Да Еба майката на Борисов Симеонов Каракачанов и техните гласоподаватели , Модератора може ли да не ме
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеХрумна ми гениална идея. Ще преведа на английски и френски няколко страници от този форум и ще ги публикувам. За да разбере Европа с какви питекантропи си има работа
Но гениалността е деструктивана, направо унищожителна!
Настойчиво дерзаеш в посока на това, че цял свят да разбере, как този народ ражда божествени изнасилвачи!
Започни превода задължително от момента, в който един респектиращо потентен възрастен индивид, извършва насилствени сексуални деяния.
За да останем на територията на истината, подчертай, че тези нравствени поражения са резултат от дълъг престой в деградиращата индивида либералистична среда.
Изпълни това задание и ще имаш съгласието ни да останеш анонимен пред потребителите н азападните форуми.
Сделката ще е честна! Така мисля.
Ако извършиш мръснишки деяния, в същите форуми и допълнително други - немско- и испаноговорящи ще постна скенирани копия за твоите деяния.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God"
Отговарям, защото някакво объркване е станало, виждам че и ти си пострадал.
Странно обръщение "Жека" с цитат на поя публикация. Виж там поправи се, за да няма поява на нови обръщения в обратната посока, както се случи с приятели ти Лайното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ми тоя от поне 10г троли по форумите
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеСтолтенберг: Няма да разполагаме нови ядрени сили в Европа в отговор на „ракетната заплаха от Русия"
Не е съгласувана дата за следващо заседание на Съвета НАТО-Русия, но консултациите продължават, обяви генералният секретар на Алианса.
Да се консултират колкото си щат , но да си седят на дебелите задници , щот иначе ше има сопа ... ядрена!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Щеше да доказваш тезата си за електрокарите от бай Тошово време ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Мисля че обърка с две нули пенсията- за да имаш такава трябва да си работил ангела меркел поне 10 години
Коментар
-
Столтенберг: Няма да разполагаме нови ядрени сили в Европа в отговор на „ракетната заплаха от Русия"
Не е съгласувана дата за следващо заседание на Съвета НАТО-Русия, но консултациите продължават, обяви генералният секретар на Алианса.
Да се консултират колкото си щат , но да си седят на дебелите задници , щот иначе ше има сопа ... ядрена!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеХрумна ми гениална идея. Ще преведа на английски и френски няколко страници от този форум и ще ги публикувам. За да разбере Европа с какви питекантропи си има работа
https://jenata.blitz.bg/tya-i-toy/pa...en-analen-seks
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Не не те на него смеят репчат се само на Путин.Иначе отиде пенцията от 7000 евроатлантически пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСтела Николова
Борисов стиска мандата като огладнял пес, защото вече няма с кого да управлява, освен с БСП!
10 години без реформи, само кражби и корупция, надминала всякакво приличие и срам, некриеща се дори зад прозрачно перде.
Чиновнически рай на калинки и олигарси на държавната трапеза докараха такава омраза на Борисов от българите, че дори за някои БСП не изглежда страшна.
Всички в НС са страшни, а парламента е превърнат в циркаджийски придатък на един комплексар, който се плъзга като змия и е готов на всичко, за да оцелее цял мандат, независимо, че затрива държавата!
Припомням ви само КТБ, 43 милиона за дупката на Гергов, и че хазарта не дължи ДДС, но пък генерира приходи от 3 милиарда на година.
Най-високи цени на газта плащаме, за да може Путин да подхвърли някое енергийно проектче, че да има откъде още да се краде!
2.5 милиарда "излишък", планиран нарочно в бюджета ще бъде профукан до края на годината.
28 милиона на ден ще бъдат раздадени и от тях ще бъде върнато т.нар."ресто" в офшорни сметки.
Иначе те могат не само да се извиняват, и на ръце ще ходят само да не изпуснат безвремието на голямото плюскане.
Икономистите предупреждават за нова криза, в която България ще влезе без никакви резерви.
2022-ра иде и хранилката на Европа ще спре, но кражбите от бюджета-не!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеХрумна ми гениална идея. Ще преведа на английски и френски няколко страници от този форум и ще ги публикувам. За да разбере Европа с какви питекантропи си има работаThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеХрумна ми гениална идея. Ще преведа на английски и френски няколко страници от този форум и ще ги публикувам. За да разбере Европа с какви питекантропи си има работаLast edited by power grid; 24.10.2018, 11:40.
Коментар
-
Коментар
Коментар