IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

За метро не знам, но пари Ба се оттеглят най-вероятно защото нямат клиенти. Понеже жена ми се срещаше с много колежки извън работа и покрай нея и аз съм говорил с тях- по лоши условия не е имало от техните за абсолютно всичките им продукти- взел си нещо на лизинг през тяхна фирма- не може да го платиш изцяло да 5-6 месец. Плащаш го докато ти е договора- да кажем 5 години, и през това време ти си с влошен кредитен рейтинг. Съответно много техни клиенти избягаха и работата стана чао бамбино сори
    Париба не са имали кои знае какъв бизнес в България.
    Доколкото се сещам имат един представителен офис в София и основно закупиха Джет - Кредит преди години и го преименуваха на Париба Лични финанси.
    Джет Кредит в сегмента на бързите кредити под управлението на Париба си загубиха лидерството на пазара ...…...
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      Много хубаво си описал проблемите, благодаря
      Сега и ако опишеш също така добре кои са първопричините за тези проблеми, и виновните, и как да се решат тези проблеми - тръгвам с теб
      Пак ли да се скиташ и да спиш под мостовете?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Барби не се чете добре че е малка снимката, та ето и от мен:Ваша великорусская мечта – сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм.»[/SIZE][/B][/I][/B]
        Може ли да го преведеш

Коментар

URL="https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2018/08/02/3290714_vuorujenite_trolove_na_rusiia/"]https://www.capital.bg/politika_i_ik...ove_na_rusiia/[/URL]
          Общо 65 журналисти са били убити по света през 2017 г. - 50 професионалисти, 7 "граждански журналисти" (блогъри) и 8 души, "сътрудничещи на медиите". Това показва публикувана днес годишна равносметка на "Репортери без граници", предаде Франс прес.

Това прави отиващата си година тази с най-малко смъртни случаи сред професионалните журналисти от 14 години, отбелязва базираната в Париж ресорна неправителствена организация. Това се дължи отчасти на по-добрата защита, осигурявана на репортерите, но и на факта, че опасните страни "се опразват от журналисти" - така стоят нещата, например, в Сирия, Ирак, Йемен и Либия.

От 65-имата убити през годината журналисти 39 са били ликвидирани умишлено, а 26 са загинали при изпълнение на служебните си задължения.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/world/2017/12/19...-godina.362716

И САЩ се сдоби със своя трагедия "Шарли ебдо", убити бяха няколко журналисти

Прочети още : https://www.actualno.com/america/i-s...ws_682273.html
          © Actualno.com
          Франция е на трето място по брой на убити журналисти през 2015 г. в доклада на "Репортери без граници".

Последното е от БНР

Тоест навсякъде ги трепят, тогава защо подскачаш като ощипана мома. Разбира се че е неприятно , но това са рисковете на професията, ако бяха писали за времето нямаше да им се случи нищо лошо

Коментар

Защо "МЕТРО" и "ПАРИБА" се оттеглят от България!?
            И защо се настаняват чешки и унгарски посткомунистически олигарси!?
            Не че е лошо.Много лошо е...
            За метро не знам, но пари Ба се оттеглят най-вероятно защото нямат клиенти. Понеже жена ми се срещаше с много колежки извън работа и покрай нея и аз съм говорил с тях- по лоши условия не е имало от техните за абсолютно всичките им продукти- взел си нещо на лизинг през тяхна фирма- не може да го платиш изцяло да 5-6 месец. Плащаш го докато ти е договора- да кажем 5 години, и през това време ти си с влошен кредитен рейтинг. Съответно много техни клиенти избягаха и работата стана чао бамбино сори

Коментар

Спарт, много писане бе, изглежда като оправдание.

Ето по-кратко:
              Тримата журналисти са били там за да разследват вагнер, "частна" руска армия.
              Обаче щота пашло не так, и били разстреляни от неизвестни лица.
              Човека се опита да даде пълна картина на това което се е случило, ти си малко/много джаста/праста- и такива като теб не ги любим по нашите ширини

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Сигурно нета му на село - дето вали всеки ден - е паднал на мин.скорост и до следващата пенсия ще е така,а може и да не разбира кво го питаш....

Накратко - тримата са с изтекли акредитации от руски СМИ отиват в ЦАР на своя глава където "случайно" попадат на екип на Ходорковски и се разбират да поддържат регулярна връзка - за последно уговорката е страдалците да се обадят в неделя.Те обаче не го правят и именно от хората на Ходорковски тръгва тревогата.

Оказва се,че във въпросната неделя въпреки предупрежденията на местните,тримата палят колата и навлизат в район неподчинен на местните власти (ЦАР в момента е в гражданска война на религиозен принцип между мюсюлмани и християни - особено изострена след намесата на франция,която преследва меркантилни цели за да изземе находищата на полезни изкопаеми!) и там са разстреляни .....

Това е накратко дотук официалната информация...

В ЦАР,че има руски наемници - примерно в лицето на ЧВК "Вагнер" - има,но всичко е оформено и известно още от март 2018.

ПС:Не знам цнн кво казва- по-добре Мелани да каже,че тя не гледа фокс!
                Четох тази информация в дневник, имаше коментар от някакъв човек, който се представя че е там, и казваше че чернилките мразели всички бели, но най много мразели франсетата, защото го трепали и клали някога

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Знам, и тази мисъл ще ти хареса
                  Абе барби тоя изявен борец за демокрация не му ли свитнаха маслото някъде ?

Що му дигаш кокалите ?
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=X1mdsGBfCf4
                    Проф. Людмил Георгиев: Фундаменталната беда на България е членството и в ЕС и в НАТО

Разговор на Александър Симов с проф. Людмил Георгиев за реакциите след решението на КС, че Истанбулската конвенция противоречи на Конституцията, за това откъде и защо идва международният натиск за нея и защо не е бил разбран Ницше, защо всъщност свръхчовекът не е някой грамаден исполин с мускули, а мъж, който носи сутиен и рокля, към коя цивилазация принадлежи България и трябва ли лидерът на социалистите да говори за християнски ценности.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Дамммм. Факт: нямате коментар на поста ми. Родителите НИ не живеят леко. Повече от хората не живеят леко в България.

Съмишленици не търся. Последователи - също не търся. Моето мнение е единствено правилното за мен!

Първопричина за проблемите: родени сме в тая страна.

Виновни сме самите ние.

Отговорих на въпросите. Недоволните от отговорите ми обикновено търсят Арменския поп.
                      Не е факт. Имам коментар на поста ти, и както и барбарона ти каза - дай причините за това.
                      Ако назовеш причините, ще си отговориш сам и на поста ти.

ПП
                      Причините мога да ги кажа, даже десетки пъти съм ги казвал, а и не само аз... Файда обаче никаква.
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Щото седерастите фалираха и ликвидираха фирмата в която бачках .
                        А, не го видях това.

Кажете коя е фирмата ако не е тайна, разбира се?

Коментар

Сега и ако опишеш също така добре кои са първопричините за тези проблеми, и виновните, и как да се решат тези проблеми - тръгвам с теб

Дамммм. Факт: нямате коментар на поста ми. Родителите НИ не живеят леко. Повече от хората не живеят леко в България.

Съмишленици не търся. Последователи - също не търся. Моето мнение е единствено правилното за мен!

Първопричина за проблемите: родени сме в тая страна.

Виновни сме самите ние.

Отговорих на въпросите. Недоволните от отговорите ми обикновено търсят Арменския поп.

Коментар

Подкрепям. Аз също.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Не коментирам никого във форумите. Отговорите ми визират прочетено мнение или част от него.

Съвсем точно съм описал в поста си проблемите в МОЯТА /ЛЮБИМА/ страна.
                              Чудесно.
                              А имаш ли мнение по въпроса колко хубаво се живееше по времето на бай Тошо и колко лошо се живее сега?

Коментар

Ти май пак не разбра коя е на мажната любимата държава?

Не коментирам никого във форумите. Отговорите ми визират прочетено мнение или част от него.

Съвсем точно съм описал в поста си проблемите в МОЯТА /ЛЮБИМА/ страна.

Коментар

Working...
                                X