в гърдите, какъв „подвиг” било, дето спрял „руски проекти”. „Великан” на мисълта до „великана”, дума да няма.
    ...и Балби е НегоФ „Пророкъ.”

    Коментар


    • Украйна се бори с пропагандата, задържайки журналисти, пише Флориан Рьотцер в германския портал Telepolis в публикацията си „Ukraine im Informationskrieg: Bekämpfung von Propaganda durch Inhaftierung von Journalisten”, определяйки ситуацията като „информационна война”. В статията се съобщава, че руско-украинският журналист и ръководител на РИА Новости – Украйна Кирил Вишински е арестуван и държан под стража в Украйна с обвинение в държавна измяна, но на Запад това не е предизвикало практически никакъв резонанс, включително у „Репортер без граници”. Кирил Вишински миналата седмица на 17 май е задържан от украинската Служба за сигурност, тъй като разпространявал „подриващи” новини и се опитвал да прикрие финансирането от Русия. Вишински притежава украинско и руско гражданство, поддържал действията на опълченците в Донбас, а от 2014 г. отразявал „анексията на Крим” от подривни позиции. Германският журналист Рьотцер предлага читателят да си представи „какъв вик би се наддал”, ако в Русия арестуват журналист от чужда новинарска агенция и го обвинят в държавна измяна, за да изяснят как ползващото се с покровителството на НАТО киевско правителство получава подкрепа от чужди правителства и повечето медии. Дори ако ръководител на новинарски портал получава финансиране от Русия и разпространява в социалните мрежи новини, насочени против Киев, според американската доктрина за свободен информационен поток и свобода на медиите не е повод някой да бъде арестуван. Подобни действия отриват пряк път към цензура и държавна репресия против критикуващите правителството журналисти, подчертава изданието.

      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Димитрин Вичев

        ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ И НАС. СЕГА.

        АЕЦ "Белене" ще се строи от руска компания и ще бъде собственост на руската държава, както и Русия ще строи и ще бъде собственик на газопровода до България и през България.

        Барби не знам от де ви събират да спамите, ама е нормалното в капитализма е този които плати нещо да става негова собственост.

        Нали преди 5-6 години беше голямо Крякане как ще ни набутали и т.н. Накрая под натиск Държавата реши че няма да инвестира , сега се пък почвате обратната песен …….то вече става пародия.

        Сега уж Руснаци / Китайци са съгласни да инвестират , да създадат работни места, да увеличават БВП на България....вие на хранилките пак ривете ?

        Няма управия с наемниците
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

        Коментар


        • Димитрин Вичев

          ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ И НАС. СЕГА.

          АЕЦ "Белене" ще се строи от руска компания и ще бъде собственост на руската държава, както и Русия ще строи и ще бъде собственик на газопровода до България и през България. Затова Радев и Борисов искат и говорят България да бъде "вратата" и "моста" на Русия към Европа. Условието на Путин е двата проекта да вървят заедно и още сега, с отиването на Борисов в Москва, проектите да станат НЕОБРАТИМИ. Всичко вече е подготвено. Разбирате ли? Дори и днес говорителят на Путин и Бойко Борисов - Румен Петков заяви това по телевизия "България он еър." Проектите да станат НЕОБРАТИМИ. И че двата проекта вървят само заедно и едновременно.

          Превземането на България без кървава война и пленяването на държавното ѝ управление бе и остава основна цел на Кремъл за Балканите. Превръщането на България в предмостие за атака на ЕС и за поставяне под енергийна и политическа зависимост на част от Европейския съюз си струва инвестицията. Какво тук значат някакви си 15 милиарда евро за АЕЦ и газопровод? Сега ще ги дадат от Кремъл, а после ние българите ще им ги изплатим на руснаците. Когато решат ще наредят на следващите правителства да затворят всички други големи ТЕЦ-ове за да няма друг базов производител на електроенергия освен АЕЦ Козлодуй и АЕЦ Белене, както и да няма газ от друго място за България, както днес няма друг доставчик за петрол освен руския Лукойл. Каквато цена кажат да плащаме за електроенергията, газа и петрола, това ще плащаме. После и да протестират бъдещите поколения - край! България е в руския чувал за 100 години напред.

          Тази стратегия се готви още от времето на Първанов с т.н "голям шлем". От три години Борисов работи за осъществяването ѝ. И избирането на Радев за президент, и т.н. газов хъб "Балкан", и бавенето на интерконекторните газови връзки с Турция и Гърция, и необжалването на арбитражното дело, и плащането набързо на милиард и двеста милиона за непроизведени още ядрени реактори са все различни елементи от един и същ пъзел. Общата картинка е ясна. Националните предатели: партийните корупционери от ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, ВМРО, НФСБ, Воля, АБВ, алчните ДС ченгета "едри бизнесмени" от банковия сектор, строителството и енергетиката, проруските псевдопатриотични и паравоенни организации да ПРОДАДАТ БЪЛГАРИЯ НА КРЕМЪЛ. За да си оправдаят парите които получаваха досега и които ще получават в бъдеще от отчисленията за тях.
          А китайците? Китайските инвеститори са само повод да се вдигне мораториума върху строителството на АЕЦ Белене..
          Това е положението.

          Коментар



          • Безспорни факти че Русия е атакувала Украина
            Доказательства причастности РФ к обстрелу Мариуполя в 2015


            Обстрел жилых районов Мариуполя в 2015 году совершили российские кадровые военные. Служба безопасности Украины собрала неопровержимые доказательства. И собирается их передать в Международный суд ООН.

            Коментар


            • ВЕЧНАЯ ДРУЖБА


              БЕЛЕНСКИ МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

              1. АЕЦ „Белене“ не е икономически изгоден.
              2. Бъдещето на енергетиката не е там
              3. Няма такова нещо като „атомна държава“
              4. ЕС не ни е „унищожил“ ядрената енергетика
              5. „Белене“ е корупционен проект.


              Но замислете се: след като един проект е икономически неизгоден, технологично остарял, опасен, не носи никакъв външно- или вътрешнополитически капитал на България, защо към него проявяват толкова голям интерес тези „олигарси, свързани с Русия“?

              Едната част от отговора е, че през 2016 г. България изплати на руската “Росатом“ 601,6 млн. евро – почти толкова, колкото ЕС е дала на България за всички тези години за затварянето на българските реактори. В края на годината се оказа, че и тези 600 млн. евро са били най-големият източник на приходи за “Росатом” за 2016 г.

              Другата част от отговора е, че родната олигархия също чака „мегапроект“, който да налее кръв в зависимите от държавни и евросубсидии вени.

              http://terminal3.bg/belenski-mitove-i-legendi/
              Last edited by X_Y; 23.05.2018, 11:16.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


                Най - после се сдобихме със снимка на големият китайски инвеститор виновник за рестарта на АЕЦ Белене, който рестарт ще ни гарантира енергийна независимост от Русия.
                Готин китаец, н'е л' тей

                Коментар


                • Я вижте кво стаа в Хуйлостан:

                  Это катастрофа: бизнес не верит в светлое будущее Бизнес: состояние экономики катастрофическое, а меры господдержки неэффективны...

                  Бизнес оценивает состояние российской экономики как катастрофическое. При этом в эффективность предпринимаемых правительством мер предприниматели не верят. Бизнесменов пугает неопределенность в экономике. Кроме того, они жалуются на высокий уровень налогообложения и снижающийся спрос на внутреннем рынке...

                  Нада патерпет ишчо....
                  Апят?


                  В Хуйлостан става все по-добре и по-добре,

                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                  Коментар




                  • Най - после се сдобихме със снимка на големият китайски инвеститор виновник за рестарта на АЕЦ Белене, който рестарт ще ни гарантира енергийна независимост от Русия.

                    Коментар


                    • Страховита заплаха за Мондиала: Ще го превърнем в Трета световна война

                      От Русия отвърнаха бързо, посъветваха англичаните да прочетат историята

                      Москва, Русия
                      22 Май 201814:26
                      18116
                      26









                      1 от 1


                      Facebook Google+ Twitter
                      Английските футболни хулигани отправиха сериозна заплаха към Световното първенство в Русия, което е това лято. Те обещаха на домакините, че ще превърнат Мондиала в Трета световна война.
                      "Ако хората мисля, че всичко е шега, че ще пием, пеем, играем футбол и говорим приятелски, жестоко се лъжат. По-добре да не идват. 60-годишни селяни от Нюкасъл и другаде също няма нужда да присъстват. Няма да има Мондиал, ще има трета, четвърта, пета световна война", казва радикален английски фен.
                      "Събрахме се и се обединихме за първенството. Тук няма клубни пристрастия, всички сме заедно. Ще бъдем единна армия", допълва той.
                      Думите му бързо намериха отзвук в Русия.

                      "Нито ще има война, нито борба. Всички опити за създаване на проблеми ще бъдат прекратени още в зародиш. Бих посъветвал всички, които идват към Русия с лоши намерения, да научат историята. Там ясно ще разберат колко такива като тях сме срещали през годините. Идвали са смели и са си тръгвали с наведени глави. Използвахме ги за черноработници, за да строят важни за Съветския съюз съоръжения", отвърна пред радио "Говорит Москва" ръководителят на комисията по сигурност на руския футболен съюз Владимир Маркин.


                      Ей тоя Маркин само е пропуснал да добави в Сибир след важни за Съветският съюз съоръжения....Предполагам ще има доста зелени човечета маскирани като обикновени полицаи и запалянковци.А нглийските педали ще бъдат хем бити хем ебани

                      Коментар


                      • Ей от седераста по голямо зло няма


                        Двойно по-скъпо и при по-малко конкуренти се очаква да протече процедурата по купуване на нов тип бойни самолети за Военновъздушните сили. Това става ясно от параметрите на актуализирания проект за инвестиционен разход за купуването на изтребители, който беше публикуван в системата за правна информация на правителството.

                        Въпреки изказванията на военния министър Красимир Каракачанов, че с новия проект ще се търсят оферти от по-широк кръг държави и фирми, предлагащи изтребители, от документацията става ясно, че броят на участниците е свит. Преди нарочна парламентарна комисия да прекрати вървящата към миналата година процедура, при която на първо място бяха посочени шведските "Грипен", състезателите в процедурата са били 9, а предложенията - 15. Сега МО ограничава възможността до седем участника с 13 предложения. От надпреварата са изключени Русия, която предлагаше новопроизведени МиГ-29М/М2 и Холандия - с употребявани F-16 MLU.

                        В същото време отделените през 2011 г. от правителството 840 млн. лв. с ДДС сега се оказват недостатъчни и кабинетът е готов да плати 1.8 млрд. лв., което прави малко повече от два пъти оскъпяване на проекта.

                        От параметрите в него става ясно още, че се очаква бъдещият договор да влезе в сила в началото на следващата година или - 224 дни след ратифицирането му от парламента. Сред изискванията е заложено доставката на първите поръчани самолети да бъде направена не по-късно от 24 месеца от влизането на договора в сила или през 2021 година. До 2022 година самолетите вече трябва да могат да извършват задачи по охрана на въздушното пространство.

                        Министерството на отбраната ще трябва да изпрати нови искания за предоставяне на информация (RFI) до останалите в списъка държави. Това са САЩ с новопроизведени F-16 блок 60 (или 70) и нови F/A–18E/F Super Hornet или втора ръка - модернизирани F-16 и F/A–18E/F Super Hornet или F/A–18C/D Hornet. В списъка остават употребяваните от португалските ВВС F-16 MLU OFP М6, като при този вариант трябва да има допълнителен договор и със САЩ за логистична поддръжка. Израел, които вече бяха посочени за фаворити още преди проектът да е стартирал, предлагат втора ръка модернизирани F-16 C/D. Тук също трябва да има договор със САЩ. Италия остават в надпреварата с втора ръка Eurofighter Tranche 1, Германия - с нови Eurofighter Tranche 3, Франция с нови и употребявани Dassault Rafale и Швеция, които за първи път предлагат освен новопроизведени Gripen C/D и употребявани от Унгария или Чехия.

                        Намеренията на правителството са да купи общо 16 изтребителя на два етапа. Първият е придобиване на осем или повече от осем изтребителя, а вторият - купуване на останалите до 16 бройки.

                        Разчетите показват, че продължаващата модернизация на съветските МиГ-29 до 2030 година би струвало повече отколкото купуването на нови. В момента състава на ВВС на служба са 19 МиГ-29, от които на 15 броя (3 учебно-бойни МиГ-29УБ и 12 бойни МиГ-29А) е удължен летателният ресурс. Останалите 4 броя МиГ-29А, на които не е удължен ресурсът, се намират на съхранение и не са в летателна годност.

                        Самолетите могат да летят на практика до 2028-2030 година.

                        От приложените графики към проекта става ясно, че 16 новозакупени, но употребявани самолети, биха били на въоръжение до 2038 година или едва десет години повече след свалянето на МиГ-овете от въоръжение. Чисто нови самолети пък биха били на служба до 2062 година.

                        Като ново изискване в проекта е залегнала възможността за изграждане на производствени мощности у нас, които да позволяват поддръжката и дори произвеждането на резервни части и боеприпаси за новите самолети. Очаква се всеки един от участниците да предложат проекти за индустриално сътрудничество.

                        _____

                        В началото на годината военният министър Красимир Каракачанов критикува отказаната възможност за нови руски изтребители. На посещение в Карлово на 18 февруари той обясни, че Германия е предлагала да ни подари цяла ескадрила МиГ-29 от бившата ГДР на символична цена от 1 евро за самолет.

                        „Ние сме ги отказали, защото сме първи натовци и купихме нещо, което стои в хангарите. А поляците с най-голямо удоволствие си позволиха същия този подарък от Федералната република и сега още ги ползват. Това е сметката в армията“, коментира тогава военният министър.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                          Па ти си голям смешник, защо руснаците трябва да литкат тук- там, тооооооооо стига че литнаха в сирия и еб... мамата на всичките ви терористи. Изчакай още малко и на вас също ще еб... мамата
                          Мани го бе тоя се напикава нощем

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Да бе, "цяла Франция" Да четат баламите и да вярват глупостите на българските псевдожурналисти

                            A Paris, 16.400 personnes ont pris part au défilé, d'après le comptage du cabinet Occurrence.
                            La préfecture de police en a recensé 15.000.

                            С две думи: около 16 000 души в Париж (при 11 000 000 жители)
                            и при 2 600 000 държавни служители които хрантутиме.

                            И дано ги съкратят поне тези 120 000 държавни служители

                            http://www.lefigaro.fr/social/2018/0...n-hopitaux.php
                            http://www.lemonde.fr/entreprises/ar...9_1656994.html
                            Некролог я кажи давате ли добавки за достатъчно въглища към заплатите на жепейците а.А иначе ми се правиш на антикомунист.Айде бе нали сте велики умни имате университети айде излезте на свободния пазар да ви видим кво можете.Деба и френските педали кой не ви е фанал той не ви наебал

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              "Президентът Владимир Путин се похвали през март т.г. с няколко нови ядрени ракети, които могат да носят бойни глави на хиляди километри и да поразят всяка точка на земното кълбо. Обаче не е лошо поне едно от новите оръжия да е минало успешно изпитание на полигон, съобщава американският тв канал CNBC. На Русия все още й предстои да извърши най-малко един положителен тест на прехвалените и рекламирани оръжия, предава Нюз.ру.

                              През периода от януари 2017 г. до февруари 2018 г. Русия е извършила четири изпитателни полета с новата крилата ракета. И всеки опит е завършил с крушение. Най-успешният тест е бил полет с продължителност не повече от 2 минути. Тогава ракетата преодоляла разстояние от 22 мили - около 35-40 км, след което станала неуправляема и паднала на земята. А най-краткият опит е бил само 4 секунди."
                              https://clubz.bg/node/68137
                              Твоите приятели тъпанари зад океана до вчера твърдяха че е невъзможно да има ракети с ядрен двигател били против законите на физиката....Сега вече признават че има такива ракети и те летят мое да са две или четири минути ама летят...След някой и друг месец когато някоя такава ракета шибне некой краварски самолетоносач ще приемата жестоката истина....Нема толко тъпи същества на Земята нема
                              Last edited by national power; 22.05.2018, 21:05.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Цяла Франция се обедини срещу правителствените реформи

                                Правителството планира до 2022 г. да съкрати 120 000 държавни служители


                                Това е от любимия сайт, барби не се притеснява, хем е пенсионер, хем не е във франция
                                Да бе, "цяла Франция" Да четат баламите и да вярват глупостите на българските псевдожурналисти

                                A Paris, 16.400 personnes ont pris part au défilé, d'après le comptage du cabinet Occurrence.
                                La préfecture de police en a recensé 15.000.

                                С две думи: около 16 000 души в Париж (при 11 000 000 жители)
                                и при 2 600 000 държавни служители които хрантутиме.

                                И дано ги съкратят поне тези 120 000 държавни служители
                                Франция има 90 д.сл. на 1000 жители, Германия: 50 д.сл. на 1000.
                                А България как е?

                                Всъщност няма да ги съкратят, а няма да назначават нови на мястото на някои пенсиониращи се.

                                http://www.lefigaro.fr/social/2018/0...n-hopitaux.php
                                http://www.lemonde.fr/entreprises/ar...9_1656994.html
                                Last edited by barbaron; 22.05.2018, 21:17.

                                Коментар

                                Working...
                                X