IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Ха, докато съм ваканцувал тук КС ( макар и не неочаквано) дал нещо позитивно, въпреки всеизвестната импотенция на съдебната с/ма у нас.
    Както казваше оня дебеланко - добър ден за БГ демокрацията е било
    Все е нещо, conservative values....

    На тоя фон дори и нашите върховни съдии изглеждат доста по адекватно от тая либерастка вещица.
    То само като я види човек и почва да проумява с разбиране защо преди няколко века такива са ги горели и пречиствали на клада.

    https://www.breitbart.com/big-govern...supreme-court/
    Поздравления за Барбарон и Ваневски. Точно в десетката на проблемите! А ти драги ми смехурко възхваляващ ВСС си голям шаран. ВСС показа на яве, как другарите комунисти имащи мнозинство във Великото народно събрание съовориха отново една комунистическа конституция, която вреди на България, демокрацията и членството ни в ЕС.

    Коментар


    • Още от самото начало на така наречената “демокрация” всички автентични политически затворници бяха брутално изтласкани от всички подстъпи към властта и въобще не бяха допуснати. Единственият бивш политически затворник, неизменен участник в политическата власт от 1990 г. до днес е Ахмед Доган, но той, както е известно, е бил агент на ДС и вероятно и на КГБ, специално подготвян за стратегически операции на тайните служби.

      След 1990 г. обаче бившите затворници, при това само криминалните, станаха главен участник в икономическите и силовите структури на новата икономическа власт, т. е. на Червената мафия. Те, съгласно предварителните планове и съгласно неизменната практика до днес, са участници на ниските йерархични нива, при това участници като така наречени “бушони”, предвидени да изгорят дори и при най-малкото напрежение в икономическата и политическата ситуация, за да спасят от изгаряне “мрежата”. От хората на това ниво има много бивши криминални затворници, много от тях са баснословно богати но много от тях са в криминалните хроники на вестниците и така се разбира какъв “бушон” е изгорял и до каква степен официалната власт има смелостта да имитира борба с мафията.

      По интересни са обаче техните господари. Те не само никога не са били затворници, но дори мнозина от тях са били именно тези, които са изпращали хората в затворите. Това са бивши офицери от Държавна сигурност и от останалите части на системата на Министерството на вътрешните работи. Любопитното е, че дори и те всъщност са “бушони”.

      Всъщност, главната особеност на Червената мафия, за разлика от западната, е тази, че тя не е собственик, а е пазител на съкровището на бившия комунистически елит. Което съкровище, макар и силно охранявано, обикновено е твърде неефективно управлявано и често трансформирано. Вие знаете колко много уж мощни групировки бяха възникнали преди няколко години и колко малко останаха от тях днес. Те просто “изгърмяха”."
      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

      Коментар


      • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

        Туй отде го копипейства , нямаш толко оперативна памет за такива лирически отстъпления...
        Не знам от де го е копнал, ама изкара двайсе козяшки цента за едно кафе от автомата на гарата...
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Кого лъжат, че са социалисти. Себе си? Ами, ами. Нинова и Станишев ли са социалисти? В гроба си се е обърнал Дядото като ги гледа. И като знае как го завъртяха „капиталеца”. За „бедните” ще ми говорят. За „доходите” ще реват. Хайде, холан! Покажете ми един беден комунист или социалист, че да го черпя един айрян. Гледам някаква мацка горе на баира, по червени бикини с емблемата на БСП на пеперудката и на гърдите си. Кич, пълен кич! Няма вид на бедна, златца и дрънкулки по нея висят. А и народът наш, без очи ли остана? Я се размърдайте, драги мои и се огледайте в своите села и градчета. Нима не виждате, че фамилиите на някогашните първи комунисти станаха новите господари на вашия живот днес. В техните фирми работят децата ви, а пенсиите ви са малки, защото още в края на тъпия им комунизъм се оказа, че са окрали дори и пенсионнния фонд. А след това окрадоха банките и спестяванията ви. Животът ви окрадоха, за да се кефят днес, за да си правят хепънинга на Стара планина. Но колкото шум да вдигнаха, колкото и да се броиха, и преброяваха на Бузлуджа, ние, които не сме като тях, сме повече. Народът на България е винаги повече от „социалистите” на България. И винаги сме били повече. Друг е въпросът защо ние, българите, се делим, защо сме всеки на свой крак, защо не ги изхвърлихме, когато трябваше на „бунището на историята”, както те обичат да се изразяват. Има много обяснения. Трябва да има и разкаяния. Но си мисля, че ние, нормалните хора, сме такива, различни сме от бузлуджанската тълпа, от чашките с типосаните образи на Нинова и Путин. Ние, нормалните хора, не сме чашки.
          Туй отде го копипейства , нямаш толко оперативна памет за такива лирически отстъпления...

          Коментар


          • Говореха си простотиите на Бузлуджа, лапаха си кебапчетата, хилеха се като хора, които са си надвили на масрафа, но след това всеки си хвана пътя. Мислите, защото ги чакаше работа ли!? Не. Кога сте видели хора, които са си оправили положението на гърба на държавата и на народа, да работят. Лято е. Ще правят златист загар и ще маат кюлоти по наши и чужди курорти. Защото са „социалисти”. Всички медии сега разказват и показват, какви боклуци са оставили след себе си на Бузлуджа. Вярно е. Но е вярно също така, че се изнесоха от планинския връх. Та ако поставим на везните това, което е останало след тях и това, че все пак са се измели от върха, везната ще натежи в полза на измитането. В този контекст си спомням, че по време на наскоро завършилото световно първенство по футбол след края на мача японските запалянковци оставаха на стадиона, за да почистят неволно направения от тях боклук. В нашите „социалисти” няма нищо японско. Те са съветски продукт.

            Не трябва да допуснем сбиритокът от Бузлуджа отново да яхне властта в нашата България. Недопустимо е политическото флиртуване с тях. Те вече си получиха своето, че и повече дори – имат си президент, парламентарна група, имат си бузлуджи от пари. С тях мнозина „демократи” се отнасяха толерантно, приемаха ги като нормална партия. И тази грешка гледам, че продължава да се допуска. Но тя, съчетана с болезненото ни русофилство, вещае лоши дни за България. Затова и ще си позволя да дам един непоискан съвет на всички, които не искат да имат вземане даване с БСП – съберете се, стегнете се, дръжте се сериозно, за България мислете, а не за партийния си интерес и партизанлък. Бъдете българи, а не обслужващ персонал на бузлуджанските катерачи.

            Коментар


            • Събраните оня ден на Бузлуджа „социалисти” пренесоха на върха „предателството и националната катастрофа”, показаха любовта си към „заинтеросаваната” Русия, защото те винаги от това са се хранили – Русия да ни души и мори, но когато им подхвърли кокал или трици в копанята, те да гризат, да лочат и да я славославят. Мизерна история. Истината е, че предходниците на днешните социалисти наистина донесоха много злини на България – тероризъм, атентати, въоръжени бунтове, масови убийства и концлагери, мизерия и бедност. Опитаха се да отнемат най-ценните достояния на българския народ – свободата и независимостта. През 1944 г. директно ни натресоха отвратителния съветски комунистически режим – същият от който в края на 80-те години на миналия век избягаха стотици милиони хора. Да сте чули Владирим Путин да се е извинил на България за зловещата окупация на страната ни от неговите сънародници? Не сте чули и няма да чуете. Но затова пък днес нашите „социалисти” фланелки с образа му си навличат, чашки с ухилената му физиономия си купуват. За да върви алъш веришът, бизнес да става. Защото са „социалисти”.

              Цинизъм и подлост – това е историята на Българската комунистическа партия,

              която не случайно в закон е определена за престъпна организация. За престъпно е определено в същия закон и нейното управление. Днес БСП се гордее с историята на БКП, но не съм чул т.нар. „социалисти” да искат да отменят закона, който много подробно описва престъпленията на тяхната предходница. Законът е приет през 2000 година, а след това БСП управляваше поне два пъти. Имаше и има свой президент. Но не отмени този закон. Защото си знае – БКП е била престъпна организация. А каква е днес БСП? Как баш в тая партия се събра тоя капиталистически сбириток, как точно тия борци за „социална справедливост” станаха от заможни по-заможни. С труд!? Ами, ами. Нямам спомен да съм срещал социалист, който се труди. Където има далавера, там са те. И не мислете само за Нинова, общо е правилото.

              Коментар


              • И като споменах името на руския президент не мога да не продължа. Защото тия бузлуджански веселяци, освен че няколко пъти съсипваха България, крадоха и грабеха я като невидели, ами сега се канят отново Русия да ни натресат у нас. Това вече е национално предателство. Това вече и Дядото не би им простил. Той и за капиталеца не им прощава, но за русофилството им – съвсем не може да им прости. Затова и те му се мазнят цинично, венци и китки на паметния баир носят, но всуе. Всуе се морите! Димитър Благоев, ако за много други работи е бил объркан ум, то поне за руската политика срещу България е бил наясно. И си го е написал черно на бяло и то не къде да е, а в книга, която има още в загливието си думата „принос”. Това му е приносът на Димитър Благоев – истината за пагубното влияние на русофилството в България. Налага се да го цитирам, защото путинофилските изпълнения на Бузлуджа наистина са антиблагоевски и антибългарски. Та, ето какво казва Дядото в „Принос към историята на социализма в България”:
                „Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите“.

                В пространна реч произнесена в парламента на 25 април 1914 г., софийският народен представител Димитър Благоев заявява:
                „когато един народ се обърне в инструмент за прокарване на чужди интереси на Балканския полуостров, той не може никак да достигне национално обединение, национално освобождение и национална независимост”. И пояснява, че Великите сили,”особено най-заинтересованите” , както Австрия, така и Русия, те са именно, които мислят за раздялата на Балканския полуостров, които искат не велика България, не велика Сърбия, или велика Гърция, а искат едни слаби държавици, които сами да се давят помежду си, a тe един ден да дойдат и ги хванат за гушата и да ги унищожат”.

                Коментар


                • Кого лъжат, че са социалисти. Себе си? Ами, ами. Нинова и Станишев ли са социалисти? В гроба си се е обърнал Дядото като ги гледа. И като знае как го завъртяха „капиталеца”. За „бедните” ще ми говорят. За „доходите” ще реват. Хайде, холан! Покажете ми един беден комунист или социалист, че да го черпя един айрян. Гледам някаква мацка горе на баира, по червени бикини с емблемата на БСП на пеперудката и на гърдите си. Кич, пълен кич! Няма вид на бедна, златца и дрънкулки по нея висят. А и народът наш, без очи ли остана? Я се размърдайте, драги мои и се огледайте в своите села и градчета. Нима не виждате, че фамилиите на някогашните първи комунисти станаха новите господари на вашия живот днес. В техните фирми работят децата ви, а пенсиите ви са малки, защото още в края на тъпия им комунизъм се оказа, че са окрали дори и пенсионнния фонд. А след това окрадоха банките и спестяванията ви. Животът ви окрадоха, за да се кефят днес, за да си правят хепънинга на Стара планина. Но колкото шум да вдигнаха, колкото и да се броиха, и преброяваха на Бузлуджа, ние, които не сме като тях, сме повече. Народът на България е винаги повече от „социалистите” на България. И винаги сме били повече. Друг е въпросът защо ние, българите, се делим, защо сме всеки на свой крак, защо не ги изхвърлихме, когато трябваше на „бунището на историята”, както те обичат да се изразяват. Има много обяснения. Трябва да има и разкаяния. Но си мисля, че ние, нормалните хора, сме такива, различни сме от бузлуджанската тълпа, от чашките с типосаните образи на Нинова и Путин. Ние, нормалните хора, не сме чашки.

                  Коментар


                  • Да разберем „лястовиците” на социалистическото движение у нас отпреди повече от век е по-лесно, отколкото да проумеем що за птици са днешните червени катерачи на Бузлуджа. „Лястовиците” ще ги разберем, защото съвременниците им признават, че в тях, освен заблудите от книжките, които са чели или агитатори са им преразказвали, е имало и малка доза идеализъм. Днес няма такова нещо. Гледах и се дивих

                    що пари са потрошили във време на чума за бузлуджанската веселба,

                    гледах шменти капелното поведение на техните лидери, туй цък, онуй цък търговийката, която на върха бяха развъртели и нямаше как да не се присетя за написаното от Димитър Благоев за един литературен герой, който, според първосъздателят на организираното социалистическо движение, е "смес от старата простотия и еснафска наивност с нахалството на новите рицари, които чрез лихварство... усетиха в кесиите си силата на капиталеца...". Пише това Благоев в сп.”Ново време” през 1897 г. и сякаш острото му критично перо рисува днешните тарикат хайлязи от Бузлуджанското сборище. Защото ние ги знаем тия „рицари” на социалистическата идея, които пълнеха главите на хората по времето на соца с простотиите на комунизма, а след като градежът им се срина, се юрнаха като невидели да пълнят кесиите от точно обратният градеж – то не беше грабеж, не беше банкерство и лихварство, алчност ненагледна. Благоев се самозалъгва, лъже и народа, че прави партия на работническата класа. След него всички комунистически лидери лъжеха, че тази работническа класа управлява. И да си спомняте работник да е бил „управленец” по време на соца? Работниците бачкаха като замаяни от сутрин до вечер по фабрики и заводи, а комунистите се изживяваха като техни началници – също от сутрин до вечер. Самият труд все пак учеше „трудовите хора” на ум и разум. Докато началниците им или номеклатурата, както им казвахме, си останаха прости до края на живота. Прости, прости, но при демокрацията им се отвори парашута и ей ги отново героите наши.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                      Абе приятел , ти кво правиш в тоя форум ?
                      Ти трябва да си хортуваш със Жеков.
                      Само гледай да не се скарате кои от двама ви е по - по , най-автентичен демократ - антикомунист.
                      Той и не само. Така си се заслужават един-друг цялата тролска групичка, стой, та гледай.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                        СДС е създаден от бкп,и успешно имитираха лъжепромяна и окрадоха държавата с общи усилия с каскетаджиите и обирачите на мандри... А къде да бъда не е твоя работа,лъжете оше,но времето ви намалява! Не можеш да лъжеш цял народ през цялото време....
                        Абе приятел , ти кво правиш в тоя форум ?
                        Ти трябва да си хортуваш със Жеков.
                        Само гледай да не се скарате кои от двама ви е по - по , най-автентичен демократ - антикомунист.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Nikoj Разгледай мнение
                          Чета отдавна рубриката и в началото мислех,че емигрантите които пишат тук искат да стане по-добре в България,за да се върнат.Сега вече разбрах,че целта им е да се сговнясаме съвсем,за да не се чувстват прекарани защото са се изсулили.
                          +11111

                          Право в десетката....
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

                            Офффф,все забравям,че трябва да им се спуска "отгоре"..
                            Е нали видиш колко му е оперативната памет , туй видео се върти за трети път ...

                            Коментар


                            • [QUOTE=vanevski;n3364374]Всички,които са против заразата на червената чума....

                              Аре у лево , за кой път мислиш че го пущаш туй ...?!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                                Хаха ... отде да знае човекот ...още не са му спуснале листата отгоре ...
                                Офффф,все забравям,че трябва да им се спуска "отгоре"..

                                Коментар

                                Working...
                                X