IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.youtube.com/watch?v=8BdxY-BFAbg
    Британия оставит свои войска в Германии ради сдерживания российской агрессии

Смех ... тя руската армия кат стигне до Берлин , тия ше могат да удържат само гащите си !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Стават за "опраскване" , налЕ ... особено десните !
      няма такива работи бе....аз извадки от Работническо дело им четях под лунните лъчи
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

ей че аз тия кат бях гларус по морето ……..ехейййй
        Стават за "опраскване" , налЕ ... особено десните !

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          ей че аз тия кат бях гларус по морето ……..ехейййй

Коментар

Ето , видиш ли ...

Коментар

Целта оправдава средствата .
              https://pik.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0...ews110284.html

Коментар

От младо е закърмено с обратни ценности.
                Целта оправдава средствата .

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                  Хи хи хи представям си как е дъвкала мекия.Не ми се вярва на мъж да му стане при видът на тоя крокодил.То с готов да идеш ше спадне
                  Абе за дедо ти си е жива далавера ... младото си е младо , Пешо ...

Коментар

Хи хи хи представям си как е дъвкала мекия.Не ми се вярва на мъж да му стане при видът на тоя крокодил.То с готов да идеш ше спадне
                    От младо е закърмено с обратни ценности.

Коментар

Аха ... надай се , как се става от комсомолски секретар в ГДР , партиен лидер във ФРГ ?! Бая духова музика е свирила на дедо ти Кол ...

Коментар

Ми съмнявам се.Не ми се вярва да има толко пияни хора.Тая си е девствена още ба си катила грозен
                        Аха ... надай се , как се става от комсомолски секретар в ГДР , партиен лидер във ФРГ ?! Бая духова музика е свирила на дедо ти Кол ...

Коментар

Еми ного пръчки е счупИла на младини ...
                          Ми съмнявам се.Не ми се вярва да има толко пияни хора.Тая си е девствена още ба си катила грозен

Коментар

Тая и Путин не мое я забремени.Дори и Киро от село дет лежа 30 години у затворо щот уби баща си не вервам да мое.
                            Еми ного пръчки е счупИла на младини ...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Импо , дай по-сериозноно де ...това дет си го пуснал е някакъв момент през - март 2017. и рзликата между нас и най-евтината цена е 1 цент / 2 стотинки /

https://www.energy.eu/historical-prices/Bulgaria/

Към момента не е така има от септември статистика
                              Дай го малко по-сериозно, за бензин говорехме, ики вече не?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Импо , дай по-сериозноно де ...това дет си го пуснал е някакъв момент през - март 2017. и рзликата между нас и най-евтината цена е 1 цент / 2 стотинки /

https://www.energy.eu/historical-prices/Bulgaria/

Към момента не е така има от септември статистика
                                Last edited by markov; 10.09.2018, 17:18.

Коментар

Working...
                                X