IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
    Неееее, той е по комара...
    Цаката навремето се видя в Москва с Путин и онзи му даде неколко листета от архивите на КГБ за Бащето му и не се знае дали между тях не е имало нещичко са самата Цака.Спомням си официалните кадри от срещата и изчервената му усмивка,зер имотите тука му требват за да си върне овърдрафта към КГБ-банк или директно Банк-ги придобива.

    ПС:Чувал съм версия,че Бащето е поръчано от Кока(умалително име на Евдокия) като неудобен на юдео-масоните на които тя е представител за БГ.

    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

    Коментар


    • Трагедията разтърси дълбоко медийната обстановка в България Боян Чуков: Сорос и неговата мрежа в България работят за свалянето на Борисов от власт
      Трагедията с Виктория Маринова разтърси дълбоко медийната обстановка в България. Оказа се, че глобални медии като New York Times (NYT) също посветиха медийни репортажи за извършеното отвратително убийство на Виктория, работеща в провинциална маргинална кабеларка, която няма никакъв медиен ефект в страната.



      Преди следствието да даде публично своето окончателно заключение за случая, в медийните атаки срещу България се включиха и видни европейски политици и журналисти. Бях искрено учуден, че дори по телевизия Al Jazeera бе излъчен репортаж за трагедията с „красивата българска журналистка, която разследва злоупотреби с европейски фондове“.

      Факт е, че New York Times е печатният орган на Сорос. И не е случайност, че президентът Тръмп постави както CNN, така и NYT в редицата на „мерзки и лъжливи медии“.


      През последите няколко дни се убедихме напълно в мощта и бързината, с която се мобилизират и действат глобалните мрежи на добре известния Джордж Сорос. Те успяха да „задействат“ даже генералния секретар на ООН Антониу Гутериш.



      Случаят „Виктория Маринова“ за пореден път извади на светло мрежата на Сорос в България, в която активно се изявяват както политици от десницата, така и от левицата.

      Разбира се, ядрото на соросоидите у нас са простестърите, които неистово се стремят да попаднат в изпълнителната власт.

      За няколко дни ясно се видя как десни и леви соросоиди заливат с помия България с цел да свалят сегашния кабинет.



      Готови са да яхнат и най-гнусното криминално престъпление.

      Съвсем ясно е, че Джордж Сорос и неговите мрежи в България работят активно за свалянето на Бойко Борисов от власт. Сигурно се надяват следващият кабинет на България да бъде съставен само от леви и десни соросоиди.
      Last edited by majnata; 10.10.2018, 15:18.

      Коментар


      • Крайно време е Борисов да тропне по масата и да изхвърлят от ЕНП тази мръсна партия ДСБ, казва депутатът Георги Марков: Световните медии, начело със СNN, се държат от неолибералната пасмина

        "Защо западните медии и западните политици не се вълнуват също толкова от това, което стана в последната година в Германия".

        Ето казва казва Марков:

        "Оказа, се горкото красиво момиче Виктория е убито не защото е журналист, а от садист. Случаят се раздуха ненормално и стигна чак до шефа на ООН Гутериш. Затова въпросът, който Борисов трябва да постави на срещата на ЕНП и не може повече да усукваме е защо западните медии и западните политици не се вълнуват също толкова от това, което стана в последната година в Германия.


        Защо не се вълнуваха, включително и нашите медии, от убийството на малолетната Мия, убита от изверга Абдула от Афганистан в градчето Кандел; защо никой не реагира на убийството на удушената и изнасилена Сузана във Висбаден; на заклания младеж в Кемниц; на заклания младеж в Кьотен. Защо този мръсник афганистанец, който закла трима души в Равенсбург, беше бързо обявен за невменяем?

        Защо убиецът на малката Миа в Кандел получи едва 8 години затвор, защото бил много ревнив и си бил признал, нищо, че няма нужда от признания, защото го е направил пред целия град на Коледа?

        Какви са тези двойни стандарти? Ние второ качество страна ли сме и откъде накъде ще има мониторинг върху нашата съдебна система, част от която е прокуратурата ни и разкри убийството, а няма същата мярка спрямо Германия, където клането и убийството на малолетни дори е факт и се дават такива присъди по 8 години."
        Last edited by majnata; 10.10.2018, 15:09.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
          Борисов и Цацаров привикват чуждите посланици заради клеветите срещу България
          Министър-председателят ще поиска да бъде спряна кампанията срещу страната ни, в срещата ще участва и министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

          Каквито ще да са Боко и Цацаров , тоя път имат право ... а НПО проститутките , като барабов например , трябва да си понесат наказанието ! Той Орбан хубаво ги натири , мама им продажна !
          Той по-добре да се замисли, защо чужденците имат такова мнение за България. Иначе, вероятността подобно жестоко убийство да е дело на мафията беше твърде минимална. Тя си има други методи. Но обстановката в страната предполага именно такъв отзвук навън. Защото сме си криминална република. И това пречи както на бизнеса, така и на обикновените хора. Те са все пи-объркани какво става и до къде ще ни докара.

          П.п. Абе, БХ що не се огледа кой стои до него когато се обяснява, че са невинни като кисели краставички. Един интригант, който заграби най-голямата обществена организация у нас с помощта на мафията на ДС и се прави на политик на чужд гръб и с чужда пита. Мисли ли, Бен Хур, че чуждите посланици не я знаят тая работа.
          Last edited by Trakatrak; 10.10.2018, 14:30.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

            Цаккобургготски и той ли е червен бе ...
            Неееее, той е по комара. И по покровителите при по-олеми харчове. Всеки си има слабости.

            Коментар


            • Разбира се, че е поръчково. Лумпенизирането на ромите бе поръчано преди 28 години и поръчката все още се изпълнява. А поръчителите са доста и от тук, и от там, и от не знам къде си.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Sonia KoltuklievatoРазследваща журналистика в България

                На кого се гневи премиерът Бойко Борисов?! Кой е охулил България, кой я е оклеветил несправедливо? В цял свят реакциите бяха - шок и ужас. Имаше предложения за съдействие в разследването. Никой не посочи съмнения кой е убиец или поръчител...нищо такова нямаше.
                Защо е ядосан на съпартийците си от ЕНП?! Кой от тях го обвини в нещо? Никой. Но не може да очаква от ЕНП само прегръдки и “Браво, Бойко!”
                Не за първи път се пише, че в България се злоупотребява с еврофондове, че няма реформи в съдебната система, че отсъства доверие в правителството и прокуратурата...
                Нормално, абсолютно нормално е бруталното убийство на 30-годишна жена и телевизионна водеща в европейска страна да предизвика вълна от публикации, възмущение и състрадание в целия свят.
                В София, Варна, Велико Търново, Ямбол, Плевен и други градове се събрахме на бдение в памет на брутално убитата Виктория. Това ли уплаши и възмути властта?! Да, най-вероятно виковете “Оставка на Цацаров и Борисов” пред Съдебната палата са ги изнервили и ядосали. Но така е в демократичните държави. Нима искат и това да ни забранят и да го изкарат “противодържавно” и “непатриотично”?!
                Истина ли е, че Виктория Маринова е правила интервю по русенската кабелна телевизия TVN с журналистите Димитър Стоянов от Биволъ и Атила Биро от Румъния за разследването им на GP Group за злоупотреби с еврофондове? Истина е.
                Истина ли е, че 2 дни след убийството на Виктория Маринова, от родния й град Русе, главният прокурор обяви, че се води досъдебно производство срещу GP Group и че са блокирани 14 милиона евро на фирми, свързани със строителния гигант след сигнал на Биволъ? Истина е.
                Тогава, в какво излъгаха световните медии?

                Убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова дори да е криминално, а не поръчково, привлече вниманието на света към една слабо позната и неглижирана държава, в която системата убива, полицията действа хаотично, насилието е навсякъде, злоупотребява се с парите на европейските данъкоплатци, медиите са разделени на близки до властта и преследвани от властта, арестуват и тероризират журналисти заради работата им, прокуратурата е с критично ниско доверие, цари обезверение и апатия.

                Та на кого се гневи премиерът на тази държава?!
                Ми докажи че убийството е поръчково бе , премиерът да се сърди на себе си , дето пусна сороспиите под одъра ...

                Коментар


                • Днес, 12:50
                  Този коментар от majnata е изтрит от mibova
                  Причина: Не се заяждайте

                  Поне не лъжа като него !

                  Коментар


                  • Sonia KoltuklievatoРазследваща журналистика в България

                    На кого се гневи премиерът Бойко Борисов?! Кой е охулил България, кой я е оклеветил несправедливо? В цял свят реакциите бяха - шок и ужас. Имаше предложения за съдействие в разследването. Никой не посочи съмнения кой е убиец или поръчител...нищо такова нямаше.
                    Защо е ядосан на съпартийците си от ЕНП?! Кой от тях го обвини в нещо? Никой. Но не може да очаква от ЕНП само прегръдки и “Браво, Бойко!”
                    Не за първи път се пише, че в България се злоупотребява с еврофондове, че няма реформи в съдебната система, че отсъства доверие в правителството и прокуратурата...
                    Нормално, абсолютно нормално е бруталното убийство на 30-годишна жена и телевизионна водеща в европейска страна да предизвика вълна от публикации, възмущение и състрадание в целия свят.
                    В София, Варна, Велико Търново, Ямбол, Плевен и други градове се събрахме на бдение в памет на брутално убитата Виктория. Това ли уплаши и възмути властта?! Да, най-вероятно виковете “Оставка на Цацаров и Борисов” пред Съдебната палата са ги изнервили и ядосали. Но така е в демократичните държави. Нима искат и това да ни забранят и да го изкарат “противодържавно” и “непатриотично”?!
                    Истина ли е, че Виктория Маринова е правила интервю по русенската кабелна телевизия TVN с журналистите Димитър Стоянов от Биволъ и Атила Биро от Румъния за разследването им на GP Group за злоупотреби с еврофондове? Истина е.
                    Истина ли е, че 2 дни след убийството на Виктория Маринова, от родния й град Русе, главният прокурор обяви, че се води досъдебно производство срещу GP Group и че са блокирани 14 милиона евро на фирми, свързани със строителния гигант след сигнал на Биволъ? Истина е.
                    Тогава, в какво излъгаха световните медии?

                    Убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова дори да е криминално, а не поръчково, привлече вниманието на света към една слабо позната и неглижирана държава, в която системата убива, полицията действа хаотично, насилието е навсякъде, злоупотребява се с парите на европейските данъкоплатци, медиите са разделени на близки до властта и преследвани от властта, арестуват и тероризират журналисти заради работата им, прокуратурата е с критично ниско доверие, цари обезверение и апатия.

                    Та на кого се гневи премиерът на тази държава?!

                    Коментар


                    • Унгарският външен министър: ЕС поддържа тайни отношения с Русия, а обвинява Будапеща

                      Като доказателство той привежда факта, че австрийският канцлер Себастиан Курц се е срещал 4 пъти тази година с Путин, както и многобройните телефонни разговори на Макрон с руския президент.
                      Западна Европа крие големия си бизнес с Москва зад повърхностни кавги, заяви Петер Сиярто.

                      Ах този Путин !

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Aaaa аз вервам на дЕнс.
                        Ей на почнали са ги:

                        Държавна агенция “Национална сигурност” (ДАНС) е отнела разрешението за достъп до класифицирана информация на Христо Томов, консултант на граждански договор към политическия кабинет на министъра на отбраната, Красимир Каракачанов. Разрешението е отнето поради нерегламентирани контакти на Томов с представители на военно-промишления комплекс на Руската федерация
                        "нерегламентирани контакти"....

                        Чете ли по-долу някъде коя е Родината на другаря Селянин? Има мекерета, не е кот да няма..
                        The strongest stand last.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Момчил Дойчев

                          Вчера мисля за пръв път ясно се разграничиха две неща - протестът срещу безхаберието и некадърността на пленените от мутри и русофили МВР, следствие, прокуратура, правителство и бандитската съветско-олигархична система, която просто убива България! Това е много важно. Проблемът не е в някое правителство - от това на Сакскобурготски насам, а в известне смисъл и още от 1990 г. - а в посткомунистическата система, която възпроизвежда такова управление, което е изгодна единствено за нея и е вредно за България! Какво значи системата? Това не е "демокрацията, която според другарите е вредна (щото им отнела много), а реалната липса на демокрация! Проблемът не е в това, че в тези "органи" всички са престъпници, а в това, че престъпници разполагат с реалната власт да бутнат всяко правитлство, което малко разклати безконтролната им власт. Например - правителствата на Филип Димитров и Иван Костов, заменени с посткомунистически мафиотско-олигархични правителства на Беров и Сакскобургготски-Станишев-Доган. И така досега...
                          Цаккобургготски и той ли е червен бе ...

                          Коментар


                          • Днес, 11:09
                            Този коментар от barbaron е изтрит от barbaron

                            кво стана бе ...що изтри фейка ... я пусни татяна кристи , че ми домъчня за нея ...
                            Last edited by majnata; 10.10.2018, 13:16.

                            Коментар



                            • Момчил Дойчев

                              Вчера мисля за пръв път ясно се разграничиха две неща - протестът срещу безхаберието и некадърността на пленените от мутри и русофили МВР, следствие, прокуратура, правителство и бандитската съветско-олигархична система, която просто убива България! Това е много важно. Проблемът не е в някое правителство - от това на Сакскобурготски насам, а в известне смисъл и още от 1990 г. - а в посткомунистическата система, която възпроизвежда такова управление, което е изгодна единствено за нея и е вредно за България! Какво значи системата? Това не е "демокрацията, която според другарите е вредна (щото им отнела много), а реалната липса на демокрация! Проблемът не е в това, че в тези "органи" всички са престъпници, а в това, че престъпници разполагат с реалната власт да бутнат всяко правитлство, което малко разклати безконтролната им власт. Например - правителствата на Филип Димитров и Иван Костов, заменени с посткомунистически мафиотско-олигархични правителства на Беров и Сакскобургготски-Станишев-Доган. И така досега...

                              Коментар


                              • Aaaa аз вервам на дЕнс.
                                Ей на почнали са ги:

                                Държавна агенция “Национална сигурност” (ДАНС) е отнела разрешението за достъп до класифицирана информация на Христо Томов, консултант на граждански договор към политическия кабинет на министъра на отбраната, Красимир Каракачанов. Разрешението е отнето поради нерегламентирани контакти на Томов с представители на военно-промишления комплекс на Руската федерация

                                Коментар

                                Working...
                                X