IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts


  • До всички партийни организации на БСП

    УКАЗАНИЕ ЗА ПО-НАТАТЪЧНАТА РАБОТА НА ОБЩИНСКИТЕ И МЕСТНИТЕ ПАРТИЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ НА БСП

    След минималната загуба не трябва да се губи самообладание, няма място за тревога и страх от загубата ни. Напротив, и когато губим ние пак печелим, важи с всичка сила, особено за нашите организации, претърпели неуспех в изборите. За това, горе главата и на работа, защото след не много време правителството на ГЕРБ ще падне и ще има нови избори. Подготовката за тях е изцяло във ваши ръце затова спазвайте всичко, което има в тези указания! 1. Не се противопоставяйте явно на решенията, които се вземат с мнозинство от противниците . 2. Търсете хора от техните редици, които имат амбиция за директори, началници и други. Предлагайте сътрудничество (тайно), обещавайте и няма да се противопоставяте на техните желания и предложения. 3. Много важен момент в работата на общинските съвети е да се поставят наши хора начело в групите им. 4. Ако има лица, които не можете да контролирате или не се поддават на по-горните предложения за кариера в работата, намерете начин те да бъдат отстранени и компрометирани пред обществото. Компрометирането в никакъв случай да не става от хора от БСП. Това трябва да стане от нашите в ГЕРБ. 5. Търсете и внедрете в редиците на ГЕРБ деца и внуци на АБПФК, бивши членове на БКП (по възможност млади хора), лица, които са назначени от нашите правителства директори и началници, лекари, учители, управители на фирми. 6. Да се избират лица, лежали в затворите за криминални престъпления и да им се оказва необходимата подкрепа, за да влязат в ГЕРБ. Те да се ползват с неафиширана наша подкрепа. Опитайте да запазите нашите кадри в общинската администрация. Да не се завършва или да не се започва ново строителство там където кмета е от ГЕРБ. 7. Да се образуват инсценировки с предварителни сценарии, следствия и съдебни дела срещу лица водили активна предизборна кампания срещу БСП. Да бъдат разпространявани слухове за тези лица в негативен порядък. . Важна основна задача е да се получи разцепление в редиците им, да се избере ръководство което да е съставено от наши подставени лица и да няма обществен авторитет. Това са задачите. Решението им трябва да започне веднага, защото изборите са на прага ни. "
    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

    Коментар


    • Комунистическия комплекс за малоценност се състои в огромното преувеличаване на силата на врага, на „буржоазията", на Запада. Трескавият страх от проникването на западни идеи, страхът от контакти на „собственото" население със западни хора, страхът от всяка публикувана на Запад дума, забраната за пътувания в чужбина — всичко това показва недвусмислено, че ръководните среди в комунистическия свят нямат вътрешно самочувствие, че те интуитивно улавят, че в края на краищата те са по-слабите. Типичните комунисти не . са убедени в своите идеи, а само фанатично вярват в тях. Фанатизмът обаче не притежава истинска сила, а е само обратната страна на вътрешното, неосъзнато съмнение, тъй както жестокостта не е показател за сила, а е само обратната страна на страха. Преувеличените представи за мощта на некомунистическия свят водят до създаването на един почти фантастичен образ на буржоазията. На практика комунистите приписват на Запада една квази свръхестествена мощ. В съзнанието им Западът витае като демонична сила. Това важи и за образа на предателя, който от своя страна заема постоянно място в арсенала от комунистически плашила. (Оруел по съвършен начин показва това в „1984-та": както е известно, по време на Двеминутката на омразата лицето на Голдщайн постоянно изплува на телевизионния екран. [17]) За сталинисткото съзнание противникът бе практически въздесъщ. Врагът е навсякъде. Преследването на „врага с партиен билет", отстраняването на хора, които самите са били последователни сталинисти (Ягода, Ласло Райк, Трайчо Костов) е един от най-драстичните примери за това. Зад най-невинни постъпки може да се крие враг! Ученик не посещава редовно училище — дали тази липса на усърдие не е всъщност саботаж?..
      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

      Коментар




      • Конспиралниците винаги те засипват с цял куп въпроси, за отговорите на които искат доказателства, годни да издържат поне в съдебен процес, също така свидетелски показания от очевидци (по възможност нотариално заверени), спектрални анализи с проби от място и пр., а същевременно те не се чувстват задължени да отговарят на никакви въпроси.
        Друг номер е вместо отговор да ти пльоснат линк от някое едночасово филмче в ютюб или петнайс страници текст (също пълен с линкове), които ти си длъжен първо да изгледаш /изчетеш/ внимателно и после да опровергаваш секунда по секунда/ред по ред.
        Естествено, филмчетата и материалите, които ползват конспиралниците, са някаква компилация от известни истини и факти, смесени с измислени тълкувания и ловки внушения, затова човек освен всичко друго трябва да е много внимателен и да проследи къде свършват фактите и къде почва измислицата.
        В резултат ти си изгубваш сума ти време в гледане/четене на глупотевини и в обяснения , докато конспиралника си пие кафето, а в крайна сметка за "широката публика" научните факти, логиката и простата истина са много по-скучни и безинтересни отколкото някоя яко завъртяна теория на конспиралниците.
        (Не може да се отрече, че "концентриран протоплазмен разтвор на наноалуминий и фемтобарий в тринатриевбисулфид" звучи много по-секси от ...вода )
        Като прибавим и това, че практически всеки човек си има по-големи или малки проблеми, теориите на конспиралниците често идват дюшеш на същия тоя човек да си намери удобен виновник за собствените проблеми и оправдание за някои свои неудачи .
        Last edited by vanevski; 26.07.2018, 02:59.
        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

        Коментар


        • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
          Ваневски,а сега да вземеш да дадеш и същата статиктика за същите години за САЩ,или Германия,може и Италия,пък става и за Гърция....Даже за Гърция ми звучи най-добре...След това направи едно сравнение и съответните изводи....Щото.... злополуки е имало ,има и ще има навсякъде по света.....Направи едно сравнение и постът ще придобие малко по-голяма тежест...Иначе ,това дето си го постнал, е просто като едно голямо нищо,което и нищо не ми говори...Да не говорим,че и това дето си го изпляскал,не е много сигурно ,колко е достоверно...
          Като вчера ...В България обрали два апартамента...Голяма новина,няма що ....Апартаменти се обират по целия свят,ако случайно не го знаеш...Казвам ти го ,та да си малко по-подготвен,като решиш да ходиш да живееш в странтство,да на бъдеш доста изненадан от доста неща...
          .................................................. ...............................................
          Вай,вай,вай.....
          Сайтът е "Държавна сигурност".сом -Малииииии!Настръхнах!
          Слогън :Независим,специализиран сайт за чисто минало и прозрачно настояще
          Е ,как така "чисто минало"....Ами ако не е било много чисто....Ще се върнем с машина на времето и ще го почистим..Чууудо!




          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

            Комунистите бегаха наляво-надясно.

            А бе нещо ми се губи отговорът на въпроса ми- колко години е платеното майчинство в сащ- ти си женен имаш деца нали така? Спомням си веднъж беше обяснявал че жена ти взела мексиканско, а то било люто и си имал болки в стомаха и на митницата. Значи си запознат със майчинството в сащ- и да повторя - колко години е платеното майчинство в сащ - да го разширим малко искаш ли- и кога може да бъде взет този отпуск
            Щерката на братчедката в момента е в майчинство и спомена ,че ползва възможно най-дългото майчинство - цели четири месеца....Доколкото разбрах,можела е да го разпредели по нейна преценка ....Да речем,- два месеца преди да роди и два месеца след като роди....Тя е преценила и ходила буквално до последния ден ,или ден - два,преди да роди,за да и остане максимално време и възможност да се грижи за малката....Тааа,след като тя ползва възможно най-дългото майченство,логично е да има и доста по-късичко....Колко е най-краткото,нямам идея.....Ама ,като се има предвид ,колко е най-дългото,то,най-късото ще да е доста късо...Мога и да поразуча и с още по-големи подробноста,но мисля,че и горенаписаното е достатъчно,като ориентир....

            Коментар


            • http://desebg.com/2011-01-13-09-25-0...07-25-09-58-16
              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

              Коментар


              • LIVE: Secretary of State Mike Pompeo faces questioning from senators on topics ranging from North Korea, Iran, to President Trump's meeting with Putin.
                https://www.facebook.com/Vox/videos/954427434744859

                Коментар


                • "На 23-ти юли изтече законният срок, в който една партия с 1 процент гласове, получени на последните парламентарни избори, трябваше да внесе в народното събрание подписка с искане за референдум “ за или против въвеждане на еврото в България”. По признание на организаторите, направено преди 4 дни, подписката се е провалила заради голям брой подписи, оказали се невалидни поради липсата на Единен граждански номер, който да удостоверява автентичността на подписалия се гражданин.

                  Нека проевропейците в България обаче не се радват. Това, че една маргинална и предимно регионална политическа сила не успява да мобилизира 200 000 българи с протестна нагласа срещу въвеждането на единната европейска валута в България, за бъде внесена такава подписка в Народното събрание, както и фактът, че Парламентът би бил задължен да постави на обсъждане темата само при двойно повече легитимно събрани гласове, не означава, че опитите в тази посока няма да продължат.

                  Миналата седмица от чешкия икономически всекидневник Hospodarske noviny (ihned.cz) поискаха мой коментар с въпроса дали не става дума за акция, подбудена от руската хибридна война срещу страна от ЕС и неговото единство. Сторило им се е странно, че в страната, с може би най-висока подкрепа за членството й в ЕС, тлее съпротива срещу приобщаването й в еврозоната.

                  Как се отговаря на такъв въпрос като за чужда аудитория, която търси логиката за обясняване на шизофренното състояние на определени сегменти от българското общество, което с едната ръка аплодира притока на европейски субсидии ( както и на равни по обмен постъпления в страната от българските емигранти на Запад), а с другата козирува на хибридните инициативи на московската пета колона?

                  Да сте чували някоя партия у нас да си признава руското финансиране? В страни, като Франция, такива партии биват изобличавани. Не и в България. Така че можем само да “подозираме” очевидното…

                  Скромната ми прогноза е, че около ( и срещу) въвеждането на еврото предстои да се развихри голяма бутаница на опашката от желаещи да възпалят нови страхове. Ще се изпокарат само за едно “патриоти”, “консерватори”, “леви десничари” и десни леваци: кой да си припише бащинството в подмазването на Матушката ( и по тази линия)."

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    "Дори и да си посипят сега главата с пепел
                    Е и кво , голем праз ! Като не ти аресва - пътя ... към елисейските полета , един трол по-малко !

                    Коментар


                    • "Дори и да си посипят сега главата с пепел и тя да им посивее като на “помъдрелия” Сидеров, за какъвто той сам се представяше в началото на това управление, медиите не могат вече да избягат от ролята на солидарни виновници за препирането на неговия образ. Той ги изменти, метна ги, употреби ги и се завърна в основното си амплоа на екстремист, който, макар и осъден за хулиганство, вече плаши наред със съд дори коалиционните си партньори. И в момента, ескалирайки скандалното си поведение, Сидеров си гарантира телевизионното присъствие, превръщайки се в незаобиколим фактор поради своята значимост на джудже, което дава тон в политиката на “великана” Борисов.

                      Посланието на Сидеров е с московски произход и е предназначено за българския избирател, който да се възхити на неговата решителност в отстояване на опорните точки. Но то съдържа вече и нов елемент: докато в началото на кариерата си на тв пропагандатор и нов политик той се изживяваше като защитник на угнетените, на бедните, на няколкото процента българи, готови да припознаят в театралните му пози и в красноречието му ( т.е. в червеноречието му) по-радикален вариант на левичарството от съглашателската политика на БСП с Европа, то сега вече московското острие си вдига цената. Започва да се изявява като защитник на българския бизнес – или поне на онази част от него, която се чувства застрашена от отделни действия на властта и най-вече на вицепремиера Симеонов.

                      Как се стигна до това Сидеров да се държи като началник на правителството и парламентарното мнозинство от висотата на премиерската глава, върху която се е покатерил и раздава присъди и квалификации на сродните си съуправленци?

                      Отговорът е в издайническото мълчание на Борисов. То е зелен семафор конкретно за галеника на централата от Червения площад, но и спрямо марша на московската пета колона в България изобщо.

                      В съседните Румъния, Македония, Черна гора и в Гърция дори политиката на Путин търпи поражение след поражение на терена на вътрешната им политика с проекции върху провала на руската хибридна вълна в преобладаващата част от Балканите. В същото време “повелителят на помирението” в Западните Балкани, за какъвто ласкателите се опитват да ни представят Борисов, предоставя чрез абсолютната си пасивност територията на евроатлантическа България като плацдарм на руската мечка и тя съответно се възползва, показвайки нокти и зъби. Това се вижда от все по-озъбеното и провокативно поведение на Сидеров. Той беше вече “златен пръст” на управлението Орешарски, сега вече е “златен зъб” в мълчаливата уста на Борисов.

                      Борисов премълча твърденията му, че имено той му е внушил да не гони руски дипломати около скандала “Скрипал”. Премиерът се въздържа от възражения и по този начин даде знак на съгласие, когато Сидеров се похвали с този свои успех пред руски телевизии в окупирания от Русия полуостров Крим, където от позицията на коалиционен партньор в управлението на България демонстративно наруши с присъствието си евроатлантическите ангажименти на българската държава, оглавяване ( все пак) от друг."

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                        хахаха
                        педераст смотан, хайде върви да те отупа роко сифреди с бухалката
                        Е , вате, не всички като теб могат да работят в обществената тоалетна под операта експерти...

                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • [QUOTE=v_tin;n3362584]

                          Комунистите бегаха наляво-надясно.

                          А бе нещо ми се губи отговорът на въпроса ми- колко години е платеното майчинство в сащ- ти си женен имаш деца нали така? Спомням си веднъж беше обяснявал че жена ти взела мексиканско, а то било люто и си имал болки в стомаха и на митницата. Значи си запознат със майчинството в сащ- и да повторя - колко години е платеното майчинство в сащ - да го разширим малко искаш ли- и кога може да бъде взет този отпуск[/QUOTE]

                          Faki не го интересува майчинството а бащинството....Той готви боб и гледа децата а жената му носи парата....

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Каква граница бе вате, отваряш гугъл мап, и пишеш Ню Йорк сити, ще ти очертае границите на града.
                            Ужким беше Гугъл експерт, ама май даже и това сега научи,
                            Най-обикновен лъжец си, от по-глупавите, на които и дебили като мажната и сельото не се връзват.

                            хахаха
                            педераст смотан, хайде върви да те отупа роко сифреди с бухалката

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Хайде факЮ отговаряй- или пак не си доволен
                              ФакЮ, и цялата ти рода до девето коляно.

                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Каква граница бе вате, отваряш гугъл мап, и пишеш Ню Йорк сити, ще ти очертае границите на града.
                                Ужким беше Гугъл експерт, ама май даже и това сега научи,
                                Най-обикновен лъжец си, от по-глупавите, на които и дебили като мажната и сельото не се връзват.


                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X