IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Една "добра новина" а нашите рублофили
    Денежный поток "Газпрома" пересох до нуля


    https://www.finanz.ru/novosti/aktsii...lya-1027494613
    Да, заплахата от американски санкции възпира европейските ( и не само европейските) фирми да инвестират в Северен поток-2. Добре е (за Америка) да държиш световните финансови потоци в ръка. Поне така си мислят американските идиоти.
    Някой от тези идиоти дали помни защо Япония започна война срещу САЩ в Пърл Харбър? Едва ли... Тях не ги интересува историята.
    Та ... Япония напада американската флота в резултат на американско-британската морска блокада на морските пътища, като така прекратяват снабдяването на Япония с петрол. Япония просто няма друг избор, или ще загине във военно отношени заради липса на нефт, или трябва да воюва. И тя избира второто.

    Не ти ли се струва, че ситуацията с американските и европейските санкции срещу Русия, в по-голямата си част с измислени поводи, е доста близка със ситуацията в която е била Япония? С тази разлика, че Русия разполага с термоядрено оръжие, което може да причини огромни щети на САЩ и съюзниците. Ами ако на мястото на разумния Путин дойде някой идиот? И му писне от идиотиите на американците и заповяда ядрена атака? Сигурен ли си, че Франция ще оцелее? Особено с войнствения Макрон начело...
    Last edited by gigow; 30.08.2018, 23:36.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от majnata

      Ако джендърът е "единственият вменяем" , то ше требе да спреш пиячката за известно време ...
      А да ти маршируват на плаца и да ти козируват не щеш ли?
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от KMETA
        Ти поне си Трол от старата школа. А сега кво? Идва некъв полуграмотен и ми пише. че радостно са се разлетели трабанчета на стада по германските магистрали и то, от изток на запад и обратно и даже си припявали. бръъм бръъъм.
        Как да ги изтърпиш такива ?
        Ха-ха-хаа!


        Виждаш какво е положението.
        Както казваше един колега, четмото не е за всеки.

        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

        Коментар


        • Една "добра новина" а нашите рублофили
          Денежный поток "Газпрома" пересох до нуля


          https://www.finanz.ru/novosti/aktsii...lya-1027494613

          Коментар


          • Tatiana Christy

            Единствените корекции на произвола, който става в държавата, идват не от опозиционни партии и политици, а от гражданско възмущение във Фейсбук и от публикации на Биволъ и други независими журналисти и граждани във Фейсбук, които въобще не стигат до продажните массмедии. Както поредният случай на произвол със застрояването на плажа Силистар! Надига се възмущение във Фейсбук, нефелният ни премиер заповядва да се спре строежа , същият строеж, който НЕГОВИТЕ местни гербаджии в общинския съвет и неговият кмет на Царево са пуснали незаконно! Нефелният премиер разпорежда и на областния управител на Бургас да се спре строежа. И ЧАК ТОГАВА, ЧАК ТОГАВА, нефелната окръжна прокуратура на Бургас се самосезира по случая! Разбирате ли в какъв филм на ужасите живее българското общество, където не функционира
            НИТО ЕДНО ЗВЕНО, НИТО ЕДНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА АДМИНИСТРАТИВНО, ЗАКОНОДАТЕЛНО И СЪДЕБНО НИВО (!!!)
            която да допринася за върховенството на закона. Има един нефелен цар от Банкя, нищо повече.
            И на народа не му пука, че царят е гол....

            Коментар


            • Алекс, защо ми е изтрит поста, два сайта даваха местоположението във водата, не съм излъгал нищо

              Коментар


              • Богоизбрания народ са евреите, а руския народ е Богоносец! ... поради туй ще започна коментара си с цитат от НЗ
                Евангелие от Иоанна

                http://www.patriarchia.ru/bible/jn/12

                Истинно, истинно говорю вам: если пшеничное зерно, пав в землю, не умрет, то останется одно; а если умрет, то принесет много плода.

                Русия в момента благодарение на провежданата политика от ВВП е една детска градина, нисък поклон пред руската майка, която всеки е виждал по родното ЧМ как се грижи за децата си, нисък поклон още един път!

                Докато ЕС е дом за душевно болни възрастни хора, които живеят добре, умират в самота и старческа злоба... какво от това, че живеете дълго, зърното, което умира то дава плод... еврогейците са самотни зърна... Не искам да припомням подробности от Новогодишната нощ в Кьолн преди няколко години, когато бяха подадени заявления за сексуални посегателства от около 1200 жени, в т.ч. около 600 изнасилвания от мигранти... Евроценности кво да праиш

                Нека да погледнем демографския проблем от нашата камбанария, вследствие евро и пиндо геноцида и етноцида за близо 30години около 3 милиона българи са в гроба. Българския народ умира от евро чумата, какво от това че българите живеят някоя и друга година повече от нашите руски братя...

                Коментар


                • ООН призова Русия, Иран и Турция в четвъртък да не започват операция в северозападната сирийска провинция Идлиб, която ще засегне милиони мирни граждани и може и двете страни да използват хлор като химическо оръжие, предава Reuters, цитирана от Агенция "Фокус".

                  Специалният представител на световната организация за Сирия Стефан де Мистура заяви пред журналистите, че в Идлиб има голяма концентрация на чуждестранни бойци, включително около 10 хиляди терористи, но ще бъде по-добре да бъдат установен хуманитарни коридори, през които да бъдат евакуирани мирните жители, отколкото да се бърза да се започне битка, която може да се окаже „касапница“.

                  Едва ли не всеки ден представителите на министерството на отбраната на Русия и на руската база на ВВС в Сирия „Хмеймим“ съобщават данни за готвени при участието на западните страни нови „химически провокации“ в Сирия“, пише от своя страна „Российская газета“.

                  Съдейки по тази информация, там е планирана операция с много ходове. Терористите и техните западни поддръжници се застраховат срещу евентуални неуспехи и искат да проведат химическата атака при всеки случай. Отговор ще бъде ракетен удар срещу Сирия от американските военни и техните съюзници от международната коалиция.

                  Коментар


                  • Минобороны РФ проведет масштабные учения в Средиземном море

                    https://iz.ru/783456/2018-08-30/mino...edizemnom-more

                    Более 25 кораблей во главе с ракетным крейсером «Маршал Устинов» и 30 самолетов примут участие в учениях ВМФ и ВКС в Средиземном море, сообщили в Минобороны РФ.

                    Маневры будут проводиться в период с 1 по 8 сентября 2018 года, передает «Интерфакс».


                    Пиндослякът май ще яде шутове, заради Сирия

                    Коментар


                    • Друго нещо е да си шеф на ЕК... реч иде за Батко Жан Смукача, значи пиян не можеш да караш кола, ама ЕК може да ръководиш.... Евроценности кво да праиш

                      Коментар




                      • и двама Европейци - единият Президент, другият - Премиер

                        Коментар




                        • Если вы видите американскую куртку, американскую шляпу, американские очки и американский ботокс,
                          значит перед вами - настоящий русский президент!

                          Коментар


                          • Biliana Ambareva

                            Къде бяхте Вие на 23 август,

                            когато цяла Европа отдаде почит към жертвите на тоталитарните режими? Денят, когато бе подписан зловещия договор Рибентроп – Молотов? Къде бяхте на 21 февруари – денят на признателност към тези, които са се съпротивлявали на нацизма в България? Когато трябва да си спомним за смелите български политици като Никола Мушанов и д-р Г.М. Димитров, които се противопоставят на въвличането на България в Тристранния пакт? Опитвате ли се да изтриете тази важна дата от съзнанието на българския народ? Защото партията, която Ви издигна, тогава се съгласява България да бъде въвлечена в пакта, докато Съветският съюз снабдява нацистката военна машина с ценни суровини и горива, без които тя едва ли щеше да завладее Западна Европа? Наближава мрачната дата 5 септември. Денят, когато Съветският съюз, поддържащ дипломатически отношения с България докато тя е член на Тристранния пакт ни обявява война, въпреки че на власт са дошли най-принципните опоненти на всяко сътрудничество с Райха. Ще заявите ли публично, че войната, обявена ни на 5-ти септември 1944 година, е напълно извън контекста на борбата срещу нацизма? На 23 септември ще се поклоните ли пред бесилото на Никола Петков? Ще почетете ли подвига на горяните?

                            Шарлатанство, господин президент, е да се злоупотребява с униформата на български генерал

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Маккейн показа среден пръст на Путин и Тръмп от ковчега си
                              McCain's choice of Russian dissident as pallbearer
                              is final dig at Putin, Trump

                              Кара Мурза, руски дисидент ,два пъти тровен и на границата на смъртта е избран от Макейн да носи ковчега му на церемонията. Велик и в смъртта си!

                              Кой е Владимир Владимирович Кара-Мурза ?
                              https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B2%D0%B8%D1%87
                              Що бе и ти от ковчега мое да показвш среден пръст на куманизите колко си искаш

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

                                Спиртосаният ватник ще се радва само4.3 г. на пенсия, а руската матрьошка - 21.4 г.

                                Сега става ли ви ясно какви са последствията от корупцията в България и Русия ?
                                Споко бързо ви настигат:

                                Само преди столетие руснаците живееха средно 30 години и половина – страната измина дълъг път оттогава. За съжаление руснаците никога не са имали впечатляваща продължителност на живота за разлика от останалата част на света – но изглежда страната се развива за добро.
                                Наскоро руските власти съобщиха, че през първата половина на тази година продължителността на живота е достигнала 72,4 години. Според руския вицепремиер Олга Голодец тя се е повишила с 0,5% спрямо миналата година.
                                Обикновено средната продължителност на живота е различна при жените и мъжете. Руските мъже живеят средно 10 години по-малко от жените. Очакваната продължителност на живота при мъжете е 66,5 години, докато при жените обикновено е 77.
                                Голодец също съобщи, че смъртността е спаднала от 13,2 на 12,9 на 1000 души в сравнение с 2016 година.
                                Най-висока продължителност на живота в СССР е отбелязана през 1990 г. – 60,1 години. Това е два пъти повече отколкото в края на Руската империя (1896-1897), когато е 30,5 години. Голям скок от 10 години има след Революцията. През 1927 г. тя вече е 43 години.
                                През 1960-те средната продължителност на живота в СССР почти достига нивото на западните страни.
                                Съветският рекорд не е достигнат чак до 2010 г. и оттогава непрекъснато се покачва.
                                Отскоро продължителността на живота на Запад е около 80 години.
                                Ако се погледнат различните региони на Русия, хората, които живеят най-дълго са от Москва или Кавказки регион. Ингушетия заема първо място с продължителност на живота 80,8 години, след това е Дегестан със 77,2 следва Москва, където хората живеят до 77 години.
                                Най-кратко живеят хората от Източна Русия и далечния север – 64,4 години.
                                Last edited by markov; 30.08.2018, 00:00.
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                                Коментар

                                Working...
                                X