IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
    Цитат

    Червен така и не отговори,защо финландците имат ЧЕТИРИ пъти по-висок стандарт от мужиците и то без да имат нефт и газ,и са на същите географски дължини/ширини?

    Империалисти,колонии ли имат? От кого грабят? Нещо все бягаш от конкретния въпрос Не мисли за Меркел,ама хич....
    Ваневски,нека аз ти отговоря,ако не възразяваш....Като за начало,тия четири,пет и прочее пъти по-висок стандарт ,за мен лично,са пълни фатасмагории...Много е трудно да се определят тези "работи" и обикновено са силно изкривени....Няма и да се хабя да се впусквам в подробности,които даже е възможно и да не схванеш....Но....,аз ще приема това ,което казваш ,за истина и ще ти кажа две-три истини за руснаците,които и ти сам можеш да установиш,ако се поразходиш до Русия...Там не не хапят,не се плаши,па и има какво да се види ....Това е една огромна страна...
    Та....Ако си направиш труда да поразпиташ известно количество руснаци,какво мислят за Русия ,ще чуеш най-разнообразни отговори,включетелно и за купища проблеми,които имат - корупция,безработица,бедност,лоша инфраструктура тук и там и т.н. и т. н.
    Но....Ако ги попиташ всички тия руснаци ,следният въпрос : А въпреки всичко ,обичате ли Русия? - Да не бъдеш изненадан от смазващия процент отговори :Да,въпреки всичко,обичам Русия!
    Та.....Имаш насреща - една държава с огромна територия,огромни резерви от полезни,неполезни и каквито се сетиш там изкопаеми и неизкопаеми..., едни 140 млн. души ,огромния процент ,от които обичат своята Родина....,доста силна армия.....и последно,ама не на последно място - оръжие с тотален възпиращ ефект,да не казвам нещо по- силно....
    И....,какво точно искаш от тия хора,че нещо не мога да се сетя...И мислиш ли ,че каквото и да им поискаш,ако на тях не им хареса,нама да ти покажат среден пръст...Тоя среден пръст,за радлика от нас, могат да го покажат на всеки,независимо дали на теб,на мен,или на когото и да било,не му харесва....Поне на тоя етап е така ....След двайсет години,не мога да прогнозирам,какво ще е положението,но като гледам вземат мерки,да могат още дълго да показват среден пръст....
    Горе-долу така изглеждат нещата,независимо,дали на някой му харесва ,или не......
    Last edited by retro_69; 25.06.2018, 19:24.

    Коментар


    • Защо никой не ни информира за тези неща, а се налага да чета прас-прес

      ВМРО-ДПМНЕ излезе с поредна остра декларация във връзка с договора за името между Македония и Гърция, подписан край Преспанското езеро на 17 юни, чието съдържане е предадено изцяло без редакторска намеса от македонското електронно издание „A1 On“. „СДСМ се отказа от собствения си народ. Само за една година правителството на СДСМ (Социалдемократическия съюз на Македония) начело със Зоран Коте Заев почти изтри вековната македонска история, но и застрашава бъдещето на цяла една нация. Със само един подпис правителството на СДСМ се отказа от всичко македонско. Заев се отказа от македонското име, идентичност и език, за които се кълнеше, че ще останат непроменени в своите предци и деца. Македонската връзка на Заев явно е била от коприна, ако въобще някога е съществувала, защото той подписа досега невиждана капитулация на един народ в световната история. Когато договорът влезе в сила, македонските учебници по история, ако въобще тогава можем да ги наречем така, ще ги пише и рецензира Гърция. Македонците повече няма да учат македонска, а история одобрена от гръцки комисии. Този договор за капитулация под покровителството на Заев и Димитров атакува македонското културно наследство, държавност и суверенитет, представяйки Македония като изцяло ново изкуствено измислено творение. Независимо, че това не беше част от преговорите, сега по волята на Коте Заев, от македонската памет ще трябва да бъдат изтрити Солун, Кукуш и Лерин. Те ще изчезнат от македонските учебници, македонските карти и от всички документи. Македония ще бъде задължена да използва гръцките топоними, които бяха насилствено привнесени в договора. Отказът от географските наименования означава изтриване на част от културата и историята на един народ. Македония ще бъде единствената страна, която се отказва от своите екзоними. Солун ще остане Солун и за Сърбия, и за България, но македонците ще трябва да му казват Тесалоники. Кукуш, родният град на македонския великан Гоце Делчев, за учениците от Северна Македония ще бъде Килкис. Воден – Едеса. Кутлеш – става Вергина. Костур – Кастория. Сер – Серес! С този договор се върши изтриване на културното наследство на Македония, което е неразделна част от нашата идентичност. Заев отчаяно се опитва да изпълни концесиите във всяка сфера, дори на цената на изтриването на собствения си народ. Македонските национални и държавни интереси бяха обявени за продажба от Коте Заев. Коте Заев помогна за сбъдването на вековния сън на Гърция, а това е изтриването на македонската нация. Коте Заев се опитва да пречупи македонската непокорност. Много са опитвали, но не са успявали, а няма да успее и Зоран Заев. Народът си иска Македония повече, отколкото потомците на Коте от село Руля могат да си представят. Любовта на народа към Македония ще спре антудържавните политики на Коте Заев“, се казва в съобщението на ВМРО-ДПМНЕ, цитирано от Фокус.

      Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/daydzhest/pored...ews609401.html

      Доколкото разбирам гърците доста добре продадоха подписа си , опростиха им няколко милиарда, отпуснаха им други, въобще са на голям кяр от цялата работа
      Last edited by v_tin; 25.06.2018, 19:15.

      Коментар


      • Цитат

        Червен така и не отговори,защо финландците имат ЧЕТИРИ пъти по-висок стандарт от мужиците и то без да имат нефт и газ,и са на същите географски дължини/ширини?

        Империалисти,колонии ли имат? От кого грабят? Нещо все бягаш от конкретния въпрос Не мисли за Меркел,ама хич....
        Last edited by vanevski; 25.06.2018, 18:39.
        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

        Коментар


        • Стана още по-лошо


          Спасяването на Ангела Меркел никак не се получи. Затова пък в ЕС има консенсус: мигрантите да бъдат държани по-далеч от Европа. Жертвите също се знаят, но това явно не интересува никого в ЕС, коментира Барбара Везел.
          Безкрайните приказки за по-добра защита на европейските външни граници отдавна вече са постоянен елемент в дебата за миграцията. Но малкото сухоземни граници на ЕС в южна посока всъщност отдавна вече са достатъчно добре подсигурени. Може само да бъдат опасани с още по-висока бодлива тел или да бъдат охранявани от още повече гранични служители. Може да се отпуснат и повече средства на съответните страни, за да полагат още по-големи усилия. ЕК иска там да има 10 хиляди гранични служители, за да създаде впечатлението, че Европа се охранява добре.

          В действителност обаче става дума за съвсем различен проблем: За затварянето на морския маршрут през Средиземно море. Италия вече апелира към други страни, и най-вече към Франция, да изпратят свои патрулни катери в района. А президентът Макрон принципно подкрепя италианското правителство, което обяви, че вече няма намерение да спасява бежанци пред бреговете на Либия. За това трябвало да се грижи вече единствено либийската брегова охрана, а в замяна да получи допълнително техническо оборудване и още повече пари.

          Правилата на морското и международното право явно вече не вълнуват никого, а австрийският канцлер Себастиян Курц е просто възхитен от френската инициатива. Френският президент държи гръмки речи за европейските ценности, но е в първата редица на онези, които отказват да ги зачитат.

          Новите популисти в Италия ще продължат да налагат на останалата част от ЕС своите виждания по миграционния въпрос. Макрон им приглася, защото не желае да бъде атакуван от собствените си десни популисти. В същия отбор играят и австрийските десни популисти, както и баварският ХСС. Страхът от тази нова популистка ос е толкова голям, че мнозинството от държави в ЕС са готови напълно да загърбят човешките права на мигрантите и бежанците. А на канцлерката Меркел няма да ѝ остане нищо друго, освен да вие заедно с вълците, ако иска да спаси собствената си кожа.

          Копи - пасте от дойче веле- сори барби
          Макрон: Всеки да си поеме отговорностите! Ще наложим с политически натиск вторичната миграция!

          Това е от епицентър- какво става тук- демокрацията се е изродила в дермокрастия и то благодарение на геронтофила
          Last edited by v_tin; 25.06.2018, 17:54.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
            Червен така и не отговори,защо финландците имат ЧЕТИРИ пъти по-висок стандарт от мужиците и то без да имат нефт и газ,и са на същите географски дължини/ширини?

            Мужиците наричат американците тъпи. Искрено се смятат за конкуренти на Америка . Седят зад компютър, работещ под американска операционната система,който е свързан към Интернет, която също е измислена от американците, и ги наричат пиндоси! А по телевизията ги заплашват с ядрена война. Не заплашват да се конкурират с IBM или с Apple - не, заплашват да хвърлят бомбата. Ако пък някой е забравил, бомбата са им подарили американците, също.Те се превърнаха в нагъл хулиган, готов да прободе минувач с нож или да повърне в асансьора. Светът се умори да търпи и да превъзпитава тоя наглец и реши да изхвърли безнадеждния баласт зад борда. Днешната икономическа катастрофа на Русия ще бъде нарочна, целенасочена. Никой няма да дойде на помощ.

            Тик-так ,Тик-так ...
            Не се разбира към кого е насочен поста ти, приемам че е по принцип. Мисля преди писах че и ти си в кюпа с маниакално-депресивната обсесия- защо обясних по долу

            Ако дадеш някакви данни например снимки от магазин в москва и хелзинки/ май тя беше столицата на финландия/ бих се съгласил, да не пропуснеш заплатите. Руснаците наричат янките/ не американците/ пиндоси заради екипировката на войниците която ги кара да имат характерно поклащане- тоест приличат им на пингвини. Путин никого не е заплашвал с ядрена бомба, просто обясни че ако някой нападне русия ще го накара да усети болката, по времето когато говореше това обонго го плашеше с ядрена бомбардировка. Путин просто каза че войната няма да се води само на територията на русия. Относно интернет, операционната система и разни други неща- никой не го оспорва- при янките има умни хора които работят не само за себе си и раздават своят труд на хората. За жалост естаблишмента и корпорациите опорочават доброто в хората. Между другото и в русия е същото.

            И да не пропусна- първата ядрена бомба е измислена и хвърлена от янките, първата ядрена електростанция е измислена и внедрена в ссср- мисля че това говори кой за какво мисли

            Ядрената бомба не е подарена от янките на руснаците, просто вторите открадват технологията. Но благодарение на ядреното оръжие все още никой не е нападнал русия и това се признава от всички в нато

            Коментар


            • Украинские парламентарии обратились к секретарю СНБО Александру Турчинову с требованием предпринять срочные меры в связи с потерей "проукраинского контроля" в Одессе. Об этом сообщил депутат Верховной рады Игорь Луценко

              РИА Новости https://ria.ru/world/20180607/1522277781.html

              Украинский народный трибунал (УНТ) по расследованию военных преступлений режима Петра Порошенко против граждан страны заочно приговорил президента Украины и ещё семерых представителей украинской администрации к пожизненному заключению с конфискацией всего имущества. Вынесение приговора происходило на Театральной площади в центре Луганска, где собрались более 5 тыс. человек.

              В числе осуждённых также премьер-министр Владимир Гройсман, спикер Верховной Рады Андрей Парубий, секретарь Совета национальной безопасности и обороны (СНБО) Александр Турчинов, глава МВД Арсен Аваков, начальник Генерального штаба Вооружённых сил Украины (ВСУ) Виктор Муженко, глава Минобороны Степан Полторак и бывший глава правительства Арсений Яценюк.

              Какво става в укропия, накъде отива тази държава??

              И ето докъде води наличието на световен полицай


              Верховный суд США в 2016 году отказал вернуть Центробанку Ирана два миллиарда долларов из замороженных иранских активов. Суд постановил, что эта сумма должна пойти американским семьям, чьи родственники погибли при взрывах в Бейруте в 1983 году и в других терактах.

              РИА Новости https://ria.ru/economy/20180625/1523335731.html

              Коментар


              • Червен така и не отговори,защо финландците имат ЧЕТИРИ пъти по-висок стандарт от мужиците и то без да имат нефт и газ,и са на същите географски дължини/ширини?

                Мужиците наричат американците тъпи. Искрено се смятат за конкуренти на Америка . Седят зад компютър, работещ под американска операционната система,който е свързан към Интернет, която също е измислена от американците, и ги наричат пиндоси! А по телевизията ги заплашват с ядрена война. Не заплашват да се конкурират с IBM или с Apple - не, заплашват да хвърлят бомбата. Ако пък някой е забравил, бомбата са им подарили американците, също.Те се превърнаха в нагъл хулиган, готов да прободе минувач с нож или да повърне в асансьора. Светът се умори да търпи и да превъзпитава тоя наглец и реши да изхвърли безнадеждния баласт зад борда. Днешната икономическа катастрофа на Русия ще бъде нарочна, целенасочена. Никой няма да дойде на помощ.

                Тик-так ,Тик-так ...
                Last edited by X_Y; 25.06.2018, 17:06.
                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                Коментар


                • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                  [САЩ
                  .
                  Ванка, а бе ти освен по тв на живо виждал ли си сащ? На хамас обади ли се

                  Коментар




                  • САЩ
                    Световна сила без конкуренция!Икономиката на Щатите е 2,3 пъти по силна от тази на най-силния си конкурент-Япония.Най-бързо нарастващата икономически европейска държава-Франция е с по-малък брутен вътрешен продукт от който си избереш американски щат!Три четвърти от носителите на Нобелова награда живеят и преподават в САЩ.Най-добрите университети и изследователски центрове се намират там,а служителите,изучили се в американски колежи и заемащи най-висши постове в целия свят са 8 пъти повече от втората по престиж в тая насока държава-Великобритания.

                    Най-мощната военна сила в света! Равнява се на на всички следващи 15 политически и военно силни държави,взети заедно(сред тях 15 няма нито една мюсюлманска)! Единствената страна в света,която има влияние във всичките си аспекти,във всяка една страна!...

                    За твое утешение....

                    Пионерчета се срещат с ветеран от Октомврийската револючия и с пламнали погледи го разпитват за миналото!

                    - Товарищ Прохоров, а Ленин виждали ли сте?

                    - Да, деца, така както виждам вас сега. 20-та година мина покрай нашата рота на открит автомобил, стискаше ни ръцете, говореше ни за революцията. Ние го питаме - таварищ Ленин, а късче хляб дали ще се намери за нас? Ленин ни отговори - Абе я си е...
                    Last edited by vanevski; 25.06.2018, 16:32.
                    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                    Коментар


                    • След съветизирането на България е наложен болшевишки стил при което във висшите ешалони са попаднали мнозина, за които в миналото изобщо и не би могло да става дума за заемане на властови позиции,но сляпо верни на "идеята"!Сега всичко това ние сме получили в наследство. Тежко наследство, при което се е сформирало мутренското съсловие. По сравнение с Номенклатурата-т.е., Управленческия "елит",мутренското съсловие е нещо подобно на това, което са пара-милитарните организации в сравнение с редовните въоръжени сили.

                      След "реформите"СДС бяха обявени за десни само, защото бяха антикомунистически. Тяхното функциониране беше ляво, тяхните подходи бяха леви. А консерваторите бяха БКП-БСП. И днес е така, това е партията на най-богатите хора в България, на олигарсите. Те имат интерес да блокират промяната и успяха в сценария. Сигурно не точно както са искали, но все пак успяха да го приложат,за жалост! Агонията на изтерзаният ни народ ще продължава!
                      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Като изгоните крадливата червена сган от България в Русия,
                        пенсиите ви ще догонят тези в Дания
                        Барби, мисля че имаш маниакално-депресивна психоза на тема русия и всичко свързано с нея. За твое успокоение да кажа че ваневски/ ванката/ и той има същото заболяване на същата тема. Откъде се е появило това заболяване у вас двамата не знам, но са налице всички симптоми- приповдигнато настроение, смях, крясъци- когато руснаците си потопят рублата или им падне някоя ракета или спътник, да не говорим за кузя какво беше. И депресията- когато излязат факти/ФАКТИ/ че например са износител на жито номер 1 или че газпром си е вдигнал дела от 34,9 на 34,91% от европейския пазар. Тогава млъкваш и ти и ванката и не си показвате носа/ защото е малко разбит/

                        Сега отново пишеш глупости- изгонете тези или онези и пенсиите ви ще станат като в дания- ами за да станат такива нали трябва да внасяш като в дания, а за да внасяш- трябва датска заплата. Нещо което няма да изнася на новите ни поробители- те искат ниски заплати за да продават на европейския ринг откъдето да имат възможност за голяма надценка и от там печалба

                        Я кажи ти колко време беше в банката, колко получаваше бруто- може да кажеш и на час колко ти е било заплащането, колко плащаше в % за пенсия и колко ти е пенсията

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Като изгоните крадливата червена сган от България в Русия,
                          пенсиите ви ще догонят тези в Дания
                          Поиминно,за да знаем,кого точно да гоним,че аз,признавам си,не съм много ориентиран...И как точно, да ги изгоним?Да ги интрернираме ли?Закон,на който да се "подпрем"?
                          Предполагам....нямаш предвид форумния участник "червена сган"

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Барби вместо да пишеш глупости напиши отговор на тази статия
                            Как да живеем със 138 лева социална пенсия?
                            Като изгоните крадливата червена сган от България в Русия,
                            пенсиите ви ще догонят тези в Дания

                            Коментар


                            • Барби вместо да пишеш глупости напиши отговор на тази статия
                              Как да живеем със 138 лева социална пенсия?

                              Коментар


                              • След бягството от Софийския затвор на Владимир Пелов и Радослав Колев шефът на главна дирекция "Изпълнение на наказанията" (ГДИН) Свилен Цветанов е поел отговорност за случая и е станал зам.-шеф на същата структура. Това обясни пред бТВ правосъдният министър Цецка Цачева.

                                хахаха

                                Коментар

                                Working...
                                X