IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

    Нещо по същество ще кажеш ли или да ходя да спавам
    Ходи да работиш, швул,
    Да изкараш за бензин да можеш да се прибереш за празниците.

    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

      Я,я кажи
      Нещо по същество ще кажеш ли или да ходя да спавам

      Коментар


      • Vate,
        imaше ли шнеле-шнеле тонайт?

        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Анал лизаторе, гледам си се вихрил доста тук, специално заради теб съм се регистрирал в другият форум и поканих ИДА да дойде да ти свие перките. Палестинците уцелиха ли блока на лезбииката за да лапнеш застраховката, че онези в канада не щат песен
          Я,я кажи


          Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

          Коментар


          • Анал лиз-близ събирате ли се в твоето село по на чашка, все пак ти като пенсионер си доайен на амджинакойдумите там- ти българина, от време на време сигурно прескача и новият ти приятел барабата и сигурно по скайпа се чувате с весо и другият тъпанар в. григ. Поканете и семейството на факЮ, той че дойде с мъжа си- църнио нигер, ще хапнете ще пиинете, ще попеете руски пляски и потанцувате руски частушки. В крав на вечеринката да не забравите да направите една магия на путин и кажете чумата да те тръшне дано. Имаше един тиквеник от лясковец, къдрав като мериносова овца и с боядисана коса, дето плачели турците за него, ако го намериш покани го и него, той си пада по трапезите на чужда сметка, ще дойде сигура

            Коментар


            • Анал лизаторе, гледам си се вихрил доста тук, специално заради теб съм се регистрирал в другият форум и поканих ИДА да дойде да ти свие перките. Палестинците уцелиха ли блока на лезбииката за да лапнеш застраховката, че онези в канада не щат песен

              Коментар


              • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                Абсолютно вярно.

                Но всичко е опаковано в захаросани приказки за свобода , демокрация и благоденствие.....
                Винаги собствената маргиналност и некадърност си търси бушони за изпушване! Ах,колко сме добри и кадърни,ангели небесни,ама те другите са лошите и са виновни за собствената некадърност!

                Врагът винаги трябва да се търси,дали врагът с партиен билет,дали кулакът народен враг,или най-вече лошите капиталисти и империалисти в съчетание с ционистите! Ами бъдете и вие кадърни и успешни ,а не да хленчите само в ъгъла!

                В противовес на известната "максима",че битието определя съзнанието,по меродавен е обратният извод ,че съзнанието определя битието! Имаш ли съзнание за малоценност,ще живееш в малоценност и бедност,без стремежи за собствено благополучие! Или пък,ако имаш съзнание на крадец,ще живееш в скованост и страх,да не те сполети това,което вършиш с околните! Егоизмът съвсем не е отрицателна черта,а стремеж за утвърждаване на собственото ЕГО/ти -като единствен и уникален екземпляр/и уверен във възможностите си създаваш благо за себе си,а всеки поотделно утвърждава така общото благо и тогава идва благоденствието за цялото общество.
                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                Коментар


                • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                  [COLOR=#FF0000]

                  Има една геополитическа теория на Макиндер. Именно следвайки тази логика, англосаксонските сили слагат край на евразийския проект на Германия/ВСВ/, след това и на този на Русия/рухването на СССР/, а сега са изправени пред задачата да елиминират евразийския проект на Русия и Китай.

                  Целта на американската външна политика е трансформацията на света по модела на американското общество и най-важната им задача е организацията и прокарването на либерално-демократичната цивилизация на планетата....
                  Не що леко си в грешка- има достатъчно източници които казват и доказват че говедария играе в двата отбора и когато вижда накъде отиват нещата тогава започва да играе повече за единия отбор, но никога не престава да играе в другия. Относно рухването не ссср- той рухва заради глупостта на висшите ръководители- ако андропов беше поседял първи секретар няколко години, горби щеше да носи дърва в юртата в сибир, а не да стане първи секретар.

                  А последното ти изречение буди само насмешка, представяш се за пенсионер- на твоите години човек умее да различава голата кука от тази със стръвта. Доколкото разбирам ти си като калмарите- на гола кука се ловиш. Либерално-демократичната цивилизация- ценностите и пристигат с ф 16 или който модел е на разположение- справка иран, ирак, либия, сърбия българия, косово, укропия, никарагуа сигурно няма да ми стигнат 10000 знака да изброявам

                  Коментар


                  • На 30.11.1939 т.е. преди почти 79 години, Русия напада миниатюрна Финландия.

                    С 3 пъти по-малка армия, 30 пъти пъти по-малко самолети и 200 пъти по-малко танкове (в края на войната), финландците нанасят чудовищни загуби на ордите на Империята на злото и спасяват родината, но все пак губят 11 процента от територията на страната и 30% от индустриалните мощности (вкл залежи на редки метали). Окупираните територии са все още в територията на Московията ...

                    В първите часове на войната московската авиация бомбардира жилищни квартали на столицата Хелзинки. Хвърлени са едни от първите по рода си касетъчни бомби РРАБ-2 (Ротативно-рассеивающая авиационная бомба). Тези бомби са били дълги 2.5 метра, диаметър 0.9 метра и са съдържали 60 малки запалителни бомби. При падането си бомбата се върти благодарение на опашните плоскости и центробежната сила изхвърля малките бомби.

                    При протеста на финландците в Обществото на народите (предшественик на ООН), комисарят по външните дела на СССР (външният министър) Вячеслав Молотов заявява в интервю по радиото, че "най-миролюбивата страна на света никога не бомбардира", а "от самолетите се хвърлят чували с хляб за гладуващите финландски трудещи се".

                    Едва стъпила на финландска територия, в първия окупиран град Териоки, Москва основава "Финландска демократична република" с марионетно правителство от предатели-финландци. Същия модел Московията използва и при последните си агресии и анескии - в Грузия с абхазката и осетинската републики, Молдова с Приднестровската и в Украйна с ЛНР, ДНР и Крим.

                    През 1939-а Кремъл претендира, че се бори за правата на финландските трудещи се, които били страдали под гнета на финландските капиталисти и белогвардейци. Всъщност това е втората война на Московията срещу независима Финландия в рамките на 20 години.

                    Кремъл напада Финландия докато в Европа вече се разгаря Втората световна война, а Москва и нацистите са си разделили Полша с договора от 27.08.1939, с който нацистите и Москва си разделят Стария континент.

                    Практически без никаква външна подкрепа (дори от нейните съседи Норвегия и Швеция) малка и бедна Финландия се изправя сама срещу гигантската военна машина и ресурси на Империята на злото. В тази война финландският народ се сражава достойно, нанасяйки колосални загуби на Московията и нейните орди, с което се спасява от трагичната съдба на десетки друби народи и племена поробени от най-мракобесната държава в човешката история.

                    Тази война оставя своята трайна следа и днес. Например "Коктейл Молотов" - евтина петролна бомба изобретена именно тогава, с чиято помощ финландците унищожават стотици московски танкове. Тя е наречена така именно след циничното интервю на външния министър Молотов и е един своеобразен жест на "благодарност" - вие ни пращате "хляб", а от нас имате "коктейли". И днес по големите медии на Империята на злото, названието "Коктейл Молотов", иначе широко разпространено по целия свят, не може да бъде чуто.

                    Коментар


                    • Ванчо, а какво да кажем за думите на бенковски- сега русия може да заповяда, и имаше още нещо че е отворил рана в сърцеето на потисника. Или това не се брои- абе какво стана с чепките, отсече ли ги

                      Коментар


                      • С тия умни,непромити мозъци,още дълго руснаци,българи и др. гастарбайтери ще се редят за зелени карти за да имат стандарт,който в родните им страни не могат да си позволят!

                        Ами то дори и едно сравнение с протестанстките САЩ,Канада и католическите страни в Ю.Америка да направим,толкова ли е по-бедна земята на юг? Или пък в С.Америка е много богата земята? Представям си Бразилия богата,мощна владееща колонии и едни Леонсиовци/от Изаура/,търгуват в банановата република САЩ и изкупуват продукти на безценица! Ах,какъв кеф за левандурите ще бъде!

                        Има една геополитическа теория на Макиндер. Именно следвайки тази логика, англосаксонските сили слагат край на евразийския проект на Германия/ВСВ/, след това и на този на Русия/рухването на СССР/, а сега са изправени пред задачата да елиминират евразийския проект на Русия и Китай.

                        Целта на американската външна политика е трансформацията на света по модела на американското общество и най-важната им задача е организацията и прокарването на либерално-демократичната цивилизация на планетата....
                        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                          Всички наши предосвобожденски именити личности са били винаги против официална Русия,... Левски:"Който ни "освободи",той ще да и да ни зароби"! Или Раковски: "Всякога проклетата Русия..." Сегашното незавидно положение на страната ни/най-бедна в Европа/ се дължи също на руското пагубно влияние ...

                          "Другари,другари", ние живеем вече 70 години във вашата социалистическо русофилска уродлива евроазиатска кочина - резултатът е налице.

                          Докато го строихте светлия социализъм убихте 1300 години народ. Та ако имате малко милост ходете в Сибир, там си изживявайте крайните супер възходи и сривове.

                          Всъщност 70 години вече този "Сибирски модел" на супер възходи и сривове, всъщност се оказа светли и красиви обещания на думи, и ...мизерия. Без петрола и газта на Русия щяхме да бъдем като СК и КУба-жертви на евроазиатизма, "славянското братство и единство".
                          Ванчо ква е тая секта бе какво е туй чудо ти си изпаднал в транс.Надсвири дори Георги Жеков.Успокой се малко ного се запени иди си наплискай очите с вода вземи парцала изтрии монитора и махни оная люспа от домат върху монитора...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                            Левски:"Който ни "освободи",той ще да и да ни зароби"!
                            Единственият източник, който твърди това, е Захари Стоянов в спомените за срещите му с Дякона.
                            Исторически не е подтвърдено, че двамата някога са се срещали. Когато Захари е писал това, той е бил в партията на русофобите.
                            Last edited by R1a1; 03.12.2018, 23:12.

                            Коментар


                            • Новият подход на леворезбоваците,искащи да срутят така омразният им капитализъм!!!

                              Владимир Буковски:

                              Гейове и феминистки превзеха властта. Започна нова Оруелска епоха !


                              Зад маската на политическата коректност се крие по-злобната версия на марксизма, казва дисидентът . Започна нова Оруелска епоха[!/b]



                              Цитат

                              [B]Дали не става въпрос за хора, които натрапчиво карат целият свят да живее според техните идиотски идеи? Не - става въпрос за нещо много по-сложно. Имаше един философ – Херберт Маркузе от Франкфуртската школа. Неговите идеи сега се въплъщават в света. А те бяха много прости. Маркузе е ревизионист-марскист. Несъгласието му с Маркс е само в една точка – че Маркс смята за революционна класа пролетариата (това се видя, че не е вярно), а според Маркузе истинската революционна класа са различни малцинства. Изолираните случаи – това е истинският революционен елемент. Според Маркузе цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма – за патология. „Едва тогава – пише Маркузе – най-после ще разрушим буржоазното общество”.

                              Тези активисти, които сега уж защитават правата на малцинствата – хомосексуалистите, феминистките и др. - изобщо не се грижат за своите малцинства. Също като Ленин, те ги използват като инструмент за натиск и контрол върху обществото. И разбира се, им причиняват много повече вреди и зло, отколкото на всички нас.
                              [COLOR=inherit !important]


                              [/COLOR]
                              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                              Коментар


                              • На Запад християнството в неговият протестански уклон е буржоазното християнство,откъснало се от диктатурата и феодалните порядки и това е довело до просперитет на тяхните общества. И затова са притегателни за бедните и опоскани страни на православните и ислямски общества,в които съществува диктатура,защото още живеят във феодализма, образно казано! Православните страни още десетилетия ще просъществуват в диктатура и бедност,защото не са преминали през Реформация и Просвещение,което на Запад се е случило още през средните векове.

                                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                                Коментар

                                Working...
                                X