IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

    той тоя е нещо болен ... работел на времето в разузнаването .
    егати разваления червен телефон сте червените тролове


    Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

    Мине не мине месец и все някакъв ... ще се пръкне с идиотското твърдение, че София била бомбена от патологичния българомразец Чърчил по заявка на Сталин. И сигурно Труман пусна атомните бомби над Хирошима и Нагасаки пак по искане на Сталин.
    Аман от тъпи тролове!
    ами да, но като сменяш темата не отричаш истината в историята, неграмотността ви върви с тъпотата ви
    Socialism -- You Make It, They Take It.

    Коментар


    • Дай Боже да доживеем мига в който ще се оттървем от тази репресия наречена "политкоректност" ! Ако ни има все още , разбира се ... щото съвсем неполиткоректно ни атакуват външни и вътрешни примати , а вие още повече затваряте всяка уста тръгнала да проклина тая зараза !

      Коментар


      • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        Когато за първи път видях снимка на Виктория, импулсивно споделих първото, което ми дойде наум, а то беше:
        В очите на тази жена виждам неродените деца на България!
        Нямах никаква представа нито за нея, нито за обстоятелствата около личния и живот.
        Май това е първият човешки материал, който чета по темата.

        Проговори приятелят на убитата Вики: Искаше да имаме дете!
        По бай Тошово време момичето щеше да си гледа децата и радва семейството си ... ромът щеше да е отслужил две години в строителни войски и щеше да работи по строежите ...
        Last edited by RUBLA; 25.10.2018, 17:53. Причина: Прав сте, трябва да се спазват правила.https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82

        Коментар


        • Орбан предупреди Брюксел за европейската „империя”

          В Европа всички вече мислят за май" 2019 г., заяви премиерът на Унгария Виктор Орбан, добавяйки, че изборите ще определят бъдещето на съюза. Той отправи обвинения към Брюксел, че се опитва да подкопае националните държави и да изгради европейска „империя”.

          „Унгарците не могат да останат безмълвни в предстоящите избори за Европейски парламент”, каза Орбан в рамките на мероприятие по повод годишнината от потушаването на унгарската революция от съветските сили през 1956 г.

          Орбан многократно се позова на „християнската” идентичност на Унгария и отбеляза, че е част от „историческия и естествен ход” всеки индивид да се ражда като част от дадена нация.

          В Европейският съюз понастоящем са на власт онези, които „искат европейска империя, управлявана не от избрани от народите лидери, а от бюрократи от Брюксел”, заяви премиерът на Унгария.

          Той подчерта, че Европа е континент на различни народи и предупреди за опасностите от „смесеното” общество.

          „В Европа пристигат повече мъже, години да носят оръжие, които бавно, но със сигурност превръщат европейските местни жители в малцинство”, смята Орбан, добавяйки, че проимиграционните сили целенасочено не защитават границите на континента.

          Глобалистите искат „мултикултурно, смесено население” без нации, „съюз с многонационални сили” и „коалиция с финансови спекуланти”, коментира Орбан, като даде за пример американския милиардер от унгарски произход Джордж Сорос. „Да отхвърлим идеологията на глобализма”, бе призивът му, отправен към унгарците.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

            Мине не мине месец и все някакъв ... ще се пръкне с идиотското твърдение, че София била бомбена от патологичния българомразец Чърчил по заявка на Сталин. И сигурно Труман пусна атомните бомби над Хирошима и Нагасаки пак по искане на Сталин.
            Аман от тъпи тролове!
            той тоя е нещо болен ... работел на времето в разузнаването .

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение
              А бомбардировките в София се по-желание на Сталин, щото мурзилските самолети не са могри да стигнат до столицата ни!
              Мине не мине месец и все някакъв ... ще се пръкне с идиотското твърдение, че София била бомбена от патологичния българомразец Чърчил по заявка на Сталин. И сигурно Труман пусна атомните бомби над Хирошима и Нагасаки пак по искане на Сталин.
              Аман от тъпи тролове!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • И Робърт де Ниро получи съмнителен пакет

                мирише вече на провокация ... всичките дето лаеха Тръмпа с пакети ... Я да се намеси "прогресивната " общественост ...

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение


                  Ама четете бе - то си го пише в книгите, само че във вашите учебници от ЦК на БКП, Позитано 20 и АОНСУ не го пише!
                  Помня още едни от вашите червени бисери в книжка за Българската история в армията преди 1989:
                  А мерси , не щем да четем новата история дет ви я раздават на кръжока по Русофобия организиран от Козяк.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                    Не това не е човешко трудно е да се прочете и да се осъзнае.Избуява само един гняв към този изрод.Човек не може да е същия след прочетеното...Да му мисли Съдът...Нямам повече какво да кажа..
                    Като знам как на мен, на страничния човек, буквално ми изтръпват крайниците от ярост, направо не ми се мисли, какво му е в главата и в емоциите на това момче. Видимо е бил малко странник, до 40 години не си е намерил подходяща партньорка. Изведнъж се появява Виктория, при това има обично момиченце, което боготвори приятеля и. Важно е детето на партньорката ти от друг брак да е момиче, момчетата явно или прикрито ревнуват майките си от небащата и много често се стига до сериозни и разрушителни сблъсъци и напрежение.
                    Няма да му даваме акъл за оттук нататък, дано да си знае необходимото.

                    Не знам как е при теб, но през последния уикенд пътувахме до района на Сопот. Не по работа, по-скоро беше на лигня - всичко беше бавно и лежерно, та можах да огледам социалната картинка.
                    Стереотипът подбутва да се мисли, че значителните проблеми в България са в Северозапада и в Странджа. Не е баш така. Голямата драма се вижда навсякъде. Подбалкана не прави изключение. Картината се повтаря практически навсякъде, като изрисувано под шаблон. Навлизаш в населено място - първо се сблъскваш с маалата и тичащи гламаво едни полуголи и мръсни същества, видимо от нашия биологичен вид, но с видими отлики. Основното е, че са многобройни.
                    В центъра е сиво и предимно пусто. Тук-таме се забелязва някоя бавно движеща се фигура, отпуснати рамене, угаснал поглед.
                    Мъка.

                    Наближават тъмни времена, неизбежно е.

                    Коментар


                    • Кремъл прие с чувство за хумор публикацията във в. "Ню Йорк таймс", според която руските тайни служби подслушват мобилния телефон на президента на САЩ Доналд Тръмп. Това заяви днес прессекретарят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС и БТА.
                      "Посрещаме такива публикации вече с чувство за хумор", посочи той пред журналисти.

                      Говорителят препоръча медиите да потърсят разяснения от самото издание, което "сигурно притежава някаква подробна информация по въпроса, която може да обоснове публикуването на такава информация".

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                        По бай Тошово време момичето щеше да си гледа децата и радва семейството си ... ромчето щеше да е отслужило две години в строителни войски и щеше да работи по строежите ...
                        В София, на г. Искър едно време се построи огромен комбинат за цветни метали. Още го има, по едно време май беше докаран до ръба и го дадоха на гърците - Виохалко. Работят, подробности не знам.
                        Някога мой приятел работеше там и разказваше интересна история. Тежко и мръсно производство е било, работещите жени били малко. Като дойдело време за заплата, обаче, се извивала огромна опашка от жени и то почти само от етноса. Каква била работата. Констатирано било, че ромът като вземе заплата и после три дена въобще не го търси за работа, ако въобще отиде на работа. Производството и планът страдали, а предприятието уникално и важно във веригата, издънките са недопустими. Правят събрание - ромите били задължени да доведат и жените си. Казват им каква е работата и обявяват, че всеки оставащ на работа дава пълномощно на жена си да му получава заплатата. Всички жени вкупом ревнали, че са съгласни. Ромите се гънали, гънали, па подписали. Нещата потръгнали криво-ляво. Естествено, при прилагане на обичайни мероприятия за затягане на дисциплината и внасяне на дължим респект.
                        Last edited by RUBLA; 25.10.2018, 14:02.

                        Коментар


                        • Над 50 граждански организации към властта: Оттеглете подписа под Истанбулската конвенция!

                          Над 50 граждански организации поискаха от управляващите страната ни да заяви своята позиция против предстоящото ратифициране на Истанбулската конвенция от Съвета на Европейския съюз.

                          “В случай че това не стане и запазите мълчание при обсъжданията, Вие безусловно и мълчаливо ще се съгласите Истанбулската конвенция да бъде ратифицирана, като по този начин пренебрегнете решението на Конституционния съд,” посочват организациите в писмото си, цитирано от БНР.

                          Коментар


                          • Директорът на ЦРУ слушала записи от убийството на Хашоги

                            "Саудитска Арабия извършва всички възможни законови действия, за да разкрие престъплението и сътрудничи с властите в Турция. Ние имаме уникално сътрудничество с Турция и знаем, че мнозина ще поискат да използват тази ужасна ситуация, за да вбият клин между страните ни. Но искам да ги предупредя - те няма да успеят, докато ги има на този свят кралят Салман бин Абсул Азиз ал Сауд, принцът на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман и президентът на Турция Реджеп Ердоган", заяви принцът по време на икономическия форум Future Investment Initiative, който се провежда в страната.

                            "Ние ще докажем на целия свят, че двете ни страни си сътрудничат, за да бъдат изправени престъпниците пред съда и за да възтържествува справедливостта", заяви още принцът, който отрича всички обвинения, че е знаел за предстоящото убийство и дори го е заповядал. "


                            Хахаха ! Смех ! Сега ше резнат две три зелки на невинни за пред света .

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от power grid

                              Скачак е с чадтра от прозореца ба спалното
                              Тоя въобще не е бил в казарма .

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                                Нещо човешко има ли в теб или само една злоба към Русия е останала да разяжда жалката ти душичка
                                Не е злоба ами историческа памет, която ви липсва от промитите ви мозъци! нАле

                                Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                                Е разбира се няма начин Сталин да не е виновен за Американските и Английските бомби над София .....
                                Чак се чудя що си изпуснал Путин в картината, не може и той да не е виновен.
                                Ама четете бе - то си го пише в книгите, само че във вашите учебници от ЦК на БКП, Позитано 20 и АОНСУ не го пише!
                                Помня още едни от вашите червени бисери в книжка за Българската история в армията преди 1989:

                                Бъргарските ханове и царе не са работели за победата на социализма в България
                                Е такава простотия нЕма, уви има! И продължава да пише тук и да плюе всичко Българско и да величае
                                историческите крадци от мурзилския север!
                                Socialism -- You Make It, They Take It.

                                Коментар

                                Working...
                                X