IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

    Комунистите бегаха наляво-надясно.

    А бе нещо ми се губи отговорът на въпроса ми- колко години е платеното майчинство в сащ- ти си женен имаш деца нали така? Спомням си веднъж беше обяснявал че жена ти взела мексиканско, а то било люто и си имал болки в стомаха и на митницата. Значи си запознат със майчинството в сащ- и да повторя - колко години е платеното майчинство в сащ - да го разширим малко искаш ли- и кога може да бъде взет този отпуск
    Щерката на братчедката в момента е в майчинство и спомена ,че ползва възможно най-дългото майчинство - цели четири месеца....Доколкото разбрах,можела е да го разпредели по нейна преценка ....Да речем,- два месеца преди да роди и два месеца след като роди....Тя е преценила и ходила буквално до последния ден ,или ден - два,преди да роди,за да и остане максимално време и възможност да се грижи за малката....Тааа,след като тя ползва възможно най-дългото майченство,логично е да има и доста по-късичко....Колко е най-краткото,нямам идея.....Ама ,като се има предвид ,колко е най-дългото,то,най-късото ще да е доста късо...Мога и да поразуча и с още по-големи подробноста,но мисля,че и горенаписаното е достатъчно,като ориентир....

    Коментар


    • http://desebg.com/2011-01-13-09-25-0...07-25-09-58-16
      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

      Коментар


      • LIVE: Secretary of State Mike Pompeo faces questioning from senators on topics ranging from North Korea, Iran, to President Trump's meeting with Putin.
        https://www.facebook.com/Vox/videos/954427434744859

        Коментар


        • "На 23-ти юли изтече законният срок, в който една партия с 1 процент гласове, получени на последните парламентарни избори, трябваше да внесе в народното събрание подписка с искане за референдум “ за или против въвеждане на еврото в България”. По признание на организаторите, направено преди 4 дни, подписката се е провалила заради голям брой подписи, оказали се невалидни поради липсата на Единен граждански номер, който да удостоверява автентичността на подписалия се гражданин.

          Нека проевропейците в България обаче не се радват. Това, че една маргинална и предимно регионална политическа сила не успява да мобилизира 200 000 българи с протестна нагласа срещу въвеждането на единната европейска валута в България, за бъде внесена такава подписка в Народното събрание, както и фактът, че Парламентът би бил задължен да постави на обсъждане темата само при двойно повече легитимно събрани гласове, не означава, че опитите в тази посока няма да продължат.

          Миналата седмица от чешкия икономически всекидневник Hospodarske noviny (ihned.cz) поискаха мой коментар с въпроса дали не става дума за акция, подбудена от руската хибридна война срещу страна от ЕС и неговото единство. Сторило им се е странно, че в страната, с може би най-висока подкрепа за членството й в ЕС, тлее съпротива срещу приобщаването й в еврозоната.

          Как се отговаря на такъв въпрос като за чужда аудитория, която търси логиката за обясняване на шизофренното състояние на определени сегменти от българското общество, което с едната ръка аплодира притока на европейски субсидии ( както и на равни по обмен постъпления в страната от българските емигранти на Запад), а с другата козирува на хибридните инициативи на московската пета колона?

          Да сте чували някоя партия у нас да си признава руското финансиране? В страни, като Франция, такива партии биват изобличавани. Не и в България. Така че можем само да “подозираме” очевидното…

          Скромната ми прогноза е, че около ( и срещу) въвеждането на еврото предстои да се развихри голяма бутаница на опашката от желаещи да възпалят нови страхове. Ще се изпокарат само за едно “патриоти”, “консерватори”, “леви десничари” и десни леваци: кой да си припише бащинството в подмазването на Матушката ( и по тази линия)."

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            "Дори и да си посипят сега главата с пепел
            Е и кво , голем праз ! Като не ти аресва - пътя ... към елисейските полета , един трол по-малко !

            Коментар


            • "Дори и да си посипят сега главата с пепел и тя да им посивее като на “помъдрелия” Сидеров, за какъвто той сам се представяше в началото на това управление, медиите не могат вече да избягат от ролята на солидарни виновници за препирането на неговия образ. Той ги изменти, метна ги, употреби ги и се завърна в основното си амплоа на екстремист, който, макар и осъден за хулиганство, вече плаши наред със съд дори коалиционните си партньори. И в момента, ескалирайки скандалното си поведение, Сидеров си гарантира телевизионното присъствие, превръщайки се в незаобиколим фактор поради своята значимост на джудже, което дава тон в политиката на “великана” Борисов.

              Посланието на Сидеров е с московски произход и е предназначено за българския избирател, който да се възхити на неговата решителност в отстояване на опорните точки. Но то съдържа вече и нов елемент: докато в началото на кариерата си на тв пропагандатор и нов политик той се изживяваше като защитник на угнетените, на бедните, на няколкото процента българи, готови да припознаят в театралните му пози и в красноречието му ( т.е. в червеноречието му) по-радикален вариант на левичарството от съглашателската политика на БСП с Европа, то сега вече московското острие си вдига цената. Започва да се изявява като защитник на българския бизнес – или поне на онази част от него, която се чувства застрашена от отделни действия на властта и най-вече на вицепремиера Симеонов.

              Как се стигна до това Сидеров да се държи като началник на правителството и парламентарното мнозинство от висотата на премиерската глава, върху която се е покатерил и раздава присъди и квалификации на сродните си съуправленци?

              Отговорът е в издайническото мълчание на Борисов. То е зелен семафор конкретно за галеника на централата от Червения площад, но и спрямо марша на московската пета колона в България изобщо.

              В съседните Румъния, Македония, Черна гора и в Гърция дори политиката на Путин търпи поражение след поражение на терена на вътрешната им политика с проекции върху провала на руската хибридна вълна в преобладаващата част от Балканите. В същото време “повелителят на помирението” в Западните Балкани, за какъвто ласкателите се опитват да ни представят Борисов, предоставя чрез абсолютната си пасивност територията на евроатлантическа България като плацдарм на руската мечка и тя съответно се възползва, показвайки нокти и зъби. Това се вижда от все по-озъбеното и провокативно поведение на Сидеров. Той беше вече “златен пръст” на управлението Орешарски, сега вече е “златен зъб” в мълчаливата уста на Борисов.

              Борисов премълча твърденията му, че имено той му е внушил да не гони руски дипломати около скандала “Скрипал”. Премиерът се въздържа от възражения и по този начин даде знак на съгласие, когато Сидеров се похвали с този свои успех пред руски телевизии в окупирания от Русия полуостров Крим, където от позицията на коалиционен партньор в управлението на България демонстративно наруши с присъствието си евроатлантическите ангажименти на българската държава, оглавяване ( все пак) от друг."

              Коментар


              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                хахаха
                педераст смотан, хайде върви да те отупа роко сифреди с бухалката
                Е , вате, не всички като теб могат да работят в обществената тоалетна под операта експерти...

                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • [QUOTE=v_tin;n3362584]

                  Комунистите бегаха наляво-надясно.

                  А бе нещо ми се губи отговорът на въпроса ми- колко години е платеното майчинство в сащ- ти си женен имаш деца нали така? Спомням си веднъж беше обяснявал че жена ти взела мексиканско, а то било люто и си имал болки в стомаха и на митницата. Значи си запознат със майчинството в сащ- и да повторя - колко години е платеното майчинство в сащ - да го разширим малко искаш ли- и кога може да бъде взет този отпуск[/QUOTE]

                  Faki не го интересува майчинството а бащинството....Той готви боб и гледа децата а жената му носи парата....

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    Каква граница бе вате, отваряш гугъл мап, и пишеш Ню Йорк сити, ще ти очертае границите на града.
                    Ужким беше Гугъл експерт, ама май даже и това сега научи,
                    Най-обикновен лъжец си, от по-глупавите, на които и дебили като мажната и сельото не се връзват.

                    хахаха
                    педераст смотан, хайде върви да те отупа роко сифреди с бухалката

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Хайде факЮ отговаряй- или пак не си доволен
                      ФакЮ, и цялата ти рода до девето коляно.

                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                      Коментар


                      • Каква граница бе вате, отваряш гугъл мап, и пишеш Ню Йорк сити, ще ти очертае границите на града.
                        Ужким беше Гугъл експерт, ама май даже и това сега научи,
                        Най-обикновен лъжец си, от по-глупавите, на които и дебили като мажната и сельото не се връзват.


                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Хайде факЮ отговаряй- или пак не си доволен

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Vate ne e doбре. Кажи къде е уолмартя в Ню Йор сити, не ми пробутвай в околни градчета и щати.

                            Очертай граница- доколкото разбирам ти до утре ще обясняваш че няма такъв в ню йорк- а бе обикновен измамник си си

                            Walmart Supercenter
                            Грин Эйкерс Молл
                            Valley Stream, NY
                            (516) 887-0127
                            Отворено ⋅ Ще затвори в 0:00 ч.

                            Walmart
                            Уэстбери Плаза
                            Westbury, NY
                            (516) 794-7280
                            Отворено ⋅ Ще затвори в 0:00 ч.

                            УЕБСАЙТ
                            УПЪТВАНИЯ
                            Walmart
                            Uniondale, NY
                            (516) 505-1508
                            Отворено ⋅ Ще затвори в 23:00 ч.

                            УЕБСАЙТ
                            УПЪТВАНИЯ
                            Walmart
                            White Plains, NY
                            (914) 285-1070

                            Walmart
                            Suffern, NY
                            (845) 368-4705
                            Отворено ⋅ Ще затвори в 0:00 ч.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                              Я разкажи как ходеше да клепеш съучениците си на директора и на класната кат комсомолски секретар и отряден председател?
                              Ти кво ся, напика се и реши да сереш във форума,

                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Vate ne e doбре. Кажи къде е уолмартя в Ню Йор сити, не ми пробутвай в околни градчета и щати.

                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X