IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Кеф ми е. Виждам, че сте на прав път към дъното. Не на европейските а на световните класации. Към циганско-руска губерния.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Много интересен поглед върху случващото се в Румъния а може би и много верен

      "Новият преврат в Румъния - ..
      Добри Божилов

      12.08.2018

      Я,я да видим кой е новият"херой" на перото атакистко,че и Волгин и Цеков-комунистически синчета му се възхищават! За нашият форумски лумпен атакист е ясно.....

      Кой е Добри Божилов? Малко известни факти за миналото на днешния гуру на фалшивите новини

      Добри Божилов е IT специалист и автор на фалшиви новини. Засега са идентифицирани два негови блога, но има съмнение за много повече. Създава ги безплатно, така че може да направи и сто, ако пожелае, стига да му носят реклами. В блоговете му е отбелязано, че новините са творческа фантазия на „самоук и гениален български писател от началото на 21.век” – перфектно алиби за пред прокуратурата, в случай, че някой пожелае да го съди за причинени вреди. С читателите си той няма проблем. Те консумират безкритично съчиненията му, цитират ги в мрежата като чиста монета, без да се замислят, че така работят за неговия джоб и против собствения се рейтинг.

      Преди да се отдаде на бизнеса, допринесъл за затъпяване на потребителите във ФБ, Божилов е навъртял редица „гениални” опити за печелене на бързи и лесни пари и слава, но уви, не му се е получило.

      Добри беше единственият твърдолинеен привърженик на БКП, което ние си обяснявахме с факта, че майка му беше журналистка във вестник „Работническо Дело“, впоследствие прекръстен на „Дума“.

      Ай,стига помии вече...


      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

      Коментар


      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

        Братчед това го пускаш за втори път,има тук още един който пуска един и същи материал по 2-3 пъти, да не сте рода
        Де го Фтория път? Или обичаш да те повтарят,атакисте.....
        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

        Коментар


        • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

          [SIZE=14px]То,както казваха нЕкои другарЕ "да живее международното положение",но редно е да се върнем малко в татковината и да си помислим малЦе,тия румънци пак ли са по-оправни от нашего брата и докога ще им дишаме прахтЪ!
          Бог да пази България!
          Братчед това го пускаш за втори път,има тук още един който пуска един и същи материал по 2-3 пъти, да не сте рода

          Коментар


          • [QUOTE=v_tin;n3369753

            "Новият преврат в Румъния - или как 3% соросоиди официално поискаха 33% от местата в парламента...

            [/QUOTE]

            Абе тоя некролог на колко години е , време е вече да го привикват за сметката !

            Коментар


            • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

              [SIZE=14px]То,както казваха нЕкои другарЕ "да живее международното положение",но редно е да се върнем малко в татковината и да си помислим малЦе,тия румънци пак ли са по-оправни от нашего брата и докога ще им дишаме прахтЪ!

              "ванчЕто" , никой не ти чете чаршафите дето ги копи пействаш от канадата ... няма да е зле модераторите да попрочитват от и те от време на време , та да не се замърсява с толкова спам любимия форОм.


              Last edited by majnata; 13.08.2018, 14:46.

              Коментар


              • [QUOTE=
                Наистина ли всичко у нас е толкова готино, животът прекрасен, спокоен и комфортен, а корупцията и престъпността пречупени, че ни остана само да се забавляваме? Наистина ли се кефите да сте херои в дебилиади? Затова ли крещите „Бъл-га-ри, ю-на-ци!“ по повод и без повод? В същото време статистиката отчита, че сме най-недоволните, най-отчаяните в Европа. Как се връзват тези неща, бе, хора, освен ако не става дума за пандемия на инфантилността. Нормален народ ли сме или идиоти?
                ...Нужен ни е Всеки Ден на национален срам.
                [/QUOTE]

                То,както казваха нЕкои другарЕ "да живее международното положение",но редно е да се върнем малко в татковината и да си помислим малЦе,тия румънци пак ли са по-оправни от нашего брата и докога ще им дишаме прахтЪ!

                Да кажем нещо за бащицата,царя-государ Баце нещо ,все пак!

                Досегашната кариера на Бойко Борисов, също като на Путин, е режисирани от хора от комунистическите специални служби, “национално-отговорни бизнесмени“ и послушни медии, Борисов с тяхна помощ наложи система, в която всички институции от църквата до армията бяха подменени по наложеният образец. Беше улеснен от предшествениците си – от тях наследи послушните медии. „Традиционните партии“, преди ГЕРБ, възпитаха в раята еднакви възгледи, за да оправдаят плачевното състояние на страната-виновен е лошият Запад!! И перестройката,начело с предателят Горбачов! Тази наложена система съчетана с успешната пропагандна машина успешно обслужва и ББ.който без мярка я ползва.


                Но от няколко години му се появи проблем. Заради неизгодни за Кремъл решения, които бе принуден да взема, властта на Борисов започна да се оспорва. Не от конкурентни партии ,а от подкокоросвани от Кремъл конкурентни кланове!. Привържениците на БАЦЕ вярват,/а и той самият сподели,че ще управлява поне 30 години /че политическата история на България свършва с ГЕРБ и Борисов. Но тези, които го вкараха и държат в политиката обаче, от 4-5 години са на друго мнение. Последно доказателство: въпреки че подгъна коляно и коленопреклонно се извини на Путин, на 31 май 2018 българският премиер се прибра скоропостижно от Москва след демонстративно пренебрежително отношение на руския президент към него. Онзи ден кабинетът официално размрази Белене. Батюшката на всяка цена трябва да бъде умилостивен…

                Бог да пази България!

                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                Коментар


                • Много интересен поглед върху случващото се в Румъния а може би и много верен

                  "Новият преврат в Румъния - или как 3% соросоиди официално поискаха 33% от местата в парламента...

                  Случващото се в Румъния се адмирира от част от българите, те правят паралели с нас, и с това защо тук няма такива протести, които да "изметат Бойко Борисов".

                  Ще ви отговоря защо - защото тук Сорос си е на власт (чрез Бойко Борисов) и няма защо да го сменят.

                  В Румъния не е точно така, и там има постоянен процес на опити правителство, спечелило с огромна преднина (60%), да бъде свалено.

                  Протестът в Румъния е доста циничен, и е направо наглост изобщо да се обявява за "демократичен". Според неговите искания, в името на "борбата с корупцията", трябва да се преформатира политическата система, да се премахнат 2-те камари на парламента и пр.

                  Но най-важната част от искания са от 300 нови депутати, 100 да се избират от румънците зад граница.

                  Това е абсолютен нонсенс от демократична гледна точка, защото на румънските избори, не повече от 3% от гласувалите са от чужбина.

                  Ситуацията е сходна на тази в България, в която много малко от емигрантите изобщо се интересуват какво става тук, а повечето изобщо не гласуват. Тези, които гласуват обаче, са доста гръмогласни, и подкрепят основно така наречените "психо-десни", под различна форми - Реформатори, сини коалиции, Да, България и пр.

                  Поради факта, че тези гласове са доста малко, въпросните партии дори не са в парламента.

                  Представете си обаче какво би станало, ако с конституционна промяна се гарантира, че една трета от депутатите се избират от българите в чужбина...

                  Тогава Христо Иванов, кръгът "Капитал", Лукарски и всевъзможни бутафорни герои, ще вземат лъвския пай от тези 80 депутата. Например 60 бройки. И това ще се случи, като с общ брой гласове, те ще са около 4%, без да е сигурно, че ще прескочат.

                  Намирате ли това за логично?

                  Е, точно това искат в Румъния. Искат изкривена демокрация, при която едно нищожно малцинство ще доминира в политиката. Това демокрация ли е?

                  В момента, също както и тук - с Христо Иванов, всичко в Румъния се върти около "борбата с корупцията". Тя е знамето.

                  Но истината е, че там борбата с корупцията се изроди в едно ново СЕКУРИТАТЕ, възроди се тайната полиция на Чаушеску. Всяка година милиони хора - дори не политици, са подслушвани. Така наречената "борба с корупцията" изби във всевъзможно следене и изнудвания на политици. Т.е. самите борци с корупцията се превърнаха в най-корумпираните от всички.

                  Управляващата партия, поддържана и от по-малки партии, иска да сложи край на това. Защото резултатът не е анти, а е про-корупционен.

                  И откакто това започна, започнаха и "протестите".

                  Истината е, че Сорос е овладял тяхната "борба с корупцията" и чрез нея назначава и уволнява политици. Същото искат да направят у нас Христо Иванов и компания. Но там са успели.

                  Сега обаче властта прави реформи и лека полека разпуска новото СЕКУРИТАТЕ.

                  И Сорос мобилизира всичко възможно, за да предотврати това.

                  Ако хипотетично румънската диаспора в чужбина, масово започне да гласува, тя по естествен път ще увеличи броя свои депутати в парламента. Има около 6 милиона румънци зад граница, ако се явят на избори, ще получат исканите 100 депутата (ако парламентът стане 300). Но това не се случва. В чужбина гласуват 300-400 хиляди румънци максимум. А вътре гласуват 10-12 милиона.

                  Е, точно това иска Сорос - с тези 300-400 хиляди, които са негови поддръжници, да контролира една трета от парламента.

                  Всъщност, ако хипотетично "насила" някак бъдат накарани всички румънци в чужбина да гласуват, не е сигурно, че ще пуснат за Сорос. За него пуска само това малцинство от емигрантите, което той иска да наложи.

                  Ако по този начин завземат една трета от парламента, то с помощта на малки соросоидни партии вътре в Румъния, могат да получат и относително мнозинство. И да съставят "правителство на малцинството", ако останалите партии не са единни.

                  А за Сорос няма по-добро от правителство на малцинството, съставено от него - не само че е негово, но е и слабо, и може лесно да го контролира или сменя.

                  Ето това е цялата работа в Румъния.

                  Истината е, че с пари и организация се правят протести, които застрашават властта. Само с народна воля трудно се случват - трябва голяма искра от типа на наглостта на монополите в края на Борисов-1.

                  Срещу Борисов, Сорос няма да вдигне бунт, защото си е негов човек. Приема мигранти, дърпа ни към Еврозоната, въоръжава ни със скъпо западно оръжие. За какво да го сваля?

                  Борисов може да го свали единствено народът, но кога ще се пробуди, никой не знае. Всъщност Сорос дори налива пари, за да го приспива постоянно - със сладки приказки за икономически растеж, супер успешно председателство и с изграждането на култа към личността на Бойко Борисов.

                  Ако успеят да вземат властта в Румъния, ще видите, че после всичко ще утихне. Корупцията няма да се пребори, дори ще удари нови висини (както е сега при ГЕРБ), но няма да има хора по площадите...

                  Вторият план на събитията е решаващият, него гледайте, а не цирковете по площадите, и раздуването им медиите на същия този Сорос..."

                  Добри Божилов

                  12.08.2018

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                    Барби какво стана с анализа на илиянчо, не го видях, и ти ли стана измамник барби, жална и майка на клета майка България щом и банковите директори станаха измамници
                    "банкови директори" ... ... ако има десетобална скала за лъжата , "барбито" удря от раз 11 .

                    Коментар


                    • Русия планира да намали инвестициите си в американски държавни ценни книжа и да спре да плаща в щатски долари, обяви финансовият министър Антон Силуанов в интервю за телевизия "Россия 1", цитира БНР.

                      Действията на Москва са в отговор на новите санкции, които Вашингтон планира да ѝ наложи заради предполагаемата употреба на химическо оръжие срещу двойния агент Сергей Скрипал и неговата дъщеря Юлия в британския град Солсбъри през март.

                      "Ще спрем да използваме щатския долар и ще си ползваме националната валута, както и други валути, включително европейската валута", каза Силуанов.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        "
                        Нормалните хора, че дори и полуидиотите, идпитват срам, когато сглупят за нещо. Тук не. Затова не е достатъчно да обявим Ден на национален срам. Не стига. Нужен ни е Всеки Ден на национален срам.

                        https://frognews.bg/glasat-na-jabata...alen-sram.html
                        Барби какво стана с анализа на илиянчо, не го видях, и ти ли стана измамник барби, жална и майка на клета майка България щом и банковите директори станаха измамници

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          "Нещата стоят така: в съседна Румъния 100 хиляди протестират два дни срещу корупцията ]
                          Чакаме да се завърнеш от "Франция" и да дадеш личен пример , на виртуални герои сме се нагледали .

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                            Десет мисли на Чърчил за комунизма:

                            1. “Комунистът е като крокодил – когато си отвори устата, не можеш да кажеш дали се усмихва или се кани да те изяде.”
                            Ванчо пак чърчил има едни хубави 10 мисли за българия- може ли и тях да цитираш, комунизма и комунистите ги еб... в гъ.......... Те измраха в бг преди 30 години. Явно в твоята глава са още живи, но наистина мислите на чърчил за бг са интересни. Може ли тях да цитираш

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                              Слава,слава
                              На теба па кво ти е направил Путин бе , "ванчЕ'' ?! Според мене Сорос ти е по големия проблем ...

                              Коментар


                              • "Нещата стоят така: в съседна Румъния 100 хиляди протестират два дни срещу корупцията и управлението на левите, а у нас 400 души друснали хорце край „Бъбрека“ за рекорд на Гинес. Трябва да си наистина пълен идиот да не се замислиш за какво иде реч.

                                От няколко години Румъния ни задмина по всички показатели, по които преди бяхме равни или дори им водехме. Най-вече по тези, които съставят стандарта на живот. Само един пример: През 2010 г. д-р Раед Арафат предлага нов модел за спешната помощ. През 2013 г. резултатите са такива, че Евростат определя това звено на румънското здравеопазване за водещо в Европа. Дванайсет страни почват да прилагат румънския опит. Когато д-р Арарат е освободен от поста в здравното министерство, в цялата страна избухват протести в негова защита.

                                Само през 2017 г. близо 870 румънски политици, министри, зам.-министри, кметове, депутати, общински съветници, висши чиновници и пр. са получили ефективни присъди.
                                По качество на здравеопазването през последните три години Румъния е изкачила четири места в рамките на ЕС. Ние сме твърдо на последното.

                                Какво става у нас.
                                Последни сме по всички стандарти, определящи качеството и продължителността на живота и сме шампиони по смъртност.
                                ...
                                В Букурещ след първите сблъсъци на жандармерията с протестиращите над 440 души са ранени и откарани в болници. Но румънците не се уплашиха, не ревнаха за нарушени права и насилие, а на следващия ден излязоха отново.

                                Наистина ли всичко у нас е толкова готино, животът прекрасен, спокоен и комфортен, а корупцията и престъпността пречупени, че ни остана само да се забавляваме? Наистина ли се кефите да сте херои в дебилиади? Затова ли крещите „Бъл-га-ри, ю-на-ци!“ по повод и без повод? В същото време статистиката отчита, че сме най-недоволните, най-отчаяните в Европа. Как се връзват тези неща, бе, хора, освен ако не става дума за пандемия на инфантилността. Нормален народ ли сме или идиоти?
                                Някаква зловеща клоунада се разиграва зад хорАта, мартениците, шишетата, патриосценките с бум-бум, потури, калпаци и шишанета, а населението като упоено или пияно - нищо не види. Зомбита или страхливци?

                                Нормалните хора, че дори и полуидиотите, идпитват срам, когато сглупят за нещо. Тук не. Затова не е достатъчно да обявим Ден на национален срам. Не стига. Нужен ни е Всеки Ден на национален срам.

                                https://frognews.bg/glasat-na-jabata...alen-sram.html

                                Коментар

                                Working...
                                X