IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Ilian Vassilev shared a post.

[SIZE=14px][COLOR=#0000FF][B]
    И да помним - поредния отровен по поръчение от Русия.
    По случай двегодишнината от встъпването на престола на княз Фердинанд I Захарий Стоянов е удостоен с Княжеския орден „Св. Александър“ I степен (1889).[1]

Умира на 2 септември 1889 г. в Отел дьо Суез в Париж от разкъсване на червата, вследствие на отравяне.

По случайност в уикипедия не пише нищо че е отровен от руснаци, обади се на илиянчо и му кажи да редактира уикипедия- може и ти да го направиш

Коментар

• Руско-китайското учение „Изток-2018“ преди всичко има за цел да отправи ясно и недвусмислено послание към НАТО: „Повече не си играем! Изстреляйте само един снаряд срещу нас и ще ви атомизираме в самото начало на враждебните действия!“

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin

Хахаха, и какво не ти е ясно- вчера съм погледнал IP-tata и нямаше от щатите нито от франция. Обаче ти настояваш че си във щатите, а барби е във франция- следователно моите знания не са достатъчни и ти се моля да ми преподадеш един урок чрез който да ми натриеш носа и да ми обясниш колко съм неграмотен

Хайде чакам за урока, ако ти или барби/ най добре и двамата/ не ми преподадете този урок ще считам че сте мошшшшшшшшшшшшенници и ще се обръщам към вас със измамник 1 и измамник 2
        Няма как IP от Лясковец или Долно Нанагорнище да са от Париж или Ню Йорк , отдавна е ясно .

Коментар

• Боян Чуков: Руско-китайските маневри „Изток-2018“ - предупреждение към "дълбоката държава" в САЩ

Коментар

• Плановете били разработени през 60-те години на ХХ век Архивите разказват: САЩ готвели тотално унищожаване на СССР и масова смърт на населението му

Предвиждало се с ядрено оръжие да бъде унищожен и Китай като индустриална сила

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Разбра ме.
              Да.
              Очевидно е обаче че ти нищо не разбра.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Няма такава дума "бомбандират".
                Разбра ме.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                  Така е.Сирия е суверенна държава и ти си горд,че Изрел я напада.Ами да вземат руснаците и да бомбандират американските полигони у нас?!!Аман от и...ти.

Няма такава дума "бомбандират".
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Тази нощ Израел нанесе мощни удари по летището Меззе, което се намира на километри около Дамаск.
                    https://www.haaretz.com/middle-east-...scus-1.6434693
                    Така е.Сирия е суверенна държава и ти си горд,че Изрел я напада.Ами да вземат руснаците и да бомбандират американските полигони у нас?!!Аман от и...ти.

Коментар

И да помним - поредния отровен по поръчение от Русия. За това не се чудете, че всеки значим български политик, който понечи да откъсне страната от Русия е обект на заплахи, атаки и омраза от там."
                      Няма начин Путин да не е виновен ……

Аман от пренаписвачи на историята.

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ilian Vassilev shared a post.

129 години от убийството на Захарий Стоянов - Джендо
                        "Поклон на Захарий Стоянов - най-великият летописец на българските въстания, възрожденец и родолюбец по стандарти, които днешните поколения считат за извън стандарт.
                        А аз си мисля, че по тези хора можем да равняваме своето родолюбие.
                        И да помним - поредния отровен по поръчение от Русия. За това не се чудете, че всеки значим български политик, който понечи да откъсне страната от Русия е обект на заплахи, атаки и омраза от там."

Коментар

Тази нощ Израел нанесе мощни удари по летището Меззе, което се намира на километри около Дамаск.
                          Те така си се гърмят.

Коментар

• Тази нощ Израел нанесе мощни удари по летището Меззе, което се намира на километри около Дамаск.

Коментар

- "Серийното производство и масовите продажби на новия процесор са планирани за 2021 година."
                              - "Πopeднaтa пpoпaгaнднa пapтeнĸa. Koлĸoтo видяxмe paбoтeщи ĸoмпютpи c дpyгитe им „пpoцecopи“ тoлĸoвa и ceгa щe излeзнe нeщo. Πpocтo ycвoявaт eдни пapи. Ha нac бългapитe тoвa ни e дo бoлĸa пoзнaтo – ĸpaдaт ĸaтo зa пocлeднo – тa нaли и y нac ycвoявaнeтo cтaвa пo pycĸo ĸaгeбeйcĸи мoдeл.
                              ...Ето, кой е работил с КГБ. Абе, знаех си аз, сещах се но, директните признания са наистина, такава Рядкост...
                              Last edited by Pyramid; 02.09.2018, 14:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                БАрби има форум калдата- поствай там информацията си и ще видиш какво че ти се случи- за другите ще бъде смях, а за теб неприятност. Не знам защо но хората там са доста ентусиазирани от елбруса и неговата архитектура, говорят че руснаците са погледнали в бъдещето и разни други такива
                                - "Серийното производство и масовите продажби на новия процесор са планирани за 2021 година."
                                - "Πopeднaтa пpoпaгaнднa пapтeнĸa. Koлĸoтo видяxмe paбoтeщи ĸoмпютpи c дpyгитe им „пpoцecopи“ тoлĸoвa и ceгa щe излeзнe нeщo. Πpocтo ycвoявaт eдни пapи. Ha нac бългapитe тoвa ни e дo бoлĸa пoзнaтo – ĸpaдaт ĸaтo зa пocлeднo – тa нaли и y нac ycвoявaнeтo cтaвa пo pycĸo ĸaгeбeйcĸи мoдeл.

Коментар

Working...
                                X