IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    МВР забърка през нощта срещу петък международен гаф, арестувайки за няколко часа двама журналисти и адвокат, опитващи да спасят от унищожаване счетоводни документи, които според сайта "Биволъ" са свързани с корупционна афера на големи строителни компании. Димитър Стоянов от българското електронно издание, колегата му Атила Биро от румънския им партньор RISE project и адвокат са били задържани от патрул на пернишката полиция в поле в района на Радомир.

    Абсурдното в ситуацията е, че униформените са изпратени на мястото след подаден сигнал от редакцията на "Биволъ", че журналистите проследяват изнасянето на уличаващи документи от офиса на строителната фирма "Джи Пи Груп", свързана лично от премиера Бойко Борисов с шефа на "Лукойл България" Валентин Златев. ...
    Прочетох статията и нещо много ме смути.
    1.Повечето от действията се развиват през 2013 г. и 2014 г. с премиер Орешака-солташака на БСП.
    2. Откъде аджеба тази документация попадна точно в ръцете на Бивол и то на екселски файлове без име на фирма отгоре и без никакво криптиране или поне защита с парола? Спомням си как едни флашки с подслушвания на Цветанов попаднаха в прокуратурата от Станишев и никой не го арестува докато не разкаже кой му ги е дал? Работата ми намирисва на разработка в централата на БСП с цел сваляне на Правителството. Биволите също са подкупни.
    В заключение:
    Цялата тази комунистическо биволска пръдня с произход службите е скалъпена и същите с бели конци. Това със журналята е също нагласено(театър) , както беше нагласен и акта на Инвалида блъснат от бащата на Президента. Ако не беше излязъл клипа в медиите инвалида щеше да си отнесе глобата отделно контузиите.
    Като бял ден е ясно, че БСП и руските им началници искат на всяка цена да бутнат Правителството до края на годината както го направиха и през 2012 г. с изфабрикуваните фактури за ток, с Костинброд и журналиста Гюбреков.

    Не се занимавам с политика и нямам облаги от никоя политическа сила, но мога с просто око да различа по-малкото зло Борисов(друг разумен избор засега няма), който все пак построи доста инфраструктура, която създава благоприятни усовия за икономиката ни. Изкара на светло и доста от сивата икономика.
    Сега когато настъпи по мазола червените барони Арабаджиев и тези на нелегалните цигарени фабрики.-хоп излезе екселска таблица с подкупи.
    Много несериозно, но действащо върху простолюдието. Браво другарко СлаНинова, Браво другарю Путин! Силна комунистическа воня с привкус на руски ботуш се разнесе по форумите
    П.П. ВСЕКИ ЕДИН СЧЕТОВОДИТЕЛ МОЖЕ ДА ВИ КАЖЕ , ЧЕ ПАРИ ОТ ПРОГРАМИ МОГАТ ДА СЕ УСВОЯВАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО СРЕЩУ ПРЕДСТАВЕНИ ДОКУМЕНТИ, КОИТО СЕ ПРОВЕРЯВАТ ОТ ДАВАЩИЯ ПАРИТЕ КОНТРОЛЕН ОРГАН. НИКОЙ ОТ ЕВРОПА НЕ ДАВА ПАРИ СРЕЩУ ЕКСЕЛСКИ ТАБЛИЦИ БЕЗ ИМЕ НА ФИРМА , ПОДПИСИ, ПЕЧАТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ИЗВЪРШЕНИ РАБОТИ(ДЕЙНОСТИ).

    Разберете още веднъж: Няма как да се откраднат пари. Процедурата е участие в конкурс (който се дава на наши хора с различни приоми).Тези наши фирми реализират печалби от 30% до 50%, върху суми от стотици милиони. или построяването на 50 км магистрала за 150 милиона носи около 50 милиона печалба на фирмата спечелила конкурса и всичко е законно. Борбата е кой ще вземе държавната поръчка за милиони, гарантираща милиони печаба. След това спечелилия наема подизпълнители и им дава трохи.
    Last edited by RUBLA; 15.09.2018, 13:52.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      За да се оправи един ден България, трябва да се скапе окончателно.
      Това скапване може да го направи най-бързо червената сган - ще изкара най-после България от Европейския съюз и ще поиска присъединяването 'и към руската федерация. Само 3 години ще бъдат достатъчни за пълното скапване
      Така че вече ще гласувам само за червената сган
      Такова подобно мнение съм го писал още на Jan 4 2018, 11:50 в друг форум...

      ,Ами те БКП/БСП това искат,загладнели,газ пикаят ,че не са във власта! То не,че ББ е идеалният управленец,но поне привидно се съобразява с ЕС! И с Русия задкулисно! За БГ в сегашният момент е най-добре да обявим война на Америка и да ни окупират! Ама няма да се излъжат май,ще трябва и нас да хранят! Другият вариант е БКП/БСП да вземат власта- да се скапе всичко и О,боже ,чак тогава гласуващите за комунистите да им дойде акъля....да но "преходът" ще продължи още поне 2 -3 поколения! Засега ББ уж няма алтернатива,но вървим към диктатура/////

      Вся власт советом в нов вариант!


      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

      Коментар


      • МВР забърка през нощта срещу петък международен гаф, арестувайки за няколко часа двама журналисти и адвокат, опитващи да спасят от унищожаване счетоводни документи, които според сайта "Биволъ" са свързани с корупционна афера на големи строителни компании. Димитър Стоянов от българското електронно издание, колегата му Атила Биро от румънския им партньор RISE project и адвокат са били задържани от патрул на пернишката полиция в поле в района на Радомир.

        Абсурдното в ситуацията е, че униформените са изпратени на мястото след подаден сигнал от редакцията на "Биволъ", че журналистите проследяват изнасянето на уличаващи документи от офиса на строителната фирма "Джи Пи Груп", свързана лично от премиера Бойко Борисов с шефа на "Лукойл България" Валентин Златев. ...
        https://bivol.bg/gp1.html

        Коментар


        • Татяна Кристи

          Тази случка трябва да отнесе главата на цялото правителството и на самия премиер:
          Ето какво се е случило в нощта на тайното горене на документи:
          Биволъ:
          "Още в деня на публикацията #ДжиПиГейт предупредихме МВР, че от сградата на Джи Пи Груп на Черни Връх се изнасят документи. И какво мислите, че стана? Нищо. Няма качулки, няма обиски, няма закопчани с пранги крадци на еврофондове. Два дни изнасяха и горяха документацията без нула внимание от компетентните органи. Сами проследихме къде я горят. Уведомихме МВР и колегите Димитър Стоянов и Атила Биро тръгнаха натам. В полето до Радомир, към 8 вечерта, полицаите изскочиха от храстите, тръшнаха ги, закопчаха ги с белезници и им взеха телефоните.
          Следва пълен полицейски абсурд. Три часа полицаите установяввт кои са, макар колегите да са се легитимирали веднага като журналисти. Установяват, но не им връщат телефоните. От редакцията на втория час без връзка започваме да звънии. От полицията в Радомир и в Перник ни отказват информация къде са и какво става с тях. От София получаваме информация, че не били задържани, а отведени за обяснения в Радомир. Това се оказа невярно, има протоколи за задържане. Намесва се румънския консул и посред нощ тръгва към Радомир. Чак в 4 сутринта възстановихме връзката с колегите.
          Въпросите тази сутрин са много. Кому беше нужен този среднощен екшън? Защо МВР не спазва правата на хората да направят едно телефонно обаждане и да се изясни ситуацията. Защо ни излъгаха, че не били задържани?"



          Коментар


          • Комунистическия комплекс за малоценност се състои в огромното преувеличаване на силата на врага, на „буржоазията", на Запада. Трескавият страх от проникването на западни идеи, страхът от контакти на „собственото" население със западни хора, страхът от всяка публикувана на Запад дума, забраната за пътувания в чужбина — всичко това показва недвусмислено, че ръководните среди в комунистическия свят нямат вътрешно самочувствие, че те интуитивно улавят, че в края на краищата те са по-слабите. Типичните комунисти не . са убедени в своите идеи, а само фанатично вярват в тях. Фанатизмът обаче не притежава истинска сила, а е само обратната страна на вътрешното, неосъзнато съмнение, тъй както жестокостта не е показател за сила, а е само обратната страна на страха. Преувеличените представи за мощта на некомунистическия свят водят до създаването на един почти фантастичен образ на буржоазията. На практика комунистите приписват на Запада една квази свръхестествена мощ. В съзнанието им Западът витае като демонична сила. Това важи и за образа на предателя, който от своя страна заема постоянно място в арсенала от комунистически плашила. (Оруел по съвършен начин показва това в „1984-та": както е известно, по време на Двеминутката на омразата лицето на Голдщайн постоянно изплува на телевизионния екран. [17]) За сталинисткото съзнание противникът бе практически въздесъщ. Врагът е навсякъде. Преследването на „врага с партиен билет", отстраняването на хора, които самите са били последователни сталинисти (Ягода, Ласло Райк, Трайчо Костов) е един от най-драстичните примери за това. Зад най-невинни постъпки може да се крие враг! Ученик не посещава редовно училище — дали тази липса на усърдие не е всъщност саботаж?
            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

            Коментар





            • Ти какво пожертва, за да има и утре България?


              10 декември, 1989 година. София

              Провежда се вторият голям митинг след този на 18 ноември. Виждат се собственоръчно направени плакати „Искаме Минев” и „Къде е Минев”. Минев е там. Никой от псевдо-демократите, излюпили се непосредствено след 10 ноември, обаче не го пуска да произнесе слово пред хората.

              „Георги Спасов и Петър Берон ми го казват в очите: демокрацията е за нас, не за тебе!” (Илия Минев).

              Илия Минев:

              „Комунизмът никога няма да тръгне по пътя на мира, той е антипът на свободата. Той не може да се откаже от революциите, иначе ще стане социалдемократизъм…”
              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

              Коментар


              • Къде е роден Христос според руснаците?


                ХРИСТОС РОДИЛСЯ В КРЫМУ. ТАМ ЖЕ УМЕРЛА БОГОРОДИЦА

                Святой Грааль - это Колыбель Иисуса, долго хранившаяся в Крыму.
                Король Артур - это отражение Христа и Дмитрия Донского


                http://chronologia.org/xr_krym/
                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                Коментар


                • Комунизмът — това е тържественото обещание, че краят на мъките е неизбежен и че той дори наближава (да си припомним трескавото очакване на съвсем скорошната победа на пролетариата, което намира израз в „Комунистическия манифест" и периодично се появява в писмата на Маркс и Енгелс до края на живота им; последната публична реч на Ленин пред Московския градски съвет, в която той заявява, че тези, които тогава са били на 15—16 години, щели да видят наистина комунистическото общество със собствените си очи!). Комунизмът е немислим без надеждата, че земната юдол на плача вероятно в обозримо бъдеще ще се превърне в рай. Конкретната дата бива наистина непрекъснато отлагана и все по-неясно определяна, ала мечтанията продължават да заемат както и преди своето твърдо установено място в идеологията и пропагандата. Комунизмът е също едно силно изразено месианско учение, тъй като пролетариатът като истински месия ще осъществи чрез своите героични дела, чрез своя доброволен (и същевременно предопределен) акт на саможертва Божия рай, безкласовото общество!
                  Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    Aaaa, Арйол тва мноу яку,

                    ...доказан илитерат.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      За да се оправи един ден България, трябва да се скапе окончателно.
                      Това скапване може да го направи най-бързо червената сган - ще изкара най-после България от Европейския съюз и ще поиска присъединяването 'и към руската федерация. Само 3 години ще бъдат достатъчни за пълното скапване
                      Така че вече ще гласувам само за червената сган
                      Пак българоненавист.
                      - Наивно е да чакам да се засрамиш, нали?

                      Коментар


                      • За да се оправи един ден България, трябва да се скапе окончателно.
                        Това скапване може да го направи най-бързо червената сган - ще изкара най-после България от Европейския съюз и ще поиска присъединяването 'и към руската федерация. Само 3 години ще бъдат достатъчни за пълното скапване
                        Така че вече ще гласувам само за червената сган

                        Коментар


                        • "Восток-2018": военные применили огневой вал впервые со времен Отечественной войны - Россия 24

                          https://www.youtube.com/watch?v=bMfUm1Mw040


                          Наше дело правое, враг будет разбит. Победа будет за нами!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
                            Я кажи името на някой олигарх от ГЕРБ. Доколкото ми е известно олигарсите са бивши и настоящи служители на ДС и фенове на БСП-руска подлога.
                            Баш тъи ша е нъл тъи бе….
                            п.п.
                            Аз пък мисля че тези прекалено забогатели хора не са от никоя партия , или по скоро са от тез които са на власт....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

                              Крумчо, а пиндо олигарсите пак ли са от БСП, Бат Ротшилд, Бат Рокфелер? Ако не са от БСП/ДС/РускиПодлоги, то тогаз ще излезе че корелацията между БСП/ДС/РускиПодлоги и олигархия е нулева
                              Още от самото начало на така наречената “демокрация” всички автентични политически затворници бяха брутално изтласкани от всички подстъпи към властта и въобще не бяха допуснати. Единственият бивш политически затворник, неизменен участник в политическата власт от 1990 г. до днес е Ахмед Доган, но той, както е известно, е бил агент на ДС и вероятно и на КГБ, специално подготвян за стратегически операции на тайните служби.

                              След 1990 г. обаче бившите затворници, при това само криминалните, станаха главен участник в икономическите и силовите структури на новата икономическа власт, т. е. на Червената мафия. Те, съгласно предварителните планове и съгласно неизменната практика до днес, са участници на ниските йерархични нива, при това участници като така наречени “бушони”, предвидени да изгорят дори и при най-малкото напрежение в икономическата и политическата ситуация, за да спасят от изгаряне “мрежата”. От хората на това ниво има много бивши криминални затворници, много от тях са баснословно богати но много от тях са в криминалните хроники на вестниците и така се разбира какъв “бушон” е изгорял и до каква степен официалната власт има смелостта да имитира борба с мафията.

                              По интересни са обаче техните господари. Те не само никога не са били затворници, но дори мнозина от тях са били именно тези, които са изпращали хората в затворите. Това са бивши офицери от Държавна сигурност и от останалите части на системата на Министерството на вътрешните работи. Любопитното е, че дори и те всъщност са “бушони”.

                              Всъщност, главната особеност на Червената мафия, за разлика от западната, е тази, че тя не е собственик, а е пазител на съкровището на бившия комунистически елит. Което съкровище, макар и силно охранявано, обикновено е твърде неефективно управлявано и често трансформирано. Вие знаете колко много уж мощни групировки бяха възникнали преди няколко години и колко малко останаха от тях днес. Те просто “изгърмяха”

                              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                              Коментар


                              • Aaaa, Арйол тва мноу яку,

                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X