IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.youtube.com/watch?v=eJZbI4sWg_k
    Пентагон встревожен: Россия предупредила об ударе

"Американские военные могут чувствовать себя в полной безопасности на территории США. А американский центр борьбы совместно с ИГИЛ на территории Сирии не должен находиться."

Коментар

• Москва алармира: Инсценираната химическа атака в Сирия е планирана за тази вечер

Очаква се провокациите да се проведат в населените места Джиср Еш Шугур, Сармин, Серакаб и Тафтаназ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Tatiana Christy

Единствено комунягите правят гражданско неподчинение в България и откриват паметника на Кубадински въпреки забраната. Защо? Защото държавата е тяхна и защото никой няма да дойде нито да ги глоби, нито да заведе дело с/у тях, нито да сезира европейските институции.. Аргументът на селяндирите от Лозница е , че техният патрон е направил много за тях в региона. Ами аз бях в региона им и видях само разпад, мизерия, тъпота и безпросветност. Да благодариш на Кубадински, Живков, Цола, Червенков и подобна смрад е все едно да благодариш на Хитлер за това, че е направил пътища в Германия и е осигурил работни места при диктатура. Смрад, наглост и тъмнина!
        За Хитлер специално,трябва да благодариш на англосаксонските ти приятели.

Коментар

Tatiana Christy

Единствено комунягите правят гражданско неподчинение в България и откриват паметника на Кубадински въпреки забраната. Защо? Защото държавата е тяхна и защото никой няма да дойде нито да ги глоби, нито да заведе дело с/у тях, нито да сезира европейските институции.. Аргументът на селяндирите от Лозница е , че техният патрон е направил много за тях в региона. Ами аз бях в региона им и видях само разпад, мизерия, тъпота и безпросветност. Да благодариш на Кубадински, Живков, Цола, Червенков и подобна смрад е все едно да благодариш на Хитлер за това, че е направил пътища в Германия и е осигурил работни места при диктатура. Смрад, наглост и тъмнина!
          Значи, едното е преди, в сравнение с много по-отдавна, а твоето - сега, сравнение с „преди”. Ама ти не се стряскай, ние знаем, че няма как да ти е известно това, става дума за едни такива, ре-контрамасонски тайни...
          The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Ти бе французки математически гений, не можеш ли да направиш разлика между 0,44 милиграма (нула цяло и 44 милиграма) и 35 милиграма?
            35 милиграма е дозата рицин нужна да бъде убит Георги Марков, а в сачмата е можело да има не повече от нула цяло и 44 милиграма. По-малко от половин милиграм или над 70 пъти по-малка доза. Тази доза дори няма да го накара да кашля.
            И тоя български изменник бил френски математически и компютърен гений?????? Трол си ти драги, не си никакъв математик.
            Български измамник , не изменник ... тоя си е у Лясковец , а пенЦия ше види на албанския великден !

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
              Днес се случи чудо.Имах неудоволствието да се запзная с barbaron.Предполагам,че бе той старо,ниско,мустакато,заядливо и глупаво старче.Как стана:
              Пътувам с автобус от Варна за Златни пясъци и той/барбарон/,говори на една бабка-аз никога няма да нося руски чорапи,зашото знаеш ли какво са сложили в тях тези партизани. Отровиха Скрипал,той началникът им/явно визира Путин/ още преди 2г. го каза-всички предатели ще умрат.Той е много търпелив,бяха изостанали много с оръжията ама сега се напълниха с чудесии.И вече може да не си трае.Сумата пари потрошиха,а народа мизерства.Бабето го репликира-как нямат пари,пълно е с руснаци тук.Барбарон-да ама рупат само маруля от супера.И тук се намесвам аз-извинявай...ама като са бедни защо половината имоти във Варна и Черноморието са руски?Бабето ме подкрепи-прав е.Барбарон-е,те са купени с кредити.Аз-е да,ама кредитите трябва да се връщат.,значи имат $.Барбарон-те са руски военни, почти всички-200 000човека са, като се уволнятвземат по 100/сто/заплати и купуват.Дори в Парламента го дискотираха,че не се проучват какви са тези руснаци дето ни купувват имотите.Аз-тази дебела лелка/имаше няколко рускини в автобуса/,и тя ли е военнен?....И в този дух бе разговора ни.Идеята ми е че русофобите са болни мозъщи.Та да уточня-аз не съм русофил,Аз съм българофил/както отговори генерал Радев на един журналист/ и в този случай смятам,че е нормално да изпитваме симпатия към руския народ.
              Вярно е , че русофобите са болни мозъци ... Маккейн е доказателството !

Коментар

• Барабов , вчера щяха да те убиват ... днеска как е ?

Коментар

• Днес се случи чудо.Имах неудоволствието да се запзная с barbaron.Предполагам,че бе той старо,ниско,мустакато,заядливо и глупаво старче.Как стана:
                  Пътувам с автобус от Варна за Златни пясъци и той/барбарон/,говори на една бабка-аз никога няма да нося руски чорапи,зашото знаеш ли какво са сложили в тях тези партизани. Отровиха Скрипал,той началникът им/явно визира Путин/ още преди 2г. го каза-всички предатели ще умрат.Той е много търпелив,бяха изостанали много с оръжията ама сега се напълниха с чудесии.И вече може да не си трае.Сумата пари потрошиха,а народа мизерства.Бабето го репликира-как нямат пари,пълно е с руснаци тук.Барбарон-да ама рупат само маруля от супера.И тук се намесвам аз-извинявай...ама като са бедни защо половината имоти във Варна и Черноморието са руски?Бабето ме подкрепи-прав е.Барбарон-е,те са купени с кредити.Аз-е да,ама кредитите трябва да се връщат.,значи имат $.Барбарон-те са руски военни, почти всички-200 000човека са, като се уволнятвземат по 100/сто/заплати и купуват.Дори в Парламента го дискотираха,че не се проучват какви са тези руснаци дето ни купувват имотите.Аз-тази дебела лелка/имаше няколко рускини в автобуса/,и тя ли е военнен?....И в този дух бе разговора ни.Идеята ми е че русофобите са болни мозъщи.Та да уточня-аз не съм русофил,Аз съм българофил/както отговори генерал Радев на един журналист/ и в този случай смятам,че е нормално да изпитваме симпатия към руския народ.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

ЧВК Вагнер Дейр-ез-Зор Сирия

Или пак ще има"их там нет"!!

Ванка седни, пак двойка.

Видео клипа е откъс от компютърна игра популярна преди години.
                    Много евтина и лъжлива пропаганда ….
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Tatiana Christy

Коментар

• hahahaha

Та така, дървената Тереза Шапокляк увери британския парламент, че повече от 250 опитни офицери на „Скотланд Ярд“ няколко месеца са патрулирали в Солсбъри (докато в Манчестър няма достатъчно личен състав, за да лови апаши) и са напатрулирали разказ за двама руснаци, които са прилетели в Англия, за да отровят Скрипал.

Дори аз се бъркам коя от многочислените подробности по този случай е най-весела.

Да започнем с това, че видите ли, според думите на Мей, отровителите са наричани „Петров“, „Васечкин“ и „Боширов“. Няма такава фамилия – Боширов! Башаров има, но в момента той е на кинофестивала в Казан, Баширов също има, но той е на снимки в Татарстан.

После се изяснява, че британското разузнаване смята, че това не са истинските им фамилии (тогава защо си обявяват изобщо?) А истинските ги знае, но няма да ги каже.

По време на разказа концентрацията на глупости расте. Според Мей полицията и специалните служби на Великобритания са открили „следи от Новичок“ в хотелската стая, заемана от двамата заподозрени.

Подчертавам, че става дума за бойно отровно вещество, което се разработва за масово поразяване на врага и според Николай Володин, бивш сътрудник на Държавния институт по органична химия и технология, „в случай на употреба броят на жертвите щеше да е минимум стотици“.

Това, че в хотелската стая, където е „имало следи от свръхмощното отровно вещество“ няколко месеца никой не се отравя – нито гостите, нито сътрудниците на хотела, не смущава британските следователи (или по-добре да ги наречем приказници?).

Освен това, ако следите от веществото са останали в хотелската стая, то това значи, че контейнерът с „Новичок“ не е бил херметичен, а това, на свой ред означава, че самите отровители са били поразени с него. Или „тези руснаци“ не ги трови дори „Новичок“.

По-нататък на широката публика се демонстрират уж образи от охранителните камери на летището, където заподозрените са заснети при преминаването на турникетите.

Ако погледнем на времето, показано на екраните, ще видим, че квантовата неопределеност на руските разузнавачи е такава, че двама от тях могат да се намират на една и съща точка от пространството в една и съща секунда. Или пък това е глупава грешка на „Фотошоп“. Ама как така, как може да не се вярва на джентълмените от Ми-6?!

Бедният председател на Лейбъристите Джереми Корбин се разпали от такова натрупване на глупости и призова полицаите да се осъдят за работата си , вместо да бъдат поздравени.

И сега черешката на тортата. Тереза поднесе бисера, че тези двамата работят за ГРУ. Тоест за Главното разузнавателно управление на Генералния щаб на Министерството на отбраната на Руската Федерация. За военното разузнаване, Карл! Видимо докладът е изготвен от Дмитрик Тимчу от Украйна, на който ГРУ-шници се привиждат навсякъде.

Британското разузнаване все още не е в час, че Русия има външно разузнаване и то се нарича.

Поне не казаха „КаГеБе“. И на това сме брагодарни…

Пълен позор.

Коментар

Ти чуваш ли се какво пишеш
                          "теглото на рицина би бил 0,44 милиграма" и
                          "Убийствената доза за него би била една двумилионна част или 35 милиграма[/B
                          ]"
                          Значи 9 милиграма в повече Теглото на един русофилски мозък
                          Ти бе французки математически гений, не можеш ли да направиш разлика между 0,44 милиграма (нула цяло и 44 милиграма) и 35 милиграма?
                          35 милиграма е дозата рицин нужна да бъде убит Георги Марков, а в сачмата е можело да има не повече от нула цяло и 44 милиграма. По-малко от половин милиграм или над 70 пъти по-малка доза. Тази доза дори няма да го накара да кашля.
                          И тоя български изменник бил френски математически и компютърен гений?????? Трол си ти драги, не си никакъв математик.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

]"
                            Винаги съм знаел че на теб може да се разчита за математиката/ аритметиката по точно/ с някой изключения, като например да изчислиш колко е дебело въжето с което теглиха кузя. Но това са дребни подробности, важното е че въпреки отправените молби да се разкрие досието на марков отговор няма, или по точно отговора е отрицателен. Ако приемем че бг правителството/ социалистическото/ го е утрепало, защо наглетата отказват досието/ ако приемем че версията за рицина е вярна/. Ако приемем че наглетата са го утрепали по каквато и да е причина, то отказът е нормален. Ти как мислиш, кое е вярното- в единият случай се дава възможност да се покаже колко е лош режима и как трепе противниците си дори и в чужди държави, в другият случай---------------------, не ми се мисли тогава за честността и демократичността на наглетата

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Хайде сега да видим какво количество отрова може да се събере в двете каналчета с диаметър 0,35 мм и дължина 1,52 мм.
                              Радиус на каналчето 0,175мм. Проста работа: 0,175х0,175х3,14х1,52= 0,146 кубични милиметра едното каналче. Двете каналчета 0,292 куб. милиметра. При плътност 1.5 спрямо водата, то теглото на рицина би бил 0,44 милиграма.

Да предположим, че Георги Марков е тежал 70 кг. Това са 70 000 грама или 70 000 000 милиграма. [B]Убийствената доза за него би била една двумилионна част или 35 милиграма[/B].

Само че количеството рицин не е било повече от 0,44, да го каже 0,5 милиграма, а това е 70 (седемдесет) пъти по-малко от необходимото да го убие. Такова количество отрова не би предизвикало дори неразположение.

Версията на британските служби, че Георги Марков е убит с тая нищожна сачмичка и с рицин е ТЛЪСТА БРИТАНСКА ЛЪЖА!!!
                              ]"
                              Last edited by barbaron; 08.09.2018, 11:47.

Коментар

• След като установихме, че Гнусията е на първо място в света, по брой на милиардерите на глава на населението, да видим какви пари получава прости гнуски народ Изчисленията са по новия курс на руПлата, 80 за едно евро.

Эстония
                                Средняя: €1 354
                                Минимальная: €500

Латвия
                                Средняя: €1 004
                                Минимальная: €430

Литва
                                Средняя: €927
                                Минимальная: €400

Россия (дето била "велика")
                                Средняя: €496
                                Минимальная: €139

Малка Клета България, която трябвало да заприлича на Гнусията
                                Средна заплата: 560 евро
                                Минимална заплата: 265 евро
                                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

Working...
                                X