Държавата на обясненията , обиждат ни и после ни обясняват че не сме разбрали , искали да кажат че много ни обичат , От днес всеки може да псува когото си иска и да прави каквото си иска , после ще обясни че неса го разбрали . Да живее Борисов И Симеонов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеМоже ли да не ме триете утре ще се обясня , несте разбрали какво искам да кажа , смях в залата
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Марков този соколов и старият дали са един и същи, този по глупав ми се види и отделно пише с малки букви
Трол до ......... гръбначния мозък ..............
Полуидиот и много , ама много слаб трейдър ................
По принцип на Инвесторите им беше писнало от него и го бяха баннали във всичките му форми ...........
Но явно са взели пари от някъде и требва да го държат ...........
пп А за идиотските картинки , предупредих , още като го усетих че е той..............
Лошо нема , придават цветност , но идиота е толкова ограничен , че ги повтаря като аутист..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДа Еба майката на Борисов Симеонов Каракачанов и техните гласоподаватели , Модератора може ли да не ме
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеХрумна ми гениална идея. Ще преведа на английски и френски няколко страници от този форум и ще ги публикувам. За да разбере Европа с какви питекантропи си има работа
Но гениалността е деструктивана, направо унищожителна!
Настойчиво дерзаеш в посока на това, че цял свят да разбере, как този народ ражда божествени изнасилвачи!
Започни превода задължително от момента, в който един респектиращо потентен възрастен индивид, извършва насилствени сексуални деяния.
За да останем на територията на истината, подчертай, че тези нравствени поражения са резултат от дълъг престой в деградиращата индивида либералистична среда.
Изпълни това задание и ще имаш съгласието ни да останеш анонимен пред потребителите н азападните форуми.
Сделката ще е честна! Така мисля.
Ако извършиш мръснишки деяния, в същите форуми и допълнително други - немско- и испаноговорящи ще постна скенирани копия за твоите деяния.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God"
Отговарям, защото някакво объркване е станало, виждам че и ти си пострадал.
Странно обръщение "Жека" с цитат на поя публикация. Виж там поправи се, за да няма поява на нови обръщения в обратната посока, както се случи с приятели ти Лайното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ми тоя от поне 10г троли по форумите
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеСтолтенберг: Няма да разполагаме нови ядрени сили в Европа в отговор на „ракетната заплаха от Русия"
Не е съгласувана дата за следващо заседание на Съвета НАТО-Русия, но консултациите продължават, обяви генералният секретар на Алианса.
Да се консултират колкото си щат , но да си седят на дебелите задници , щот иначе ше има сопа ... ядрена!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Щеше да доказваш тезата си за електрокарите от бай Тошово време ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Мисля че обърка с две нули пенсията- за да имаш такава трябва да си работил ангела меркел поне 10 години
Коментар
-
Столтенберг: Няма да разполагаме нови ядрени сили в Европа в отговор на „ракетната заплаха от Русия"
Не е съгласувана дата за следващо заседание на Съвета НАТО-Русия, но консултациите продължават, обяви генералният секретар на Алианса.
Да се консултират колкото си щат , но да си седят на дебелите задници , щот иначе ше има сопа ... ядрена!
Коментар
Коментар