IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
    Причина има и то застрашаваща съществуването на човечеството,злото в света се разраства и такива като вас сами си трошат клонът на който стоят! А заедно с тях и добронамерените и невинните! Не умеете да различите зърното от плявата! Тя плявата се измете,падна комунизмът,но останаха комунистите!
    Ванчо ще коментираш ли отношенията САЩ - съда в Хага?

    Коментар


    • Причина има и то застрашаваща съществуването на човечеството,злото в света се разраства и такива като вас сами си трошат клонът на който стоят! А заедно с тях и добронамерените и невинните! Не умеете да различите зърното от плявата! Тя плявата се измете,падна комунизмът,но останаха комунистите!

      Ето какво пише в Доктрината на Путин-символът на злото!

      На 9.04.2014 г. в руската преса се появи описание на новата руска политика което напълно може да бъде отнесено към изложение на основните „опорни точки” на нова руска външнонополитическа доктрина и да се нарече накратко „Доктрина Путин”

      .

      В историческата си реч на 18.04.2014 г. в Георгиевската зала на Кремъл, В.В.Путин изложи съществената част от новата доктрина.

      2.Русия повече няма да разглежда себе си като част от европейската, още по-малко, от евроатлантическата цивилизация. Русия се отказва от комунистическите и от „псевдодемократичните” догми. Русия вече не вярва в универсалните ценности за свобода, права на човека и демокрация, както и в всякакви универсални модели. Всяка силна страна сама по себе си е система от ценности и сама по себе си е модел.

      3.Русия не приема муждународното право като система от правила или като координатна система. Международното право се оказа меню, от което силната страна избира това, което е й изгодно. Силна Русия има правото на „суверенна демокрация”. Слаба Украйна – няма. Светът отново е свободна игра на силните и баланс на техните сили и възможности.

      5.Модифицира се Вестфалския принцип за непоклатимост на държавния суверенитет и на териториалната цялост. Вече се приема, че този принцип се отнася само за силните, състояли се държави, защитени от собствена армия или от военно-политически блок. Суверенитетът и цялостта на слабите държави се превръща в поле за игри на силните държави. Държавите се разделят на висша лига с гаранции и на втора лига – без гаранции. Ако силна и решително настроена държава сметне, че нейните военно-стратегически, икономически и политически интереси са застрашени, тя има правото да действа, като се намесва във вътрешните работи на слабите страни и дори ги поставя под своя контрол, или си присвоява тяхните територии.

      6.Ролята на международните организации рязко се намалява. С тях трябва да се сътрудничи до момента, когато започнат да пречат на защитата на националните интереси. В такъв случай, тяхната роля трябва да се игнорира.?

      И така нататък ! Тоя ненормалник ще натисне копчето някой ден и ще завлече в ада милиарди невинни хора! Добре,че има кой да го спре,но опитът за разрушаване на света ще е фатален за дълго време....

      Тактика и чудо....Само циганите палестинци я практикуват


      https://www.videoclip.bg/watch/815158_mirolyubect-putin
      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Абе, как досега не можа да разбереш какво искам да (ти) кажа:


        Няма друга причина човек твърдящ че е успешен, жiвеещ живота си както иска, по цял ден да троли в Инвестора на тема Русия ……….глупост след глупост , простотия след простотия.....по десет - двадесет пъти на ден.

        Или си много нещастен от битието си , или си сериозно фиксиран на темата Русия което си е болестно състояние...….
        Last edited by RUBLA; 01.09.2018, 16:44. Причина: Спазвайте добрия тон!
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

        Коментар


        • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          2010 според статистиката им средната продължителност на живота им е малко над 60 години !
          Само 8 години по-късно средната им продължителност на живота е 72,4 години.
          Много ми е интересно когато при сходни демографски показатели пенсионанат възраст в България се увеличи …...всъщност и сега продължава да се увеличава с по 4 месеца през всяка година...ти къде си и що не ревеш ?
          Абе, нещастнико, как досега не можа да разбереш какво искам да (ти) кажа:
          че пенсионни реформи са необходими навсякъде по света, за да могат да се изплащат и в бъдеще пенсии, но че в
          България и Русия първо държавата трябва да си върне заграбените капитали от червената мафия, да оправи здравеопазването, и след това да търси пари от честните граждани.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            С убийството на държавния глава на "ДНР", на практика Русия ликвидира участниците-сепаратисти, подписали Минските договори.
            Тук руснаците определено допускат грешка , мисля че много отдавна трябваше открито да отцепят частта от Украйна населена с етнически Руснаци , и да пускат останалите хохли да правят каквото щат.

            Украйна при женитбата си с Русия преди много години е получила почти цялата си територия като дар от Руснаците ….редно е при развода да си върне полученото обратно ….. и всеки по живо по-здраво на дет му видят очите.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

            Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              .... и Investor.Bg ли лъже
              Като латерна си.


              Продължителността на живота в Русия се увеличава с Бързи темпове.
              Нормално е в този случай да се увеличава и пенсионната възраст !

              2010 според статистиката им средната продължителност на живота им е малко над 60 години !

              Само 8 години по-късно средната им продължителност на живота е 72,4 години.


              Тоест ръста е огромен.

              Ниската им продължителност на живота е обусловена от наличието на големи територии рядко населени само от коренно население където достъпа да квалифицирана здравна помощ е ограничен от хиляди километри разстояние. В Москва , Петербург и другите им големи градове средната продължителност на живота на хората е в рамките на 75-77 години , което е доста близо да средно европейските показатели...….

              Много ми е интересно когато при сходни демографски показатели пенсионанат възраст в България се увеличи …...всъщност и сега продължава да се увеличава с по 4 месеца през всяка година...ти къде си и що не ревеш ?
              Last edited by markov; 01.09.2018, 14:17.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

              Коментар


              • С убийството на държавния глава на "ДНР", на практика Русия ликвидира участниците-сепаратисти, подписали Минските договори.
                Както знаете др. Плотницки, представляващ интересите на ЛНР бе споходен от неочакван преврат /ноември, 2017/ и евакуиране в Раша. Той бе арестуван в Луганск и по-късно пуснат на свобода в Ленинград. Преди юли месец, т. г. излезе информация, че Плотницки се подвизава в гр. Воронеж и се занимава основно с бизнес. Негов наследник в окупираните територии на Луганска област стана Леонид Пасечкин. Късно снощи пък Сергей Козлов - председател на съвета на министрите на измисленото ЛНР написа в социалните мрежи, че напуска територията на окупирана Украйна, с цел - безопасност.
                Дали ликвидирането на управленческите руски кадри на окупираните територии е част от нови тактики и стратегии на Путя с цел избягване на отговорност /Международен съд в Хага/ или ответни действия на украинските служби ще разберем след време. За сега е ясно едно,
                военно- социалните експерименти ДНР и ЛНР на Кремъл вървят към финал.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Да барбито пак лъже.....тои принципно си лъже за да си докаже полит. пристрастната теза...
                  .... и Investor.Bg ли лъже
                  https://www.investor.bg/centralna-i-...-putin-267480/
                  Ще работят ли до гроб руснаците след пенсионната реформа на Путин?

                  Руският президент Владимир Путин иска да повиши възрастта за пенсиониране на 60 години за жените и 65 за мъжете. Тази политика не е много популярна, особено в страна, където очакваната продължителност на живота при мъжете е около 66 години, пише ДПА в свой анализ, цитиран от БТА.
                  Според данни на Световната банка отпреди две години 43 процента от руските мъже едва ли ще доживеят до 65 години при очаквана средна продължителност на живота в Русия от 66 години за мъжете и 77 за жените.

                  Михаил Александрович, 68-годишен пенсиониран инженер от Москва, твърди, че Русия е северна страна с "тежък климат, по-скоро некачествено здравеопазване и доста бедно население".
                  "Правителството се опитва да покрие задълженията си, като използва парите на възрастните граждани".

                  Четиридесет и четири годишната Светлана, учител по чужд език в Москва, казва, че не може да си представи, че някой може да одобрява покачването на пенсионната възраст - "освен нашите власти. . ., които заграбват цялото богатство и се възползват от другите".
                  "Те крадат парите, които хората са изработили. Могат да правят каквото си щат. Като при феодализма. Не можем да се защитим", възмущава се тя.
                  Last edited by RUBLA; 01.09.2018, 13:51. Причина: Спазвайте добрия тон!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    [B]Ти на професора и обувките не заслужаваш да лъскаш
                    …………………………...
                    Даже много деликатно те е определил: "Тези, които остават в България, обикновено са втора класа". Не във втора, а в класата на отпадъците си.


                    Абе предатели, вие сте хора забравили род и родина …..какви Българи сте вие че ще давате оценки на хората имали мъжеството да останат в родината си въпреки трудностите , а не като вас да избягат като последните страхливци и подлеци …….

                    Вие сте на бунището на историята , внуците ви дори няма да говорят Български и да знаят род и родина ….ще потънат в общия кюп на имигрантската маса заедно със всякаква сволоч от останалия свят …..
                    Last edited by RUBLA; 01.09.2018, 13:47. Причина: Спазвайте добрия тон!
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                      Подкрепям написаното.
                      За 10 години тиквата и калинките му от герб с политиката на геноцид, която водят, превърнаха България в икономически изолирана, тоталитарна, западаща държава с топящо се население заради висока смъртност и емиграция.
                      Според мен 30-годишният преход на България ще приключи едва когато герб + бсп бъдат изхвърлени от властта.
                      Докато тиквата от Банкя е начело, бъдещето на България е да чака на помощи от еврофондове и толкоз.
                      За 10 години? Защо забравяш предишните 20 години? Тогава България беше цъфнала, та вързала?

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        "Борисов трябва да бъде призован да спре да държи България заложница на личното си оцеляване и да се оттегли от политическия живот

                        Борисов опитва да се закрепи с махането на още три бушона, въпреки че те не са нищо повече от поредните негови сламени човечета. Хората вече дори не помнят имената на тези “министри”.

                        Реалността е, че това управление е катастрофално по самата си природа. Буквално всяка седмица гърмят нови кризи във всякакви сектори. И винаги става дума за едно и също: тотално прогнили институции, проядени от пълчища паразитиращи безотговорни калинки. Това, което се случва пред очите ни, е все по-ускоряващият се и трудно удържим разпад на българската държавност в една все по-опасна международна среда.

                        Страната има спешна нужда от смели и дълбоки реформи. След получената пътна карта от чакални към ERM II, пред нас има реална възможност да оздравим финансовия си сектор, регулаторите и правосъдието си и така едновременно да стабилизираме държавността си, да осигурим условия за инвестиции и растеж и да гарантираме мястото си в ядрото на ЕС.

                        Многократно беше доказано, обаче, че
                        Борисов не може, не знае и най вече - не иска да прави такива реформи. Той може единствено да оцелява чрез протакане, моментни отигравания и поддържане на разложението в интерес на корумпираните си авери. В момента той упорито превръща личния си политически залез в национална агония. Трябва да сме напълно наясно, че всеки ден оставане на Борисов начело на държавата, тласка страната към власт на безрасъдния популизъм на Корнелия Нинова и окончателното затъване на страната в евразийското блато. ..."
                        Подкрепям написаното.
                        За 10 години тиквата и калинките му от герб с политиката на геноцид, която водят, превърнаха България в икономически изолирана, тоталитарна, западаща държава с топящо се население заради висока смъртност и емиграция.
                        Според мен 30-годишният преход на България ще приключи едва когато герб + бсп бъдат изхвърлени от властта.
                        Докато тиквата от Банкя е начело, бъдещето на България е да чака на помощи от еврофондове и толкоз.
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                        Коментар


                        • Без коментар и предупреждение, вчера Ирак затвори въздушното си пространство за руски самолети, които използват иракски въздушен коридор по линията Латакия - военни бази в Иран и Латакия - Москва. По този начин, руски самолети, базирани в Сирия, за да стигнат родината- майка Раша, вече ще трябва да заобикалят Европа.
                          В същото време Пентагона /САЩ/ предупреди Русия и Сирия, че ще се намеси с въздушни атаки, ако Башар Асад и Путин използват химически и БОВ по гражданите на Идлиб.

                          Коментар


                          • "Борисов трябва да бъде призован да спре да държи България заложница на личното си оцеляване и да се оттегли от политическия живот

                            Борисов опитва да се закрепи с махането на още три бушона, въпреки че те не са нищо повече от поредните негови сламени човечета. Хората вече дори не помнят имената на тези “министри”.

                            Реалността е, че това управление е катастрофално по самата си природа. Буквално всяка седмица гърмят нови кризи във всякакви сектори. И винаги става дума за едно и също: тотално прогнили институции, проядени от пълчища паразитиращи безотговорни калинки. Това, което се случва пред очите ни, е все по-ускоряващият се и трудно удържим разпад на българската държавност в една все по-опасна международна среда.

                            Страната има спешна нужда от смели и дълбоки реформи. След получената пътна карта от чакални към ERM II, пред нас има реална възможност да оздравим финансовия си сектор, регулаторите и правосъдието си и така едновременно да стабилизираме държавността си, да осигурим условия за инвестиции и растеж и да гарантираме мястото си в ядрото на ЕС.

                            Многократно беше доказано, обаче, че
                            Борисов не може, не знае и най вече - не иска да прави такива реформи. Той може единствено да оцелява чрез протакане, моментни отигравания и поддържане на разложението в интерес на корумпираните си авери. В момента той упорито превръща личния си политически залез в национална агония. Трябва да сме напълно наясно, че всеки ден оставане на Борисов начело на държавата, тласка страната към власт на безрасъдния популизъм на Корнелия Нинова и окончателното затъване на страната в евразийското блато. ..."

                            Коментар



                            • Ти на професора и обувките не заслужаваш да лъскаш
                              Никола (Николай) Георгиев Алтънков
                              е доктор по история от Калифорнийския университет в Санта Барбара и професор в същия, магистър на изкуствата от Института за чужди науки в Монтерей. Член на Академията за политически науки в Ню Йорк от 1984 г. и на почетното социологическо общество „Делта Тау Капа“ от 1975 г.
                              Даже много деликатно те е определил: "Тези, които остават в България, обикновено са втора класа". Не във втора, а в класата на отпадъците си.
                              Last edited by RUBLA; 01.09.2018, 13:50. Причина: Отговор на изтрито мнение.

                              Коментар


                              • Проф. Алтънков: Младежите, които останаха в България, са втора класа


                                В чужбина излиза качественият елемент от българските младежи. Тези, които остават в България, обикновено са втора класа. Или по-слаби хора. Колкото да има изключения от едната група и от другата група. Предприемчивото излиза – това, което ни е необходимо, за да може да се развива обществото ни.

                                Това заяви на пресконференция на Центъра за демографска политика проф. Никола Алтънков от Калифорнийския университет (САЩ).....

                                https://offnews.bg/balgaria/prof-alt...sa-134676.html


                                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                                Коментар

                                Working...
                                X