IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

Политици от ранга на ЕМ се броят на пръсти. Патриарха на съвременната руска политика... Светла му памет!

К 85-летию Евгения Примакова
    https://www.youtube.com/watch?v=oer02mDBbho

Пп. Ванчо, провери некое комуне да не се е скрило под одеро... Според мен си джаснал 2-3 сливовици, на трезво надали моеш така да попържаш
    Що бе? Връзва Кънките и...
    (с „гънки” да се не бъркат щото, върже се нещо, де го има).

Коментар

• Политици от ранга на ЕМ се броят на пръсти. Патриарха на съвременната руска политика... Светла му памет!

К 85-летию Евгения Примакова
      https://www.youtube.com/watch?v=oer02mDBbho

Пп. Ванчо, провери некое комуне да не се е скрило под одеро... Според мен си джаснал 2-3 сливовици, на трезво надали моеш така да попържаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

"Големият проблем" е, дали нашите служби, или не знам кои приятелски служби, дето трябва да проверят дали всичко е наред по местата, дето ще се настаняват евродепутати и чиновници, са си свършили работата.
        Ако са я свършили, и нищо не са намерили, значи руснаците са по-добри за момента в тия техники.
        Или всичката подслушвателна и записваща техника е монтирана след като евродепутатите са се нанесли... от руски агенти, дегизирани като камериерки. Баси....
        А и тия, като седят тука 6 месеца, нашите служби периодично трябваше да проверяват помещенията.
        Ако трябва да погледнем сериозно на нещата,а не майтапчийски,си абсолютно прав....Ако руските служби са подслушвали ,а нашите и приятелските са дремали,изводът е само един...Адмирации за руските служби,които са си свършили добре работата ,за която им плащат и Голям проблем за нашите и партньорските...Ясно и просто...Друг е въпросът ,дали изобщо някой ,някъде е подслушвал ,или е поредната "закачка" -Путин е виновен за всичко...

Коментар

• Лев Толстой е написал в едно писмо до приятеля си Василий Боткин: "Истината е, че държавата е конспирация, измислена не само да експлоатира, но преди всичко да корумпира своите граждани... Затова аз никога няма да служа на нито едно правителство никъде."
          /източник: Wikipedia/
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Розовата гвардия и нейната реторика

Въобще, "режимът на Орбан" се нареди до "режима на Путин" и "режима на Асад", и няма да се изненадам, ако скоро се заговори и за "режима на Анджей Дуда", и "режима на Салвини". Вече добре познаваме риториката на розовата гвардия и напъните й да удавят понятия като "родина", "патриотизъм" и "семейство" в калната помия на "новите европейски ценности".

Коментар

• Съвременният комунизъм се приближава към своя край. Периодично обаче ще се появяват нови комунизми. „Комунистообразни" феномени "вероятно ще съпровождат цялата човешка история.Не може да се разчита, че горчивият опит на човечеството от войнствените утопии ще направи бъдещите поколения по-умни и по-предпазливи. До днес човечеството имаше достатъчно възможности да разбере цялата опасност, стерилност и безплодност на опитите за основно обновяване на обществото. Въпреки това то отново повтаря същите грешки. Още якобинската диктатура показа с класическа яснота, че революционният мит стига до абсурд, че неговото осъществяване не само превръща живота в един кошмар, но и че той унищожава самия себе си, защото самите революционери стават жертва на революцията. Този урок на историята не попречи обаче на болшевиките да повторят още веднъж и още по-брутално нейното зловещо действие. Въпреки пълния морален крах на комунистическата революция в Русия, Фидел Кастро, който първоначално не бе комунист, тръгна по същия фатален път и естествено повтори — mutatis mutandis — същата трагедия. Лявоекстремистката вълна в Западна Европа през 60-те години е най-драстичният пример за невероятната способност на хората да не си вземат поуки от историята. Сега се заражда новата вълна на малоумие-културният марсизъм и "политическата коректност" Не революциите а еволюцията ще преобрази света! Досегашното развитие на обществат е доказало неговата правилност тоталитарният мит, митът за насилственото разрушение и съграждане отново неизбежно и по своята природа води до катастрофа, но всеки път отново се правят опити за това — или чрез пълното игнориране на миналото, или с вечната надежда, че този път най-сетне революцията ще протече „правилно".
              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Да,всичко е напълно възможно....Тоо,това им е работата на службите - да шпионират....
                Но за мен най-интересен е "Големият проблем......"
                Защо тези чиновници се притесняват,че ще бъдат дискредитирани и шантажирани....?!Какви,по дяволите,гнусотии са вършили в тоя хотел,та се притесняват от шанатаж?!Та те са на работна командировка и би трябвало да мислят само за работа,егати и чиновниците,рабираш ли...
                "Големият проблем" е, дали нашите служби, или не знам кои приятелски служби, дето трябва да проверят дали всичко е наред по местата, дето ще се настаняват евродепутати и чиновници, са си свършили работата.
                Ако са я свършили, и нищо не са намерили, значи руснаците са по-добри за момента в тия техники.
                Или всичката подслушвателна и записваща техника е монтирана след като евродепутатите са се нанесли... от руски агенти, дегизирани като камериерки. Баси....
                А и тия, като седят тука 6 месеца, нашите служби периодично трябваше да проверяват помещенията.
                Last edited by Kildirim_Bei; 13.09.2018, 22:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Най-вероятно гостите на българското Европредседателство, настанени в столичния хотел „Маринела” са били обект на подслушване и разработка от страна на руските специални служби. Тази версия изложи пред Faktor.bg бивш шеф от контраразузнаването, пожелал анонимност. Според него изводът е очевиден, защото именно Русия демонстрираше най-голям интерес към дискредитиране на България по време на Европредседателството. Партньорски служби пък преди старта на Европредседателството са предупреждавали нашите, че страната ни е потенциален обект на хибридната война, провеждана от Кремъл. Русия притежава ресурса да осъществи подобна подривна операция, а и резидентурата им за целите Балкани се контролира от София, допълва коментара си бившият разузнавач. Според неговия анализ, ако собствениците на „Маринела” – Ветко и Маринела Арабаджиеви не са имали информация, че хотелът им се използва за шпионска дейност, то със сигурност висш мениджър на фирмата им е бил наясно със случващото се. Не е за подценяване и фактът, че богаташкото семейство, което сега е обект на издирване от Интерпол винаги е гравитирало към кръгове на БСП, русофили, а съпричастността на Ветко към ДС е публична. Бившият Японски хотел пък от край време е едно от любимите места за срещи на руската резидентура, твърдят наши разузнавачи. По комунистическо време там отсядаха дори и топ терористи като Ахмед Агджа и Карлос Чакала.

Големият проблем сега е каква информация са придобили от чуждата шпионска служба и дали вече тя не се използва за дискредитиране и шантаж на европейски чиновници, които са били гости на хотела.

Само преди година в Македония гръмна шпионски скандал, след като спец службите им разкриха, че държавни институции и лидери са били обект на подслушване от руските служби, а цялата координация се е осъществявала от София. В България информацията не бе потвърдена, но по-ксно се оказахме едни от малкото членове на ЕС и НАТО, които отказаха да изгонят руски шпиони, заради случая „Скрипал”.
                  Да,всичко е напълно възможно....Тоо,това им е работата на службите - да шпионират....
                  Но за мен най-интересен е "Големият проблем......"
                  Защо тези чиновници се притесняват,че ще бъдат дискредитирани и шантажирани....?!Какви,по дяволите,гнусотии са вършили в тоя хотел,та се притесняват от шанатаж?!Та те са на работна командировка и би трябвало да мислят само за работа,егати и чиновниците,рабираш ли...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

А след "заслужил инвеститор " какво следва ...
                    Нямам идея,трябва да питаш Импето....Той е от по-приказливите и от най-първите, и сигурно има вече около милион поста с един и същи ник....

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Айде ,току -що те уредих,пълен си с жълти черти....
                      А след "заслужил инвеститор " какво следва ...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        • А знаете ли че, Гогол е написал "Мъртви души" в Рим на улица "Систина"- на 200 метра от площад Испания!!
                        • А Максим Горки - "Майка" на остров Капри...
                        • А знаете ли,че Лев Толстой е написал "Война и мир!" на френски език във Париж.Писал го е четири години!
                        Няма велико произведение, писано от автор, дето само си е седял на г.за вкъщи.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                          Ало админчето, баси шуро баджанащита, аз дето съм от повече от 11 години у форумо имам 2 бели черти като новобранец а някви вчерашни тролове ми са фукат с пагони кът педералисимуси........
                          Айде ,току -що те уредих,пълен си с жълти черти....

Коментар

• Ало админчето, баси шуро баджанащита, аз дето съм от повече от 11 години у форумо имам 2 бели черти като новобранец а някви вчерашни тролове ми са фукат с пагони кът педералисимуси........
                            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение

Кво те боли '' корделата '' , бе ................. като и ТРИТЕ произведения не си ги чел !!!!!!
                              Най-вероятно,ги е чел. Я, какви подробности вади,само.
                              ...Не, че някаква полза е донесло това, разбира се...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Спам , спам , спам ... абе и ти требе да пиеш апове !
                                Требе, ама чак толкоз силни още неса измислии, 'баси. Он има троен мозъчен байпас.

Коментар

Working...
                                X