IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Държавата на обясненията , обиждат ни и после ни обясняват че не сме разбрали , искали да кажат че много ни обичат , От днес всеки може да псува когото си иска и да прави каквото си иска , после ще обясни че неса го разбрали . Да живее Борисов И Симеонов
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      Може ли да не ме триете утре ще се обясня , несте разбрали какво искам да кажа , смях в залата
      Айде да действаме , пък утре ше се обясняваш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Марков този соколов и старият дали са един и същи, този по глупав ми се види и отделно пише с малки букви
        Този е някогашния Чунчо .............
        Трол до ......... гръбначния мозък ..............

Полуидиот и много , ама много слаб трейдър ................

По принцип на Инвесторите им беше писнало от него и го бяха баннали във всичките му форми ...........

Но явно са взели пари от някъде и требва да го държат ...........

пп А за идиотските картинки , предупредих , още като го усетих че е той..............

Лошо нема , придават цветност , но идиота е толкова ограничен , че ги повтаря като аутист..............

Коментар

• Това е една деградирала държава обсебена от пародични мутро политици . До като ни управляват Борисов Симеонов Каракачанов ще тънем в зоната на злото .

Коментар

• Може ли да не ме триете утре ще се обясня , несте разбрали какво искам да кажа , смях в залата

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
              Да Еба майката на Борисов Симеонов Каракачанов и техните гласоподаватели , Модератора може ли да не ме
              И аз !

Коментар

• Да Еба майката на Борисов Симеонов Каракачанов и техните гласоподаватели , Модератора може ли да не ме

Коментар

• Както виждам, само една страница от тази тема е достатъчна за да се преброят питекантропите

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Хрумна ми гениална идея. Ще преведа на английски и френски няколко страници от този форум и ще ги публикувам. За да разбере Европа с какви питекантропи си има работа
                    Определено има елементи на гениалност.
                    Но гениалността е деструктивана, направо унищожителна!
                    Настойчиво дерзаеш в посока на това, че цял свят да разбере, как този народ ражда божествени изнасилвачи!
                    Започни превода задължително от момента, в който един респектиращо потентен възрастен индивид, извършва насилствени сексуални деяния.
                    За да останем на територията на истината, подчертай, че тези нравствени поражения са резултат от дълъг престой в деградиращата индивида либералистична среда.
                    Изпълни това задание и ще имаш съгласието ни да останеш анонимен пред потребителите н азападните форуми.
                    Сделката ще е честна! Така мисля.

Ако извършиш мръснишки деяния, в същите форуми и допълнително други - немско- и испаноговорящи ще постна скенирани копия за твоите деяния.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"

Отговарям, защото някакво объркване е станало, виждам че и ти си пострадал.
                      Странно обръщение "Жека" с цитат на поя публикация. Виж там поправи се, за да няма поява на нови обръщения в обратната посока, както се случи с приятели ти Лайното.
                      Ами как да се поправя след като всички се обръщат към теб с жеков? Следователно се казваш жеков, първото име не го знам. А да може да се обръщам към теб и с мени фейсез- ако искаш така само кажи

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ми тоя от поне 10г троли по форумите
                        Питай Бойчо Попов ква пенсия ше отпуснат на барабов ... някой ден .

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                          Столтенберг: Няма да разполагаме нови ядрени сили в Европа в отговор на „ракетната заплаха от Русия"

Не е съгласувана дата за следващо заседание на Съвета НАТО-Русия, но консултациите продължават, обяви генералният секретар на Алианса.

Да се консултират колкото си щат , но да си седят на дебелите задници , щот иначе ше има сопа ... ядрена!
                          Ха ха ха тоя па кой го бръсне за слива.Некво педалче се изцепило.Кой си бе Муньо разполага тоя дето има кинти ти немаш...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Щеше да доказваш тезата си за електрокарите от бай Тошово време ...
                            Той щеше да доказва и че дърпат кузя преди 2 години, да доказва че пенсията му е 2-3 000 евро, и други такива, ама не би. Толкова ще докаже и тази си теза. Накарай го да докаже че путин яде мозък от жива маймуна на закуска и бебета за обяд и виж нея теза ще докаже без проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Мисля че обърка с две нули пенсията- за да имаш такава трябва да си работил ангела меркел поне 10 години
                              Ми тоя от поне 10г троли по форумите

Коментар

• Столтенберг: Няма да разполагаме нови ядрени сили в Европа в отговор на „ракетната заплаха от Русия"

Не е съгласувана дата за следващо заседание на Съвета НАТО-Русия, но консултациите продължават, обяви генералният секретар на Алианса.

Да се консултират колкото си щат , но да си седят на дебелите задници , щот иначе ше има сопа ... ядрена!

Коментар

Working...
                                X