If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво ме интересуват другите държави бре? Откъде да знам там колко е акциза и ДДС. Знам , че там заплатитите са с пъти по-високи. Знам ,че ако там са построени нови заводи, амортизационните отчисления са огромни. На мен ме интересува България, дето подари на Русия 55 000 декара земя с построен върху нея завод (нефтохим) който ако бяха дали за скраб щяха да вземат повече от 100 милиона долара за които руската подлога Костов пришпорен от службите и уплашен от показното убийство на Луканов им подари. Щом Марешки може да продава с 30 стотинки печалба и е добре, защо монополистите от Лукоил в Картел с останалите ще дерат кожата на Българина както и турчин не я е драл и ще печелят 55 стотинки? Нямаме държава. Държавата ни е превзета от Русия и всички българи им робуваме.
Бе ти оти се праиш на улав бре.Кой подари Нефтохима на Русия а не беше ли най големия син демократ и приятел на НАТО и ЕС црънио Ванчо????Хем ваште подарили завода на руснаците хем плюеш.Тва некаква нова шизофрения ли е?Или ти по рождение си така?Щом Марешки може значи и Шел и ОМВ могат ама не го правят щот не са братчеди на холандския крал и австрийския канцлер
Вземи обясни що в останалата част на ЕС дето Руснаците не ги дерат цените на горивата са по - високи бе ?
ЗАЩООООО ?
За да ти помогна да не пишеш поредната порция простоий ще ти кажа че труда е под 1% от себестойността на горивото !!!
Какво ме интересуват другите държави бре? Откъде да знам там колко е акциза и ДДС. Знам , че там заплатитите са с пъти по-високи. Знам ,че ако там са построени нови заводи, амортизационните отчисления са огромни. На мен ме интересува България, дето подари на Русия 55 000 декара земя с построен върху нея завод (нефтохим) който ако бяха дали за скраб щяха да вземат повече от 100 милиона долара за които руската подлога Костов пришпорен от службите и уплашен от показното убийство на Луканов им подари. Щом Марешки може да продава с 30 стотинки печалба и е добре, защо монополистите от Лукоил в Картел с останалите ще дерат кожата на Българина както и турчин не я е драл и ще печелят 55 стотинки? Нямаме държава. Държавата ни е превзета от Русия и всички българи им робуваме.
Тия рашъни уж кафеварка не могат да направят пък направиха моста към Крим.
Не им стига това ами строят и 20 километров мост с Китай
След малко повече от година Русия и Китай ще бъдат свързани с мост при река Амур. Строежът на първото съоръжение от такъв тип върви по план. Очакванията са да донесе икономически ползи и за двете страни, предава БНТ. Строежът на моста е започнал в края на 2016 година. Дължината му е 19.9 км, широк е 14.5 метра, а в най-високата си точка ще бъде 1283 метра. До момента строителството върви без сериозни сривове, а комуникацията между руския и китайския екип е много добра. Ли Чан, заместник-управител на компанията от Китайка страна : Всеки път водя руските си колеги на строежа и заедно правим проверките. Ако има някакви проблеми ги решаваме заедно и на място. Строителите са изработили стройна схема и се виждат веднъж месечно, за да уточнят хода на проекта и етапите на работа. Бизнесът и от двете страни на съоръжението е убеден, че ползите от него ще са огромни. Очакванията са през моста да преминават по около 6 милиона тона стоки годишно. А това гарантира икономическия разцвет на региона. Людмила Старкова, министър на икономическото развитие на Амурска област: Това е голям международен проект, който ще даде импулс за развитие не само на Амурска област, но и на целия регион. Разчитаме, че всички желаещи ще могат да се включат в международното сътрудничество с Китай. Очаква се да се увеличи и туристическият поток между Русия и Китай, а първият мост, който ще ги свързва трябва да бъе завършен през октомври 2019 г.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Като иска европейската комисия може да наложи глоба и на лукойл българия- подай сигнал- сигурно ще го разгледат
Шегуваш се. И ВСИЧКО да е наред, пак ще мрънкоти. И ВСИЧКО да НЕ Е наред, пак мерки няма да вземе. Ще „избяга”нейде, ако може, за да мрънкОти. Познаваме си Барбата и контингента, от който е.
Защото борбата с монополите е политика и основна цел на Държавата. Да ги санкционира при опити да се сдружават с цел високи печалби. Само че Русия отдавна ни дере по 3 кожи, защото те затова са ни окупирали и сложили техни послушковци във Правителствата. България от 1978 г се управлява от русофили предатели и руски граждани като Луканов, Станишев, Г.Димитров и още много, Гриша Филипов и руските служби.
Вземи обясни що в останалата част на ЕС дето Руснаците не ги дерат цените на горивата са по - високи бе ?
ЗАЩООООО ?
За да ти помогна да не пишеш поредната порция простоий ще ти кажа че труда е под 1% от себестойността на горивото !!!
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Миналата година имаше предаване, за цените на едро на горивата. Транспорта на литър от Бургас до Дупница е 5 ст.на литър а бензиностанциите слагат 60 стотинки горница или печелят по 55 ст на литър. затова Марешки казва че цените са монополни и слага 30 стотинки на литър печалба.
До бензиностанцията на Марешки има бензиностанция ЛАЙТ която продава на цените на Марешки и по-ниски от него и не затватя(не фалира)
защо са по ниски. защото при марешки не можеш да плащаш с карта. а картата е около 2% допълнителен разход за продавача. Аз ползвам 1% отстъпка(кешбек) при плащане с карта и банката всема още над 1%.
Я са да ни обясниш колко крадат Петрол Шел ОМВ Ромпетрол ЕКО?Защо някак си мълчиш ей за тея?
Защото борбата с монополите е политика и основна цел на Държавата. Да ги санкционира при опити да се сдружават с цел високи печалби. Само че Русия отдавна ни дере по 3 кожи, защото те затова са ни окупирали и сложили техни послушковци във Правителствата. България от 1978 г се управлява от русофили предатели и руски граждани като Луканов, Станишев, Г.Димитров и още много, Гриша Филипов и руските служби.
Коментар