IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

++
    Начев, нема им се връзваш.
    Пип, отстрани може и да изглежда, че много се връзвам, но не е вече баш така!
    Практикувам скромно патриотично мисионерстване, доколкото силите и познанията ми са ограничени, но често просто не се изтрайва!
    Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Същите на времето ги разправяха бащите ви.
      Сега ги разправяте вие, децата им.
      След вас... Ооо, след вас децата ви обаче няма да ги разправят тия, защотооо... отидоха да учат в германия. И няма да се връщат.

А през това време ссср се разпадна...
      Пак се напика.Вземи мерки щото напикаването е сериозен проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

То и с НАТО и с ЕС ще е същото
        Същите на времето ги разправяха бащите ви.
        Сега ги разправяте вие, децата им.
        След вас... Ооо, след вас децата ви обаче няма да ги разправят тия, защотооо... отидоха да учат в германия. И няма да се връщат.

А през това време ссср се разпадна...
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Че обидно си е
          Ааа-ха-ха-ха-хаааа!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=OefJeKu11KY
            "Он забрал часть Украины!" Трамп ВПЕРВЫЕ рассказал о ЖЁСТКОМ разговоре с Путиным!

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Не са ни виновни сърбите и руснаците че сме алчни и прости.Печелиш Балканската война.Ми спирай ослушай се огледай се имаш излаз на Бяло море владееш Тракия за чии са ти македонцките чукари и тва тъпоглаво население?Чакаш и дебнеш и кат дойде момента го слагаш на гърците...На нас все некой друг ни е виновен
              Има такъв начин на мислене. Полезно е да се познава и отношенията да се строят на здрава основа, варианти на действие, гаранции.

Ако някой счита, че все другите са ни длъжни или имат морални ангажименти към нас, това обикновено завършва с катастрофа.
              Нямам никакви илюзии за нашите грешки, които в определени моменти прерастват в откровена мърлящина и дори престъпления.
              Но-оооо, внимание, това си е само за наша вътрешна упротреба, за вземане на поуки и за избягване на грешки.
              За това следва да се говори спокойно и аналитично, без излишна омраза И САМО МЕЖДУ НАС СИ.
              Сърби и гърци не са по-добри от нас! Баш от тях акъл и назидание не приемам!

Няма значение за какво точно, но във външни отношения ме интересува и занимава само БГ ИНТЕРЕС!

Чудесна илюстрация е отношението на железния канцлер Бисмарк: С патетичен тон го информирали за страданията на християнското население в днешните български земи, изнемогващо под издевателствата на османлиите.
              Отговорът бил: За тези конекрадци от делтата на Дунав не жертвам живота на ни един германски гренадир.

Доколкото тогава не е имало баш Германия, чувал съм го във варианти: пруски, померански, ма принципът е ясен

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

++
                В тая тема ми е по принцип гнусливо (предпочитам да се ям/ бъзикам с Мишо либералето оттатък при ДТ).
                Ама когато все пак влизам е главно заради теб, да видя какво ново си постнал. Въпреки длъжкото понякога четене - заслужава си !
                В тая тема наистина има неща дето цапат , тъй че внимателно ! Политиката е мръсна работа !

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

На русофил?
                  Че обидно си е

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Хаха ... браво , интересна логика ... ми що тогаз не триеш "русофил" , например ... мене постоянно ме обиждат !
                    На русофил?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Много яко попадение, Барба. Само дето ми се губят Черненко и Андропов ;-)
                      ..И, като казах...какво знаеш за т.нар. „Уши Андропова”?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Грешка , Горбачов и Елцин не са за там ... те са за разстрел !

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                          След като я използвате, за да обидите някого - естествено, че е обида.
                          Хаха ... браво , интересна логика ... ми що тогаз не триеш "русофил" , например ... мене постоянно ме обиждат !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                            Съдбата на СССР ..

Коментар

• След като я използвате, за да обидите някого - естествено, че е обида.
                              रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Аз не съм забравил да спомена в бегъл щрих, но ти са забравил да прочетеш!

От години повтарям, че повечето ми постове са предназначени само за кръга форумци, които могат да държат вниманието си фокусирано и след прочитане на три реда. Има и друго - завистлив съм тези, които могат в три реда да изчерпят богат фактологически материал и да обяснят сложи процеси и връзки

За останалите са "забранени"
                                ++
                                В тая тема ми е по принцип гнусливо (предпочитам да се ям/ бъзикам с Мишо либералето оттатък при ДТ).
                                Ама когато все пак влизам е главно заради теб, да видя какво ново си постнал. Въпреки длъжкото понякога четене - заслужава си !

Коментар

Working...
                                X