IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

    И Лясковец обезлюдява, на какво отгоре?
    Нищо , такава голема личност живее там .

    Коментар


    • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

      В Лясковец няма ли поскъпване ?!
      И Лясковец обезлюдява, на какво отгоре?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

        Време е за нова тема:
        Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти в Петрич
        В Лясковец няма ли поскъпване ?!

        Коментар



        • Време е за нова тема:
          Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти в Петрич

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Значи тия тук лъжат ?
            https://www.google.fr/search?biw=153...82%D0%B8%D0%BD
            Лъжат , лъжат ...и те са като тебе на хранилката на дедо Шорош !

            Коментар


            • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
              http://epicenter.bg/article/Putin--N...t--/156247/7/0
              Путин: На внуците си ще дам само един съвет - "Не лъжете!" (ВИДЕО)

              Препоръчвам горещо на всички които си вадят хляба , оплювайки Путин .
              Значи тия тук лъжат ?
              https://www.google.fr/search?biw=153...82%D0%B8%D0%BD

              Коментар


              • http://epicenter.bg/article/Putin--N...t--/156247/7/0
                Путин: На внуците си ще дам само един съвет - "Не лъжете!" (ВИДЕО)

                Препоръчвам горещо на всички които си вадят хляба , оплювайки Путин .

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Прегледай плана Ран-Ът и си отговори кое от написаното в него не се е случило.Заданието е зададено от САЩ,
                  контролирано от САЩ и изпълнено от нашите крадливи политици.
                  Брей, не знаех, че САЩ са давали инструкции на агентите от КГБ/ДС на всеки километър, на Пеевски, Ирена Кръстева, Бригадир Аспарухов, Васил Иванов – Лучано, Симеон Сакскобурготски, Пламен Петров, Милен Велчев, Николай Василев, Станишев, Сидеров и т.н.

                  http://desebg.com/
                  https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...BE%D1%81%D1%82
                  Last edited by barbaron; 07.06.2018, 19:00.

                  Коментар


                  • Прегледай плана Ран-Ът и си отговори кое от написаното в него не се е случило.Заданието е зададено от САЩ,
                    контролирано от САЩ и изпълнено от нашите крадливи политици.
                    Last edited by Grosss; 07.06.2018, 17:53.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
                      Този и тука ли лъже?
                      А съм го взел за сериозен и даже му доказвам нещо в друга тема...
                      Грешка; ще го имам предвид.
                      "Поздравявам те" с цял куп "лъжи"
                      Всички питат Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС. Не е важно това толкова много. Истинският въпрос е: КОЙ предложи през 2001 г. студента 2 курс Пеевски за Председател на УС на Пристанище Варна, а майка му Ирена Кръстева за шеф на Държавния спортен тотализатор?!

                      Ей това е кариера по комунистически – без никакъв опит, образователен ценз, или предишна квалификация в ръководството на тези стратегически държавни институции! Това е всъщност НАЧАЛОТО на явлението ПЕЕВСКИ, а оглавяването на ДАНС е само един от последните етапи. Тогава още трябваше да се изреве на умряло, че абсолютно некомпетентни и случайни мутро-марионетки от улицата се поставят в най-високите нива на управлението на държавата.

                      Буда – Главен секретар на МВР, недоучилото студентче Делян Пеевски – парламентарен секретар на М-вото на транспорта и съобщенията и Председател на УС на Пристанище Варна, Ирена Кръстева – шеф на Държавен спортен тотализатор /т.е. държавния хазарт, където се източват под законна фасада милиарди./

                      Ако проследим назначенията – излиза лицeто на ген. Бригадир Аспарухов, който призна публично, че лично е препоръчал Борисов за най-висшия държавен пост.

                      Излиза Васил Иванов – Лучано, който без висше образование беше сложен от Симеон Сакскобурготски за Министър на спорта, та трябваше после да променят закона специално заради него /т.нар. поправка Лучано, която дава възможност на лица без образование да стават министри и да управляват държавата/. Лучано пък назначи Кръстева.

                      Пеевски бе поставен от Министър Пламен Петров – оня от общата яхтена снимка в Монако с министри и мафиоти „тъгедър“. Юпито Петров на свой ред бе спуснат с парашут в Правителството на България без един ден трудов стаж в страната, също както и колегите си Милен Велчев и Николай Василев – архитекти и извършители на последващия погром и тотално разграбване.

                      Зад всички тези герои стои чучелото Симеончо, който сам по себе си е бил контролиран от комунистическата ДС през целия си емигрантски живот още от невръстно дете. И беше докаран през 2001 г. от бившите ченгета – генерали и полковници от ДС, за да проведе политиката на голямата трансформация на националния ресурс в собственост на неокомунистическите олигарси и техните подставени лица.

                      Изчезването на т.нар. „Досие Румянцев“ е заличаване на следите, които разкриват всъщност КОЙ стои зад целия този зловещ проект!
                      https://www.faktor.bg/bg/articles/pe...ds-i-kgb-41218

                      Е, сега става ли по-ясен и отговорът КОЙ предложи Пеевски за шеф на ДАНС? КОЙ всъщност е превърнал милата ни единствена родина България, барабар с всички нас в своя лична собственост. КОЙ разграби земята, раздаде на обръчи от фирми икономиката, приватизира банките и ограби спестяванията на народа? КОЙ монополизира медиите, информационната среда, КОЙ съсипа културата, унищожи армията, корумпира съдебната система и МВР? КОЙ окупира българската политика и не допуска в нея никой, който не е част и протеже на групировките на мафиотското статукво? КОЙ манипулира тотално общественото мнение и издава присъди срещу всеки неудобен и свободен глас? КОЙ изсича българските гори и ги превръща в печалби за милиарди, изнасяйки безценното ни природно богатство в Турция и Гърция? КОЙ окепазява непоправимо националните ни паркове, потъпквайки безцеремонно закони и правила, за да си развива картелния бизнес? КОЙ буквално осра българското Черноморие и го трансформира в едно гнусно бетонно гето, в което идват само отрепките на Европа да се въргалят в мерзост? КОЙ тотално неглижира българите в диаспора, съзнателно циганизира и обезлюдява цели региони на страната? КОЙ създава непоносима и безнадеждна среда за младите българи в собствената им Родина и ги поставя пред единствения изход – Терминал 2? КОЙ намали населението ни с 2 млн. за 20 г. поставяйки ни пред перспективата да бъдем съвременици на изчезването на българската нация?

                      И т.н. т.н. А всички тези въпроси са свързани също с въпросите КОЙ направи агент САВА /Доган/ крупен стратегически политик и управляващ? КОЙ например превърна крупието Данчо Ментата /Йордан Цонев/ в управляващ политически гаулайтер и шеф на бюджетната комисия? Ами хамелиона Христо Бисеров? КОЙ постави руския поданик Дмитриевич Станишев за лидер на БСП /БКП/, а впоследствие за Министър-председател на България без никакъв трудов стаж, опит и компетенции да оглавява държавата? КОЙ избута шута Волен Сидеров в ролята на автентичен български националист и патриот, за да подмени идеята за истинските национални идеали и приоритети? КОЙ подмени оригиналната дясна идея с политически клиентилизъм и колаборационизъм с болшевишката мафия?

                      Та – КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ…. КОЙ, КОЙ….. КОЙ? Ами НИЕ, НИЕ ги създаваме, овластяваме и легитимираме всички тия уроди. НИЕ даваме силата и властта всъщност на това многоглаво чудовище, което неотменно и последователно десетилетия убива нацията ни, държавата ни, съдбите ни и всеки един от нас поотделно! Ще се примирим ли? Или вече е късно? За мен лично пътят е един единствен.

                      Асен Йорданов Facebook 05.10.2013

                      Коментар





                      • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Кво могат руснаците и кво могат хамериканците.
                        Руснаците например произвеждат повече автомобили на глава от населението отколкото САШШ. Тия, дето измислиха масовото производство на леки автомобили отстъпват на Русия. Пък в Русия не знаят как се прави картофобелачка.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          На 7 юни 1946 г. БКП унищожава ВМРО по искане на Москва и Белград

                          Това е една зловеща история за братоубийства и невъобразимо предателство на собствения ни народ, укривана седем десетилетия. През нощта на 7 срещу 8 юни 1946 г. по лична заповед на комунистическия диктатор Георги Димитров са избити над 200 лидери на македонските българи, живеещи в рамките на отечеството. Тяхното ликвидиране е било нужно, за да бъде изпълнен пъкления план за дебългаризирането на Пиринския край, провеждан от едни етнически българи спрямо други – нечувано предателство, без аналог в световната история.

                          На 7 юни 1946 г. бе нанесен тежък удар върху тогавашното ВМРО. През тази злокобна нощ близо 200 родолюбиви македонски българи от цяла България – ръководители, членове или привърженици на организацията потъват в неизвестността на окупираната от комунистите страна.
                          Предателската роля на Българската работническа партия (комунисти), преименувана впоследствие на БКП, по отношение на македонските българи започва още в първите седмици след деветосептемврийската окупация на страната. Тогава българските комунисти се споразумяват с другарите си от комунистическите партии на Югославия и Македония да пропагандират обединението на измисления “македонски” народ, да обявят българите от Пиринско за “македонци” и в крайна сметка да присъединят района към прохождащата социалистическа република Македония.
                          https://voinaimir.info/2017/06/7-%D1...C%D1%80%D0%BE/
                          И друг път съм писал, че след Девети югославските агенти у нас получават широко поле за изява. А Тито използва затрудненията на Сталин със съюзниците и го рекетира. Той е един от малкото, които успяват го залъжат. Две години по-късно генералисумът и маршалът ще се скарат, но белята у нас ще е станала. Някои от членовете на ВМРО са предадени на югославските власти и потъват в безизвестие. За разлика от 1918, когато Тодор Александров не е предаден на сърбите, през 1944 г. Царството е окупирано и в него се разпореждат външни сили. Това си е трета национална катастрофа.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Барби пак лъжеш като дърт ром !
                            Този и тука ли лъже?
                            А съм го взел за сериозен и даже му доказвам нещо в друга тема...

                            Грешка; ще го имам предвид.
                            Last edited by RUBLA; 07.06.2018, 15:14.

                            Коментар


                            • Барби пак лъжеш като дърт ром !

                              ВМРО е закрита заради това че още от 20-те години тя започва да залита в посока терористична организация и извършва политически убийства в България. Забраната не от комунистите а доста преди тях:

                              Официалната забрана на Вътрешната македонска революционна организация в България е извършена след преврата на 19 май 1934 година.

                              На 19 май 1934 г. в България е осъществен държавен преврат от Политическия кръг „Звено” с помощта на Военния съюз и поддръжката на някои привърженици на протогеровистката ВМРО. На 14 юни е издадена Наредбата за разтуряне на партийно-политическите организации. В резултат правителството на Кимон Георгиев разтурва и забранява ВМРО, като на войската е дадена заповед да обезоръжи организацията и да арестува нейните ръководни дейци и войводи. Очакванията на Белград, че ВМРО ще окаже съпротива и гражданската война в България ще е неизбежна, не се оправдават. Пред опасността да бъде заловен и убит Иван Михайлов емигрира в Турция, но преди да напусне границите на страната през юни, той нарежда с окръжно на дейците на ВМРО да не оказват никаква съпротива на българските военни власти и да предават доброволно оръжието си. Окръжното съобщение има следното съдържание:
                              „Във връзка със станалата на 19 май т. г. правителствена промяна в България и прокламирането и провеждането от правителството 14-а точка от Манифеста към българския народ, ВМРО заявява, че по силата на конгресните решения от 1931 г. нейните кадри на българска територия се разформироват и се подканят да станат лоялни граждани на страната. Така че при създаденото положение пределите на България автоматически престават да бъдат обект за дейността на ВМРО.”
                              Last edited by RUBLA; 07.06.2018, 15:13.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                              Коментар


                              • На 7 юни 1946 г. БКП унищожава ВМРО по искане на Москва и Белград

                                Това е една зловеща история за братоубийства и невъобразимо предателство на собствения ни народ, укривана седем десетилетия. През нощта на 7 срещу 8 юни 1946 г. по лична заповед на комунистическия диктатор Георги Димитров са избити над 200 лидери на македонските българи, живеещи в рамките на отечеството. Тяхното ликвидиране е било нужно, за да бъде изпълнен пъкления план за дебългаризирането на Пиринския край, провеждан от едни етнически българи спрямо други – нечувано предателство, без аналог в световната история.

                                На 7 юни 1946 г. бе нанесен тежък удар върху тогавашното ВМРО. През тази злокобна нощ близо 200 родолюбиви македонски българи от цяла България – ръководители, членове или привърженици на организацията потъват в неизвестността на окупираната от комунистите страна.
                                Предателската роля на Българската работническа партия (комунисти), преименувана впоследствие на БКП, по отношение на македонските българи започва още в първите седмици след деветосептемврийската окупация на страната. Тогава българските комунисти се споразумяват с другарите си от комунистическите партии на Югославия и Македония да пропагандират обединението на измисления “македонски” народ, да обявят българите от Пиринско за “македонци” и в крайна сметка да присъединят района към прохождащата социалистическа република Македония.
                                https://voinaimir.info/2017/06/7-%D1...C%D1%80%D0%BE/

                                Коментар

                                Working...
                                X