IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Eто нещо за любителите на правослямната църква, там, на севвер:

    Директор православной гимназии оказался педофилом с многолетним стажем


    В Якутии приговорили бывшего директора православной гимназии иеромонаха Мелетия (Андрей Ткаченко) к 17 годам колонии строгого режима за педофилию. Об этом в среду, 28 ноября, сообщил портал SakhaDay.
    Согласно материалам суда, Ткаченко был признан виновным в 46 эпизодах сексуального насилия над детьми младше 14 лет. На этапе расследования ему вменялось 87 эпизодов насилия, однако половину из них доказать не удалось...

    Ранее в ноябре сообщалось, что священника из Краснодарского края отстранили от службы и отправили отбывать наказание в монастырь из-за обвинений в домогательствах к 20-летнему алтарнику...



    Ааа-ха-ха-ха-хаааа!

    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от national power

      Ти раздуй пак бузки
      Пааак си се напикал. А и не само.

      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

        На гундяев ли му викате Дуда вече?
        Още един-два такива впечатляващи въпроси и качествени прояви и ти гарантирам, че имаш много добри шансове да попаднеш в групата на умниците, известна още като "групата на качествените хора на Боби".
        Ти имаш афинитет към практичност, сметка, печалба. Това са качества, спор няма.

        Не си бутай гагата в области извън това, което ти е дал Бог! Там трябват други качества, друга подготовка и експертиза. Трябва да си чел и много неща, които не си чел. А те са тегави и не водят до печалба.

        Президентът Дуда е президент на Полша. Страна с уникални геостратегически позиции и положение, поне що се отнася до Европа. Населявана от многобройна, динамична, амбициозна, находчива, гласовита, солидарна популация, смазващо етнически чиста и единна. Е, нацията има и други характеристики, които не звучат задължително хвалебствено, но ... никой не е съвършен, ние това най-добре го знаем.

        Опитай с отговор. Постарай се, има и захарче. Малък хинт - има възможност да ухапеш твоята любима Русия.
        Мен ми е все тая, мен ме боли за България.

        Ако налучкаш, обещавам при следващото ми ходене до Мюнхен да те водя до Мариенплац и да пием поне по един мас в Хофбройхаус.
        Аз плащам и аз превеждам, ти няма да имаш грижа за нищо.

        Коментар


        • Нищо чудно, че си имате днес КОЙ и "Пеевски"

          Из автобиографичните мемоари "Мургаш" на Добри Джуров (Лазар).

          "Ограбване на мандра
          „Решихме да нападнем мандрата през деня. Отидохме, огледахме, постреляхме се малко с полицаите, ранихме единия, останалите вдигнаха ръце. Влязохме в мандрата. Да видиш какво чудо! Питите наредени една до друга. Пресен балкански кашкавал, само яж! Наредих всеки да вземе по една пита неприкосновен запас, да яде кой колкото може, да вземе кой колкото иска.
          Почна едно ядене, което после ни излезе през носа”.

          Крадене и колене на теле /юнец/ - Джуров-Лазар описва с видимо удоволствие.
          „Същия ден подмамихме от еленишката селска чарда един юнец, покрихме го с войнишко платнище, да не се белее из гората, и го отведохме в нашата база „Дивата гора”.
          Бяхме четирима – Тоне, Митрето, бай Стоян и аз.
          Касапски нож нямахме, а туристическите бяха тъпи, та трябваше да заколим юнеца с наточената като бръснач чекия на Митрето. Тази задача възложиха на мене. Гътнахме юнеца. Тоне хвана предните му крака, Митрето и бай Стоян налегнаха задните.

          Докато режех гердана, юнецът кротуваше. Но щом докоснах гръкляна, той изведнъж скочи, като отхвърли настрана и Тоне, и Митрето и бай Стоян. Аз изпуснах ножчето, но успях да го хвана за рогата. После отново го гътнахме на земята и другарите отново налягаха върху него. Ясно бе, че с нашата чекия няма да свършим работа, и затова аз започнах да извивам главата му дотогава, докато шийните прешлени се пречупиха.
          После, докато варяхме месото, Тоне се подсмихваше:
          - Брей, да не си теле и да не си в ръцете на Лазар!
          След десетина дни от юнеца, който тежеше сто и петдесет кила, останаха само оглозгани кости”.

          *Добри Маринов Джуров е български политик, член на Политбюро на ЦК на БКП и министър на народната отбрана по време на социалистическата система в България.
          Партизанин и командир на Партизанска бригада „Чавдар“. Български офицер, армейски генерал и военен деец.
          След Деветосептемврийския преврат през 1944 година Добри Джуров е обявен за полковник, известно време работи в Министерството на вътрешните работи, а през юни 1945 година е прехвърлен в армията. През 1947 година завършва Военната академия „Фрунзе“ в СССР.
          От 17 март 1962 година до 22 ноември 1990 година Добри Джуров е министър на народната отбрана. Той е заемал най-дълго време длъжността военен министър на България – 28 години, 8 месеца и 5 дни, като достига военно звание армейски генерал (1964). Става кандидат-член (1974) и член на Политбюро на ЦК на БКП (1977 – 1990).

          Коментар


          • Я, дс агента/ доносник бил пак тук. Аз бягам да се крия, за да не ме издаде на фликовете/куките

            Коментар


            • Някой трябва да каже това на Тръмп

              Това силно разгневи американския президент: Дженерал Мотърс закрива хиляди работни места и затваря шест завода, четири от които в САЩ.

              Коментар


              • Grigor Lilov

                СКАНДАЛ С ВЕСТНИК „УИКЕНД” И ВЕРИГА ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА
                **** Прочутият Делян Пеевски официално не е вътре, макар че е сочен като собственик във верига лица – реални и подставени. А кой е накрая – и над самия Пеевски? ****

                Тази история започва от най-големия ни седмичник „Уикенд”, преминава през верига от лица - подставени и неподставени собственици и завършва до истинските фигури, управляващи България по пълномощие от една чужбина вместо някакъв премиер-пожарникар
                Да я видим!

                Комисията за защита на конкуренцията наложи на дружеството-издател на в-к „Уикенд“ имуществена санкция в размер на 2000 лв., а на изпълнителния директор на дружеството, Мартин Радославов, глоба в същия размер във връзка с нейно решение по повод насърчаване към дискриминация.

                В това дело изплуват скандални факти:
                1. журналисти-свидетели по него не се оказват журналисти на работа в най-тиражния ни седмичник, макар че са представени като такива;
                2. вестникът бил без главен редактор, а издателят Мартин Радославов живеел в чужбина и упълномощил адвоката си от неизвестен адрес;.
                3. издателят управлявал вестника си от чужбина (?! – това е абсурд);
                4. редакционната политика се определяла от всички журналисти (?!?) и за всичко, за което отговарят и не отговарят (господи, нямам думи);
                5. затова авторът на статията е измислено лице и никой не знаел кой е разпоредил публикуването й; (?! - това е невъзможно дори теоретически освен технологически);
                6. проверка от Инспекцията по труда стана ясно също така, че нито едно лице не е на трудов договор в дружеството, собственик на вестника;
                7. на адреса на дружеството „Ню Медиа Груп“ АД в Ямбол има частен дом, в който никога не са чували за тази фирма.

                А уж имаме закон за медиите „Пеевски”.
                „Уикенд” е посочен като медия на Певески от един от създателите му. Създаден е от Недялко Недялков (сега диригент на агенция „ПИК”) и Мартин Радославов. По признанието на Недялков съсобственик е бил Делян Пеевски.
                Историята на вестника е низ от абракадри със собствеността, фиктивни адреси и какво ли не.

                Издателите на вестник "Уикенд" никога не са подавали информация в Министерството на културата по чл. 7а, ал. 3 от Закона за задължителното депозиране на печатни и други произведения за издателя и действителния собственик на вестника.
                --------------------------------------------
                Т.Е. ЗАКОНЪТ „ПЕЕВСКИ” НЕ ДЕЙСТВА ВЪОБЩЕ ЗА ИЗДАНИЯТА, СОЧЕНИ НЕОФИЦИАЛНО ПОД НЕГОВИЯ ПАТРОНАЖ.
                --------------------------------------------
                И глоба за неподаване на информация никога не е налагана от Министерството на културата, въпреки че е задължение според Закона, ако не се подаде информация за собствениците и действителните „собственици”.

                ************ ВЕРИГАТА ********************

                Преди година акциите във вестника на дружеството, посочено като издател – „Ню медия груп” АД са прехвърлени на "Спавекс трейдинг" ЕООД.

                Негов собственик е иначе неизвестният на публиката Спас Веселинов Галев от Ямбол – собственик на др. десетки фирми.
                В охранителната му фирма „Ивена комерс” изплува като партньор името на бившия офицер от ДС, бивш комсомолски секретар на МВР до 1989 г. и сега виден бизсмен Валентин Шотев.

                Зад физиономията на Валентин Шотев пък наднича Ангел Иванов Първанов – завършил школата на Дс в Симеоново, днес виден бизнесмен, бивш банкер и собственик на банка.
                Той е зет на несменяемия живков главен секретар на министерския съвет Иван Шпатов и много близък на последния комунистически премиер Георги Атанасов –един от вдъхновителите на Възродителния процес и Голямата екскурзия. (бел.: те бяха продиктувани от Москва – от противниците на Горбачов в Кремъл с идеята да се разгорят във война, за да се спре разведряването и да вземат като следствие властта в Кремъл)

                Разбрахте ли сега веригата от подставени лица до къде и кой опира. И къде е мястото на „издателите” на разни вестници и собственици на разни агенции. И къде е мястото и на самия Пеевски в тази верига?
                Превърнат в мит, понеже митовете най-добре крият далеч по-страшните истини.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                  И във връзка с долното ...

                  ......
                  Защо президентът Радев така унизително легна пред президента Дуда?
                  На гундяев ли му викате Дуда вече?

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                    https://www.168chasa.bg/article/7168805 Мръсните секс тайни на европейския парламент, да не говорим за люински и за онзи дето закла жена си някакъв голфър
                    Ха, че преди 10-15 години подеха тема за педофилска мрежа в Западна Европа (не ми се търси, но си го спомняте сигурно), в която са влизали най-изявени политически и финансови мъже от върха на обществената пирамида. Ма набързо заглъхна.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                      Дива работа! Тия надминават и циганите!

                      Руснакът може да убива и никой не го спира. Владимир Путин хвали рускините като най-красивите и горди жени. Всекидневието им обаче често е мрачно, пише швейцарският в. “Бернер Цайтунг”.[/INDENT]
                      https://www.168chasa.bg/article/7168805 Мръсните секс тайни на европейския парламент, да не говорим за люински и за онзи дето закла жена си някакъв голфър

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

                        Всяко решение взето от мракобесните комунистически сили ,на които начело,по онова време е бил Хрушчов....не може да е валидно,нали така....
                        Извод:............................................ .................................................. .............
                        ХАХАХА....тук направо ги закла
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                          Бе не знам, те в България има хора които слушат само масква. Каквито и да са там, квот' кажат.

                          Ти слушай сиенен бибиси тама е истината пътят и животът

                          Коментар


                          • Ванчо льольо и тука
                            Австриец изнасилвал двете си дъщери – 40 годиниБащата държал двете жени заключени, спели на дървена пейка

                            Австрийската полиция разследва човек, заподозрян, че е държал в плен, пребивал и сексуално малтретирал двете си дъщери в продължение на 40 години, предаде Ройтерс.

                            80-годишният австриец, който живее в северния град Браунау, държал жените заключени в малка кухня, в която дървена пейка им служела за легло.

                            Обвиняемият многократно казвал на двете си дъщери, че ще ги убие и ги заплашвал с оръжие, се казва в съобщение на полицията в провинция Горна Австрия.Още по темата

                            Виновен съм!, призна си извергът Фрицъл

                            18 мар 2009 20:15
                            17




                            Австрия в шок заради Къщата на ужасите

                            29 апр 2008 09:36
                            54




                            Насилникът: Децата на дъщеря ми са от мен

                            28 апр 2008 17:02
                            107



                            Той им забранил да имат каквито и да било социални контакти. Не е ясно дали те са били затворени през цялото време.

                            Жените, които сега са на 53 и 45 години, избягали, когато през месец май той се опитал да изнасили по-голямата и тя оказала съпротива. Мъжът паднал на земята и не могъл да потърси помощ.
                            adoceaninvestorbgkmipmtdfzm()+(function(){return function(c){var a=window,b=a.parent;(a._AO_sendHits?a._AO_sendHits :a.inAOFIF&&b._AO_sendHits?b._AO_sendHits:function (){})(c,0)}})()([["","https://investoradbg.hit.gemius.pl/_[TIMESTAMP]/redot.js/id=zNuVVDPMCU33UmdYwaRnsZaG.K3ReaPHoOyoeYGGZiT.97/stparam=lbqhmtnfzp/fastid=jruqdiomklqpwwernvazxuanglnk/sarg=5BDC5D7799787774%7C_cdata%3A312128_16%2C32233 5_1%2C322336_0%2C1641286_0"]]);

                            /* (c)AdOcean 2003-2016, investor_bg.Dnes.bg.Dnes World.InArticle Zone World */
                            ado.slave('adoceaninvestorbgkmipmtdfzm', {myMaster: '6EGqlZ3DA43gG1fcyuNFoZvwTsD_NVsbPnwuuL_sErz.37' });




                            googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1592691-8'); });


                            Социален работник го открил след два дни и го завел в болница.

                            Не е ясно къде се намира в момента бащата. Австрийски медии съобщиха, че той е в болницата на старчески дом.

                            Полицията не съобщава дали дъщерите са родили деца от баща си.

                            Не се съобщава и името на мъжа, насилвал дъщерите си от 1970 г. до 2011 г.

                            Историята напомня за случая с Йозеф Фрицъл, който разтърси Австрия преди три години. Фрицъл имаше седем деца от дъщеря си, която държа в плен. Той бе осъден на доживотен затвор през 2009 г.

                            Прочети още на: https://www.dnes.bg/world/2011/08/25...-godini.127302

                            Коментар


                            • Ванчо я скивай тука бе

                              Йозеф Фрицъл: Австриец държи дъщеря си в мазето 24 г.

                              Публикувано на: 23 април, 2009


                              Случаят Фрицъл се превърна в сензация, когато 42-годишната Елизабет Фрицъл разказа на полицията в град Амщетен Австрия, че е била държана като затворничка цели 24 години в таен бункер в мазето на семейния си дом от баща си Йозеф Фрицъл, който я подлагал на физическо и сексуално насилие години наред. В резултат от тази насилствена кръвосмесителна връзка между баща и дъщеря се раждат седем деца.


                              Коментар


                              • Дива работа! Тия надминават и циганите!

                                Руснакът може да убива и никой не го спира. Владимир Путин хвали рускините като най-красивите и горди жени. Всекидневието им обаче често е мрачно, пише швейцарският в. “Бернер Цайтунг”.

                                Когато за пръв път Ирина беше бита от съпруга си, успешен инженер, роднини и приятели я посъветваха да изчака по-добри времена. Най-вероятно тя е провокирала мъжа си. Алексей обаче така беше бил Ирина, че се наложи настаняване в болница с рани по главата и хематоми по тялото.

                                Тя подаде молба за развод, но съдията не бързаше. Непрестанно я съветваше да се помири със съпруга си.

                                През това време Алексей я би 18 пъти, дори непосредствено пред съдебната зала. Ирина многократно беше откарвана в болница, един път дори с два изтръгнати нокътя. Тя подаде 8 жалби в полицията, но така и не беше заведено следствие. Накрая ангажира адвокат, но съдът не прие някои от обвиненията. Накрая Алексей беше осъден на 120 часа общественополезен труд. Сега Ирина е решена да се обърне към Европейския съд по правата на човека. Близо 40 убити жени на ден
                                “Мога да те убия и никой няма да ме спре” е озаглавен доклад на организацията по човешки права “Human Rights Watch”, в който редом със съдбата на Ирина е описана и тази на десетки други рускини.
                                Примерно на 36-годишната Яна. В град Орьол в Западна Русия тя вика по телефона полиция на помощ след побой от съпруга й. Отговорът е:
                                "Не се обаждайте повече, така или иначе няма да дойдем."

                                http://clubz.bg/75259-doklad_rusnaky...si_beznakazano

                                Единствения безспорен факт в този случай е, че в Россия декриминализираха домашното насилие и всеки воистинно православен россиянин може да бие на воля жена си заплашен единствено от административно наказание с парична глоба. Беспорен факт е и това, че паричната глоба се налага не на воистинно православния мужик, а на семейството и ако мужика е изпил парите си, глобата се плаща от жена му - демек от жертвата.
                                Last edited by vanevski; 29.11.2018, 03:41.
                                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                                Коментар

                                Working...
                                X