IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Сините тротинетки ша получат херния да са напъват срещу отдавна умрелия комунизъм и ДС. Да не се наакате от напъване?
    А дали е "умрял"? Ето един мечтател за "светлото бъдеще" на човечеството! Промити мозъци,дал Господ!

    Мечтателят марксист




    https://www.youtube.com/watch?v=Yt09mmShVbo
    Last edited by vanevski; 31.07.2018, 16:01.
    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

    Коментар


    • Сините тротинетки ша получат херния да са напъват срещу отдавна умрелия комунизъм и ДС. Да не се наакате от напъване?
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Стотици пъти съм го казвал: Вече отдавна НЕ гласувам за партии, а за личности, които, са ми дали писмен документ, с който мофа да гинотзояа в случай на доказани корупция, злоупотреба и бездействие с власт. НИТО ЕДИН ПАРТИЕЦ - от които и да се пише, че е - досега, не е имал и продължава да няма интерес държавата - и гражданите в нея - да се изправи а само, лично да е близо до медеца и, доще ли му се, да бърка. Контрапродуктивно е да се пуска цялата пара в свирката и да се правят „революции” с голям джангър, при които, вместо промяна, става подмяна. Затова, не вярвам никому, дето не е изгорил мостовете зад себе си. Влязат ли в далаверата, вместо да променят настояще и с това, бъдеще, „избраниците” правят шоу за пред баламите. Аман.

        Коментар




        • Москва: Грузовик протаранил Пешеходный мост и он обрушился на Ярославское шоссе!
          Как можно так строить? В стране рукожопов нужно строить с защитой от ядерного взрыва, а не велосипеда

          Коментар


          • Подбрани заглавия от руските медии:

            "Кремль больше не будет церемониться с США"

            "США обречены: политики скрывают суровую реальность"

            "Американский доллар рухнул из-за нового провала Трампа"

            "Путин рассказал россиянам о росте их доходов" ????????????

            "Эксперты расстроили США: почему санкции не могут навредить России"


            И накрая с половин уста се споменава:

            "Россияне устали от нищеты"/Руснаците са уморени от нищета/

            Росияни искат всички по света да пият антифриз и боярищик,поради нищета....
            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

            Коментар


            • Известно е,че досега са определени два вида идеологии,първият от тях са предпоставените-това са хипотези,родени от някой "умник" и предложени на обществото с диктатура,пример марксизма или нацизмът....и при двете се препоръчва физическо отстраняване на "излишните" класи/при Маркс/ а при Хитлер нации с неарийски произход!

              Вторият вид идеологии са тези идеи,донесли положителен ефект в развитието на обществата/Древна Гърция-властта на демоса/,Християнството-любов към ближния/,Реформацията през средновековието на Запад/Протестанството/ довело до прогрес в бита и манталитета- разликата я вижда всеки бил на Запад!

              Социализмът и нацизмът са предпоставени идеологии и логично се провалиха, и сега също във Венецуела,Куба! В противовес на това Западните общества са приели/не им е наложено/ либерализмът, където свободата на личността води до по-добри постижения в икономическо и политическо отношение (което е резултат от наблюдения върху вековна европейска практика)
              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

              Коментар


              • Един от най-популярните социалисти на 20-те и 30-те социалистът Бърнард Шоу предлага газови камери за непригодните десетилетие преди Националните социалисти Хитлер, Гьобелс, Хес и др. да реализират такива проекти в концлагерите на Хитлеристка Германия.

                Last edited by vanevski; 31.07.2018, 14:45.
                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                Коментар


                • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  За това, че Еманюел Макрон може би е гей, се говореше по време на предизборната кампания от неговите противници – в частност от десният депутат Никола Дюик. В началото на февруари 2017 г. той говори пред руската информационна агенция „Спутник“


                  Макрон назвал Russia Today и Спутник "органами лживой пропаганды"

                  Знам, русофилите/рублофили мразите Макрон защото той казва на Путин мнението си за него и за неговите крепостни селяни право в мутрата му

                  "Президент Франции Эммануэль Макрон обвинил российские государственные информационные агентства "Russia Today" и "Спутник" в распространении на майских президентских выборах "фальшивых новостей" и "пропаганды".
                  Выступая 29 мая на совместной пресс-конференции с президентом России Владимиром Путиным, Макрон сказал, что эти станции являются "органами влияния и пропаганды" и "ведут себя как структуры правительства". Встреча была первой между двумя лидерами после победы Макрона 7 мая над правым соперником Марин Ле Пен, поклонницей Путина, которого Кремль и его структуры, как тогда казалось, одобряли.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
                    Казваш...Нешка с грешка за милиони. Факта, че не си гледа спорта, а се юрна да гони келипира в политиката и то на страната на червената буржоазия е показателен за безпринципността и. А това с Бюреков не е наивност а продажно поведение.
                    Ще кажеш ли кой е професионален политик- не можеш?? Направо съм в траур. Защо трябва да си гледа спорта- видяхме всички че спорта е политика, тоест тя смята че може да допринесе за спорта правейки политика

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Ако приемем, че в парламента има проруски политически партии, има ли в момента в България партия с ясна евроатлантическа ориентация, която българските граждани биха могли да подкрепят при следващи парламентарни избори?

                      О, не се залъгвайте, в навечерието на евроизборите, ще се върнат към „европейско“ говорене, но винаги гарнирано с българските специфики и измислени проблеми, на фона на които могат да докажат своята значимост. Двата казуса с Истанбулската конвенция и бежанците са ярко свидетелство за измислени проблеми. Не им пречи да изглеждат „идиоти“ в очите на Европа, в каквато позиция ги постави решението на Конституционния съд, което де факто спаси властта.

                      Всъщност избирателите трябва просто да си дадат отговор на въпроса – могат ли тези хора да ни вкарат в Еврозоната, в Шенген, в Банковия съюз, да им предложат визия за развитие, да се отлепим от последното място в ЕС, да добием самочувствие като лидери в икономика, финанси и богатство.

                      След десет години на власт ГЕРБ няма как да звучат убедително, че този път вече, ама наистина, ще се поправят и произведат реформи.

                      За БСП да не говорим, там отчаянието на Нинова да се добере до властта, защото в Партията искат власт, а тя не може да им я достави, е вече трагикомично.

                      „Разединените“ патриоти са актуален политически анекдот.

                      Алтернативата е в нови сили, в нови нетрадиционни мрежови структури, които обединяват хора с интереси извън строгите партийни формати.

                      копирано от: https://debati.bg/spetsialno-za-deba...lia-parlament/
                      Няма начин в Парламента да влезе Партия която да е независима. За изборите трябват пари, медийно време за излагане на програмата. В Бг и медиите и парите се държат от олигархията. Единственият начин да станем нормална държава е да се роди българският генерал Пиночет, който да измете комунистическата сган и след 10 години да направи Парламантарни избори. От комунист власт и от свиня мас се взима само с дране.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


                        .
                        Публикуването Voici цитира колегиите си от Parisien:. „Участниците в предизборната кампания си спомнят, че Макрон се изнервя само един път – заради слуховете за неговия хомосексуализъм“. А предприемачът Жан-Марк Дюмонт, в разговор с кореспондента на Voici, добавя: „Той смята това за отвратително. Не за себе си - за жена си“.

                        За това, че Еманюел Макрон може би е гей, се говореше по време на предизборната кампания от неговите противници – в частност от десният депутат Никола Дюик. В началото на февруари 2017 г. той говори пред руската информационна агенция „Спутник“, в която в частност заяви: „Що се отнася до частния живот, то за това е добре известно. Макрон е любимец на медиите, а те се владеят от много ограничен кръг лица. Сред тези, които са за Макрон са например Пиер Берже, съсобственик на Le Monde и любовник на Ив-Сен Лоран а и самият той открит гей. Той е от тези, които подкрепят гей-браковете и осиновяването на деца от еднополови двойки. С това може да се каже всичко“.

                        Никола Дюик подчерта, че Макрон е подкрепян от хора с хомосексуална ориентация и депутатът смята, че това е достатъчен повод и самият френски президент да се отнесе към хомосексуалистите, водещи „двоен живот“.

                        Emmanuel Macron insists his former hunky bodyguard is not his gay ...

                        https://www.queerty.com/french-presi...anuel-macron-i... Превод на страницата
                        Преди 4 дни - French President Emmanuel Macron is once again denying reports that he engaged in a passionate gay love affair with his former head of ... Shock claims Emmanuel Macron got radio boss Mathieu Gallet sacked ...

                        https://www.express.co.uk › News › World Превод на страницата
                        2.02.2018 г. - PRESIDENT EMMANUEL Macron is facing allegations he had a gay affair with a French radio station boss and then got him fired to stamp out ... Macron plummets to new poll low after bodyguard scandal that forced ...

                        https://www.telegraph.co.uk › News Превод на страницата
                        Преди 4 дни - It was the week that Emmanuel Macron - the slick young French ... low after bodyguard scandal that forced him into bizarre denial of gay affair. Emmanuel Macron denies bodyguard filmed beating protesters is his ...

                        https://www.mirror.co.uk › ... › Emmanuel Macron - Превод на страницата
                        Преди 4 дни - French President Emmanuel Macron has been forced to deny his disgraced ex-bodyguard was his gay lover and giving him the country's ... Benalla affair: Macron urged to explain beatings and gay rumours

                        https://www.youtube.com/watch?v=F3D5-RQfxo4 Emmanuel Macron - Gay ? - Révélations sur son homosexualité

                        Барби, за 5 лв ще си продадеш задника, а за 10 и майка си- може ли такова нещо, то бива, то може, ама твоето не бива и не трябва




                        Коментар


                        • Продължаваш да не схващаш ...ти за сарказъм не си ли чувал бе пиле.

                          Така са те надъхали в козяк на тема антикомунизъм че палиш от четвърт
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                            Стига с тези лозунги !

                            Ти даже не схвана какво написах
                            Написа една голяма глупост а именно" комунизъм с човешко лице." Комунизма е диктатура, която има за цел да не допуска една група хора да стават по-богати от останалите. А това става освен с репресии , с извземване от Държавата на средствата за производство(земи, сгради, машини, тренспорт и т.н.) няма как без ДМА да забогатяваш и оттам не мислиш за ноухау а чакаш държавата да движи прогреса. А държавната работа кучета я яли. Затова и комунизма фалира във всички държави където е бил експериментиран и доведе тези общества до масова мизерия и недоимък. Венециела е голям производител на петрол а населението мизерства и се наложи армията да избива протестиращи против мадурЧо.

                            Коментар


                            • Ако приемем, че в парламента има проруски политически партии, има ли в момента в България партия с ясна евроатлантическа ориентация, която българските граждани биха могли да подкрепят при следващи парламентарни избори?

                              О, не се залъгвайте, в навечерието на евроизборите, ще се върнат към „европейско“ говорене, но винаги гарнирано с българските специфики и измислени проблеми, на фона на които могат да докажат своята значимост. Двата казуса с Истанбулската конвенция и бежанците са ярко свидетелство за измислени проблеми. Не им пречи да изглеждат „идиоти“ в очите на Европа, в каквато позиция ги постави решението на Конституционния съд, което де факто спаси властта.

                              Всъщност избирателите трябва просто да си дадат отговор на въпроса – могат ли тези хора да ни вкарат в Еврозоната, в Шенген, в Банковия съюз, да им предложат визия за развитие, да се отлепим от последното място в ЕС, да добием самочувствие като лидери в икономика, финанси и богатство.

                              След десет години на власт ГЕРБ няма как да звучат убедително, че този път вече, ама наистина, ще се поправят и произведат реформи.

                              За БСП да не говорим, там отчаянието на Нинова да се добере до властта, защото в Партията искат власт, а тя не може да им я достави, е вече трагикомично.

                              „Разединените“ патриоти са актуален политически анекдот.

                              Алтернативата е в нови сили, в нови нетрадиционни мрежови структури, които обединяват хора с интереси извън строгите партийни формати.

                              копирано от: https://debati.bg/spetsialno-za-deba...lia-parlament/

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
                                Няма такова животно. Комунизма проповядва братство и равенство между хората. Там където има състезание на идей(конкуренция) не може да има комунизъм. Комунизма е заместен от социалната държава, която събира повече данъци от успелите граждани за да се грижи за социално слабите.
                                Стига с тези лозунги !

                                Ти даже не схвана какво написах
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                                Коментар

                                Working...
                                X